Hilal Altınbilek Kimdir

Hilal Altınbilek Kimdir

Hilal Altınbilek (d. 11 Şubat 1991, İzmir), Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Altınbilek, 11 Şubat 1991 tarihinde İzmir'de Kosova kökenli bir ailede doğdu. İlkokul'dan itibaren tiyatro ile ilgilendi. Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde okurken oyunculuğa başladı. Bir güzellik yarışmasında ilk 5’e girdi ve fotomodel oldu. 2009-2010 yılları arasında İstanbul'daki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde, Çağdaş Drama Topluluğu ve Ali Haydar Elçığ'dan oyunculuk eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini, 2011 yılında yayımlanan Derin Sular adlı dizide yaşadı. 2013 yılında yayınlanmaya başlayan Karagül dizisinde Özlem karakterini canlandırdı. 2016 yılında Hayatımın Aşkı adlı dizide Nil adlı karakteri canlandırdı. 2018 yılında Tims Productions yapımı Bir Zamanlar Çukurova adlı televizyon dizisinde Züleyha karakterini canlandırdı. Aynı yıl Çağan Irmak'ın yönetmen ve senaristliğini üstlendiği Çocuklar Sana Emanet adlı dram-gerilim türündeki sinema filminde Engin Akyürek ile başrolde yer aldı.

Hilal Altınbilek Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hilal altınbilek kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 114 hilal altınbilek kimdir haberi bulunmuştur. Tüm hilal altınbilek kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hilal Altınbilek'in acı günü! Güçlükle ayakta durabildi
Hilal Altınbilek'in acı günü! Güçlükle ayakta durabildi Oyuncu Hilal Altınbilek'in babası hayatını kaybetti. Özdemir Altınbilek (66) için önceki gün Kilyos Merkez Erdoğan Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Tarifszi bir acı yaşayan Hilal Altınbilek'i dostları yalnız bırakmadı.
7.12.2023 Magazin
Hilal Altınbilek'ten romantik mesaj:  Yaşlarını hep yanımda al
Hilal Altınbilek'ten romantik mesaj: Yaşlarını hep yanımda al Hilal Altınbilek, sevgilisi Mehmet Can Uzun'un doğum gününü, "Bundan sonraki yaşlarını hep yanımda al..." sözleriyle kutladı. Oyuncu, gazetecilerin, "İleride evlilik var mı?" sorusuna geçtiğimiz günlerde yanıt vermişti.
24.09.2023 Magazin
İzel, Photoshop'u abartınca takipçileri tepkisiz kalamadı: Kendisi olduğuna inanıyor mu?
İzel, Photoshop'u abartınca takipçileri tepkisiz kalamadı: Kendisi olduğuna inanıyor mu? Ünlü şarkıcı İzel'in konser tarzıyla paylaştığı fotoğraflar sosyal medyada gündem oldu. Yüzüne yoğun filtre yapan şarkıcı, sosyal medya kullanıcıları tarafından onlarca yorum aldı.
17.09.2023 Magazin
Hilal Altınbilek yeni bir aşka yelken açtı! 'Kıstaslarım var ki beraberiz'
Hilal Altınbilek yeni bir aşka yelken açtı! 'Kıstaslarım var ki beraberiz' Ağustos 2022'de yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalayan Hilal Altınbilek, sürpriz ayrılıktan sonra Mehmet Can Uzun ile yeni bir aşka yelken açmıştı. 'Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı, aşk hayatı hakkında konuştu.
6.08.2023 Magazin
Hilal Altınbilek ile Mehmet Can Uzun aşkı sona erdi! 'Ne evlenmesi, ayrıldık biz'
Hilal Altınbilek ile Mehmet Can Uzun aşkı sona erdi! 'Ne evlenmesi, ayrıldık biz' Hilal Altınbilek, geçtiğimiz ağustos ayında yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalamıştı. Ünlü oyuncu, sürpriz ayrılıktan sonra Mehmet Can Uzun ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz günlerde Arnavutköy'de görüntülenen ve 'evlilik' soruları yöneltilen çiftten kötü haber geldi.
10.06.2023 Magazin
Hilal Altınbilek'ten evlilik sorusuna şaşırtan yanıt
Hilal Altınbilek'ten evlilik sorusuna şaşırtan yanıt Hilal Altınbilek, geçtiğimiz ağustos ayında yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalamıştı. Güzel oyuncu, sürpriz ayrılıktan sonra Mehmet Can Uzun ile aşk yaşamaya başlamıştı. Altınbilek, sevgilisiyle fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı.
31.05.2023 Magazin
Sunucu'dan Hilal Altınbilek'e: İtalya seni kollarını açarak bekleyecek
Sunucu'dan Hilal Altınbilek'e: İtalya seni kollarını açarak bekleyecek Türkiye’de dört sezon ilgiyle izlenen, İtalya'da 'Terra Amara' ismiyle yayınlanan 'Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncusu Hilal Altınbilek, İtalya'nın çok izlenen TV şovu 'Verissimo'da stüdyoyu dolduran hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılandı.
17.05.2023 Magazin
Hilal Altınbilek sosyal medyanın diline düştü!
Hilal Altınbilek sosyal medyanın diline düştü! Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği Züleyha karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hilal Altınbilek deniz sezonunu açtı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından teknede verdiği mayolu pozlarını paylaştı. Bir paylaşımda Photoshop'un dozunu kaçıran oyuncu, takipçilerinin diline düştü.
10.05.2023 Magazin
Hilal Altınbilek'ten beklenmedik hamle! Sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı
Hilal Altınbilek'ten beklenmedik hamle! Sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı Hilal Altınbilek, geçtiğimiz ağustos ayında yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalamıştı. Güzel oyuncu, sürpriz ayrılıktan sonra Mehmet Can Uzun ile aşk yaşamaya başlamıştı. Altınbilek, sevgilisiyle fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı.
3.05.2023 Magazin
Aras Bulut İynemli'ye Bige Önal sorusu!
Aras Bulut İynemli'ye Bige Önal sorusu! Meslektaşı Bige Önal ile aşklarına bir şans daha verip sonra tekrar ayrılık kararı alan Aras Bulut İynemli, önceki gece Etiler'de bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı.
14.01.2023 Magazin
Hilal Altınbilek yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi!
Hilal Altınbilek yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi! Oyuncu Hilal Altınbilek, geçtiğimiz ağustos ayında yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalamıştı. Sürpriz ayrılıktan sonra yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkan ünlü isim, geçtiğimiz ay yeni sevgilisiyle görüntülenmişti. Gazetecileri görünce kameralardan kaçan ikili, geçtiğimiz akşam Etiler'de ortaya çıktı. Aşıklar, bu sefer kaçmadı.
14.01.2023 Galeri
Ersin Arıcı'ya 'partide kavga' sorusu! Magazin gündemine damga vurmuştu
Ersin Arıcı'ya 'partide kavga' sorusu! Magazin gündemine damga vurmuştu Afra Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'yla yakın dost olan Kubilay Aka'nın, güzel oyuncunun başrolde yer aldığı dizideki partneri Mert Ramazan Demir'le kavga ettiği dedikodusu günlerdir konuşulmaya devam ediyor. Olaya dahil olduğu iddia edilen Demir'in arkadaşı ve dizideki rol arkadaşı Ersin Arıcı'ya, "Orada neler oldu?" sorusu yöneltildi.
17.12.2022 Magazin
Aslı Sümen'den yeni sevgilisi Chris Bann ile ilk paylaşım!
Aslı Sümen'den yeni sevgilisi Chris Bann ile ilk paylaşım! Aslı Sümen, 2017 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında ikinci seçilmişti. Itır Esen’den taç geri alınınca, birincilik Sümen’in olmuştu. Tescilli güzel, yeni sevgilisi Chris Bann ile fotoğrafını ilk kez paylaştı.
17.12.2022 Magazin
'Hilal Altınbilek setteki istekleri yüzünden diziden çıkarıldı' iddiası!
'Hilal Altınbilek setteki istekleri yüzünden diziden çıkarıldı' iddiası! Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen oyuncu Hilal Altınbilek'in, Birkan Sokullu ile başrolleri paylaşacağı yeni bir dizide yer alacağı açıklanmıştı. Ancak ünlü isim, beklenmedik bir şekilde projeden ayrılmıştı. Bu ayrılığın sebebinin, Altınbilek'in setteki istekleri yüzünden diziden çıkarılması olduğu iddia edildi.
17.12.2022 Magazin
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün 5 yıllık aşkı bitti. İkilinin ilişkisinin fikir ayrılıkları yüzünden bittiği konuşuluyor.
13.12.2022 Magazin
Hilal Altınbilek'in yeni sevgilisi çok utangaç! 3 saat mekandan çıkmadı
Hilal Altınbilek'in yeni sevgilisi çok utangaç! 3 saat mekandan çıkmadı Hilal Altınbilek önceki akşam yeni sevgilisiyle bir mekanda eğlendi. Oyuncunun erkek arkadaşı çıkışta görüntü vermemek için yaklaşık 3 saat mekanda gizlendi.
26.11.2022 Magazin
Hilal Altınbilek'in yeni sevgilisi '007 James Bond' gibi!
Hilal Altınbilek'in yeni sevgilisi '007 James Bond' gibi! Hilal Altınbilek, geçtiğimiz ağustos ayında yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalamıştı. Sürpriz ayrılıktan sonra yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkan 31 yaşındaki güzel, önceki gece sevgilisiyle Etiler'deydi. Oyuncunun gizemli aşkı, basın mensuplarına görüntü vermemek için uzun uğraşlar verse de bu çabasında başarılı olamadı.
25.11.2022 Magazin
Metin Hara: Benimle ilgili bir şey yazma
Metin Hara: Benimle ilgili bir şey yazma Yaklaşık bir yıldır gözlerden uzak aşk yaşayan oyuncu Hilal Altınbilek ile yazar Metin Hara'dan geçtiğimiz aylarda ayrılık haberi gelmişti. Evliliğe giden ilişkilerini sessiz sedasız bitiren ikiliden Hara, önceki akşam Bebek'te arkadaşları ile kahve içerken objektiflere yansıdı. Basın mensupları, 40 yaşındaki ünlü isme, Altınbilek ile ayrılıkları hakkında sorular yöneltti.
27.10.2022 Magazin
Hilal Altınbilek makyajsız haliyle beğeni topladı!  "Bu güzellik fazla"
Hilal Altınbilek makyajsız haliyle beğeni topladı! "Bu güzellik fazla" 'Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha karakterini canlandıran Hilal Altınbilek, Instagram'da sıfır makyaj fotoğrafını yayınladı. Takipçileri, güzel oyuncuya övgüler yağdırdı.
31.08.2022 Magazin
Hilal Altınbilek ve Metin Hara aşkı bitti!
Hilal Altınbilek ve Metin Hara aşkı bitti! Bir yıldır mutlu birliktelikleri olan Hilal Altınbilek ile Metin Hara, ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyordu. Zaman zaman mutluluklarını sosyal medyadan takipçileriyle de paylaşan ünlü çiftin nikah masasına oturması bekleniyordu. Ancak ikiliden kötü haber geldi. Güzel oyuncu, Metin Hara’yla ilişkisini noktaladı.
25.08.2022 Magazin
Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu?
Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu? Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha’sı Hilal Altınbilek ile Metin Hara aşkında sürpriz gelişme! Ünlü çift 1 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırıyor. Çiftten gelen güzel haber magazin takipçilerinin gündemine oturdu. Bir zamanlar Adriana Lima ile olan birlikteliği ile çokça konuşulan Metin Hara’nın Hilal Altınbilek’le evlilik kararı alması sonrasında ünlü çift ile ilgili bilgiler sorgulanıyor. Peki, Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu? Hilal Altınbilek kimdir? İşte detaylar…
'Bir Zamanlar Çukurova' setine giren hırsızı set görevlileri yakaladı!
'Bir Zamanlar Çukurova' setine giren hırsızı set görevlileri yakaladı! Adana’da 1970’li yılların anlatıldığı 'Bir Zamanlar Çukurova' dizinin hastane sahnelerinin çekildiği eski Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde, set görevlileri klima ünitelerini çalan hırsızı yakaladı. Zanlıyı tanıyan hastanenin güvenlik görevlisinin açıklaması dikkat çekti.
25.03.2022 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek'in eski hali şoke etti!
Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek'in eski hali şoke etti! Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha rolü ile oyunculuk kariyerinde sıçrama yaşayan Hilal Altınbilek'in eski hali görenleri şaşkına çeviriyor.
22.12.2021 Magazin
Selin Yeninci dikkat çekti!  New York pozları olay yarattı...
Selin Yeninci dikkat çekti! New York pozları olay yarattı... Başrollerinde Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı gibi ünlü oyuncuların yer aldığı ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova'daki rolüyle tanınan Selin Yeninci, New York'tan çekilen iddialı pozlarını Instagram'da paylaştı. Yeninci'nin paylaşımları büyük beğeni topladı.
21.12.2021 Magazin
Hilal Altınbilek-Metin Hara çifti evleniyor mu?
Hilal Altınbilek-Metin Hara çifti evleniyor mu? 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde rol alan oyuncu Hilal Altınbilek, bir süredir birlikte olduğu yazar sevgilisi Metin Hara'yla Bebek'te objektiflere takıldı. Muhabirlerle sohbet eden ünlü çift, "Evlilik düşünüyor musunuz? Aileler tanıştı mı?" sorusuna yanıt verdi.
14.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hilal Altınbilek Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hilal altınbilek kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.