İlbank

İlbank

Son dakika İlbank haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İlbank ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İlbank haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlbank

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilbank gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 ilbank haberi bulunmuştur. Tüm ilbank haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özhaseki: 680 bin civarında konut, 70 bin civarında iş yeri yıkıldı
Bakan Özhaseki: 680 bin civarında konut, 70 bin civarında iş yeri yıkıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerini vurgulayarak, “Birçok Avrupa ülkesi böyle bir depremin altından kalkamaz. ‘Bizim temsil ettiğimiz bazı ülkelerde bu depremin yarısı bile olsa emin olun biz altından kalkamayız’ diye ifadelere çok rastladık” dedi.
12.02.2024 Ekonomi
Dünya Bankası'ndan deprem bölgesi için 1 milyar dolarlık finansman
Dünya Bankası'ndan deprem bölgesi için 1 milyar dolarlık finansman Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Dünya Bankası'nın Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerin imarı için 1 milyar dolar finansman sağladığını duyurdu.
9.09.2023 Gündem
Bakan Özhaseki'nin talimatıyla başladı: "Bir an önce işe başlayalım"
Bakan Özhaseki'nin talimatıyla başladı: "Bir an önce işe başlayalım" Geçtiğimiz Şubat ayında merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 büyüklüğündeki depremin yankıları sürerken, olası İstanbul depremi için de önlemler alınmaya başlandı.
25.07.2023 Ekonomi
Bakan Yerlikaya, 9 ildeki sel felaketinin bilançosunu açıkladı
Bakan Yerlikaya, 9 ildeki sel felaketinin bilançosunu açıkladı Zonguldak ve 8 ilde meydana gelen sel felaketinin bilançosunu açıklayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 3 ilde 3 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, felaketin ardından yaraları sarma çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, "Yağışlar sonrası mahsur kalan 23 vatandaşımız helikopterlerle, 608 vatandaşımız bot ve iş makineleri ile kurtarıldı" dedi.
12.07.2023 Gündem
Bakan Kurum: 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz
Bakan Kurum: 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, 'Dönüşümde Yarısı Bizden' kampanyasına ilişkin "İstanbul’umuzda 448 bin bağımsız bölüm için şimdiden yapılan toplam başvuru sayısı bina bazında 83 bine ulaştı. Her bağımsız bölümde 4 vatandaşımızın oturduğunu hesap edersek, 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz." dedi.
2.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Yarısı Bizden Kampanyası'na yapılan toplam başvuru 83 bine ulaştı
Bakan Kurum: Yarısı Bizden Kampanyası'na yapılan toplam başvuru 83 bine ulaştı  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Bugün itibariyle İstanbul’umuzda 448 bin bağımsız bölüm için şimdiden yapılan toplam başvuru sayısı bina bazında 83 bine ulaştı. Her bağımsız bölümde 4 vatandaşımızın oturduğunu hesap edersek, 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz” dedi. 
2.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Yarısı Bizden kampanyasına 10 bin 165 bina için başvuru yapıldı
Bakan Kurum: Yarısı Bizden kampanyasına 10 bin 165 bina için başvuru yapıldı Sancaktepe’de toplu açılış töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Yarısı Bizden kampanyasına bugün başvurular başladı. Az önce arkadaşlarımdan rakamları aldım, bu saate kadar yapılan toplam başvuru sayısı 10 bin 165 bina. Bu yaklaşık 50 bin bağımsız bölüm demek. Yani 200 bin kardeşimiz ilk saatler itibariyle projeye başvurmuş ve ‘devletim gelsin TOKİ ile benim inşaatımı yapsın, evimi dönüştürsün’ diyor. Bu bizim için ne güzel bir mutluluktur” dedi.
26.04.2023 Ekonomi
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
8.04.2023 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
1.04.2023 İddaa
Fenerbahçe Opet'in yıldızı Arina Fedorovtseva büyük tehlike atlattı!
Fenerbahçe Opet'in yıldızı Arina Fedorovtseva büyük tehlike atlattı! Fenerbahçe Opet'in Rus smaçörü Arina Fedorovtseva sakatlık tehlikesi atlattı. Avrupa'da Stuttgart'a kaybeden Fenerbahçe Opet, Misli.com Sultanlar Ligi'nde İlbank'a set vermedi. Sarı-lacivertli takımın yıldız smaçörü Arina Fedorovtseva maçta büyük tehlike atlattı.
24.12.2022 Voleybol
İller Bankası 18 ilde 400 personel alacak! İşte İler Bankası iş başvurusu şartları!
İller Bankası 18 ilde 400 personel alacak! İşte İler Bankası iş başvurusu şartları! İller Bankası duyurdu! 18 ilde mühendis, mimar, şehir plancısı, peyzaj mimarı, tekniker, yönetim personeli ve büro personeli alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular 19 Aralık 2022- 3 Ocak 2023 tarihleri arasında online olarak alınacak. Peki, İller Bankası personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İller Bankası başvuru şartları ne? İller Bankası nedir, ne iş yapar? İşte detaylar…
19.12.2022 Personel Alımı
Bakan Kurum: Tarihine yakışır Sur'u yeniden inşa ettik
Bakan Kurum: Tarihine yakışır Sur'u yeniden inşa ettik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yürütülen restorasyon ve inşa çalışmalarıyla tarihi dokunun yeniden gün yüzüne çıkarıldığını açıkladı. Bakan Murat Kurum, "Yıktılar, biz yaptık. Yaktılar, biz yine yaptık. Tarihine, kültürüne yakışır bir Sur'u yeniden inşa ettik" dedi.
11.11.2022 Gündem
Sultanlar Ligi canlı yayınlarla sadece Misli.com'da
Sultanlar Ligi canlı yayınlarla sadece Misli.com'da Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2022-23 sezonu bugün 17:30'daki tek maçla başlayacak. Açılış karşılaşmasında Çukurova Belediyesi Adana Demirspor ile PTT kozlarını paylaşacak. Tüm maçlar canlı yayınla sadece Misli.com'da olacak.
1.11.2022 İddaa
Kurum ve Soylu, Pakistan'a gidiyor
Kurum ve Soylu, Pakistan'a gidiyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pakistan'da meydana gelen seller nedeniyle afet bölgesine gidiyor.
1.09.2022 Siyaset
Bakan Kurum açıkladı! 100 milyon liralık proje tamamlandı
Bakan Kurum açıkladı! 100 milyon liralık proje tamamlandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Bugüne kadar Çamlıdere’mizde yaklaşık 100 milyon liralık 5 projemizi tamamladık. Belediyeye yaklaşık 10 milyon liralık destek sağladık. 55 sosyal konutu hak sahiplerine teslim ediyoruz. Termal tesisi ise yaklaşık 100 milyon liralık yatırımla tamamladık" dedi.
27.07.2022 Ekonomi
Bakan Kurum: “Van Gölü’ne arıtılmamış bir gram su bırakmayacağız”
Bakan Kurum: “Van Gölü’ne arıtılmamış bir gram su bırakmayacağız” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,  Van Gölü'nün Tatvan ilçe sahilinde incelemelerde bulunarak, "Van Gölü’ne arıtılmamış bir gram su bırakmayacağız” dedi.
22.07.2022 Siyaset
Bakan Kurum: Adeta siyasi buhrana yakalandılar, tabiri caizse raydan çıktılar
Bakan Kurum: Adeta siyasi buhrana yakalandılar, tabiri caizse raydan çıktılar Bitlis'te yatırım değeri 1 milyar 232 milyon lira olan 21 ayrı yatırımın toplu açılış töreninde konuşan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, muhalefeti eleştirerek, "Muhalefet, bir türlü iktidara gelemeyince son 20 yıldır da milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza iktidarı verince adeta siyasi bir buhrana yakalandılar. Tabiri caizse raydan çıktılar, zaten bozuk olan ayarları, sinirleri, dengeleri daha da bozuldu" dedi.
22.07.2022 Siyaset
AFAD: Sel bölgelerinden toplam 2 bin 733 vaka ihbarı yapıldı, kayıp 2 kişi aranıyor
AFAD: Sel bölgelerinden toplam 2 bin 733 vaka ihbarı yapıldı, kayıp 2 kişi aranıyor Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamada kırmızı uyarı yapılan 6 il genelinde meydana gelen sel ve su baskınları nedeniyle toplam 2 bin 733 vaka ihbarı yapıldığı kaydedildi. Düzce ve Kastamonu'da kayıp 1'er kişi için arama çalışmalarının sürdürüldüğü belirtilen açıklamada ayrıca Meteoroloji Müdürlüğü verileri dikkate alınarak yarın Ankara, Çankırı, Bolu, Karabük, Kastamonu, Bartın, Zonguldak ve Düzce illeri için sarı uyarı yapıldığı aktarıldı. 
29.06.2022 Gündem
Bakan Kurum: Müsilajla ilgili bulgu yok ama tekrar etmeyeceği anlamına gelmiyor!
Bakan Kurum: Müsilajla ilgili bulgu yok ama tekrar etmeyeceği anlamına gelmiyor! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Haziran 2021'den bu yana Marmara Denizi'nde oksijenin azaldığı, azot ve fosforda artış gözlendiği; ancak müsilajla ilgili bir bulguya rastlanmadığı net bir şekilde tespit edilmiş ama bu müsilajın tekrar etmeyeceği anlamına da gelmiyor" dedi.
19.04.2022 Gündem
CHP'li Torun: Belediyeler arası ayrım yapmak, milleti ayırmaktır
CHP'li Torun: Belediyeler arası ayrım yapmak, milleti ayırmaktır CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, ''Bu iktidar kamu kaynaklarını dağıtırken, muhalefet belediyelerine karşı pervasız bir ayrımcılık yapıyor. Belediyeler arasında ayrım yapmak milleti ayırmaktır, milleti bölmektir'' dedi.
15.04.2022 Siyaset
Bakan Kurum: Konyalılar, zor günlerde devletimizin, milletimizin, Cumhur İttifakı'mızın yanında olmuştur
Bakan Kurum: Konyalılar, zor günlerde devletimizin, milletimizin, Cumhur İttifakı'mızın yanında olmuştur Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Konya, iktidar yolunu aslında büyükelçilerin kapısında arayanlara karşı milli duruşun adresi olan Cumhur İttifakı’nın en güçlü, en örnek şehirlerinin başında gelmektedir” dedi.
11.04.2022 Siyaset
Bakan Kurum: Hiçbir zaman eserden, hizmetten geri durmayacağız
Bakan Kurum: Hiçbir zaman eserden, hizmetten geri durmayacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlbank Konya Bölge Müdürlüğü hizmet binası temel atma ve toplu açılış töreninin ardından Akören, Güneysınır ve Çumra ilçesini ziyaret edip, incelemelerde bulundu.
26.03.2022 Gündem
Bakan Kurum: Şu an yaşadığımız şey, bir devrimin sancılarından başka bir şey değil
Bakan Kurum: Şu an yaşadığımız şey, bir devrimin sancılarından başka bir şey değil Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Milletinin içerisinden geçtiği sıkıntıları kendi siyasetlerine malzeme yapanların timsah gözyaşlarına kimse aldanmasın. İnanın şu an yaşadığımız şey, bir devrimin sancılarından başka bir şey değildir. Elbette bedeller ödüyoruz ama evelallah tüm bu sıkıntılarımızı unutturacak muhteşem bir istikbal bizi bekliyor, çocuklarımızı, yavrularımızı bekliyor" dedi.
26.03.2022 Ekonomi
Bakan Kurum: Kentsel dönüşümle şehirlerimizi her afete dirençli hale getiriyoruz
Bakan Kurum: Kentsel dönüşümle şehirlerimizi her afete dirençli hale getiriyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İnşallah 2035 yılına geldiğimizde, Türkiye’nin deprem riski olan bölgelerinde kentsel dönüşüme girmemiş tek bir binamız kalmayacak. Kentsel dönüşümle şehirlerimizi her türlü afete karşı dirençli hale getiriyoruz" dedi.
24.03.2022 Gündem
Marmara Denizi'nde müsilaj var mı? Bakan Kurum açıkladı
Marmara Denizi'nde müsilaj var mı? Bakan Kurum açıkladı Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Marmara Denizi'nin yüzeyinde de değil, derinde de şu an için müsilaj yoktur" dedi.
23.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İlbank ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilbank haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.