Elektrik faturasını yüzde 30 düşürüyor! İndirimli...
Elektrik faturasını yüzde 30 düşürüyor! İndirimli... Elektrik faturası ile ilgili herkesi çok yakından ilgilendiren açıklama. Çoğu kişi haberdar değil. Faturayı yüzde 30 düşürüyor, paranız cebinizde kalabilir. Küçük detaylara dikkat ederek elektrik maliyetini ciddi anlamda düşürebilirsiniz. Öncelikle aylık faturaları kontrol edip kullanılan cihazlarla ilgili bir plan gerekli. Akıllı sayaçlar taktırabilir ve indirimli elektrik tarifelerinden yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda kullandığınız lambalara da çok dikkat etmeniz gerekiyor. İşte faturayı düşürmenin yolları...
13.01.2021 Ekonomi
EPDK serbest tüketici limitini düşürdü
EPDK serbest tüketici limitini düşürdü Elektrikte yıllık 2 bin kilovatsaat olan serbest tüketici limiti, gelecek yıl için 1600 kilovatsaate düşürüldü. Aylık 67 lira ve üzeri fatura ödeyenler serbest tüketici olarak indirimden yararlanabilecek.
21.12.2018 Ekonomi
2,5 milyon kişiye indirimli elektrik!
2,5 milyon kişiye indirimli elektrik! Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER), Türkiye'de yaklaşık 2-2,5 milyon dar gelirli meskene "indirimli elektrik" verilmesine yönelik proje hazırlıyor.
9.02.2014 Ekonomi