İhmal

İhmal

Son dakika ihmal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ihmal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ihmal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İhmal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ihmal gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.012 ihmal haberi bulunmuştur. Tüm ihmal haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsmail Kartal 'yakışmaz' deyip Aziz Yıldırım'a fena giydirdi: Görür görmez iptal ettim
İsmail Kartal 'yakışmaz' deyip Aziz Yıldırım'a fena giydirdi: Görür görmez iptal ettim Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'in 37'nci haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup etti. Süper Lig'de şampiyonluk yarışı son haftaya taşındı. Müsabakanın ardından konuşan İsmail Kartal, çok konuşulacak ifadeler kullandı ve Aziz Yıldırım'a da göndermede bulunmayı ihmal etmedi. İşte son dakika haberin detayları...
20.05.2024 Fenerbahçe
MHP lideri Bahçeli: Fetövari kalkışmalara asla izin vermeyeceğiz
MHP lideri Bahçeli: Fetövari kalkışmalara asla izin vermeyeceğiz MHP'nin Kızılcahamam'daki kampında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Devletin içinde FETÖVARİ benzeri hukuk dışı yapılanma ve gayrimeşru hiyerarşik sistem kuran, pozisyon mücadelelerine girişen, nifak üreten odaklarla asla yolumuz kesişemez. Türkiye Cumhuriyeti, bir hukuk devletidir.' dedi.
18.05.2024 Gündem
Fulya Öztürk Marmara İletişim’de deneyimlerini paylaştı!
Fulya Öztürk Marmara İletişim’de deneyimlerini paylaştı! CNN Türk Özel Haberler Servisi Şefi Fulya Öztürk, Marmara Üniversitesi Yeni Medya Kulübü tarafından düzenlenen ve Marmara Üniversitesi Radyo TV ve Sinema Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ali Murat Kırık’ın moderatörlüğünü üstlendiği etkinliğe katıldı.
14.05.2024 Gündem
Çağla Şıkel'den Yasemin Sakallıoğlu'na cevap! İnzivadan çıktığı anları tiye almıştı!
Çağla Şıkel'den Yasemin Sakallıoğlu'na cevap! İnzivadan çıktığı anları tiye almıştı! Son aylarda meditasyona yönelen Çağla Şıkel o anları sosyal medya takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmiyor. En son kendini 11 saat boyunca bir kulübeye kapatıp çıktıktan sonraki halini paylayan Şıkel’i komedyen Yasemin Sakallıoğlu tiye aldı. Ünlü modelden Sakallıoğlu'na cevap geldi.
14.05.2024 Magazin
Taha Duymaz’ın annesinin  buruk Anneler Günü
Taha Duymaz’ın annesinin buruk Anneler Günü Hatay’da asrın felaketinde 2 kardeşiyle birlikte hayatını kaybeden Taha Duymaz’ın annesi Meryem Duymaz, Anneler Günü’nü buruk geçiriyor. Acı dolu anne, “Taha çok iyi bir çocuktu ve bana çok düşkündü. Bana anneler gününde hediye getirirdi” dedi.
12.05.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas yine nefes kesti! Umut, zafere adım adım yaklaşıyor
Taş Kağıt Makas yine nefes kesti! Umut, zafere adım adım yaklaşıyor Kanal D’nin, sevilen dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” temposu yüksek bir bölüm ile ekrana geldi. Ters köşe hikayesi ile izleyicileri şaşırtmaya devam eden diziye bu hafta; Fecir’in Harun Yakar’ı kovması ve Rüya’nın gerçekleri öğrenmesi damga vurdu.
9.05.2024 Magazin
Antalya'daki teleferik faciasında CHP'li başkan için istenen ceza belli oldu
Antalya'daki teleferik faciasında CHP'li başkan için istenen ceza belli oldu Konyaaltı ilçesinde 12 Nisan'da meydana gelen, 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin yaralandığı ve mahsur kalan 174 kişinin 23 saatte kurtarıldığı teleferik kazasıyla ilgili, teleferik işletmecisi ANET'in önceki Yönetim Kurulu Başkanı, mevcut Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün de aralarında olduğu 5 kişi tutuklandı. Kocagöz’ün tutukluluğuna yapılan itiraz ise reddedildi. Kocagöz’ün avukatları, tutukluluğa tekrar itiraz için bilirkişi raporunu bekledi. Bilirkişi raporunun dosyaya eklenmesinin ardından savcılık tarafından hazırlanan iddianame, Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.
7.05.2024 Gündem
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu raporu açıkladı!
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu raporu açıkladı! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, beraberinde 22 milletvekili, bir grup uzmanla Erzincan'a geldi. Komisyonda grubu bulunan partilerin tamamının temsilinin söz konusu olduğunu vurgulayan Başkan Uslu, AFAD'da düzenlenen bilgilendirme toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Gündem
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu, Erzincan'da sahaya indi!
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu, Erzincan'da sahaya indi! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, beraberinde 22 milletvekili, bir grup uzmanla Erzincan'a geldi. Komisyonda grubu bulunan partilerin tamamının temsilinin söz konusu olduğunu vurgulayan Başkan Uslu, "Geniş bir çerçevede çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hiç kimsenin aklında soru işareti kalmayacak şekilde çalışacağız" dedi.
7.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Engel tanımadı, 27 yaşında basketbola başladı! Takımın değişmezi oldu
Engel tanımadı, 27 yaşında basketbola başladı! Takımın değişmezi oldu Adana'da 27 yaşında yeteneği keşfedilerek basketbola başlayan down sendromlu milli basketbolcu Onur Kurtulmuş, dünya ikincisi milli takımın da önemli oyuncularından oldu.
3.05.2024 Adana
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kapasite Geliştirme ve Eğitim Çalıştayı katılımcılarına hitap etti. Erdoğan, "Almanya Cumhurbaşkanı'na da ifade ettim, Solingen faciasından 31 yıl sonra 4 kardeşimize düzenlenen ırkçı saldırıyı gündeme getirdim. Tamamen aydınlatılması ve sorumluların cezalandırılması gerektiğini söyledim. Bu hadiseler karşısında sessiz kalamayız." dedi.
2.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Son günlerde muhalefet ve bazı marjinal yapılar Taksim tartışmaları ile 1 Mayıs’ın bayram havasına gölge düşürmeye çalışıyor. Sembolik törenler haricinde Taksim Meydanı’nın miting yeri olmadığı, mitinge uygun bir altyapıya sahip olmadığı, herkesin malumu iken bu konudaki dayatmaları masum bulmadığımızı ifade etmek isterim'' dedi.
30.04.2024 Gündem
Tek bir kırık saç bırakmıyor! Saçlarınızı yatmadan önce bu yöntemle bağlayın; sabahları dümdüz oluyor, düğümlenmiyor
Tek bir kırık saç bırakmıyor! Saçlarınızı yatmadan önce bu yöntemle bağlayın; sabahları dümdüz oluyor, düğümlenmiyor Yatakta bile saçlarınızı kırıp, onlara zarar veriyor olabilirsiniz. Uykudaki tüm hareketlerinizin saçlarınızı kıracağınız aklınıza bile gelmemiştir. Ancak gün boyu dikkat ettiğimiz saçları geceleri ihmal ediyor olabilirsiniz. Çabaların boşa gitmemesi için bu yöntem çok akıllıca olacaktır.
27.04.2024 Yaşam
Ağız kokusunu sorun olmaktan çıkarın! İşte nedenleri ve yapılması gerekenler
Ağız kokusunu sorun olmaktan çıkarın! İşte nedenleri ve yapılması gerekenler Ağız kokusu, muhtemelen bir kişinin yaşayabileceği en rahatsız edici durumlardan biri. Bu sorunun ortaya çıkmasının farklı nedenleri var. Birçok kişi diş dolgusunun ağız kokusu yapıp yapmadığını merak ediyor. İşte detaylar...
22.04.2024 Yaşam
Portakal Çiçeği Karnavalı coşkusu Kozan'ı da sardı! Çok mutlu olduk
Portakal Çiçeği Karnavalı coşkusu Kozan'ı da sardı! Çok mutlu olduk Adana’da bu yıl 12.'si düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı için şehre gelenler Kozan ilçesinin doğa güzelliklerine hayran kaldı.
18.04.2024 Adana
Bayram tatilinin 8 günlük acı tablosu: 66 kişinin hayatını kaybetti
Bayram tatilinin 8 günlük acı tablosu: 66 kişinin hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin 8 gününde 4 bin 998 trafik kazasında 66 kişinin hayatını kaybettiğini, 8 bin 352 kişinin yaralandığını bildirdi.
14.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: Bakan Yerlikaya İstanbul'da bayram dönüşü için alınacak önlemleri açıkladı
Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: Bakan Yerlikaya İstanbul'da bayram dönüşü için alınacak önlemleri açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 7 gününde toplam 4 bin 370 trafik kazası meydana geldiğini, 55 vatandaşın hayatını kaybettiğini duyurdu.
13.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin 7 gününde yollarda 55 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilinin 7 gününde yollarda 55 kişi hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin 7 gününde 4 bin 370 trafik kazasında 55 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 bin 331 kişinin yaralandığını bildirdi.
13.04.2024 Gündem
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi! Sahne alması için açık çek verildiği iddia edilmişti
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi! Sahne alması için açık çek verildiği iddia edilmişti Ramazan Bayramı'nın 2. gününde Kıbrıs'ta sahne alan Zara, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi. Ünlü isim, Serenay Sarıkaya’nın bir mekandan sahneye çıkmayı kabul etmesi karşılığında açık çek teklifi aldığı iddialarını yorumlarken, estetik yapan ünlülere de seslendi.
13.04.2024 Magazin
Bayram tatilinin acı bilançosu: 6 günde 48 kişi öldü
Bayram tatilinin acı bilançosu: 6 günde 48 kişi öldü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 6 gününde meydana gelen 3 bin 706 trafik kazasında 48 vatandaşın hayatını kaybettiğini açıkladı.
12.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin ilk 6 gününde acı bilanço! Trafik kazalarında 48 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilinin ilk 6 gününde acı bilanço! Trafik kazalarında 48 kişi hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 6 gününde trafik kazalarında 48 vatandaşın hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım" mesajını paylaştı.
12.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin 5 günlük acı bilançosu: 38 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilinin 5 günlük acı bilançosu: 38 kişi hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 5 gününde trafik kazalarında 38 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.
11.04.2024 Gündem
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi Bursa'da dostlukları filme konu olan ve 'Eskikarağaç Leylek Köyü'ne bu yıl 13'üncü kez gelen Yaren leyleği, balıklarını besleyen balıkçı Adem Yılmaz, göle açılmadığı zamanlarda evinin bahçesine gelen Yaren için alana balıklar koydu ve 'İyi bayramlar Yaren, sana bayram şekeri' diyerek sosyal medya hesabından paylaştı.
10.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı: Enflasyon ve hayat pahalılığı sorununu çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı: Enflasyon ve hayat pahalılığı sorununu çözeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında, Gazze, deprem bölgesi, ekonomi, terörle mücadele ve 31 Mart seçimlerine ilişkin dikkat çeken ifadelere yer verdi.
9.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İhmal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ihmal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.