İnşaat İşçileri

İnşaat İşçileri

Son dakika İnşaat işçileri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İnşaat işçileri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İnşaat işçileri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnşaat İşçileri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan inşaat işçileri gelişmeleri de dahil olmak üzere 315 inşaat işçileri haberi bulunmuştur. Tüm inşaat işçileri haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnşaat sektörü günlüğü 3 bin liraya işçi bulamıyor
İnşaat sektörü günlüğü 3 bin liraya işçi bulamıyor Konut satışının hız kesmeden devam ettiği kentte bir yandan da konut arzı sağlanmaya çalışılıyor. Sektörün kanayan yarası haline gelen istihdam sorunu halen çözülemedi. Sektör temsilcileri günlüğü 3 bin lira yevmiyle işçi aradıklarını ancak bulamadıklarını dile getiriyor.
22.03.2024 Ekonomi
4 kuaförden birinde alerjik cilt hastalıkları görülebiliyor
4 kuaförden birinde alerjik cilt hastalıkları görülebiliyor Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ile Ankara Üniversitesi İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Bilim Dalları ortak projesi olarak 2021 yılında başlayan, 'kuaförlerde mesleksel alerjik hastalıkların değerlendirilmesi' projesi tamamlandı. Proje araştırmacılarından ERÜ Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İnsu Yılmaz, "Kuaförler, fırıncılar, boyacılar, mobilyacılar ve inşaat işçileri hem solunumsal hem de cilt hastalıkları açısından risk grubunda olan meslek gruplarıdır. Bunların başında da kuaförler geliyor. Kabaca, 4 kuaförden birinde alerjik cilt hastalıkları görülebiliyor" dedi.
11.01.2024 Gündem
Ortodoks Yahudiler'den New York'un altına tünel ağı! Polis müdahale etti: Korkunç ve utanç verici
Ortodoks Yahudiler'den New York'un altına tünel ağı! Polis müdahale etti: Korkunç ve utanç verici Yahudilerin New York'un altına yaptıkları tüneller dünya gündemine oturdu. Çok sayıda girişi olduğu belirlenen tünellerden kaçan Yahudilerden bazıları ise bölgedeki kişilerin kamerasına yansıdı.
9.01.2024 Dünya
Vatandaşlar, intihar girişimini film gibi izleyip canlı yayın açtı
Vatandaşlar, intihar girişimini film gibi izleyip canlı yayın açtı Elazığ'da bir şahıs inşaat halindeki 9 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Bu sırada inşaat işçileri çalışmaya devam ederken diğer yandan da vatandaşlar durumu film gibi izledi. Bazı vatandaşlar telefonla canlı yayın bile yaptı.
5.01.2024 Gündem
İş makinesi operatörü tartıştığı işçileri kepçeyle kovaladı
İş makinesi operatörü tartıştığı işçileri kepçeyle kovaladı İzmir'in Konak ilçesinde, iş makinesi operatörü tartıştığı işçileri kepçeyle kovaladı. O anlar, cep telefonuyla görüntülendi.
27.11.2023 Gündem
‘Beni iflas ettireceksin’ dediği ustalar sayesinde hayatta kaldı
‘Beni iflas ettireceksin’ dediği ustalar sayesinde hayatta kaldı Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından pek çok bina yıkıldı. Özellikle yeni ve 'depreme dayanıklı' iddiası ile satılıan konutların yıkılması dikkat çekti. Öte yandan , vatandaşların yapımını kendilerinin üstlendiği binaların çoğu ise depremde ayakata kalmayı başardı.
22.02.2023 Gündem
Depremden sonra çatlakları böyle sıvadılar! 'Biz binamızdan eminiz'
Depremden sonra çatlakları böyle sıvadılar! 'Biz binamızdan eminiz' Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Adana Yüreğir’de yeni binalardaki çatlakların sıvanması tepkilere yol açmıştı. O bina önce mühürlendi, sonra bakanlık görevlilerinin yaptığı kolonlardaki incelemenin ardından mühür kaldırıldı.
9.02.2023 Gündem
'Arabamı çizdin' kavgasında ortalık savaş alanına döndü
'Arabamı çizdin' kavgasında ortalık savaş alanına döndü Esenyurt’ta bir fırıncı ile inşaat işçileri arasında park halindeki araca hasar verme sebebiyle çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndü. Kalasların havada uçuştuğu kavgada kafasına keser ile vurulan bir kişi yaralandı. Yaşanan o dehşet anları cep telefonu kamerasına yansıdı.
1.12.2022 Yaşam
Eşinin çamaşırlarına dokunduğu için evini boyayan işçiyi öldürmüş!
Eşinin çamaşırlarına dokunduğu için evini boyayan işçiyi öldürmüş! Kastamonu’da bir şahıs, evini boyayan işçilere, bahçeye düşen eşinin çamaşırlarına dokundukları için pompalı tüfekle ateş etti. 1 işçiyi öldürüp diğerini yaralayan şahıs, tutuklandı.
12.09.2022 Yaşam
5 kişiyi silahla yaralayan genç adliyeye sevk edildi
5 kişiyi silahla yaralayan genç adliyeye sevk edildi   Samsun'da iki ayrı yerde 5 kişiyi silahlı yaralayan genç, polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
1.09.2022 Yaşam
Emlak firmasının köpeği toprağı eşeledi, cinayet ortaya çıktı
Emlak firmasının köpeği toprağı eşeledi, cinayet ortaya çıktı Ankara'da, emlak firmasının satın aldığı müstakil evin bahçesinde 'Baron' isimli köpek toprağı eşeleyince, 2 ay önce eşi Durmuş Çöl tarafından çekiçle öldürülerek alüminyum folyoya sarılıp, toprağa gömülen Ayşen Çöl'ün cesedi bulundu. Gözaltına alınan ve sorgusunda cinayeti itiraf eden Durmuş Çöl, tutuklandı.
19.08.2022 Yaşam
Kamyonet park halindeki kamyona çarptı: 11 yaralı
Kamyonet park halindeki kamyona çarptı: 11 yaralı Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, park halindeki kamyona arkadan çarpan kamyonetin sürücüsü Özden Ortayayla (50) ile aracındaki 10 inşaat işçisi yaralandı.
4.04.2022 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü, yeni Türkiye'nin bir mesajıdır
Bakan Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü, yeni Türkiye'nin bir mesajıdır Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara- Çanakkale Otoyolu projemizin yapımını, 2 milyar 545 milyon avro yatırımla tamamladık. Gece gündüz çalışarak inşa ettiğimiz bu eşsiz proje iç ve dış mihraklardan medet uman, ata mirasına sahip çıkmayı beceremeyenlere yeni Türkiye'nin bir mesajıdır. Ülkemizin, bölgesinin lider ülkesi olduğunun, en büyük göstergesidir" dedi.
18.02.2022 Gündem
İnşaat bekçisi şantiye alanında ölü bulundu
İnşaat bekçisi şantiye alanında ölü bulundu Kayseri'de inşaat bekçisi Kemal Altuntaş (60), şantiye alanında ölü bulundu.
25.11.2021 Yaşam
İnşaat işçilerinin bulduğu çantadan fişek çıktı
İnşaat işçilerinin bulduğu çantadan fişek çıktı Adıyaman'da, inşaat işçilerinin bulup polise haber verdiği çantadan 15 fişek çıktı.
23.07.2021 Gündem
İnşaat sektörüne yasak var mı? Tam kapanmada inşaatlar devam edecek mi, inşaat sektörü muaf mı, yasakta inşaat işçileri çalışabilir mi?
İnşaat sektörüne yasak var mı? Tam kapanmada inşaatlar devam edecek mi, inşaat sektörü muaf mı, yasakta inşaat işçileri çalışabilir mi? İnşaat sektörü muaf mı, inşaat sektörü tam kapanmaya dahil mi? İnşaat işçileri ve inşaat sektörü ile ilgilenenler kabine toplantısı sonrası arama motorlarına yöneldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Nisan saat 19.00'tan 17 Mayıs saat 05.00'e kadar tüm Türkiye’de tam kapanmanın geleceğini açıklamasının ardından kısıtlama dışında olan meslekler ve sektörler hakkındaki araştırmalar arttı. İnşaat işçilerin yasaklarda çalışıp çalışamayacağı sorgulanıyor. İnşaat sektörüne yasak var mı? Tam kapanmada inşaatlar devam edecek mi?
27.04.2021 Gündem
Borcu olan milyonları ilgilendiriyor! Süre yarın doluyor
Borcu olan milyonları ilgilendiriyor! Süre yarın doluyor Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Vergi borçları, trafik cezaları, kamuya olan borçlar siliniyor. Yüz binlerce vatandaş borçlarını yapılandırarak büyük avantaj sağladı. Ancak yapılandırılan borçların son taksit süresi 1 Mart'ta doluyor. Vatandaşların 1 Mart'a kadar borçlarının ilk taksitini ödemesi gerekiyor.
28.02.2021 Ekonomi
81 il için izin verildi! Kuyruğun sonu yok
81 il için izin verildi! Kuyruğun sonu yok Hafta sonu açık olacağının açıklanmasının ardından vergi borçlarını ödemek isteyen ve yapılandırma işlemini son güne bırakan vatandaşlar vergi dairelerinde yoğunluk oluşturdu. Borç yapılandırmasının ilk taksitinden değerli konut vergisi ile basit usuldeki mükellefler için gelir vergisine kadar pek çok verginin son ödeme süresi yarın dolacak.
28.02.2021 Gündem
Taksici, berber, terzi, ayakkabıcı... Milyonları ilgilendiriyor, yarın başlıyor
Taksici, berber, terzi, ayakkabıcı... Milyonları ilgilendiriyor, yarın başlıyor Milyonları çok yakından ilgilendiriyor. Yarın başlıyor. 1 Mart tarihine kadar devam edecek. Anlaşmalı bankalardan ve tüm vergi dairelerinden yapılabilecek. Ticari kazancı basit usulde tespit edilen ve esnaf-sanatkarlar gibi mükellefleri ilgilendiren gelir vergisi beyanname dönemi yarın başlayacak.
31.01.2021 Ekonomi
Havalar soğudu egzama şikayetleri arttı!
Havalar soğudu egzama şikayetleri arttı! Dünya çapında insanların yaklaşık yüzde 10'unu etkileyen ve atopik dermatit olarak da adlandırılan egzama, ciltte kaşıntılı ve iltihaplı lekelerle işaretlenmiş yaygın bir cilt rahatsızlığıdır. Egzama alerjenlerden kimyasallara kadar çeşitli maddelere bağışıklık sistemi reaksiyonu sonucunda gelişir. Hem havaların soğuması hem de salgın nedeniyle kullanılan kolonya, dezenfektan ve temizleyiciler gibi ürünler egzama şikayetlerini daha da arttırdı. Peki, Egzama nedir? Hangi yaşlarda ve vücudun hangi bölgelerinde görülmektedir? Egzamanın türleri nelerdir? Egzamanın neden olur? Egzamada günlük bakım nasıl olmalı? Dermatolog Dr. Füsun Bilgin Karahallı egzama ile ilgili merak edilenleri anlattı.
27.01.2021 Sağlık
Restoranlar kaça kadar paket servis yapıyor? Saatler genişletildi! Lokanta, restoran, pastane ve tatlıcıların servis saati…
Restoranlar kaça kadar paket servis yapıyor? Saatler genişletildi! Lokanta, restoran, pastane ve tatlıcıların servis saati… Restoranlar kaça kadar paket servis yapıyor? Paket servis saat kaça kadar açık? İçişleri Bakanlığı yeni bir karar aldı. Aldığı karara göre lokanta, restoran, pastane ve tatlıcılar hafta içi ve hafta sonu saat 10.00 ila 24.00 arası paket servis yapabilecek. Vatandaşların dışarıya çıkma ihtiyacını/zorunluluğunu azaltması açısından önemli bir role sahip olan online satış firmaları, hafta içi ve hafta sonu 10.00 - 24.00 saatleri arasında servis/dağıtım yapabilecek. Lokanta, restoran, pastane, tatlıcı gibi yerler de hafta içi ve hafta sonları 10.00 - 24.00 saatleri arasında paket servis hizmeti verebilecek.
8.12.2020 Gündem
Yurtdışından talep yağıyor! AB standartlarında yapılıyor
Yurtdışından talep yağıyor! AB standartlarında yapılıyor Türkiye dünyada ikinci... Fiyatlar Çin ile aynı seviyelerdeyken, kalite AB standartlarına uygun.
28.09.2020 Ekonomi
18 yaş altı sokağa çıkma yasağı var mı? Hangi illerde 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı var?
18 yaş altı sokağa çıkma yasağı var mı? Hangi illerde 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı var? Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu güncel verilerine göre, dün 110 bin 412 test yapıldı, 1742 kişide Covid-19 tespit edildi. Son 24 saatte 67 hasta vefat etti, 1202 kişi iyileşti. Covid-19 tedavisi tamamlananların sayısı ise 261 bin 260'a yükseldi. Türkiye’de vakalarda görülen artış nedeniyle il bazında peş peşe yeni kısıtlamalar getirilmeye başlandı. Sokağa çıkma kısıtlaması getiren şehir sayısı 24’2 ulaştı. Peki, 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı var mı, hangi illerde var?
16.09.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı harekete geçti! 81 ile genelge gönderdi, yapan yandı...
İçişleri Bakanlığı harekete geçti! 81 ile genelge gönderdi, yapan yandı... İçişleri Bakanlığı, corona virüs tanısı konan ancak izolasyon koşullarına uymayarak risk yaratan kişiler için harekete geçti. Bakanlık tarafından 81 il Valiliğine gönderilen genelgeye göre, evde izolasyon koşullarını ihlal eden kişiler, karantina süreçlerini yurt veya pansiyonlarda tamamlayacak. Uygulama, izolasyon koşullarını sağlama imkanı olmayan geçici nitelikteki yerlerde kalanlar için de geçerli olacak. İzolasyon için tahsis edilecek yurt ve pansiyonların yönetimi bir mülki idare amirinin genel koordinasyonunda mevcut yöneticilerle yürütülecek.
11.09.2020 Yaşam
1 Mayıs ne zaman kutlanmaya başlandı, nasıl ortaya çıkmıştır? Dünya’da ve Türkiye’de 1 Mayıs tarihçesi
1 Mayıs ne zaman kutlanmaya başlandı, nasıl ortaya çıkmıştır? Dünya’da ve Türkiye’de 1 Mayıs tarihçesi 1 Mayıs İşçi Bayramı yarın kutlanıyor. Corona virüsü salgını nedeniyle bu sene 1 Mayıs’ta sokağa çıkma yasağı ilan edildi. 1 Mayıs ne zaman kutlanmaya başlandı? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? Dünya’da ve Türkiye’de 1 Mayıs tarihçesi vatandaşlar tarafından yoğun olarak aranıyor. İşte 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı hakkında merak edilenler….
30.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İnşaat İşçileri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki inşaat işçileri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.