İcra Takibi

İcra Takibi

Son dakika icra takibi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan icra takibi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını icra takibi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İcra Takibi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan icra takibi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.085 icra takibi haberi bulunmuştur. Tüm icra takibi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek İnternet fiyatlarına son aylarda yüzde 50'leri aşan zam geldi. Aydın'da internet abonesi olan bir tüketici vergileri bahane ederek fiyat yükselten şirketle anlaşmazlık yaşadı. Soluğu mahkemede alan tüketiciye mahkemeden emsal bir karar çıktı. İşte mahkemenin internet fiyatlarıyla ilgili verdiği emsal karar...
5.04.2024 Ekonomi
Mahkeme Sinan Akçıl’ı haksız buldu! 4 yıl süren hukuk davasını kaybetti
Mahkeme Sinan Akçıl’ı haksız buldu! 4 yıl süren hukuk davasını kaybetti Sinan Akçıl’ın konserlerinin bir kısmını satın aldıklarını, ancak şarkıcının kendilerine eksik ödeme yaptığını iddia eden Çağrı Tortop ile Bülent Erdoğan, 4 yıl süren hukuk davalarını kazandı.
20.03.2024 Magazin
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı İstanbul’da sahte cinsel içerikli ilaçları internet sitesi üzerinden satışa çıkarıp, sipariş veren kişileri telefonla arayarak 'Kargonuzu teslim almadığınız için hakkınızda icra takibi başlatıldı' mesajıyla yüzlerce kişiyi dolandıran 82 kişilik şebeke hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi.
29.02.2024 Gündem
Ev sahibi-kiracı anlaşmazlığı ara bulucu ile 1 ayda çözüldü
Ev sahibi-kiracı anlaşmazlığı ara bulucu ile 1 ayda çözüldü Ankara'da ev sahibi Serkan Uğurelli (47), kirasını ödemeyen ve evden çıkmak istemeyen kiracısı ile yaşadığı sorunu, zorunlu ara buluculuk uygulaması ile 1 ayda çözüme kavuşturdu. Avukat Senem Yılmazel, en az 2 yıl sürecek yargılama sürecinin, ara bulucu ile 4 haftada çözüldüğünü belirterek, "Bu tür sıkıntılar yaşayan insanların yüzde 50'si zorunlu ara buluculuk şartıyla anlaşma sağlayabiliyor" dedi.
3.02.2024 Gündem
Elektronik tebligat sisteminden ‘sahte borç bildirimi' ile 650 bin lira dolandırıldı
Elektronik tebligat sisteminden ‘sahte borç bildirimi' ile 650 bin lira dolandırıldı Konya'da bir kişi, Ulusal Elektronik Tebligat Sistemine (UETS) tanımadığı bir yerden gelen sahte borç bildirimiyle haciz ihbarnamesine süresinde itiraz etmediği için 650 bin lira para ödemek zorunda kaldı. Konyalı Selim Tuncer, UETS'ye gelen iki ayrı haciz dosyasına ise itiraz ederek, para ödemekten kurtuldu.
3.02.2024 Gündem
Ev sahibi ve kiracılara kritik uyarı geldi! Mahkemeden emsal tahliye kararı
Ev sahibi ve kiracılara kritik uyarı geldi! Mahkemeden emsal tahliye kararı Ev sahibi ve kiracı uyuşmazlıklarında kamuoyuna yansıyan yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak dükkanını yabancı bir kişiye kiraya veren mülk sahibi karşılığında tahliye taahhütnamesi alıyor. Süre zarfında yabancı kiracı dükkandan çıkmıyor ve mülk sahibine ‘yasal yollara başvurun’ diyor. Konuyla ilgili 1 ay içerisinde icra takibi başlatılırken, kiracının icra takibine itirazı dikkat çekti.
26.01.2024 Ekonomi
Faiz müjdesi!  İcra takibindeki alacaklılara Yargıtay'dan iyi haber geldi
Faiz müjdesi! İcra takibindeki alacaklılara Yargıtay'dan iyi haber geldi Yargıtay emsal niteliğinde bir karar imza attı. Yargıtay 12. Hukuk Dairesi, icra takibinde alacaklı vatandaşları sevindirecek emsal bir karara imza attı. Anayasa Mahkemesi’nin bu konu ile alakalı iptal kararını nazara alarak sıra cetveline itiraz edilmesi halinde varsa oluşan faiz gelirlerinin hak sahiplerine ödenmesine hükmetti. Daha önce bu tür nemalar devlete bırakılıyordu.
21.01.2024 Ekonomi
Esenyurt'taki tekel bayisi vahşetinde istenen cezalar belli oldu
Esenyurt'taki tekel bayisi vahşetinde istenen cezalar belli oldu Tekel bayisinde işlenen cinayetler için istenen cezalar belli oldu. Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayisi baskınıyla ilgili iddianame düzenlendi. İddianamede şüpheliler Tarık Özer, Murat Özer, Azat Özer ve Servet Özer hakkında Yunus Emre Erzen'in ölümüne ilişkin ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis, Batuhan Bayındır'ın ölümüne yönelik ise müebbet hapis cezası ile cezalandırılmaları istenirken, diğer suçlardan da değişen oranlarda hapis cezaları talep edildi.
25.12.2023 Gündem
Fırsatçı ev sahiplerinden depozito oyunu! Kira artışı yeterli olmadı sıra geriye dönük ödemelerde
Fırsatçı ev sahiplerinden depozito oyunu! Kira artışı yeterli olmadı sıra geriye dönük ödemelerde Kiracılarının yıllar önce verdiği depozitonun yeni kira bedeline göre artırılmasını talep eden ev sahiplerinin yeni oyunu pes dedirtti. Edirne'de kira bedelinde anlaşan ancak depozito anlaşmasına veremeyen ev sahibi ile kiracı icralık oldu.
15.11.2023 Ekonomi
Reddi mirasta 3 aya ve altsoya dikkat! Mirasçı olduğunu bilmeyen ne yapacak?
Reddi mirasta 3 aya ve altsoya dikkat! Mirasçı olduğunu bilmeyen ne yapacak? Ölen kişinin varlıkları dışında borçları da miras olarak vasilerine geçiyor. Bu borçlar kimi zaman varlıkları aşabiliyor, bu da mirasçıları ağır borç yükü altında bırakabiliyor. Türk Medeni Kanunu'na göre ise mirasçılar bu borçları ret etme hakkına sahip. Ret süresinin bilinmemesi ise yüzlerce kişinin bu borçlarla mücadele etmesine neden oluyor. Avukat Selen Karataş da reddi miras sürecinde birçok detayın bulunduğunu söyleyerek reddi mirasta 3 aya dikkat çekti.
10.11.2023 Gündem
Mahkemeden emsal karar geldi! Kiracı bu kez haksız sayıldı
Mahkemeden emsal karar geldi! Kiracı bu kez haksız sayıldı Mahkeme bu kez de "mağdur olan ev sahibidir" dedi. 16 yıldır aynı iş yerinde kiracı olan kişi kira bedellerini ödemedi. Dava yoluna giden ev sahibi hukuk mücadelesini kazandı. Mahkeme, iş yeri kiracısının tahliyesine hükmetti.
29.10.2023 Ekonomi
Telefonunu değiştirdi, hayatı alt üst oldu! Tek tavsiye verdi: Kırıp atın, yakın
Telefonunu değiştirdi, hayatı alt üst oldu! Tek tavsiye verdi: Kırıp atın, yakın Denizli'de Mehmet Demir, 1 yıl önce eski telefonunu takas edip yeni telefon aldı. Eski telefonundaki bilgileri silmeyi unutunca yaklaşık 1 milyon lira borçlandırılan Demir, 15 farklı icrayla da karşı karşıya kaldı.
26.10.2023 Yaşam
Emsal aidat kararı! 'Yaptırım uygulanamaz'
Emsal aidat kararı! 'Yaptırım uygulanamaz' Son yıllarda aidat ödemeleri kiralarla yarışır hale geldi. Özellikle sitelerde masrafların artması nedeniyle aidatlara yapılan zam miktarı da arttı. Aidat ödemesinde sorun yaşayanlar ise, site ya da apartman yönetimleri tarafından çeşitli yaptırımlarla karşı karşıya kalıyor. Yargıtay konu ile ilgili emsal niteliğinde bir karara imza attı.
27.09.2023 Ekonomi
'Kargonuzu almadınız hakkınızda icra takibi başlatacağız' yalanıyla milyonluk vurgun!
'Kargonuzu almadınız hakkınızda icra takibi başlatacağız' yalanıyla milyonluk vurgun! İstanbul Merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda "Kargonuzu almadınız hakkınızda icra takibi başlatacağız" yalanıyla dolandırıcılık yapan şebeke operasyon yapıldı. Baskınlarda şu ana kadar 5'i avukat 46 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Polis şebeke üyelerine ait haksız kazançla elde edildiği değerlendirilen 59 milyon liralık mal varlığı inceleme altına aldı.
19.09.2023 Gündem
Maddi ve manevi tazminat alabilirsiniz! Mahkeme haklı sebeple hemen boşuyor
Maddi ve manevi tazminat alabilirsiniz! Mahkeme haklı sebeple hemen boşuyor Evli tüm çiftleri çok yakından ilgilendiriyor. Çalışmayan tarafa eşin maddi anlamda çok az destek sağlaması, eşini mağdur edecek kadar az harçlık vermesi, aşırı derecede borçlanması ekonomik şiddet sayılıyor. Bu sebeplerle açılan boşanma davalarının sayısı ise hiç az değil. Mağdur eşin ekonomik şiddete uğraması, haklı nedenle boşanma sebebi sayılıyor. Uzman isim konuyla ilgili önemli bilgiler vererek tazminat konusuna da dikkat çekti.
10.09.2023 Gündem
Mersin'de tefecilere büyük operasyon! Çok sayıda gözaltı var
Mersin'de tefecilere büyük operasyon! Çok sayıda gözaltı var Mersin'de ihtiyacı olanlara faizle borç para vererek senet imzalatan tefecilere yönelik yapılan operasyonda 14 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden biri, çatıda saklanırken, dronla tespit edilerek yakalandı.
7.09.2023 Gündem
Ev sahibinden kiracıya büyük şok! Evini verirken senet aldı, kirada anlaşamayınca haciz gönderdi
Ev sahibinden kiracıya büyük şok! Evini verirken senet aldı, kirada anlaşamayınca haciz gönderdi Ev sahibi, kira konusunda anlaşamadığı kiracısına kabusu yaşattı Ev sahibi, 3 yıllık kiracısı çiftle önce yüzde 25 oranının üzerinde zamda anlaştı, ardından ise kontrata imza atmak yerine haciz işlemi başlattı. Hacze konu olan 35 bin TL tutarındaki kira senetlerinin bedellerini ev sahibinin hesabına düzenli gönderdiklerini ve senetleri geri alamadıklarını belirten çift, “Son 15 gündür aile ve iş hayatımızda huzur kalmadı. Biz kiramızı günü gününe verdik, 1 TL dahi borcumuz yok. Amaçları bizi çıkararak yabancı vatandaşlara daha üstten kiraya vermek” dedi.
7.08.2023 Gündem
Esenyurt'taki tekel bayi vahşetinde ilk ifade: Beni küçük düşürdü
Esenyurt'taki tekel bayi vahşetinde ilk ifade: Beni küçük düşürdü Türkiye'nin konuştuğu Esenyurt'taki tekel bayisine düzenlenen silahlı baskınınla ilgili detaylar netleşirken, ilk ifade de ortaya çıktı. Tekel bayisi baskınıyla ilgili gözaltına alınan Murat Özer adliyeye sevk edildi. Şüpheli Özer, savcılık ifadesinin ardından 'Nitelikli Kasten öldürme' suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Gözaltına alınan 9 şüpheliden Murat Özer tutuklandı.
1.08.2023 Gündem
Esenyurt'taki tekel bayi saldırısında flaş gelişme! Şüphelilerin hepsi gözaltına alındı
Esenyurt'taki tekel bayi saldırısında flaş gelişme! Şüphelilerin hepsi gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Esenyurt'ta meydana gelen olayla ilgili şüphelilerin tamamının gözaltında olduğunu duyurdu. Yerlikaya, "İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar sonrası olayın şüphelilerinden M.Ö ve S.Ö.’den sonra T.Ö. ve A.Ö de yakalandı" açıklamasını yaptı.
31.07.2023 Gündem
Tekel bayi saldırısında yeni gelişme! Baba korkunç detayları açıkladı: Görüntüleri izleyemedim
Tekel bayi saldırısında yeni gelişme! Baba korkunç detayları açıkladı: Görüntüleri izleyemedim Esenyurt'ta iki kişinin öldüğü tekel bayisindeki saldırıya ilişkin yapılan çalışmalarda bir kişi daha yakalanarak gözaltına alındı. Konu ile ilgili sosyal medyadan açıklama yapan İçişleri Bakanı Yerlikaya, şüphelilerden S.Ö.'nün de yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu. Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen'in babası Cantürk Erzen yaşananları anlatırken saldırıyla ilgili korkunç detaylar da ortaya çıktı.
31.07.2023 Gündem
Esenyurt'taki tekel bayi saldırısında yeni gelişme! Olayın sebebi ortaya çıktı
Esenyurt'taki tekel bayi saldırısında yeni gelişme! Olayın sebebi ortaya çıktı Esenyurt'ta iki kişinin öldüğü tekel bayisindeki silahlı saldırının şüphelilerinden Murat Özer Esenyurt'ta yakalanarak adliyeye sevk edildi. Polis ekiplerinin diğer şüpheliler A.Ö T.Ö ve S.Ö'yi yakalamak için çalışması sürüyor. Öte yandan olayın nedeninin küfürlü Whatsapp paylaşımı olduğu ortaya çıktı.
30.07.2023 Gündem
Nafaka kararı! Boşandıktan sonra fiili birliktelik yaşayan çiftleri ilgilendiriyor
Nafaka kararı! Boşandıktan sonra fiili birliktelik yaşayan çiftleri ilgilendiriyor Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, boşandıktan sonra fiili birliktelik yaşayanların nafaka borcunu ilgilendiren önemli bir karara imza attı. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, "Boşandıktan sonra fiili birliktelikleri devam etiği halde mahkemelik olan çiftlerde nafaka borçlusu, nafaka alacaklısı ile oturduğunu ve kendisi tarafından bakılma durumunu tanıkla ispat edebilir" dedi.
19.07.2023 Gündem
Devlet memuruna zamda maaşları etkileyen kritik tarih! Aralarında fark oluşuyor
Devlet memuruna zamda maaşları etkileyen kritik tarih! Aralarında fark oluşuyor TÜİK enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından devlet memurlarına yapılacak zam netleşti ve ardından yapılan seyyanen zam sonrası maaşlar son halini aldı. Şimdi ilk zamlı maaşlarını almak için gün sayan memurlar arasındaki maaş farkı gündem oldu. Sosyal Güvenlik Uzman Dilek Ete, kritik tarihe dikkat çekerek, nedenlerini detayları ile anlattı.
13.07.2023 Memur
Yargıtay'dan borçlu kalanlar için sevindiren karar
Yargıtay'dan borçlu kalanlar için sevindiren karar Yargıtay 12. Hukuk Dairesi, 'murisin ilâma bağlanmış borcu için takip yapılırsa daha önce mirasın reddi kararı almış kişi takibin iptalini süresiz şikayet olarak ileri sürebilir' dedi.
29.06.2023 Ekonomi
Bayram öncesi kiralık araçlara talep arttı; uzmanlardan dolandırıcılara karşı uyarı
Bayram öncesi kiralık araçlara talep arttı; uzmanlardan dolandırıcılara karşı uyarı Kurban Bayramı öncesi araç kiralama firmalarında yoğunluk yaşanıyor. Araç kiralama firması sahibi Enes Bayram, elindeki araçların tümünün bayram için rezervasyon yapıldığını belirterek "Şu an aşırı derece bir yoğunluğumuz var. Hem bayram arifesi hem de sezonumuz yeni açıldı ondan dolayı" dedi. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu ise bayram yoğunluğundan faydalanmak isteyen dolandırıcılara karşı dikkatli olunması gerektiğini vurgulayarak, “Kurumsal olmayan firmalarla ilgili de mutlaka iyi bir araştırma yapılmalı ondan sonra araç kiralanmalı. Kiralık araç fiyatları çok arttı. İşte bu nedenle tüketiciler riske giriyor, ucuz gördükleri ilanlara yöneliyorlar" ifadelerini kullandı.
22.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İcra Takibi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki icra takibi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.