Hüsne Aslan

Hüsne Aslan

Son dakika hüsne aslan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hüsne aslan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hüsne aslan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hüsne Aslan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hüsne aslan gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 hüsne aslan haberi bulunmuştur. Tüm hüsne aslan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hastaneye giden hamile kadına, uygulama noktasındaki polis doğum yaptırdı
Hastaneye giden hamile kadına, uygulama noktasındaki polis doğum yaptırdı Adana'da, doğum için hastaneye giderken polis uygulama noktasında durdurulduğu sırada doğum suyu gelen Hüsne Aslan'a, polis memuru Demet Çubukçu doğum yaptırdı. Bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Hüsne ve Cebrail Aslan çiftinin kız bebeklerine, polis memuru Demet Çubukçu’nun ismini verdikleri öğrenildi.
20.08.2020 Yaşam
Kız arkadaşını arabayla üzerinden geçerek öldürdü
Kız arkadaşını arabayla üzerinden geçerek öldürdü Evine gitmeyi reddeden kız arkadaşının arabayla üzerinden geçip ölümüne neden olan Şahin Koçar'ın yeniden yargılanmasına başlandı.
24.12.2018 Yaşam
Şoke eden sözler! 'Zarar verme kastım yoktu'
Şoke eden sözler! 'Zarar verme kastım yoktu' Antalya'da tartıştığı kız arkadaşı Hüsne Aslan’ı otomobille üzerinden geçerek ölümüne neden olan Şahin K., zarar verme kastı olmadığını söyledi.
13.08.2015 Yaşam
Sevgilisinin kafasının üzerinden arabayla geçmişti!
Sevgilisinin kafasının üzerinden arabayla geçmişti! ANTALYA’da tartıştığı sevgilisi 23 yaşındaki Hüsne Aslan’ın üzerinden otomobille geçip ölümüne neden olan 30 yaşındaki Şahin Koçar, kız arkadaşını ezdiğinden haberinin olmadığını iddia etti.
30.04.2015 Yaşam
Tavernaya gitmeyince kafasının üzerinden arabayla geçti!
Tavernaya gitmeyince kafasının üzerinden arabayla geçti! Antalya’da 2 ay önce erkek arkadaşı tarafından arabayla saçlarından sürüklendikten sonra ezilerek öldürülen Hüsne Aslan’ın, tavernaya gitmediği için öldürüldüğü belirlendi.
15.04.2015 Yaşam
Toplumdaki egemen zihniyeti değiştirmemiz gerekiyor...
Toplumdaki egemen zihniyeti değiştirmemiz gerekiyor... Özgecan Aslan, Deniz Aktaş, Hüsne Aslan... Son dönemde erkek şiddeti nedeniyle hayatını kaybedenlerden sadece birkaçı. Maalesef bir Kadınlar Günü’nü daha buruk kutluyoruz. Ümit Boyner ve Leyla Alaton gazetemiz vasıtasıyla, hem kadınların bu özel gününü kutladılar; hem de neler yapmak gerektiğini anlattılar...
7.03.2015 Arşiv
Gizem Karaca Google'ı salladı
Gizem Karaca Google'ı salladı Ünlü Türk manken ve oyuncu Gizem Karaca, Survivor All Star yarışmacısı sevgilisini Dominik Cumhuriyeti'ne uğurlarken görüntülenmesi bu ismin Google'da en çok arananlar listesine bir numaradan girmesini sağladı. Peki Türkiye Google'da başka ne aradı?
25.02.2015 Magazin
Bitmiyor bitmiyor
Bitmiyor bitmiyor O şiddetin kurbanı oldu Antalya’da 29 yaşındaki Şahin Koçar’ın otomobille üzerinden geçerek öldürdüğü iddia edilen 23 yaşındaki Hüsne Aslan’ın cenazesi dün memleketi Osmaniye’de gözyaşları ile toprağa verildi...
20.02.2015 Yaşam
Gözyaşları içinde babasının yanına defnedildi!
Gözyaşları içinde babasının yanına defnedildi! Antalya'da marangozda çalışan 29 yaşındaki Şahin Koçar’ın otomobille üzerinden geçerek öldürdüğü iddia edilen 23 yaşındaki Özge Aslan’ın cenazesi, memleketi Osmaniye’de gözyaşları ile toprağa verildi.
29.09.2021 Gündem
Sevgilisinin gazladığı otodan ölüme atladı!
Sevgilisinin gazladığı otodan ölüme atladı! Antalya’da 23 yaşındaki Hüsne Aslan, barda eğlendiği sevgilisinin tartışmalarına kızıp gazladığı otomobilden kendini dışarı attı. Başı tekerleğin altında kalan genç kız, ezilerek feci şekilde öldü.
19.02.2015 Yaşam
Bir kadın cinayeti daha! Sevgilisini otomobiliyle ezerek öldürdü
Bir kadın cinayeti daha! Sevgilisini otomobiliyle ezerek öldürdü Mersin ve İstanbul'da işlenen Özgecan Aslan ve Kübra K...
20.02.2015 Yaşam
HSYK'dan bomba kararname!
HSYK'dan bomba kararname! Şike savcısı Mehmet Berk Balıkesir’e, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı ifadeye çağıran Savcı Sarıkaya ise Erzurum’a gönderildi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hüsne Aslan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hüsne aslan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.