Ilgaz Dağı

Ilgaz Dağı

Son dakika Ilgaz Dağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ilgaz Dağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ilgaz Dağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ilgaz Dağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ılgaz dağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 ılgaz dağı haberi bulunmuştur. Tüm ılgaz dağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 Temmuz tatil mi? 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı?
15 Temmuz tatil mi? 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı? FETÖ'nün hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak ilan edildi. Bu yıl Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle 15 Temmuz'da tatil olup olmadığı ve aynı zamanda corona virüs nedeniyle sokağa çıkma yasağının gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki, 15 Temmuz tatil mi? 15 Temmuz resmi tatil mi? 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı? İşte 15 Temmuz tatili ile ilgili merak edilenler...
14.07.2020 Gündem
İŞKUR iş ilanları: 58 belediye KPSS şartsız ve sınavsız 900 personel alımı yapacak! (Başvuru şartları ve başvuru tarihleri nelerdir?)
İŞKUR iş ilanları: 58 belediye KPSS şartsız ve sınavsız 900 personel alımı yapacak! (Başvuru şartları ve başvuru tarihleri nelerdir?) İŞKUR güncel iş ilanları yayınlanmaya devam ediyor. 58 belediye İŞKUR üzerinden 900 personel alacak. İŞKUR’un ‘’belediye iş ilanları’’ kategorisinde yayınlanan ilanlara göre, belediye ve SYDV kurumlarına KPSS şartsız ve sınavsız en az ilköğretim mezunu, lise, önlisans ve lisans mezunu personel alımı yapılacak. İŞKUR üzerinden hangi belediye ve SYDV yardım kuruluşları personel alımı yapacak? Başvuru tarihleri nelerdir?
25.02.2020 Personel Alımı
Kara teslim! Uyarılar peş peşe gelmişti
Kara teslim! Uyarılar peş peşe gelmişti Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartepe, doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı, Burdur’un Yeşilova ilçesindeki Salda Kayak Merkezi, Düzce'deki yaylalar ve Ilgaz Dağı Kayak Merkezi'nde mevsimin ilk kar yağışı etkili oluyor. Sivas-Tokat karayolunun Çamlıbel Geçidi'nde etkili olan yağış ulaşımda aksamalara neden olurken Bolu'da da Yedigöller Milli Parkı’na giden yol trafiğe kapatıldı. Yağışın etkili olduğu noktalarda trafik ekipleri sürücüleri dikkatli gitmeleri için uyardı. Ilgaz'da Tır sürücülerinin bazıları, ekiplerin yolu açması için araçlarını yol kenarında bekletiyor.
1.12.2019 Yaşam
Bin 700 asker bu ikisinin peşinde!
Bin 700 asker bu ikisinin peşinde! Asker sınır ötesinde ‘Pençe harekatı’ ile terör örgütlerine darbe üstüne darbe vururken, Doğu Karadeniz’de ise bin 700 askerle başlatılan terör operasyonu da tüm hızıyla devam ediyor.
24.06.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatlar daha da inecek!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatlar daha da inecek! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu Kuzeykent Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, fiyatların daha da ineceğini söylerken "Çadırlar kuruldu. Bir anda fiyatlar yarı yarıya indi. Daha da inecek. Gıdada terör estirenlere gereken dersi verdik. Temizlik ürünlerinden tutunuz, neler varsa marketlerde. Onların bir kısmını burada satmaya başlayacağız" ifadelerini kullandı.
12.02.2019 Siyaset
Erkenci kar
Erkenci kar Türkiye önceki gece erkenci karla tanıştı.
25.10.2018 Yaşam
3,5 saat sürüyordu! Şimdi...
3,5 saat sürüyordu! Şimdi... Kış aylarında kar ve sisi eksik olmayan Ilgaz Dağı, giriş ve çıkışları "köpek balığı ağzı" şeklinde projelendirilen 15 Temmuz İstiklal Tüneli sayesinde sürücülerin korkulu rüyası olmaktan çıktı. Daha önce aşılması saatler süren Ilgaz Dağı, tünel sayesinde dakikalar içinde geçilebiliyor.
15.06.2018 Ekonomi
Kar hasreti izdihamı
Kar hasreti izdihamı Türkiye’nin birçok bölgesi en kurak 50 yılı yaşarken kara hasret kalan vatandaşlar kış turizmi tesislerini hafta sonları dolup taşırıyor
14.01.2018 Yaşam
Ilgaz Dağı'nda sis etkili oluyor
Ilgaz Dağı'nda sis etkili oluyor D-765 karayolunun Ilgaz Dağı geçişinde sis ulaşımı olumsuz etkiliyor.
7.01.2018 Yaşam
Ilgaz Dağı kayıyor tesisleri boşaltın!
Ilgaz Dağı kayıyor tesisleri boşaltın! Türkiye Kayak Federasyonu, acilen kapatılması için resmi yazı gönderen Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın uyarılarına rağmen Ilgaz Dağı’ndaki tesisi hâlâ açık tutuyor
6.12.2017 Yaşam
Ilgaz Dağı kayıyor tesisleri boşaltın!
Ilgaz Dağı kayıyor tesisleri boşaltın! Türkiye Kayak Federasyonu, dağdaki toprak kaymasıyla ilgili önlem almak yerine tesisleri açık tutuyor. Tesisin acilen kapatılması için resmi yazı gönderen Gençlik ve Spor Bakanlığı, yaşanılabilecek olası bir facianın önüne geçmek istiyor.
29.09.2021 Gündem
15 Temmuz şehitleri anılıyor! İşte il il program
15 Temmuz şehitleri anılıyor! İşte il il program FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişimine karşı Türk halkının kahramanca verdiği mücadelenin birinci yılında 81 ilde programlar düzenlenecek.
29.09.2021 Gündem
Karadeniz'de PKK'ya ağır darbe
Karadeniz'de PKK'ya ağır darbe Karadeniz'de güvenlik güçlerinin başarılı çalışmasıyla, büyük darbe yiyen PKK terör örgütüne yönelik Ordu kırsalında operasyonlar halen devam ederken, teröristlerin geçen yaz yayla evlerinden çalarak ormanlık alanda depolara sakladıkları yiyecek erzaklar ele geçirildi. Bulunan 5 depodaki erzaklar imha edildi.
29.09.2021 Gündem
Türkiye yüksek gelirli ülkeler sınıfına geçti
Türkiye yüksek gelirli ülkeler sınıfına geçti Ilgaz Tüneli’nin açılışına videokonferansla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şimdi size bir müjde daha veriyorum; OECD Türkiye’nin de içinde yer aldığı 8 devletin orta gelirli ülkeler sınıfından yüksek gelirli ülkeler sınıfına geçtiğini açıkladı” dedi.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı ve Başbakan Ilgaz Tüneli açılışında konuştu
Cumhurbaşkanı ve Başbakan Ilgaz Tüneli açılışında konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım Ilgaz Tüneli açılışında konuştu.
29.09.2021 Gündem
Yıldırım: Bunlar doğum öncesi sancı gibidir
Yıldırım: Bunlar doğum öncesi sancı gibidir Başbakan Yıldırım: "Bizim topraklarımız bize yeter de artar bile. Kimsenin toprağında gözümüz yok ama insanımızın hayatı, insanımızın mal ve can güvenliği bizim için her şeyin üzerindedir. Türkiye, bugün bunu kendi sınırları içerisinde de başaracak, sınırları dışında da kontrol altına alacak bir güce sahiptir. 2017 bundan daha güzel olacak. Hiç karamsar olmaya lüzum yok. Bunlar, Türkiye'nin aydınlık geleceğinin sancılarıdır, doğum öncesi sancı gibidir"
29.09.2021 Gündem
2 saatlik yol 8 dakikaya düşüyor
2 saatlik yol 8 dakikaya düşüyor Kastamonu ile Çankırı arasında yer alan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla pazartesi günü açılacak. Nakliyeciler, Ilgaz Tüneli'nin açılacağı günü dört gözle beklemeye başladı. Nakliyeciler, Ilgaz Dağını 2 saatte aştıklarını ve tünelin açılmasıyla birlikte bu sürenin 8 dakikaya kadar düşeceğini söylediler.
23.12.2016 Ekonomi
Tosya’da trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı
Tosya’da trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı Kastamonu’nun Tosya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
19.06.2016 Yaşam
Tur otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var...
Tur otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var... Çankırı'da tur otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında ilk belirleme göre 10 kişi yaralandı
2.06.2016 Yaşam
Ilgaz geçit verdi!
Ilgaz geçit verdi! Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ilgaz Dağı’nı dize getiren 11 bin metre uzunluğundaki tünelde ‘son ışık göründü’ kazısını yaptı. Yıldırım, “Tünel sayesinde yıl sonunda Kastamonu’dan Çankırı’ya 35 yerine 8 dakikada gidilecek. Hayırlı olsun” dedi.
3.04.2016 Yaşam
Ilgaz 8 dakikada aşılacak
Ilgaz 8 dakikada aşılacak Ilgaz’ın ‘dumanlı başı’ 8 dakikada aşılacak. İç Anadolu’yu Batı Karadeniz’e bağlayacak Ilgaz Dağı Tüneli’nin faaliyete geçmesi, hem ekonomiye hem de bölgeye can verecek.
27.03.2016 Yaşam
Ferko EMITT'te Ilgaz Mountain Hotel'i tanıttı
Ferko EMITT'te Ilgaz Mountain Hotel'i tanıttı Ferko, EMITT Fuarı’nda Ilgaz Mountain Hotel&Resort projesini tanıttı
1.02.2016 Arşiv
Bakan Eroğlu: Dağlar temizlendi, şehirler de temizlenecektir
Bakan Eroğlu: Dağlar temizlendi, şehirler de temizlenecektir ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, PKK'nın Türklerin olduğu kadar Kürtlerin de en büyük düşmanı olduğunu belirterek, "Allah'ın izniyle kahraman askerlerimiz, emniyet güçlerimiz bunu tamamen bitirecek. Zaten dağlar tamamen temizlendi. Şimdi bazı mahallelerde, bazı şehirlerde yuvalanmışlar. Onlar da kesinlikle temizlenecektir" dedi.
29.09.2021 Gündem
Ilgaz Dağı'nda kar ulaşımı aksattı
Ilgaz Dağı'nda kar ulaşımı aksattı Kastamonu-Ankara Karayolu'nun Ilgaz Dağı bölümünde etkili olan kar yağışı ulaşımı aksattı. Bazı araçlar yolda kaldı.
9.11.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ilgaz Dağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ılgaz dağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.