Hüseyin

Hüseyin

Son dakika hüseyin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hüseyin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hüseyin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hüseyin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hüseyin gelişmeleri de dahil olmak üzere 26.306 hüseyin haberi bulunmuştur. Tüm hüseyin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kurtulmuş’tan İran halkına başsağlığı mesajı
Kurtulmuş’tan İran halkına başsağlığı mesajı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi Dışişleri Bakanı Abdullahiyan ve 7 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazası dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.
20.05.2024 Gündem
İran'ın yeni Cumhurbaşkanı kim olacak, İbrahim Reisi yerine kim gelecek? İran’da Cumhurbaşkanı nasıl seçilir?
İran'ın yeni Cumhurbaşkanı kim olacak, İbrahim Reisi yerine kim gelecek? İran’da Cumhurbaşkanı nasıl seçilir? İran'ın resmi haber ajansı IRNA, Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve heyetini taşıyan helikopterin yerinin bulunduğunu duyurdu. İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reis’ini hayatını kaybetmesiyle yeni İran Cumhurbaşkanı kim olacak, Reisi yerine kim gelecek? İran Cumhurbaşkanı kim oldu, açıklandı mı?
20.05.2024 Gündem
Beşiktaş'tan Jose Mourinho hamlesi! İşte görüşmelerde son durum
Beşiktaş'tan Jose Mourinho hamlesi! İşte görüşmelerde son durum İkinci Başkan Hüseyin Yücel’in İstanbul’da geçen ay bir araya geldikleri Portekizli teknik adama teklif yaptıklarını açıklaması siyah-beyazlıları heyecanlandırdı. Yönetimin yeni sezon için ilk hedefinin Jose Mourinho olduğu aktarıldı.
20.05.2024 Beşiktaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran'a başsağlığı mesajı: İran'ın yanında olacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran'a başsağlığı mesajı: İran'ın yanında olacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geçirdiği helikopter kazasında maalesef vefat ettiğini öğrendiğimiz, değerli mevkidaşım, kardeşim, İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın İbrahim Reisi’ye Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum" dedi.
20.05.2024 Gündem
Google, Rekabet Kurulu'na sözlü savunma yapacak
Google, Rekabet Kurulu'na sözlü savunma yapacak Google hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunma toplantısı 25 Haziran 2024 tarihinde yapılacak.
20.05.2024 Gündem
İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşında? Helikopter bulundu mu?
İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşında? Helikopter bulundu mu? İranlı yetkililer helikopterde bulunan Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ın kazada hayatını kaybettiğini açıkladı. Tasnim Haber Ajansı İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin kaza yaptığını dünyaya duyurdu. Bugün sabah saatlerinde Reisi'nin içerisinde bulunduğu düşen helikopterin enkazına ulaşıldı. Peki, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşında?
20.05.2024 Gündem
Dijital Telif Yasası yenilenecek mi? Hüseyin Yayman CNN TÜRK'te müjdeyi verdi
Dijital Telif Yasası yenilenecek mi? Hüseyin Yayman CNN TÜRK'te müjdeyi verdi TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman CNN TÜRK'te dijital telif yasasıyla ilgili "Biz dijital telifi çok önemsiyoruz ve CNN TÜRK aracılığıyla da ben bir müjdeyi vereyim. Bu yayına gelmeden önce Google'ın temsilcileriyle tekrar konuştuk. Haziran ayı içerisinde gelecekler. Meclis komisyonumuzla bu konuda bir iş birliği yapacağız. Bu çalışmaları yakından takip edeceğiz" ifadelerini kullandı.
18.05.2024 Gündem
Zeytinburnu'nda pompalı tüfekle dehşeti yaşattı! Rastgele ateş edip sosyal medyada paylaştı
Zeytinburnu'nda pompalı tüfekle dehşeti yaşattı! Rastgele ateş edip sosyal medyada paylaştı Zeytinburnu'nda evinin penceresinden pompalı tüfekle rastgele ateş edip bu anları sosyal medya hesabında paylaşan şüpheli yakalandı.
17.05.2024 Gündem
AOSB’den Ar-Ge ve inovasyona büyük destek! Ödüller sahiplerini buldu
AOSB’den Ar-Ge ve inovasyona büyük destek! Ödüller sahiplerini buldu Değişimi ve sürekli yenilenmeyi destekleyen, yaşanabilir bir çevre, sürdürülebilir ekonomik gelişme ve Türkiye'nin rekabetçi gücüne katkı için AR-GE ve inovasyonu teşvik eden Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nin 4. Ulusal Sanayi Odaklı AR-GE ve İnovasyon Proje Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.
17.05.2024 Adana
Beyoğlu'ndaki bombalı terör saldırısında karar açıklandı!
Beyoğlu'ndaki bombalı terör saldırısında karar açıklandı! İstanbul'un Beyoğlu İlçesinin İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin bombayı bırakan Ahlam Albashir’in 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ile bin 794 yıl hapis cezasına çarptırıldığı davada gerekçeli karar açıklandı.
16.05.2024 Gündem
Adliyede tuvalet kavgası!
Adliyede tuvalet kavgası! Kaş Adliyesi'nde dün mesai bitimine doğru Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında personel tuvaletinin kullanımına yönelik tartışma yaşandı. Tuvaletten başsavcının koruma polisi tarafından zorla çıkarıldığına ileri süren ve hazırlattığı tutanakta yer veren Avukat Hakan Tüzen, "Bu olay son derece üzücü ve kabul edilemezdir" dedi.
16.05.2024 Gündem
Adliyede tuvalet tartışması çıktı! Baro yönetimi inceleme yapmaya gidiyor
Adliyede tuvalet tartışması çıktı! Baro yönetimi inceleme yapmaya gidiyor Antalya'nın Kaş Adliyesi’nde mesai bitimine doğru Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında personel tuvaletinin kullanımına yönelik tartışma yaşandı. Tuvaletten başsavcının koruma polisi tarafından zorla çıkarıldığına ileri süren ve hazırlattığı tutanakta yer veren Avukat Hakan Tüzen, meslek grubu açısından son derece kabul edilemez olduğunu söyledi.
16.05.2024 Gündem
Futbolcu eşi arabasıyla alt geçidin altında yayalara çarptı!
Futbolcu eşi arabasıyla alt geçidin altında yayalara çarptı! Kütahya-Afyonkarahisar karayolu Tren Garı mevkisinde üst geçidi kullanmak yerine bulvara çıkan Salih ile eşi Yasemen Tokerim, otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklenerek yaralandı. Çifte çarpan otomobilin sürücüsü Tuğba Çolak’ın, Tokat Erbaasporlu futbolcu Hüseyin Çolak’ın eşi olduğu belirtildi.
16.05.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas seyircileri büyüledi! Alev'in tercihi her şeyi değiştirdi
Taş Kağıt Makas seyircileri büyüledi! Alev'in tercihi her şeyi değiştirdi Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' 11. bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
15.05.2024 Magazin
Tavuk karası hastalığı hayatını kararttı: Gündüz az görüyor, gece hiç görmüyor
Tavuk karası hastalığı hayatını kararttı: Gündüz az görüyor, gece hiç görmüyor Gaziantep’te yaşayan ve 2 yıldır tavuk karası adı verilen göz hastalığıyla mücadele eden Hasan Hüseyin Güneş, gözlerini kaybetme riski ile karşı karşıya. Hastalığı nedeniyle gündüz az gören, gece ise neredeyse hiç görmeyen Güneş, eski sağlığına kavuşmak istiyor.
15.05.2024 Gaziantep
Yetişkinlerin dijital okuryazarlığı güçlendirilecek
Yetişkinlerin dijital okuryazarlığı güçlendirilecek Çukurova Kaymakamlığı tarafından başlatılan, İspanya'nın Granada şehrinde gerçekleşen GEMS Projesi'nin 3. Ulus Ötesi Toplantısı, 22-23 Nisan 2024 tarihlerinde Çukurova Kaymakamı Hüseyin Tekin’in katılımıyla gerçekleştirildi.
14.05.2024 Adana
Taş Kağıt Makas’ta heyecan dorukta! Büyük kavuşma gerçekleşecek mi?
Taş Kağıt Makas’ta heyecan dorukta! Büyük kavuşma gerçekleşecek mi? Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu çarşamba akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin yeni bölümünden tanıtım filmi izleyici ile buluştu. Umut’un babasını adım adım cezaevinden kurtarmaya yaklaşması, “Bu sefer başarabilecek mi?” sorusunu akıllara getirdi.
14.05.2024 Magazin
Beşiktaş, başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıkladı!
Beşiktaş, başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıkladı! Başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıklayan Beşiktaş, Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Dusan Alimpijevic ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Sözleşme görüşmelerinin çok kısa sürdüğünü aktaran Alimpijevic, "Ortak bir amaç için iyi şeyler başardığımızı düşünüyorum" dedi.
13.05.2024 Şampiy10
RTÜK Başkanı Şahin: Selçuk Tepeli'nin sözlerine inceleme başlatıldı!
RTÜK Başkanı Şahin: Selçuk Tepeli'nin sözlerine inceleme başlatıldı! Selçuk Tepeli'nin CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve gazeteci Taha Hüseyin Karagöz ile görüşmesini değerlendirirken kullandığı 'sığır' süzüne inceleme başlatıldı. Konuyla ilgili RTÜK Başkanı Şahin açıklama yaptı.
10.05.2024 Gündem
Hüseyin Yayman'dan dijital telif yasasıyla ilgili yeni açıklama: Haber, sanat eseri gibi fikir içeriği sayılmalı
Hüseyin Yayman'dan dijital telif yasasıyla ilgili yeni açıklama: Haber, sanat eseri gibi fikir içeriği sayılmalı Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, TİKTOK, X ve Dijital Telif Yasası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Topluma yönelik tehdit içerdiğini aktaran Yayman, TikTok temsilcilerinin Mayıs sonunda yeniden Meclis'e çağrılacağını söyledi. Yayman, X platformunun da Türkiye'de temsilcilik açması gerektiğini aktardı. Dijital Telif Yasası'nın yenilenmesi gerektiğini belirten Yayman, "Haberin de bir fikir eseri, telif olarak bir çalışmamız var. 22 Mayıs tarihinde tüm bileşenlerin olduğu komisyon toplantımızı yapacağız" ifadelerini aktardı.
10.05.2024 Gündem
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Teknik direktör adaylarına dair gelen soruyu cevaplayan Hasan Arat, genç futbolcuya gelen transfer teklifini duyurdu.
10.05.2024 Beşiktaş
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı: Tiktok Türkiye'de yasaklanabilir
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı: Tiktok Türkiye'de yasaklanabilir TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, "Tiktok’u Amerika'da yasaklıyorlar. Biz yasaklamalara karşıyız, fakat Türkiye 'de de bu işin sonu yasaklamaya kadar gidecek. Maalesef burada asla sözle, tavsiyeyle, ricayla mesafe alamadığımız bir ilişki var" dedi.
9.05.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas yine nefes kesti! Umut, zafere adım adım yaklaşıyor
Taş Kağıt Makas yine nefes kesti! Umut, zafere adım adım yaklaşıyor Kanal D’nin, sevilen dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” temposu yüksek bir bölüm ile ekrana geldi. Ters köşe hikayesi ile izleyicileri şaşırtmaya devam eden diziye bu hafta; Fecir’in Harun Yakar’ı kovması ve Rüya’nın gerçekleri öğrenmesi damga vurdu.
9.05.2024 Magazin
Hüseyin Yayman'dan dijital telif yasasıyla ilgili açıklama: Mutlaka güncellememiz gerekiyor
Hüseyin Yayman'dan dijital telif yasasıyla ilgili açıklama: Mutlaka güncellememiz gerekiyor Google'ın Kanada merkezli dijital yayıncılara yılda 74 milyon dolara varan miktarda telif ödemeyi kabul etmesi, Türkiye'yle ilgili beklentileri de artırmıştı. Yerel seçimler nedeniyle çalışmalarına ara veren TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, “Fikri Sanat Eserleri Kanunu’nu yayıncıların telif haklarını korumaktan çok uzak. Bunu mutlaka güncellememiz gerekiyor. Komisyonumuza bu dönem tarihi bir görev düşüyor” dedi. İşte detaylar…
9.05.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas yine damga vurdu! Gördüklerine inanamadı
Taş Kağıt Makas yine damga vurdu! Gördüklerine inanamadı Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' onuncu bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
8.05.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hüseyin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hüseyin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.