Imbula

Imbula

Son dakika Imbula haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Imbula ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Imbula haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Imbula

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ımbula gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 ımbula haberi bulunmuştur. Tüm ımbula haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahmed Musa'nın golleri Galatasaray'ı üzdü!
Ahmed Musa'nın golleri Galatasaray'ı üzdü! Nijerya forveti Ahmed Musa, İzlanda’ya attığı iki golle dikkatleri üzerine çekti. Galatasaray’ın istediği 25 yaşındaki futbolcunun transferi bir anda zora girdi.
23.06.2018 Galatasaray
Terim ilki gerçekleştirdi! Transferleri açıkladı...
Terim ilki gerçekleştirdi! Transferleri açıkladı... Fatih Terim, Türkiye’de Instagram TV'yi (IGTV) ilk kullanan teknik direktör oldu. İşte Terim'in burada yaptığı birbirinden önemli açıklamalar...
22.06.2018 Galatasaray
Aslan'ın ortası yok!
Aslan'ın ortası yok! Herkes orta sahaya bir takviye beklerken Galatasaray iki oyuncuyu birden kadroya katmanın peşinde...
22.06.2018 Galatasaray
Galatasaray'dan İngiltere'ye transfer çıkarması!
Galatasaray'dan İngiltere'ye transfer çıkarması! Galatasaray Yönetimi, Stoke City'nin Fransız orta saha oyuncusu Giannelli Imbula'nın transferini bitirmek için İngiltere'ye çıkarma yapmaya hazırlanıyor.
21.06.2018 Galatasaray
Terim'den özel istek! "Mutlaka alalım..."
Terim'den özel istek! "Mutlaka alalım..." Orta alana mutlaka çok kaliteli bir 8 numara isteyen teknik direktör Fatih Terim iki yıldızı gözüne kestirdi. Bu isimler Badou Ndiaye ve Gianelli Imbula...
16.06.2018 Galatasaray
Cenk Ergün, alamadıkları 3 oyuncuyu açıkladı!
Cenk Ergün, alamadıkları 3 oyuncuyu açıkladı! Bu sezon transferin en hareketli takımlarından olan Galatasaray'ın sportif direktörü Cenk Ergün, Fransız L'Equipe gazetesine verdiği röportajda transfer etmek isteyip de alamadıkları 3 futbolcunun isimlerini verdi.
7.10.2017 Galatasaray
Galatasaray'ın istediği Imbula Toulouse'a gitti
Galatasaray'ın istediği Imbula Toulouse'a gitti Transfer döneminde uzun süre ismi Galatasaray ile de anılan ve Fernando transferi sonrasında vazgeçilen Giannelli Imbula, Toulouse'a transfer oldu.
31.08.2017 Futbol
Badou Ndiaye 7 milyon euroya G.Saray'da!
Badou Ndiaye 7 milyon euroya G.Saray'da! Osmanlı ile pazarlıklar olumlu sonuçlandı, Cimbom Senegalli oyuncuyu KAP'a bildirdi.
31.07.2017 Galatasaray
Cenk Ergün N'diaye için Ankara'ya gitti
Cenk Ergün N'diaye için Ankara'ya gitti Galatasaray sportif direktörü Cenk Ergün Osmanlısporlu N'Diaye'nin transferi için Ankara'ya gitti.
25.07.2017 Galatasaray
Fernando seferberliği
Fernando seferberliği G.Saray, İngiltere seferinden en az bir orta saha transferi ile dönmenin hesaplarını yapıyor.
24.07.2017 Galatasaray
Imbula defteri kapandı!
Imbula defteri kapandı! Stoke City'nin istekleri G.Saray'ın masadan kalkmasına neden oldu.
24.07.2017 Galatasaray
Galatasaray'a aynı tarife!
Galatasaray'a aynı tarife! Dursun Özbek'in yeni durağı İngiltere olacak. Orta sahaya iki takviye için Manchester City'den Fernando ve Stoke City'den İmbula'nın kadroya katılması planlanıyor.
24.07.2017 Galatasaray
Kampa 3 yeni Aslan gelecek
Kampa 3 yeni Aslan gelecek Yönetim, bu hafta başlayacak olan yurt dışı kampına 3 ismi de getirmek istiyor.
22.07.2017 Galatasaray
Galatasaray'a Carole müjdesi!
Galatasaray'a Carole müjdesi! Geçtiğimiz hafta Mariano’yu kadrosuna katan sarı-kırmızılılar bu hafta da Sofiane Feghouli ve Gianelli Imbula transferlerini sonuçlandırmak istiyor.
21.07.2017 Galatasaray
Imbula'da son viraj
Imbula'da son viraj 24 yaşındaki yıldız ön liberonun menacerini İstanbul’a getiren ve maddi detaylar dahil her konuda anlaşan Galatasaray, gözünü Stoke City’ye çevirdi. Cim Bom, İmbula’yı satın alma opsiyonlu kiralamak için teklifini gönderdi.
18.07.2017 Galatasaray
Galatasaray; Fernando ve Feghouli’de imzaya yakın!
Galatasaray; Fernando ve Feghouli’de imzaya yakın! Galatasaray; Fernando ve Sofiane Feghouli’ye imza attırmayı amaçlıyor.
17.07.2017 Galatasaray
Galatasaray'a süper Polonyalı: Krychowiak
Galatasaray'a süper Polonyalı: Krychowiak Selçuk İnan’ın yanına mutlaka yıldız bir isim transfer edecek olan Galatasaray rotayı Fransa’ya çevirdi.
17.07.2017 Galatasaray
Galatasaray eşiyle ikna etti!
Galatasaray eşiyle ikna etti! Galatasaray, ön liberosuna kavuşuyor... Sarı-kırmızılı yönetim, Stoke City'nin Fransız dinamosu Giannelli İmbula'nın menajeri ile dün İstanbul'da masaya oturdu ve el sıkıştı.
17.07.2017 Galatasaray
Galatasaray yıldız oyuncu ile anlaştı
Galatasaray yıldız oyuncu ile anlaştı Galatasaray, Fransız orta saha oyuncusu Imbula ile prensip anlaşması sağladı.
16.07.2017 Galatasaray
Büyük operasyon başlıyor!
Büyük operasyon başlıyor! Galatasaray’da Östersunds maçının bitiş düdüğü, ikinci transfer operasyonunun başlangıcını işaret edecek. Feghouli ve Mariano’yu çözen Sarı-Kırmızılılar’ın futbol direktörü Cenk Ergün orta saha transferini bitirmek için yurt dışına uçacak.
13.07.2017 Galatasaray
Galatasaray için sürpriz isim!
Galatasaray için sürpriz isim! Galatasaray'da orta saha transferi için sürpriz bir isim gündeme geldi. Diego ve Rhodolfo'nun formasını giydiği Flamengo'dan Willian Arao için Sarı-Kırmızılıların 4.5 milyon euroluk teklif yaptığı iddia edildi.
9.07.2017 Galatasaray
Galatasaray'a güzel haber
Galatasaray'a güzel haber Teknik direktör Igor Tudor’un takımda görmeyi çok istediği Imbula için Galatasaray’a güzel haber...
26.06.2017 Galatasaray
Tudor'un transfer hamlesi
Tudor'un transfer hamlesi “7 Temmuz’a kadar oyuncu bildirmek için süremiz var. Ama bunun için de acele etmeyelim, daha sonra en iyisini alalım. Östersunds maçları sonrasında yeniden UEFA’ya oyuncu bildirme hakkımız olacak.”
24.06.2017 Galatasaray
Sabri'nin yerine genç yıldız geliyor
Sabri'nin yerine genç yıldız geliyor Ajax’tan Tete’yi alamayan Cim-Bom, sağ kanada Sebastien Corchia’yı düşünüyor. Sarı-kırmızılılar, bonservis bedeli için Lille’e 3 milyon euro önerirken, Fransız kulübünün bir milyon euro daha fazla talepte bulunduğu dile getirildi.
24.06.2017 Galatasaray
G.Saray'a transferde engel! Pusuya yattılar
G.Saray'a transferde engel! Pusuya yattılar Aslan 10 milyon Euro’dan açılan pazarlıkları 7 milyon Euro’ya düşürmek istiyor. Bonservisin bu noktaya gelmesi halinde Roma ve Inter’in de oyuncuyla ilgilenme ihtimali G.Saray’ı korkuturken Sassuolo cephesinin yaptığı açıklama kafa karıştırdı.
22.06.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Imbula ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ımbula haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.