Bilal Erdoğan: Hocalarımız Türkiye'nin en parlak öğrencilerini yetiştirecekler
Bilal Erdoğan: Hocalarımız Türkiye'nin en parlak öğrencilerini yetiştirecekler İBN Haldun Üniversitesi Ramazan Bülbül Misafirhanesi temel atma töreni Başakşehir'de yapıldı. Törende konuşma yapan İbn Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanvekili Bilal Erdoğan, "Burada konaklayacak araştırmacılarımız, hocalarımız hem Türkiye'nin en parlak öğrencilerini yetiştirecekler hem de sosyal bilimlere büyük katkılar yapacaklar" dedi.
29.04.2024 Gündem
Prof. Dr. Ömer Faruk Harman hayatını kaybetti!
Prof. Dr. Ömer Faruk Harman hayatını kaybetti! İbn Haldun Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Faruk Harman, 71 yaşında hayatını kaybetti.
4.03.2021 Gündem
Bilal Erdoğan: Dünyayı 8 milyar insana yetemeyecek şekilde kullanıyoruz
Bilal Erdoğan: Dünyayı 8 milyar insana yetemeyecek şekilde kullanıyoruz İbn Haldun Üniversitesi (İHÜ) Mütevelli Heyet Başkan Vekili Bilal Erdoğan, Dünya 8 milyar için yetersiz değil ama dünyayı 8 milyar insana yetemeyecek şekilde kullanıyoruz. Bu kadar hızlı ve hırslı olmasak inanıyorum ki bu dünya 10 milyar insana da yeter. Ama öyle bir israf mantığıyla yaşıyoruz ki dünya da artık bizi taşıyamaz hale geliyor" dedi.
27.04.2019 Siyaset