İbrahim Saraçoğlu

İbrahim Saraçoğlu

Son dakika İbrahim Saraçoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İbrahim Saraçoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İbrahim Saraçoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbrahim Saraçoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibrahim saraçoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 185 ibrahim saraçoğlu haberi bulunmuştur. Tüm ibrahim saraçoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baş ağrısını şıp diye kesen karışım - Bir tutam ekleyin, bir dikişte için!
Baş ağrısını şıp diye kesen karışım - Bir tutam ekleyin, bir dikişte için! Geçmeyen bir baş ağrısı tüm günü mahvedebilir. Ancak bunun için Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun önerdiği bir kür var. Doğal ve faydalı bu kürün etkisi de oldukça fazla. Saraçoğlu, püf noktalarını paylaştı.
29.04.2024 Yaşam
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yeni nesil füze sistemi Kuzgun'a ilişkin önemli bir açıklama yaptı.
7.11.2023 Gündem
İbrahim Saraçoğlu'nun gözdesi! Tip 2 diyabetle savaşıyor, saç dökülmesini bıçak gibi kesiyor
İbrahim Saraçoğlu'nun gözdesi! Tip 2 diyabetle savaşıyor, saç dökülmesini bıçak gibi kesiyor Portakaldan tam 7 kat fazla C vitamini içeriğine sahip. İbrahim Saraçoğlu, ''5 besin seçme şansım olsa ilk tercihim o olurdu'' diyerek mucize besini işaret etti. Halk tarafından çok fazla rağbet görmese de faydaları saymakla bitmiyor.
7.11.2023 Sağlık
Kandaki iltihaplanmayı yok ediyor, kolesterolü düzenliyor, kan şekerini dengeliyor! Osmanlı’da ilaç olarak kullanılıyordu
Kandaki iltihaplanmayı yok ediyor, kolesterolü düzenliyor, kan şekerini dengeliyor! Osmanlı’da ilaç olarak kullanılıyordu Kolesterolü düzenleyerek dengeliyor, damar sertliğini önleyici etkisi bulunuyor. Antioksidan olduğundan hastalıklara karşı vücudu koruyor, içeriğinde bulunan yüksek miktardaki C vitamini sayesinde bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Kalp hastalığına yakalanma oranını düşürüyor, kan şekerini düzenliyor ve karaciğeri güçlendiriyor. Aç karına tüketildiğinde bağırsaklardaki kurtların vücuttan atılmasını sağlıyor, kansızlığı önlüyor. Dr. İbrahim Saraçoğlu yaz mevsiminde yaş ve taze olarak tüketilmesinin doğal antibiyotik etkisi gösterdiğini, kışın ise grip ve diğer hastalıklara karşı koruyucu etki gösterdiğini söylüyor. İşte Osmanlı’da ilaç olarak kullanılan meyvenin saymakla bitmeyen faydaları...
21.07.2023 Sağlık
Oruç tutacaklar için uyarılar! 'Yemeklerde fazla yağ tüketmeyin'
Oruç tutacaklar için uyarılar! 'Yemeklerde fazla yağ tüketmeyin' Müslümanların dört gözle beklediği Ramazan ayına sayılı günler kaldı. Oruç tutmayı planlayanlar sağlık sorunları nedeniyle endişe duyanlar için Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu önerilerde bulundu. Brokoli ve karnabahar tüketimini öneren Saraçoğlu, mercimek ve ıspanak gibi yemeklerde fazla yağ tüketilmemesi gerektiğini, çayın ise belirli miktarda tüketilmesi gerektiğini belirtti.
28.03.2022 Sağlık
Şekeri düşüren yiyecekler nelerdir?
Şekeri düşüren yiyecekler nelerdir? Şeker hastası olan kişiler özellikle yediğine içtiğine dikkat etmek zorundadırlar. Çünkü tüketilen bir takım yiyecekler şekerin yükselmesine neden olabilir. Hangi yiyecekler şekeri yükseltir, şekeri düşüren yiyecekler nelerdir diyorsanız işte cevapları…
30.09.2021 Sağlık
Ata Tohumu nedir? Ata tohumu projesi: Hibrit, GDO veya benzeri ıslah çalışmalarına tabi tutulmuyor!
Ata Tohumu nedir? Ata tohumu projesi: Hibrit, GDO veya benzeri ıslah çalışmalarına tabi tutulmuyor! Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Ata Tohumu Projesi Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, İngilizlerden geri alınan tarihi ata tohumu koleksiyonu için, 'Türkler el koydu' diye bir şey yok. Zaten bu Türkiye Cumhuriyeti devletinin malıdır, yüce Türk Milletine ait. Bunlar paha biçilmez tohumlar" dedi. Peki, ata tohumu nedir?
14.12.2020 Gündem
Prof. Dr. Saraçoğlu açıkladı! Tohumlar paha biçilemez'
Prof. Dr. Saraçoğlu açıkladı! Tohumlar paha biçilemez' Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Ata Tohumu Projesi Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, İngilizlerden geri alınan tarihi ata tohumu koleksiyonu için, "Bize önce vermek istemediler. 'Bakın, yasaya karşı geliyorsunuz, bu doğru bir şey değil' dedik ve en nihayet bunları aldık. Bugün Türkiye Cumhuriyeti devletinin koruması altındadır. 'Türkler el koydu' diye bir şey yok. Zaten bu Türkiye Cumhuriyeti devletinin malıdır, yüce Türk Milletine ait. Bunlar paha biçilmez tohumlar" dedi.
14.12.2020 Gündem
Kenevir, ketenle boy ölçüşemez
Kenevir, ketenle boy ölçüşemez Türkiye, Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) kenevir ekiminde kontrolerin hafifletilmesi önerisine karşı yönde tavır aldı. Birleşmiş Milletler'de (BM) Aralık ayında yapılacak oylama öncesi DHA'ya konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, keten elyafının kenevirden daha üstün olduğuna dikkat çekerek, "Atatürk arşivlerine bakın, orada keteni göreceksiniz. Orada diyor ki, 'Keten elyafı kalite olarak kenevirden çok üstündür.' Elyaf dediğiniz zaman ketenle mukayese edemezsiniz. Ketenle boy ölçüşemez" dedi
23.11.2020 Sağlık
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saraçoğlu önermişti! Satışlar patladı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saraçoğlu önermişti! Satışlar patladı Koronavirüse karşı mücadelede öncelikle maske, mesafe ve temizlik kurallarına kesinlikle uyulmasını isteyen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu alınabilecek önlemlere de dikkat çekerek, "İşte burada daha burnunuzdayken yapacağınız şey adaçayı ve üçte bir oranında da ebegümeci. Adaçayı ile ebegümecini karıştıracaksınız, toplamı 5-6 gram kadar. Bunun gargarasını yapacaksınız” ifadelerini kullandı.
17.11.2020 Gündem
The Times gazetesi duyurdu: Türkiye, İngiliz koleksiyonundaki ata tohumlarına el koydu
The Times gazetesi duyurdu: Türkiye, İngiliz koleksiyonundaki ata tohumlarına el koydu Ankara'daki İngiliz Arkeoloji Araştırma Enstitüsü'nde tutulan, Anadolu topraklarından toplanan ata tohumlarından oluşan koleksiyona Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkililerince el konuldu. İngiliz The Times gazetesine de haber olan tohumların İngilizler tarafından herhangi bir yasal izin alınmadan toplandığı, tohumlara da yönetmelik gereği el konulduğu ortaya çıktı.
10.10.2020 Gündem
Ata tohumları 2020’de ücretsiz dağıtılacak
Ata tohumları 2020’de ücretsiz dağıtılacak Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, Ankara’da medya temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda ata tohumuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
14.09.2019 Siyaset
Emine Erdoğan: Türkiye'de yerli üretimden başka bir şey görmeyeceğiz
Emine Erdoğan: Türkiye'de yerli üretimden başka bir şey görmeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Ata Tohumu Projesi, tarımı, milli bağımsızlığımızın anahtarı olarak gördüğümüzün de ifadesidir. Ülkemizin potansiyelinde dünyanın en önde gelen tohum üreticisi olmak var. Umudum odur ki, kısa bir zamanda Türkiye'de inşallah yerli üretimden başka bir şey görmeyeceğiz" dedi.
4.09.2019 Siyaset
Sultangazi'de taciz iddiası mahalleliyi sokağa döktü
Sultangazi'de taciz iddiası mahalleliyi sokağa döktü Sultangazi'de bir kız çocuğuna yönelik tacizde bulunduğu iddia edilen kişi ve arkadaşlarını linç edilmekten polis ekipleri kurtardı. Taciz şüphelisi kaçarken, arkadaşları polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
21.08.2019 Yaşam
Prof. Dr. Saraçoğlu uyarıyor: Sahurda bunu yemeyin!
Prof. Dr. Saraçoğlu uyarıyor: Sahurda bunu yemeyin! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, Ramazanda aşırı tatlı ve yağlı gıdalar tüketildiğini ve metabolizma hastalıklarının ramazandan sonra ortaya çıktığını söyledi. Orucun zeytin, incir ya da hurma ile açılmasını tavsiye eden Saraçoğlu, "Daha sonra çorba tüketilir. Sonra sofradan kalkarsınız, akşam namazınızı kılarsınız. Tekrar sofraya oturduğunuzda çok yağlı olmayan ve katı yağların kullanılmadığı sebzeli yemekten bir kap tüketilir. Bu şekilde iftar yapılabilir" diye konuştu
17.05.2018 Ramazan
'Kansere karşı tam buğday ekmeği tüketin'
'Kansere karşı tam buğday ekmeği tüketin' Bazı uzmanların "ekmek yemeğin" uyarısını eleştiren Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, tam buğday ekmeğinin kanser ve diyabete karşı özellikle tüketilmesi gerektiğini söyledi. Cildinin güzel olmasını isteyenlere ise mısır unundan yapılan ekmekleri öneren Saraçoğlu, “Mısır unu, egzama ve sedefe karşı da önleyici özelliğe sahiptir" dedi.
19.02.2018 Sağlık
Çabuk sinirlenenlere uyarı: Sakın ekmek yemeyin!
Çabuk sinirlenenlere uyarı: Sakın ekmek yemeyin! Dikkat dağınıklığı, çabuk sinirlenme arkasında yatan sebeplerden bahseden Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, en büyük sebebin ekmek olduğuna parmak basarak, dikkat dağınıklığına karşı taze sıkılmış havuç suyunun içilmesi gerektiğini söyledi.
25.12.2017 Sağlık
Topbaş´tan sağlığı ile ilgili esprili yaklaşım
Topbaş´tan sağlığı ile ilgili esprili yaklaşım İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, kalp krizi geçirdiği, rahatsız olduğu yönündeki iddialara gülerek yanıt verdi. "Vücudumda hiçbir rahatsızlığım yok, gayet iyiyim ve sağlıklıyım" diyen Topbaş, kendisini işaret ederek 'Söylentilerin cevabı burada" dedi. Topbaş, "Baktılar ki 'başkana başka türlü bir şey olmuyor. Böyle bir takım söylentilerle ne yapsak, diyorlar' değil mi?" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
lavanta tozu ile saçlarınıza tekrar kavuşun
lavanta tozu ile saçlarınıza tekrar kavuşun prof dr. ibrahim saraçoğlu saça mucize tesir ederek saç dökülmesini tamamen durdurarak yeni saç oluşumu sağlayan, saçı uzatan tarifi verdi. tarifi deneyenler yeni saçlara kısa sürede ulaştı. haberimizi dikkatle okuyun.
21.05.2016 Ekonomi
Canlı yayında yanlışlıkla orucunu bozdu!
Canlı yayında yanlışlıkla orucunu bozdu! 'Zahide ile Yetiş Hayata' programında Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun keçiboynuzunun insan vücuduna faydalarını anlattığı sırada Zahide Yetiş, bir anlık dalgınlıkla orucunu bozdu.
29.06.2015 Sinema-Dizi
Zahide Yetiş yanlışlıkla canlı yayında orucunu bozdu
Zahide Yetiş yanlışlıkla canlı yayında orucunu bozdu Atv ekranlarında yayınlanan Zahide ile Yetiş Hayata adlı programında ilginç anlar yaşandı...
29.06.2015 Magazin
İbrahim Saraçoğlu'ndan göbek eriten formül
İbrahim Saraçoğlu'ndan göbek eriten formül Birçok kadının şikayetçi olduğu karın bölgesindeki yağlardan kurtulmak mümkün. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, göbeğinden kurtulmak isteyenlere önemli tüyolar verdi.
2.02.2015 Sağlık
Köşk'ten flaş açıklama
Köşk'ten flaş açıklama Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda bir ilk yaşandı...
29.09.2021 Gündem
İbrahim Saraçoğlu'ndan göbek eriten formül
İbrahim Saraçoğlu'ndan göbek eriten formül Birçok kadının şikayetçi olduğu karın bölgesindeki yağlardan kurtulmak mümkün. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, göbeğinden kurtulmak isteyenlere önemli tüyolar verdi.
11.11.2014 Sağlık
Kistlere çözüm soğan suyunda
Kistlere çözüm soğan suyunda Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu soğan suyu kürüyle kadınların beyaz akıntı,miyom, menapoz, kist gibi rahatsızlıklarında son derece başarılı sonuçlar alındığını belirtti.
27.09.2014 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Saraçoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibrahim saraçoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.