İç Ege

İç Ege

Son dakika İç Ege haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İç Ege ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İç Ege haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İç Ege

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iç ege gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.458 iç ege haberi bulunmuştur. Tüm iç ege haberleri aşağıda listelenmiştir.
Toz taşınımı Tekirdağ'dan yurda giriş yaptı! 44 ilde sarı alarm verildi, Meteoroloji’den sağanak uyarısı yaptı
Toz taşınımı Tekirdağ'dan yurda giriş yaptı! 44 ilde sarı alarm verildi, Meteoroloji’den sağanak uyarısı yaptı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinde kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor.
25.04.2024 Hava Durumu
Meteoroloji son dakika uyardı! İstanbul için alarm verildi, çok kuvvetli olacak
Meteoroloji son dakika uyardı! İstanbul için alarm verildi, çok kuvvetli olacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. MGM kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgara karşı uyarıda bulunurken hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredecek. İşte İstanbul, Ankara ve diğer illerde beklenen hava durumu...
3.11.2023 Yaşam
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yağmur alarmı verildi! Çok sayıda ili fena vuracak
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yağmur alarmı verildi! Çok sayıda ili fena vuracak Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika yağmur uyarısı geldi. Çok sayıda ili vuracak yağışlar için detaylar verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Akdeniz Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun Kuzeydoğusu ve Eskişehir ve Bolu çevreleri ile Ankara'nın batı ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İşte hava durumuyla ilgili son dakika tüm detaylar...
9.09.2023 Yaşam
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 7 il için sağanak uyarısı: Kuvvetli geliyor
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 7 il için sağanak uyarısı: Kuvvetli geliyor Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmni raporunu yayımladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Akdeniz (Hatay hariç), Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun Kuzeydoğusu ve İstanbul, Kırklareli, Eskişehir ve Bolu çevreleri ile Ankara'nın batı ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Rize çevreleri ile Artvin’in kuzeyinde, yarın öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar, Uşak, Denizli, Adana, Osmaniye, Mersin’in kuzeyi, Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesi ile Hatay’ın kuzeyinde, Ağrı çevreleri, Van'ın kuzey kesimleri ve Iğdır'ın güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.
8.09.2023 Gündem
Yağmur dalgası geliyor! Meteoroloji son hava durumu raporunu yayımladı! İstanbul ve Ankara dahil birçok ili vuracak
Yağmur dalgası geliyor! Meteoroloji son hava durumu raporunu yayımladı! İstanbul ve Ankara dahil birçok ili vuracak Meteoroloji'den bugün birçok il için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzeydoğusu, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Kırklareli kıyıları, Eskişehir, Bolu, Düzce, Sinop, Kars, Ardahan ve Erzurum çevreleri ile Ankara'nın kuzeybatı ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
8.09.2023 Yaşam
Meteoroloji'den son dakika hava durumu raporu! İstanbul, Ankara ve İzmir'de sağanak alarmı! Saat verildi
Meteoroloji'den son dakika hava durumu raporu! İstanbul, Ankara ve İzmir'de sağanak alarmı! Saat verildi Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. MGM yeni hava durumu raporunu yayınladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yeni hava durumu raporuna göre bugün İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere birçok kentte sağanak yağış etkili olacak. Yağışların, İç Ege, Balıkesir, Eskişehir, Rize ve Artvin çevreleri, Çanakkale ve Trabzon'un doğusu ile Bursa'nın güney kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Meteoroloji 11 kent için sarı kodlu uyarıda bulunurken, yağışların etkisini artıracağı saat belli oldu. İşte 7 Eylül perşembe günü hava durumu raporu...
7.09.2023 Yaşam
Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu uyarı! 4 şehir için gök gürültülü sağanak uyarısı...
Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu uyarı! 4 şehir için gök gürültülü sağanak uyarısı... Meteoroloji'den son dakika uyarısı... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri ile Rize ve Düzce çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, İç Ege, Kırklareli, Aydın, Isparta ve Eskişehir çevreleri ile Edirne'nin doğu, Tekirdağ'ın kuzey, İzmir'in güney ve doğu, Ankara'nın kuzey ve batı çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
4.09.2023 Gündem
Meteoroloji'den son hava durumu raporu yayımlandı! Kuvvetli yağış geliyor, çok sayıda ili vuracak
Meteoroloji'den son hava durumu raporu yayımlandı! Kuvvetli yağış geliyor, çok sayıda ili vuracak Meteoroloji'den çarpıcı uyarı geldi. 8 il için yağmur alarmı verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzeyi, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile İskenderun Körfezi çevreleri, İç Anadolu'nun güney ve batısı, Batı Karadeniz'in batısı ve doğu kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
2.09.2023 Yaşam
Kuvvetli yağış geliyor! Hava sıcaklıkları düşecek, tarih verildi
Kuvvetli yağış geliyor! Hava sıcaklıkları düşecek, tarih verildi Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Meteoroloji tarafından yapılan açıklamaya göre; kuvvetli yağış geliyor. Ülkemizin kuzeydoğusu ile İç Ege ve Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı bulutlu, Manisa'nın batısı, İzmir, Aydın ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Orta ve Doğu Toroslar mevkii yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
26.08.2023 Yaşam
Kuvvetli yağış geliyor! Meteoroloji'den çok sayıda il için uyarı yapıldı, işte 5 günlük hava durumu raporu
Kuvvetli yağış geliyor! Meteoroloji'den çok sayıda il için uyarı yapıldı, işte 5 günlük hava durumu raporu Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, ülkemizin kuzeydoğusu ile İç Ege ve Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı bulutlu, Samsun'un doğusu, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
24.08.2023 Yaşam
Kuraklık kapıda! “Maalesef karamsarım, önlem alınmazsa bir doğal afet haline gelecek”
Kuraklık kapıda! “Maalesef karamsarım, önlem alınmazsa bir doğal afet haline gelecek” Türkiye tarihinin en kurak dönemini yaşıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün temmuz ayı kuraklık analizi ve yağış raporu da bu gerçeği gözler önüne serdi. Türkiye'nin büyük bölümü şiddetli kuraklık riskiyle karşı karşıya. Haritaya göre temmuz ayı yağışları Karadeniz dışındaki tüm bölgelerde normaline göre azaldı. Düzce ve Zonguldak'ta ise son 63 yılın en yüksek temmuz ayı yağışı kaydedildi. Çözüm olarak kuraklık, aşırı yağış yönetimi ve iklim değişikliği politikalarının birlikte ele alınması gerektiğini söyleyen İklim Değişikliği Politika ve Araştırma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Tekin Altuğ, önümüzdeki yıllarda kuraklığın daha maliyetli bir doğal afet haline geleceğine, dünyanın kuraklığa bağlı bir de gıda kriziyle karşı karşıya kalacağına dikkat çekti. Türkiye’nin olası kuraklık tehditine karşı yeterli bilince olup olmamasına yönelik sorulan soruya ise “Bu konuda maalesef karamsarım.” Diyerek üzücü tablonun altınız çizdi.
19.08.2023 Gündem
İstanbul'da kar ne zaman yağacak, İstanbul'a ne zaman kar gelecek? Bu hafta kar var mı? Tarih verildi!
İstanbul'da kar ne zaman yağacak, İstanbul'a ne zaman kar gelecek? Bu hafta kar var mı? Tarih verildi! İstanbul'a kar ne zaman yağacak 2023, İstanbul kar yağışı ne zaman bekleniyor? Ocak ayında havaların mevsim normallerinin üzerinde gitmesi vatandaşların İstanbul’da karın ne zaman yağacağını araştırmasına neden oldu. Meteoroloji havaların soğumaya başlayacağını ifade ediyor. İşte İstanbul’da kar yağışı takvimi…
12.01.2023 Yaşam
DSADA
DSADA DSADA
12.01.2023 Gündem
Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması! Meteoroloji ve uzman isim gün gün duyurdu, sıcaklık 7 dereceye düşecek
Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması! Meteoroloji ve uzman isim gün gün duyurdu, sıcaklık 7 dereceye düşecek Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Kuvvetli sağanak başlıyor. Kasım ayına yaklaşılırken, havalar da değişkenlik gösteriyor. Bir gün yağmur yağarken, diğer gün güneş açıyor. Vatandaşlar da hava durumuna ilişkin tahminleri yakından takip ediyor. Kar yağışı ve önümüzdeki günlerde bizi nasıl bir havanın beklediğine ilişkin de Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen yeni tahminlerde bulundu. Yarın MGM'nin haritasına göre bazı illerde sıcaklıkların 7 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Peki hangi illerde yağış var? Kar yağacak mı? Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte son yapılan açıklamalar ve hava durumu tahminleri...
20.10.2022 Gündem
Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da dolu yağışı başladı
Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da dolu yağışı başladı Marmara'da yağışlı hava etkisini sürdürüyor, İstanbul'un bazı semtlerinde sağanak yağış etkili olurken bazı semtlerde de dolu yağışları etkili oluyor. Esenyurt'ta başlayan dolu yağışı ilçede hayatı olumsuz etkiledi.
26.08.2022 Gündem
Meteoroloji'den il il son dakika uyarısı! Çok kuvvetli yağmur dalgası! Günlerce sürecek!
Meteoroloji'den il il son dakika uyarısı! Çok kuvvetli yağmur dalgası! Günlerce sürecek! Yağmur geliyor. Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi. Başta İstanbul olmak üzere 17 ili uyaran Meteoroloji son tahminleri paylaştı. Yağmur dalgası çok sayıda ili vuracak. Hava sıcaklığı düşecek ve yağmur dalgası önümüzdeki birkaç gün daha sürecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Yurdun kuzey, iç ve batı kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Eskişehir çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. İşte Meteoroloji'den gelen son dakika hava durumu tahminleri...
26.08.2022 Gündem
İstanbul için flaş yağmur uyarısı! Turuncu alarm verildi
İstanbul için flaş yağmur uyarısı! Turuncu alarm verildi Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İstanbul ve Ankara dahil çok sayıda kentte sağanak yağış etkili oldu. AKOM ve Ankara Valiliği kuvvetli yağışlar nedeniyle peş peşe uyarılarda bulunurken, Meteoroloji'den 9 kent için sarı alarm verildi. AFAD'ın son dakika açıklamasına göre yarın için İstanbul'un Anadolu Yakası, Kocaeli, Zonguldak, Düzce ve Sakarya'ya turuncu kodlu uyarı geldi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, canlı yayında en yoğun yağışı alacak ilçeleri sıraladı.
10.08.2022 Gündem
AKOM'dan İstanbul için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı
AKOM'dan İstanbul için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı Bugün ve yarına dikkat çeken AKOM İstanbulluları gök gürültülü sağanak yağış konusunda uyardı. Öte yandan İstanbul'da gece boyunca etkisini gösteren yağışlar nedeniyle yollar göle döndü. İşte hava durumu tahminleri...
10.08.2022 Gündem
Kuvvetli yağmur geliyor! Sel, yıldırım, dolu fena vuracak! Meteoroloji açıkladı, İstanbul, Ankara ve birçok ilde...
Kuvvetli yağmur geliyor! Sel, yıldırım, dolu fena vuracak! Meteoroloji açıkladı, İstanbul, Ankara ve birçok ilde... Kuvvetli yağmur geliyor. Son dakika hava durumu raporu. Meteoroloji son dakika açıkladı. Alarm verildi. Saat belli oldu. Hava durumu değişiyor. Birçok il için bugün sarı kodlu uyarı yapıldı. Bayramda plan yapmak isteyen vatandaşlar Kurban Bayramı'nda hava durumunun nasıl olacağını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni raporunu yayımladı ve çok sayıda il için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. Ankara ve İstanbul için son dakika yağmur uyarısı yapıldı. Ankara Valiliği kritik bir uyarıda bulundu. Valilikten yapılan açıklamada, "Sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi. İşte son dakika haberinin detayları ve il il hava durumu...
9.07.2022 Gündem
Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Yağmur ve fırtına alarmı! Çok kuvvetli olacak! İstanbul, Ankara...
Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Yağmur ve fırtına alarmı! Çok kuvvetli olacak! İstanbul, Ankara... Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Meteoroloji yağmur ve fırtına konusunda alarm verdi. Yağmur ve fırtına o illeri vuracak. Yağmur ve fırtına çok kuvvetli geliyor. Öte yandan, bugün hava nasıl olacak? bugün yağmur yağacak mı? soruları cevabını buldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege, Doğu Akdeniz2in Toroslar mevki, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz (Sinop hariç), Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Kırklareli, İstanbul'un kuzey kesimleri, Isparta, Osmaniye, Hatay kıyıları, Rize, Artvin, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Uşak, Afyonkarahisar, Düzce, Bolu ve Karabük çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. İşte Meteoroji tarafından yapılan peş peşe uyarılar...
19.06.2022 Gündem
Kuvvetli yağış için saat verildi! Özellikle bu illere dikkat çekildi, Meteoroloji'den flaş açıklama! İzmir, Ankara, Edirne, Eskişehir dahil...
Kuvvetli yağış için saat verildi! Özellikle bu illere dikkat çekildi, Meteoroloji'den flaş açıklama! İzmir, Ankara, Edirne, Eskişehir dahil... Hava durumuna ilişkin son dakika açıklaması! Kuvvetli geliyor, saat verildi. Çok sayıda il için sağanak ve rüzgar uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Prof. Dr. Orhan Şen tahminlerini açıkladı. Yağış anında bazı illerde rüzgar kuvvetli eseceğinden dikkatli olunması gerektiği belirtildi. İstanbul'da da yağışlar bitmiyor, gün verildi. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ihtimaline dikkat çekildi. Hangi illerde yağmur var? Önümüzdeki günlerde hava nasıl olacak? İstanbul'a yağmur ne zaman geliyor? Son dakika hava durumu gelişmeleri...
18.06.2022 Gündem
Son dakika kuvvetli yağış, sel, dolu ve fırtına uyarısı! İller açıklandı, çok şiddetli vuracak
Son dakika kuvvetli yağış, sel, dolu ve fırtına uyarısı! İller açıklandı, çok şiddetli vuracak Son dakika kuvvetli yağış, sel, dolu ve fırtına uyarısı! İller açıklandı, çok şiddetli vuracak. AFAD, Meteoroloji ve valilik art arda duyurdu, saat verip ani sel ve su baskınlarına karşı uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ise ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısında sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İşte hava durumu ile ilgili son gelişmeler...
14.06.2022 Gündem
Meteoroloji'den kritik uyarı! Suriye üzerinden geldi, etkisini gösterdi! Vatandaş evine kapandı
Meteoroloji'den kritik uyarı! Suriye üzerinden geldi, etkisini gösterdi! Vatandaş evine kapandı Meteoroloji'nin uyarıları üzerine Şanlıurfa'da Suriye üzerinden gelen toz taşımını etkisini gösterdi. Görüş mesafesinin düştüğü anlarda vatandaşlar tozdan etkilenmemek için evlerine kapandı. Öte yandan meteoroloji toz taşımına ilişkin yeni uyarılarda bulundu. Açıklamaya göre çok sayıda bölgemizde etkili olacak...
2.06.2022 Gündem
Sıcak hava dalgası geliyor! 40 derece ile yakacak, bu iller özellikle uyarıldı! Meteoroloji tarih vererek son dakika duyurdu...
Sıcak hava dalgası geliyor! 40 derece ile yakacak, bu iller özellikle uyarıldı! Meteoroloji tarih vererek son dakika duyurdu... Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması! Sıcak hava dalgası geliyor. Hava sıcaklıkları 40 dereceye kadar ulaşacak. Özellikle bazı iller için uyarı yapıldı. O saatlerde dışarıya çıkılmaması önerisinde bulunuldu. Hava mayıstaki soğuk havaların ardından iyiden iyiye ısındı ve 'artık yaz geldi' dedirtti. Bazı illerde sıcaklıklar 40 dereceye kadar yükselecek. Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, 'Ölümcül sonuçlar doğuruyor' diyerek vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu ve hava durumu tahminlerini paylaştı. Öte yandan bugün ve önümüzdeki günlerde havanın yağışlı geçeceği iller de var. Meteoroloji harita yayımladı. Haziran ayı nasıl geçecek? Hava durumu nasıl? İşte son dakika tahminleri...
27.05.2022 Gündem
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! İki ilde etkili olacak!
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! İki ilde etkili olacak! Meteoroloji tarafından yeni hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Yayımlanan rapora göre; hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Öte yandan iki il için kuvvetli sağanak yağış uyarısı da geldi.
9.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İç Ege ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iç ege haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.