Hmeymim Üssü

Hmeymim Üssü

Son dakika Hmeymim Üssü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hmeymim Üssü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hmeymim Üssü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hmeymim Üssü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hmeymim üssü gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 hmeymim üssü haberi bulunmuştur. Tüm hmeymim üssü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Libya'daki Rus savaş uçakları İngiltere'de endişe yarattı
Libya'daki Rus savaş uçakları İngiltere'de endişe yarattı İngiltere Dışişleri Bakanlığı, "Rusya’nın Libya’ya Halife Hafter güçleri safında müdahil olduğu yönünde her geçen gün artan kanıtlardan kaygılıyız" açıklamasını yaptı.
30.05.2020 Dünya
Putin, Rus ordusu için Suriye'de ilave yer istedi
Putin, Rus ordusu için Suriye'de ilave yer istedi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye’de Rus ordusuna ilave gayrimenkul ve deniz alanı sağlanması için talimat verdi.
29.05.2020 Dünya
Rusya: Tek suçlu İsrail
Rusya: Tek suçlu İsrail Moskova yönetimi, Suriye rejimi tarafından vurulan Rus uçağının İsrail F-16'ları tarafından hava savunma sistemine itildiğini yineledi. İsrail'i doğrudan suçlayan Savunma Bakanlığı Sözcüsü Konaşenkov, "Bu eylem, ortak çalışma gruplarının faaliyetleri çerçevesinde sağlanan, 2015 yılında 'Suriye'deki iki ülkenin silahlı kuvvetleri arasında olayların önlenmesi' anlaşmasının doğrudan ihlalidir. İsrail uçakları, Rus İl-20 uçağını hava savunma sistemine karşı siper edinerek, manevra yapmaya devam etti. Saat 22.03'te de Suriye hava savunma füzesi daha büyük ve daha yakın bir hedef olan İl-20'yi vurdu" dedi.
23.09.2018 Dünya
İsrail F-16’ları, Rus uçağını kalkan yaptı!
İsrail F-16’ları, Rus uçağını kalkan yaptı! Suriye’de operasyon yapan İsrail’e ait F-16 uçakları Suriye’nin S-200 hava savunma sisteminin attığı füzeden korunmak için Rus askeri uçağının arkasına ‘saklandı’. 15 Rus askeri Suriye füzesiyle can verdi
18.09.2018 Dünya
Rusya'dan açıklama: Kayıp uçağımızı Suriye düşürdü
Rusya'dan açıklama: Kayıp uçağımızı Suriye düşürdü Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, dün Hmeymim üssü yakınlarında 14 askerle birlikte radardan kaybolan İl-20 tipi uçağının Suriye ordusunun S-200 savunma sisteminden fırlatılan bir füzeyle vurulduğu belirtildi. Açıklamaya göre İsrailli pilotlar uçağı Suriye hava savunma sisteminin bulunduğu bölgeye sürükleyip kalkan olarak kullandı. Ayrıca İsrail'in Moskova Büyükelçisi, Rusya Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı. İsrail de, Rus askeri uçağının Suriye'de Esed güçleri tarafından vurularak düşürülmesinde sorumluluğu olduğu suçlamasını reddetti.
18.09.2018 Dünya
Son dakika... Haberler geldi! Saldırı başladı! Vuruyorlar
Son dakika... Haberler geldi! Saldırı başladı! Vuruyorlar Gelen son dakika haberlerine göre, 2 Suriye 3 Rus uçağı İdlib'i vurdu.
7.09.2018 Dünya
Dünyanın gözü oradayken Erdoğan böyle uyaracak! PYD Suriye'de...
Dünyanın gözü oradayken Erdoğan böyle uyaracak! PYD Suriye'de... Tahran'da yarın Türkiye, Rusya ve İran'la yapılacak üçlü zirveye Ankara kapsamlı bir Suriye dosyasıyla gidiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gözler İdlib'e çevrilmişken terör örgütü PYD'nin, Suriye topraklarının yüzde 26'sına denk gelen bir bölgede petrol noktalarına yerleştiğine dikkat çekecek.
6.09.2018 Siyaset
Son dakika... Bin 140 askeri geri çekti!
Son dakika... Bin 140 askeri geri çekti! Putin yaptığı açıklamada "Son birkaç günde Suriye'den 13 uçak ve 1140 askeri görevliyi geri çektik" dedi.
28.06.2018 Dünya
Rus askeri uzman ve eski FBI Ajanı Afrin Harekatı'nı yorumladı
Rus askeri uzman ve eski FBI Ajanı Afrin Harekatı'nı yorumladı Türkiye'nin terör örgütü YPG ve diğer terör örgütlerine yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı dünyanın en önemli gündem maddelerinden biri. Başarıyla yürütülen Afrin Harekatı'na Rusya ve ABD'nin nasıl baktığını, eski Rus subayı Trenin ve eski FBI ajanı Soufan anlattı.
29.01.2018 Gündem
Hmeymim tuzağı!
Hmeymim tuzağı! Rusya’nın Suriye’deki Hmeymim Üssü’ne yapılan İHA’lı saldırı ilişkilerimizi gerdi. Ancak Putin, saldırıdan Türkiye’nin sorumlu olmadığını açıkladı. Uzmanlar da bu saldırının ardında Rusya, Türkiye ve İran’ın işbirliğinden rahatsız olan güçler olduğunu vurguluyor
12.01.2018 Gündem
Rusya'dan flaş Suriye açıklaması
Rusya'dan flaş Suriye açıklaması Rusya’nın Suriye’deki Hmeymim Üssü'ne havan topu saldırısı düzenleyen militan grupları etkisiz hale getirdiği iddia edildi.
12.01.2018 Dünya
Rusya açıkladı: Tümü etkisiz hale getirildi
Rusya açıkladı: Tümü etkisiz hale getirildi Rusya’nın Suriye’deki Hmeymim Üssü'ne havan topu saldırısı düzenleyen militan grupları etkisiz hale getirdiği iddia edildi.
12.01.2018 Dünya
Moskova ile Washington iyice geriliyor!
Moskova ile Washington iyice geriliyor! Rusya’nın Suriye’deki gücünün merkezi olan Lazkiye bölgesindeki Hmeymim üssüne geçtiğimiz günlerde düzenlenen füze saldırısı Moskova ile Washington arasında yeni gerilime yol açtı.
30.12.2017 Dünya
Hmeymim’deki Rus hava savunma sistemi militanların füzelerini vurdu
Hmeymim’deki Rus hava savunma sistemi militanların füzelerini vurdu Rusya’nın Suriye’deki Hmeymim üssünde bulunan hava savunma sistemi Pantsir-S1, militanların üsse yönelik fırlattığı 2 füzeyi havada imha etti
27.12.2017 Dünya
ABD'li yetkili öyle bir iddiada bulundu ki!
ABD'li yetkili öyle bir iddiada bulundu ki! ABD ile Esad yönetimi arasında ABD'nin Şayrat Hava Üssünü vurmasının ardından sular durulmuyor. Şimdilerde ise yeni bir haber gündemde... ABD'li bir savunma yetkilisinden gelen iddiaya göre, Şam yönetimi, savaş uçaklarının büyük bölümünü Tartus'taki Rus üssüne taşıyor.
24.04.2017 Dünya
2 milyon asker istiyor! Putin büyük oynayacak
2 milyon asker istiyor! Putin büyük oynayacak Rusya Devlet Başkanı Putin'den çarpıcı bir talimat verdi. Rus haber sitelerinin yayınlarında asker sayısının 2 milyona çıkarılacağı bildiriliyor. Rusya son günlerde Afrin'de konuşlanmasıyla gündemde
29.09.2021 Gündem
Ruslar Afrin’de 4 noktada!
Ruslar Afrin’de 4 noktada! Rus Ordusu’nun YPG’li teröristlerin bulunduğu Afrin’de 4 noktada konuşlandığı ortaya çıktı. Lazkiye’deki Rus Hava Üssü’ne görüşmeye gelen YPG’lilerin bölgeye inen helikopterlerle götürüldüğü iddia edildi
29.09.2021 Gündem
Rusya DEAŞ hedeflerini füzeyle vurdu
Rusya DEAŞ hedeflerini füzeyle vurdu Rusya uzun menzilli füze ile Rakka'da DEAŞ hedeflerini vurdu.
17.02.2017 Dünya
Lazkiye'de bomba yüklü araç patladı: Ölü ve yaralılar var
Lazkiye'de bomba yüklü araç patladı: Ölü ve yaralılar var İzmir'de patlayan bombalı araç sonrasında Suriye'den de haber geldi. Suriye'nin resmi haber ajansı SANA'ya göre, Lazkiye'de bulunan Cebele kentinde bomba yüklü bir araç infilak etti. Patlama nedeniyle ölen ve yaralananlar olduğu belirtildi.
17.06.2021 Dünya
ŞOK! Uçakta onlar da vardı...
ŞOK! Uçakta onlar da vardı... Rusya Savunma Bakanlığı'na ait uçak Karadeniz'de düştü. Suriye'ye giden Rus uçağının içerisine Kızıl Ordu Korosu da vardı. Rusya Savunma Bakanlığı uçakta bulunan Kızıl Ordu Korosu'nun Suriye'nin Lazkiye şehrinde bulunan Hmeymim Üssü'nde konser vermeye gittiğini açıkladı.
17.06.2021 Dünya
Rusya ve İran arasında Halep anlaşmazlığı!
Rusya ve İran arasında Halep anlaşmazlığı! Rusya ve İran, Halep’in kimin tarafından kontrol edileceğine dair anlaşmazlığa düştü. Halep'i İran'a bırakmak istemeyen Rusya’nın, bölgeye askeri polis taburu gönderdiği öğrenildi.
29.12.2016 Dünya
Hmeymim Üssü'nü Çeçen özel kuvvetleri koruyacak
Hmeymim Üssü'nü Çeçen özel kuvvetleri koruyacak İzvestiya gazetesi, Çeçen askerlerden oluşan özel kuvvetlerin, Rusya'nın Lazkiye yakınlarındaki Hmeymim Hava Üssü'nü korumak üzere Suriye'ye gönderileceğini iddia etti.
17.06.2021 Dünya
"Hmeymim Üssü'nde yeni pist inşa edeceğiz"
"Hmeymim Üssü'nde yeni pist inşa edeceğiz" Rusya'nın Suriye'deki Hmeymim Üssü'nde yeni altyapı çalışmaları yapacaklarını ifade eden Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkanı Viktor Ozerov, bu çerçevede ikinci pisti inşa edeceklerini ve hava savunma kabiliyetlerini geliştireceklerini belirtti.
17.06.2021 Dünya
Rusya o görüntüleri paylaştı!
Rusya o görüntüleri paylaştı! Amiral Kuznetsov gemisinden kalkan uçaklar ve diğer gemilerden fırlatılan füzelerle Suriye'de ilk kez saldırı düzenleyen Moskova, aynı günün akşamında fotoğrafları yayınladı.
17.06.2021 Dünya
Rusya açıkladı: Füzeyle vurduk
Rusya açıkladı: Füzeyle vurduk Rusya Savunma Bakanı, Suriye'deki IŞİD hedeflerini füze saldırısıyla hedef aldıklarını duyurdu.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hmeymim Üssü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hmeymim üssü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.