Imo

Imo

Son dakika Imo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Imo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Imo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Imo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ımo gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 ımo haberi bulunmuştur. Tüm ımo haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzlanda'da yanardağ paniği! Meteoroloji Ofisi: Lavlar denize ulaşırsa hayati tehlike arz edecektir
İzlanda'da yanardağ paniği! Meteoroloji Ofisi: Lavlar denize ulaşırsa hayati tehlike arz edecektir İzlanda Meteoroloji Ofisi (IMO), Fagradalsfjall yanardağının Sundhnukagigar kraterinde meydana gelen patlama sonucu başlayan lav akışının yavaşladığını, denize ulaşma ihtimali görmediklerini duyurdu.
18.03.2024 Dünya
İzlanda’da lav Grindavik kentine yaklaşıyor
İzlanda’da lav Grindavik kentine yaklaşıyor İzlanda Meteoroloji Ofisi (IMO), Fagradalsfjall yanardağının Sundhnukagigar kraterinde meydana gelen patlama sonucu ortaya çıkan lavın Grindavik kentine yaklaştığını duyurdu. Ofis, püskürmenin hala sürdüğünü ancak lavın akış hızının yavaşlamaya başladığını belirtti.
17.03.2024 Dünya
İMO, JFMO, JMO'dan deprem ile ilgili ortak basın açıklaması!
İMO, JFMO, JMO'dan deprem ile ilgili ortak basın açıklaması! Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Adana Şube Başkanı Mehmet Tatar, Jeofizik Mühendisleri Odası (JFMO) Adana Şube Başkanı Emin Pişkin ve İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Hıdır Çak tarafından, 1 – 7 Mart Deprem haftası nedeniyle basın açıklaması yapıldı.
5.03.2024 Adana
Verdiği emekler ödüllendirildi: İMO'dan Hasan Aksungur'a plaket
Verdiği emekler ödüllendirildi: İMO'dan Hasan Aksungur'a plaket Adana İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) görevini 2 dönem üst üste başarı ile üstlenen Hasan Aksungur'a yeni Başkan ve yönetim kurulu plaket verdi.
22.02.2024 Adana
Adana İdmanyurdu, Antalya Döşemealtı’nı evinde ağırlayacak
Adana İdmanyurdu, Antalya Döşemealtı’nı evinde ağırlayacak Adana İdmanyurdu, Antalya Döşemealtı’nı konuk ediyor Kadınlar Süper Lig’inde mücadele eden Bitexen Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Kulübü, 1207 Antalya Döşemealtı Bld. Kadın Futbol Kulübü’nü evinde ağırlayacak
2.02.2024 Adana
Yapı denetim görevlisine saldırmışlardı: İMO'dan olaya kınama geldi
Yapı denetim görevlisine saldırmışlardı: İMO'dan olaya kınama geldi Yapı denetim görevlisi Ömer Toktaş’ın, denetim sırasında silahlı saldırıya uğraması nedeniyle basın açıklaması yapıldı.
2.02.2024 Adana
İzlanda’da volkanik patlama endişesiyle OHAL ilan edildi
İzlanda’da volkanik patlama endişesiyle OHAL ilan edildi İzlandalı yetkililer, dün yaptıkları açıklamada ülkenin güneybatı Reykjanes yarımadasını sarsan ve bölgede volkanik patlama olasılığının arttığına işaret eden bir dizi güçlü depremin ardından olağanüstü hal ilan ettiklerini duyurdu.
11.11.2023 Dünya
Kayseri’de AK Parti 5, CHP 2, MHP 2 ve İYİ Parti 1 vekil çıkardı
Kayseri’de AK Parti 5, CHP 2, MHP 2 ve İYİ Parti 1 vekil çıkardı Kayseri’de 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde resmi olmayan kesin sonuçlara göre AK Parti 5, CHP 2, MHP 2 ve İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
'İzmir'deki yapılar depreme karşı güvenli değil'
'İzmir'deki yapılar depreme karşı güvenli değil' İzmir'de yapıların depreme karşı güvenli olmadığını belirten TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) İzmir Şubesi Başkanı Eylem Ulutaş Ayatar, "İzmir'de olumlu bir gelişmeyle yapı stoku envanter çalışması başlatıldı. Yapı stoku bakımından İzmir'deki yapıların depreme karşı güvenli olduğunu düşünmüyoruz. Artık yapı stokumuz depreme karşı güvenli mi, değil mi; sorusunu sormalıyız. Şu an büyük acı yaşanıyor ama bugünü atlattıktan sonra depreme karşı güvenli yapıları nasıl oluşturabileceğimizi konuşmamız gerekiyor" dedi.
8.02.2023 Gündem
Dışişleri Bakanlığı duyurdu! Türkiye yeniden seçildi!
Dışişleri Bakanlığı duyurdu! Türkiye yeniden seçildi! Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin, Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) konsey üyeliğine tekrar seçildiğini duyurdu.
10.12.2021 Dünya
Azra Gülendam Haytaoğlu'nu vahşice katletti! İşte katilin anatomisi: Üst düzey bir cani...
Azra Gülendam Haytaoğlu'nu vahşice katletti! İşte katilin anatomisi: Üst düzey bir cani... Antalya’dan gelen haber tüm Türkiye'yi sarstı ve şok etti. 28 Temmuz’dan bu yana kayıp olan 21 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu’nun vahşi bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Gözaltına alınan 48 yaşındaki Mustafa Murat Ayhan, evinde Azra’ya tecavüz ettiğini, boğarak öldürdüğünü daha sonra banyoda kızı 5 parçaya ayırarak ormana gömdüğünü itiraf etti. Mustafa Murat Ayhan, lükse düşkün, nazik ve içe kapanık biri olarak tanınıyor.
3.08.2021 Gündem
DogeCoin'e Elon Musk şoku! Sert düşüşe geçti...
DogeCoin'e Elon Musk şoku! Sert düşüşe geçti... İş adamı Elon Musk'ın geçtiğimiz haftalarda desteklediği kripto para birimi DogeCoin için olumsuz yorumda bulunması sert düşüş dalgasına sebep oldu.
15.02.2021 Ekonomi
Bangladeş'te yerli uygulama BİP’e ilgide büyük artış
Bangladeş'te yerli uygulama BİP’e ilgide büyük artış Türkiye'nin iletişim ve yaşam platformu BiP, WhatsApp'ta mahremiyetin korunmasına ilişkin endişelerin ardından Bangladeşli kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen uygulama oldu.
18.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Bangladeş'te yerli uygulama BİP’e ilgide büyük artış
Bangladeş'te yerli uygulama BİP’e ilgide büyük artış Türkiye'nin iletişim ve yaşam platformu BiP, WhatsApp'ta mahremiyetin korunmasına ilişkin endişelerin ardından Bangladeşli kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen uygulama oldu.
17.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Kulüpsüz Emenike'nin viyadüklü villası!
Kulüpsüz Emenike'nin viyadüklü villası! Olympiakos ile yollarını ayırmasının ardından kulüpsüz kalan Emmanuel Emenike, ülkesinde vakit geçiriyor.
4.01.2019 Spor Magazin
100 yaşındaki adam idamı bekliyor!
100 yaşındaki adam idamı bekliyor! Nijerya'da oğluyla birlikte kaldığı hücresinde 4 yıldır idamını bekleyen ülkenin en yaşlı mahkumu, 100 yaşındaki Celestine Egbunuche için af kampanyası başlatıldı.
11.10.2018 Dünya
‘Kurşun geçirmez’ dediği yeleği giydi kendine ateş  ettirdi, öldü!
‘Kurşun geçirmez’ dediği yeleği giydi kendine ateş ettirdi, öldü! Nijerya’da yayımlanan PUNCH gazetesinin bir görgü tanığına dayandırdığı habere göre, ülkenin güneyindeki İmo eyaletinde yaşayan Nijeryalı 26 yaşındaki şifacı Adoezuwe, müşterisi Chukwudi Ijezie’nin talebi üzerine kurşun geçirmez olduğunu iddia ettiği bir yelek üretti.
6.07.2018 Dünya
Menbiç'te halk PKK'ya karşı ayaklandı
Menbiç'te halk PKK'ya karşı ayaklandı Terör örgütü PKK/PYD'nin işgal ettiği Menbiç'te iki sivili işkence ederek öldürmesi üzerine halk ayaklandı ve genel grev çağrısı yaptı.
13.01.2018 Dünya
PYD/PKK'ya karşı "kepenk kapatma" çağrısı!
PYD/PKK'ya karşı "kepenk kapatma" çağrısı! Suriyeli aktivistler, terör örgütü PYD/PKK'nın işgal ettiği Münbiç ilçesinde iki sivili işkence ederek öldürmesini protesto etmek amacıyla yarın kentteki esnafa kepenklerini açmama çağrısı yaptı.
13.01.2018 Dünya
Ülkede 4 uygulamaya yasak!
Ülkede 4 uygulamaya yasak! Rusya Federal Bilgi Teknolojileri ve Kitle İletişimi Denetleme Kurumu (Roskomnadzor), BlackBerry Messenger, Imo, Line ve vChat uygulamalarının Rusya'da kullanımının yasaklandığını açıkladı.
3.05.2017 Dünya
Batan gemi sızdırıyor! Etrafı sarıldı
Batan gemi sızdırıyor! Etrafı sarıldı Zeytinburnu açıklarında 2014 yılından beri demirli olarak dururken dün akşam saatlerinde su almaya başlayan ve batan "Bereket" adlı kuru yük gemisinden sızıntı başladı.
29.09.2021 Gündem
Kızları 300 liralık ihmal yaktı!
Kızları 300 liralık ihmal yaktı! 11 kız öğrenci ve bir eğitmenin yanarak can verdiği yurt yangınıyla ilgili bilirkişi ön raporu tamamlandı. Raporda dikkat çekilen eksiklerden biri ‘kaçak akım rölesi’ oldu. Rölenin fiyatı sadece 300 TL.
29.09.2021 Gündem
Binali Yıldırım: Bu kriz mutlaka bitecek
Binali Yıldırım: Bu kriz mutlaka bitecek Başbakan Binali Yıldırım Dünya Denizcilik günü programında konuştu
29.09.2021 Gündem
Antalya'nın çılgın projesinde değişiklik
Antalya'nın çılgın projesinde değişiklik Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Boğaçayı projesinde değişikliğe gittiklerini söyledi
1.07.2016 Ekonomi
Proje olmadan temel attılar!
Proje olmadan temel attılar! ADANA Büyükşehir Belediyesi’nce 30 Mart’ta temeli atılan Devlet Bahçeli Köprüsü’ne ilişkin eleştiriler yönelten İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Çağdaş Kaya, köprünün onaylı bir projesinin bulunmadığını söyledi.
4.04.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Imo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ımo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.