İbrahim Eren

İbrahim Eren

Son dakika İbrahim Eren haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İbrahim Eren ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İbrahim Eren haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbrahim Eren

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibrahim eren gelişmeleri de dahil olmak üzere 746 ibrahim eren haberi bulunmuştur. Tüm ibrahim eren haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aile dizisi Seher kimdir? Aile dizisinde Seher'in hastalığı ne? Emel Göksu oynadığı diziler...
Aile dizisi Seher kimdir? Aile dizisinde Seher'in hastalığı ne? Emel Göksu oynadığı diziler... Aile dizisinde Seher karakterini oynayan Emel Göksu izleyicinin merak konusu oldu. Aile Seher demans hastasıdır. Aile dizisi oyuncuları arasında yer alan Emel Göksu hangi dizilerde oynadı?
7.03.2023 Televizyon
Eurovision 2022 ne zaman? Eurovision nerede yapılacak? Türkiye Eurovision 2022’ye katılacak mı?
Eurovision 2022 ne zaman? Eurovision nerede yapılacak? Türkiye Eurovision 2022’ye katılacak mı? 2022 yılı Eurovision Şarkı Yarışması için geri sayım başladı. 66. kez gerçekleşecek Eurovision yarışması, dünyanın her yerinden takip ediliyor. 2022 Eurovision yarışmasına dair detaylar belli oldu. Peki, Eurovision 2022 ne zaman? Eurovision nerede yapılacak? Türkiye Eurovision 2022’ye katılacak mı? İşte detaylar…
2.05.2022 Kültür Sanat
Ahmet Albayrak kimdir? TRT'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak kaç yaşında ve nereli?
Ahmet Albayrak kimdir? TRT'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak kaç yaşında ve nereli? Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı'yla TRT'nin yönetim yapısı değişti. TRT'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak oldu. Peki, Ahmet Albayrak kimdir? Ahmet Albayrak kaç yaşında ve nereli? İşte Ahmet Albayrak hakkında merak edilenler...
14.07.2021 Gündem
TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı kimdir? Mehmet Zahid Sobacı kaç yaşında ve nereli?
TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı kimdir? Mehmet Zahid Sobacı kaç yaşında ve nereli? Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle TRT’de yönetim yapısı değişti. TRT Genel Müdürlüğüne Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı, TRT Yönetim Kurulu Başkanlığına ise Prof. Dr. Ahmet Albayrak atandı. Peki, TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı kimdir? İşte detaylar…
14.07.2021 Gündem
TRT'de yönetim yapısı değişti! İşte yeni genel müdür...
TRT'de yönetim yapısı değişti! İşte yeni genel müdür... TRT Genel Müdürlüğüne Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı, TRT Yönetim Kurulu Başkanlığına Prof. Dr. Ahmet Albayrak, atandı. TRT’de yönetim yapısı değişti.
14.07.2021 Kültür Sanat
TRT Genel Müdürü Eren, sosyal medyadan izleyiciye müjdeyi verdi
TRT Genel Müdürü Eren, sosyal medyadan izleyiciye müjdeyi verdi TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT 1’in yeni yayın döneminde ekrana getireceği yapımlarla ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımla izleyiciye müjdeyi verdi. Eren yaptığı paylaşımda, “Yeni sezonda birbirinden kaliteli yapımlar yine TRT ekranlarında olacak. Barbaros’tan Sultan Alparslan’a, Mevlânâ’dan Hacı Bayram-ı Veli’ye, Trablusgarp Savaşı’ndan Mehmet Akif Ersoy’un hayatına özenle hazırlanmış güçlü yapımlar TRT 1’de yayınlanacak” ifadelerini kullandı.
8.07.2021 Kültür Sanat
Barbaros dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! İşte Engin Altan Düzyatan'ın ilk görüntüleri!
Barbaros dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! İşte Engin Altan Düzyatan'ın ilk görüntüleri! Uzun süredir beklenen Barbaros dizisinden ilk fragman geldi. TRT1 ekranlarında yayınlanacak Barbaros dizisinde Barbaros Hayrettin Paşa karakterini Engin Altan Düzyatan canlandırıyor. İlk fragmanı ile sezonun iddialı yapımları arasında olacağı şimdiden belli olan yapım ile ilgili pek çok kişi ayrıntıları merak ediyor. Peki, Barbaros dizisi ne zaman başlıyor? Barbaros dizisi oyuncuları kim? İşte Barbaros dizisi fragmanı...
21.06.2021 Gündem
Türkiye Eurovision’a katılacak mı? Eurovision yeniden gündemde!
Türkiye Eurovision’a katılacak mı? Eurovision yeniden gündemde! TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren verdiği bir röportajda Eurovision ile ilgili açıklamalarda bulundu. Eurovision’a dönüş sinyali veren İbrahim Eren uzun bir aradan sonra görüşmelere başladıklarını ifade etti. Peki, Türkiye Eurovision’a katılacak mı? Türkiye Eurovision’a dönecek mi? Eurovision'da puanlama sistemi değişir mi? İşte Türkiye'nin Eurovision'a katılma süreci ile ilgili merak edilenler...
20.06.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye sert tepki: Zulme alkış mı tutayım?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye sert tepki: Zulme alkış mı tutayım? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Temsilci Genç Buluşması ve TRT Spor Yıldız Tanıtım Programı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan ABD'den gelen açıklamalara tepki göstererek, "Bize ''Erdoğan bu şekilde konuşmamalı'' diyorlar. Ne yapmalı? Alkış mı tutmalı? Biz zulmü gördüğümüz yerde en yüksek eda ile haykıracağız. Biz kanayan bir yara gördük mü ciğerimiz yanar." dedi.
19.05.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'da yaşayan Müslümanlar için ciddi tehdit
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'da yaşayan Müslümanlar için ciddi tehdit Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT tarafından düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasının final programında konuştu. Erdoğan, "Koronavirüs kadar tehlikeli olan İslam düşmanlığı virüsü özellikle Avrupa ülkelerinde hızla yayılıyor. Geldiğimiz noktada durum, ürkütücü bir hal almış, Avrupa'da yaşayan Müslümanlar için ciddi bir güvenlik tehdidine dönüşmüştür." ifadelerini kullandı.
12.05.2021 Gündem
'Bir Zamanlar Kıbrıs' başlıyor!
'Bir Zamanlar Kıbrıs' başlıyor! TRT 1’in; güçlü oyuncu kadrosu, sarsıcı hikayesi ve büyük prodüksiyonuyla dikkat çeken yeni dizisi 'Bir Zamanlar Kıbrıs', bu akşam ekran yolculuğuna başlıyor.
1.04.2021 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Yerli ve millisini kuracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Yerli ve millisini kuracağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği 2019 Yılı Medya Oscar Ödülleri Töreni'nde konuştu. Erdoğan, 'Türkiye'nin verisi Türkiye'de kalmalı' diyerek başlattılan çalışmalarda önemli mesafe alındığının altını çizerek "Son dönemde bazı uluslararası şirketlerin de içinde yer aldığı skandallar bu konuda dikkatli olmamız gerektiğini göstermiştir. Yerli ve milli altyapımızın gücünü arzu ettiğimiz seviyeye çıkartacağımıza inanıyorum, inşallah yerlisini, millisi biz de kuracağız." dedi.
13.01.2021 Gündem
Emine Erdoğan: Ne olur insanlık onurunu reytinge kurban etmeyelim
Emine Erdoğan: Ne olur insanlık onurunu reytinge kurban etmeyelim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Araştırmalar, televizyon yayınlarında sergilenen şiddetin, davranış bozukluğuna yol açtığını ve şiddeti özendirdiğini açıkça ortaya koyuyor. Ne olur insanlık onurunu reytinge kurban etmeyelim" dedi.
25.11.2020 Gündem
MEB'den uzaktan eğitim açıklaması!
MEB'den uzaktan eğitim açıklaması! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, uzaktan eğitim ile ilgili konuşarak, "Türkiye'nin bütün ülkelerden daha iyi bir duruma nasıl gelebileceği sorusunu hep gündemde tuttuk ve bunu da çok büyük ölçüde başardık. Çok iddialı olarak söylüyorum, dünyadaki 3-5 ülkeden bir tanesi Türkiye." ifadelerini kullandı.
18.09.2020 Eğitim
Onu görenler şok oldu! 'Seni öldü diye duyduk'
Onu görenler şok oldu! 'Seni öldü diye duyduk' Edirne'de, corona virüsle 78 gün mücadele eden kuyumcu Rahmi Cömert (52), kök hücre tedavisiyle hayata tutundu. İyileşmesinin ardından işinin başına dönen Cömert, bu süreçte 45 günü hiç hatırlamadığını ve evine başsağlığı telefonları bile geldiğini belirterek, "Bu olayı hiç kimse hafife almasın. Gerçekten çok zor bir süreç. Hayatta sağlıktan daha önemli hiçbir şey olmadığını herkese söyleyebilirim. Yolda görenler 'Seni öldü diye duyduk' diyor." dedi.
7.07.2020 Gündem
Eski TRT başspikeri Cihangir Göker hayatını kaybetti
Eski TRT başspikeri Cihangir Göker hayatını kaybetti Eski Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) başspikerlerinden, diksiyon eğitmeni Cihangir Göker, Ankara'da 77 yaşında vefat etti.
29.06.2020 Gündem
Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında birinci belli oldu
Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında birinci belli oldu Dört sezondur TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda" ödüller sahiplerini buldu. Birinci, Büyük Çamlıca Camii Müezzin Kayyımı Hüseyin Akbulut oldu.
19.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT'nin kuruluşunun 56. yıl dönümünü  kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT'nin kuruluşunun 56. yıl dönümünü kutladı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Radyo Televizyon Kurumunun (TRT) kuruluşunun 56. yıl dönümü dolayısıyla Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren'e kutlama mesajı gönderdi.
1.05.2020 Siyaset
Eski TRT Genel Müdürü Şenol Demiröz hayatını kaybetti
Eski TRT Genel Müdürü Şenol Demiröz hayatını kaybetti Eski TRT Genel Müdürlerinden Şenol Demiröz, 70 yaşında hayatını kaybetti.
25.04.2020 Gündem
TRT 23 Nisan videoları ne zaman yayınlanacak? 23 Nisan için rekor katılım!
TRT 23 Nisan videoları ne zaman yayınlanacak? 23 Nisan için rekor katılım! Corona virüs nedeniyle 23 Nisan bu yıl evlerde kutlanacak. Evde 23 Nisan kutlamaları için TRT de bir kampanya başlattı. TRT’nin 23 Nisan Çocuk Şenliği için başlattığı “Türkiye’nin Çocukları” kampanyasına rekor bir katılım oldu. Aileler çocuklarının videolarını TRT'ye gönderdi. Peki, TRT 23 Nisan videoları ne zaman yayınlanacak? İşte TRT'nin 23 Nisan kampanyası ile ilgili detaylar...
22.04.2020 Gündem
Uzaktan eğitimde ilk dersi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk verecek
Uzaktan eğitimde ilk dersi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk verecek Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "23 Mart haftası itibarıyla hangi saatte, hangi ders, etkinlik veya oyunun, ne şekilde, nasıl yapılacağına ilişkin planlamalar ve altyapıya ilişkin hazırlıklarımız tamam. Deneme çalışmalarımız sürüyor" dedi.
17.03.2020 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aliyev'den ortak basın toplantısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aliyev'den ortak basın toplantısı! Cumhurbaşkanı Rece Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, " Azerbaycan ile ticaret hacmimizi 2023'te 15 milyar dolara çıkaracağız, hedefimiz bu" dedi.
25.02.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '120 saat' ile ilgili flaş açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '120 saat' ile ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde "Küreselleşmenin Krizi: Riskler ve Fırsatlar" ana temasıyla düzenlenen TRT World Forum 2019'da önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "120 saatin büyük bir bölümü sona erdi. Yarın bizim Rusya seyahatimiz var. Bu seyahatte sayın Putin'le bu süreci ele alacak ondan sonra da atılması gereken adımları inşallah atmış olacağız." diye konuştu.
21.10.2019 Siyaset
Süper Lig ve TFF 1. Lig özetleri TRT Spor'da yayınlacak
Süper Lig ve TFF 1. Lig özetleri TRT Spor'da yayınlacak TRT Genel Müdürü İbrahim Eren yaptığı açıklama ile Süper Lig ve TFF 1. Lig maç özetlerinin TRT Spor'da yayınlanacağını duyurdu.
4.10.2019 Süper Lig
Çavuşoğlu, atama haberini yalanladı
Çavuşoğlu, atama haberini yalanladı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’in Doha Büyükelçiliğine atandığı iddiasının doğru olmadığını bildirdi.
12.09.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Eren ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibrahim eren haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.