İbrahim Toraman

İbrahim Toraman

Son dakika ibrahim toraman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ibrahim toraman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ibrahim toraman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbrahim Toraman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibrahim toraman gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.395 ibrahim toraman haberi bulunmuştur. Tüm ibrahim toraman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fotoğraflara ben de  bakayım
Fotoğraflara ben de bakayım Eski milli futbolcu İbrahim Toraman, hafta sonunu oğlu Ali Erim’e ayırdı.
16.09.2018 Magazin
Sadece bizi çekin
Sadece bizi çekin Eski milli futbolcu İbrahim Toraman, oğlu Ali Erim ve eski eşi Eylem Hanım önceki gün İstinyePark’taydı.
5.03.2018 Magazin
Sanatçı ve futbolcular sınır hattına gitti
Sanatçı ve futbolcular sınır hattına gitti Sanatçı ve sporculardan oluşan bir grup, Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Mehmetçik'e moral vermek amacıyla Kilis sınırına gitti.
1.03.2018 Gündem
İkisi de suçlu!
İkisi de suçlu! Eski futbolcu İbrahim Toraman ve eşi Eylem Toraman’ın yargılandıkları dava karara bağlandı. Hakim her ikisini de suçlu buldu
7.11.2017 Magazin
Gaziantepspor'da İbrahim Toraman sesleri
Gaziantepspor'da İbrahim Toraman sesleri Teknik direktör İbrahim Toraman, TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor ile görüştüğünü söyledi.
22.10.2017 TFF 1.Lig
Okul heyecanı
Okul heyecanı Eski futbolcu İbrahim Toraman, oğlu Ali Erim’in ana okulu ihtiyaçları için alışverişe çıktı.
1.10.2017 Magazin
Sevgililer aynı karede
Sevgililer aynı karede 6 yıl önce aşk yaşayan oyuncu Gülcan Arslan ile eski futbolcu İbrahim Toraman, Nişantaşı’nda bir kafede karşı karşıya geldi.
28.09.2017 Magazin
Güneş'e yardımcı lazım!
Güneş'e yardımcı lazım! Başkan Orman ve kurmayları hocanın yükünü hafifletecek, takıma da ağabeylik yapacak birinin şart olduğuna inanıyor. Öne çıkan adaylar ise Mehmet Özdilek ve İlhan Mansız...
2.07.2017 Beşiktaş
Beşiktaş Pepe ile rekor kıracak!
Beşiktaş Pepe ile rekor kıracak! Beşiktaş'ın Real Madrid'ten ayrılan 34 yaşındaki Pepe ile görüşmesi ve transferin gerçekleşme ihtimalinin yükselmesi transfer sezonunun en çok konuşulan olaylarından biri haline geldi.
25.06.2017 Beşiktaş
İbrahim Toraman geri dönüyor
İbrahim Toraman geri dönüyor Şenol Güneş'e yardımcı antrenör aramaya başlayan Beşiktaş'ta bu kez de İbrahim Toraman'ın ismi gündeme geldi.
22.06.2017 Beşiktaş
İbrahim Toraman hakkında karar verildi!
İbrahim Toraman hakkında karar verildi! Boşanma aşamasında olduğu eşi Eylem Toraman'la süren davalarında yalancı tanık gösterdiği gerekçesiyle eski milli futbolcu İbrahim Toraman hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.
17.05.2017 Trabzonspor
Görkemli düğün
Görkemli düğün Ezgi Tekcan ve Eren Karahasan çifti, önceki gün görkemli bir düğün ile dünya evine girdi. Çifti bu önemli günde ünlü isimler de yalnız bırakmadı
2.05.2017 Magazin
Toraman yine mahkemelik
Toraman yine mahkemelik Eylem Toraman, eşi İbrahim Toraman’la ilişkisi olduğunu söylediği Ayşe T.’yi tehdit ettiği için yargılanıyordu. Toraman aynı kişiye TV’de hakaret ettiği için yine davalık oldu
12.04.2017 Spor Magazin
Quaresma'nın gözü orada!
Quaresma'nın gözü orada! Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda yarın İsrail'in Hapoel Beer-Sheva takımıyla yapacağı karşılaşmada Ricardo Quaresma, unvan için gol arayacak.
15.02.2017 Beşiktaş
Q7, Oktay'ın rekoruna göz dikti
Q7, Oktay'ın rekoruna göz dikti Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda yarın İsrail'in Hapoel Beer-Sheva takımıyla yapacağı karşılaşmada Ricardo Quaresma, unvan için gol arayacak.
15.02.2017 Beşiktaş
İbrahim Toraman: Pişman Değilim
İbrahim Toraman: Pişman Değilim Beşiktaş'ın eski kaptanlarından İbrahim Toraman, futbolu aniden bırakma kararı aldığı için pişman olmadığını dile getirdi.
14.02.2017 Beşiktaş
Yalan tutanağa suç duyurusu
Yalan tutanağa suç duyurusu Eski futbolcu İbrahim Toraman'ın avukat eşi Eylem Toraman, İstanbul Adalet Sarayı'ndaki iki mesai arkadaşına yalan beyanlarla tutanak tutturarak kendisine dava açılmasına yol açan adliye personeli Ayşe T. hakkında suç duyurusunda bulundu.
23.09.2021 Futbol
Bebeğimizi istemedi!
Bebeğimizi istemedi! İbrahim Toraman’ın eşi Eylem Toraman, çarpıcı açıklamalar yaptı: “İbrahim bebeğimizi istemedi”
30.01.2017 Magazin
İbrahim Toraman'ın davasında flaş gelişme!
İbrahim Toraman'ın davasında flaş gelişme! Eski futbolcu İbrahim Toraman’ın eşi Eylem Toraman eşiyle yemekte görüntülenen Ayşe T.’nin kendine yumruk attığını ileri sürdü
27.01.2017 Futbol
'Benden yalancı tanık olmamı istedi'
'Benden yalancı tanık olmamı istedi' İbrahim Toraman'ın boşanmak üzere olduğu eşi Eylem Toraman'ın arkadaşından şok sözler...
20.01.2017 Magazin
'Evliyken kocama göz koydu’
'Evliyken kocama göz koydu’ Eski milli futbolcu İbrahim Toraman'ın boşanma davası açtığı Eylem Toraman, kendisini dava eden Ayşe T.'ye şok suçlamalarda bulundu.
23.09.2021 Futbol
İhanet görüntüleri mahkemede!
İhanet görüntüleri mahkemede! Avukat Eylem Yıldız Toraman, eski futbolcu olan eşi İbrahim Toraman'a şiddet gördüğü gerekçesiyle Anadolu 4. Aile Mahkemesi'ne boşanma davası açmış ve uzaklaştırma kararı aldırmıştı.
23.09.2021 Futbol
Toraman'ın otel kayıtları incelenecek
Toraman'ın otel kayıtları incelenecek Boşanma davası süren Beşiktaş ve milli takımın eski futbolcularından İbrahim Toraman’ın eşini aldatıp aldatmadığının tespitine yönelik otel kayıtlarının incelenmesi kararlaştırıldı
7.12.2016 Magazin
İbrahim Toraman'ın boşanma davası ertelendi
İbrahim Toraman'ın boşanma davası ertelendi Beşiktaş'ın eski futbolcularından İbrahim Toraman ile eşi Eylem Toraman'ın boşanma davası, daha önce basına servis ettiği fotoğrafla darp raporunun uyuşmaması nedeniyle ertelendi.
23.09.2021 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Toraman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibrahim toraman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.