Hikaye

Hikaye

Son dakika hikaye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hikaye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hikaye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hikaye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hikaye gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.476 hikaye haberi bulunmuştur. Tüm hikaye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dortmund'un finaldeki rakibi şifresiz belli oluyor; Real Madrid-Bayern Münih maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?
Dortmund'un finaldeki rakibi şifresiz belli oluyor; Real Madrid-Bayern Münih maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid Bayern Münih karşılaşması bu akşam ekrana geliyor. Avrupa futbolunun iki devi İspanya'da buluşuyor. Yarı final ilk maçında skor 2-2 bitmiş her iki takımda final umutlarını ikinci maça taşımıştı. Peki Real Madrid Bayern Münih maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Gelen bilgilere göre Ancelotti'nin maçın ikinci yarısında Arda Güler'e şans vermesi bekleniyor.
8.05.2024 Şampiy10
Milliyet Executive ile finans liderleri
Milliyet Executive ile finans liderleri Son dönemin gözdesi e-ticaretle yurt dışına açılmak isteyen şirketler, pek çok devlet desteğinden yararlanabilirken, süreç içinde püf noktalarına dikkat etmek büyük önem taşıyor. Ticaret Bakanlığı, e-ticaret yapacak şirketlere sağlanan desteklerle ilgili yeni bir rehber hazırladı. Destek başvurusunun hangi statüyle yapıldığı belirleyici olurken, e-ihracat destekleri, başvurudan ödemeye kadar 6 basamakta tamamlanıyor.
6.05.2024 Ekonomi
Dede Korkut hikayeleri Türklerde kadının konumunu ortaya koyuyor!
Dede Korkut hikayeleri Türklerde kadının konumunu ortaya koyuyor! Çukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Refiye Şenesen, “Türk Kültüründe Dede Korkut Kitabı” adlı konferansında Dede Korkut hikayelerindeki kadının konum ve önemine değindi.
29.04.2024 Adana
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi  Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat'ın 'Devriamber' adlı sergisi, Ankara’da Cumhuriyet Müzesi’nde açıldı. Yoğun bir ilgiyle karşılanan sergi, 25 Mayıs’a kadar devam edecek.
26.04.2024 Gündem
ÇİÇEK, 23 Nisan'ı yaratıcı içerik atölyeleriyle kutladı
ÇİÇEK, 23 Nisan'ı yaratıcı içerik atölyeleriyle kutladı Çocuklara yönelik üretilen kitap, kutu oyunu, film ve dijital kanallar gibi içerikleri inceleyerek, çocuklara katkı sunabilecek ya da onlar için risk oluşturabilecek unsurlar konusunda rehberlik yapan Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocukları içerik üretmeye teşvik eden ve bu alandaki becerilerinin gelişimini destekleyen etkinliklerle kutladı
23.04.2024 Gündem
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı! Uçağa binmeden önce hikaye atmam
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı! Uçağa binmeden önce hikaye atmam Bergüzar Korel, İbrahim Selim’in YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”ye katılarak özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Takıntıları olduğunu söyleyen Korel, Halit Ergenç’le nasıl tanıştıklarını da anlattı.
11.04.2024 Magazin
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi Bursa'da dostlukları filme konu olan ve 'Eskikarağaç Leylek Köyü'ne bu yıl 13'üncü kez gelen Yaren leyleği, balıklarını besleyen balıkçı Adem Yılmaz, göle açılmadığı zamanlarda evinin bahçesine gelen Yaren için alana balıklar koydu ve 'İyi bayramlar Yaren, sana bayram şekeri' diyerek sosyal medya hesabından paylaştı.
10.04.2024 Gündem
"Kopenhag" 2 Nisan'da Zorlu PSM'de
"Kopenhag" 2 Nisan'da Zorlu PSM'de İngiliz oyun ve novella yazarı Michael Frayn tarafından kaleme alınan "Kopenhag" isimli tiyatro oyunu, 2 Nisan'da Zorlu PSM'de seyircinin beğenisine sunulacak.
1.04.2024 Magazin
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçime iki gün kala Ankara’da katıldığı iftar programında açıklamalarda bulundu. Akşener'in hedefinde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu vardı.
28.03.2024 Gündem
Türkiye’de vakalar giderek artıyor: Burunda akıntı, tıkanıklık, kaşıntı ve hapşırık gibi şikayetlere neden oluyor
Türkiye’de vakalar giderek artıyor: Burunda akıntı, tıkanıklık, kaşıntı ve hapşırık gibi şikayetlere neden oluyor Bahar aylarında artış gösteren alerjik rinite dikkat çeken Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Adem Dirican, “Burunda akıntı, tıkanıklık, kaşıntı ve hapşırık gibi şikayetlere neden olan kronik bir hastalıktır. Ülkemizde de bugüne kadar yapılan çalışmalar 10 yılda alerjik rinit sıklığında belirgin artış olduğunu göstermektedir” dedi.
27.03.2024 Sağlık
Yıllar sonra gelen itiraf! Demet Sağıroğlu: Albüm işi bir anda evlilik teklifine döndü
Yıllar sonra gelen itiraf! Demet Sağıroğlu: Albüm işi bir anda evlilik teklifine döndü Kınalı Bebek şarkısıyla bir döneme damgasını vuran Şarkıcı Demet Sağıroğlu, Latin müziğinin dünyadaki en büyük temsilcilerinden Gipsy Kings grubunun kurucusu ve solisti Nicolas Reyes’in kendisine yaptığı teklifi ilk kez anlattı. Hikaye dinleyenleri şaşkına çevirdi.
27.03.2024 Magazin
Taş Kâğıt Makas'ın Rüya’sı Yüsra Geyik: Başarı tesadüf değil
Taş Kâğıt Makas'ın Rüya’sı Yüsra Geyik: Başarı tesadüf değil Kanal D’nin sevilen dizisi “Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu”nun Rüya’sı Yüsra Geyik, önceki gün Akmerkez’de objektife takıldı.
27.03.2024 Magazin
"Bence Katil Öldürdü" seyircisi ile buluştu
"Bence Katil Öldürdü" seyircisi ile buluştu Senaryosunu Mehmet Kurtcebe Turgul'un kaleme aldığı "Bence Katil Öldürdü" adlı tiyatro eseri, Mecidiyeköy Büyük Sahne'de seyircinin beğenisine sunuldu.
24.03.2024 Yaşam
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor Adana, sahip olduğu coğrafi konum ve kültürel yapısıyla birçok halka ev sahipliği yapan bir şehir olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça zengin bir kültürel altyapıya sahip olan Adana'da birçok efsane ve mitolojik hikaye geçmişten günümüze aktarılmaya devam ediliyor.
24.03.2024 Adana
"Şahları da Vururlar" izleyiciden tam not aldı
"Şahları da Vururlar" izleyiciden tam not aldı Tiyatronun usta ismi Ferhan Şensoy'un kaleme aldığı "Şahları da Vururlar", Ortaoyuncular Tiyatrosu'nda izleyicisi ile buluştu. Bir tarih parodisi olan oyun, üst düzey oyunculuk performansları ile seyircinin beğenisini kazandı.
17.03.2024 Magazin
“Özgürlük Notaları - Milli Marşın Öyküsü”, 100. yıla özel baskısıyla kitapçılarda
“Özgürlük Notaları - Milli Marşın Öyküsü”, 100. yıla özel baskısıyla kitapçılarda Yazar Mehmet Altun’un yaptığı araştırmalar sonucu ilk kez 2008 yılında basılan “Özgürlük Notaları - Milli Marşın Öyküsü” adlı kitap, cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak yeniden basıldı. Sadece bin adet basılan bu özel baskı, ulaşılan yeni arşiv belgelerle daha da zenginleşen içeriğiyle milli marş bestesi olmaya aday eserlerin, bestecilerinin ve seçim sürecinin hikâyesine ışık tutuyor.
12.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde konuştu. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlarda vizyon, program, proje, müktesebat zaten yok. Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı. Bunların genel merkezleri, genel başkanları ne ki Mersin’deki adayları teşkilatları ne olsun" ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan "Mersin, bu zübük siyasetçileri sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart'ta bu kıyafetsiz muhterislerin devrini kapatalım" dedi.
7.03.2024 Gündem
Adana'da yürek burkan hikaye! Üçüzlerinden ikisi felç geçirdi, destek çağrısı
Adana'da yürek burkan hikaye! Üçüzlerinden ikisi felç geçirdi, destek çağrısı Adana'da üçüz çocuklarından ikisi serebral palsi hastası olan Mekselina Akan (34), çocuklarının kök hücre tedavisi için gerekli olan 1 milyon 800 bin lirayı toplamak amacıyla valilik onaylı yardım kampanyası başlattı. Aile olarak çok acı ve zor bir süreçten geçtiklerini kaydeden Akan, “Ben bir anne olarak çocuk parklarını, okulları hiç sevmiyorum. Çünkü benim çocuklarım bunları yaşayamıyor. Elimden geldiğince onları ayağa kaldırmak istiyorum” dedi.
3.03.2024 Adana
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya İnce Memed, Orta Direk, Binboğalar Efsanesi, Ağrı Dağı Efsanesi, Sarı Sıcak ve Tek Kanatlı Bir Kuş'un da aralarında olduğu çok sayıda esere imza atan Yaşar Kemal ölümünün 9 yılında anılıyor.
29.02.2024 Adana
Karaağaç Destanı gerçek mi, Karaağaç nerede?
Karaağaç Destanı gerçek mi, Karaağaç nerede? "Kara Ağaç Destanı" dizisi 23 Şubat'ta ekran macerasına başladı. Ağalık sistemi üzerinden güç, feodalite, sınıf çatışmaları ve aşk hikayesinin anlatıldığı "Kara Ağaç Destanı"nı hikayesinin gerçek olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Karaağaç Destanı gerçek mi, Karaağaç nerede?
24.02.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
Tarihte Anunnakiler Kimlerdir, Özellikleri Nelerdir? Anunnakiler Gerçek Mi?
Tarihte Anunnakiler Kimlerdir, Özellikleri Nelerdir? Anunnakiler Gerçek Mi? Tarihi antik döneme kadar uzanan anunnakiler konusunda, belli başlı bazı belgeler doğrultusunda bilgiler bulunmaktadır. Özellikle Akad öncesi dönemden kalma Sümer döneminde bulunan farklı belgeler, panteondaki en güçlü Tanrılar olarak ifade edilirler. Genel olarak Göklerin tanrısı An ile yeryüzünün Tanrısı Ki’nin torunları olarak bilinmektedir.
15.02.2024 Yaşam
Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce konusu ve oyuncuları | Senden Önce dizisi nerede çekildi, uyarlama mı, gerçek hikaye mi?
Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce konusu ve oyuncuları | Senden Önce dizisi nerede çekildi, uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Senden Önce konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Alp Navruz (Hakan), Sinem Ünsal (Merve), Nilperi Şahinkaya (Sahra) gibi başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizi tanıtım fragmanları ile merak konusu olmuştu. Peki, Senden Önce dizisi gerçek hikaye mi uyarlama mı, nerede çekildi?
13.02.2024 Magazin
Sümer Mitolojisi Tanrıları, Tanrıçaları Ve Yaratıkları Nelerdir?
Sümer Mitolojisi Tanrıları, Tanrıçaları Ve Yaratıkları Nelerdir? Antik Sümer döneminin farklı zaman dilimlerinde birçok önemli Tanrı literatüre geçmiştir. Bu Tanrılar özellikle farklı güçleri bulunan ve insanlığın kaderini etkileyen Tanrılar olarak ön plana çıkarlar. Hem tanrı hem de tanrıça olarak ifade edilebilecek olan bu doğaüstü varlıklar, binlerce yıl antik Sümer halkı tarafından yaratıcı olarak bilindi.
10.02.2024 Yaşam
İBB Başkan Adayı Murat Kurum yeni metronun ayrıntılarını açıkladı
İBB Başkan Adayı Murat Kurum yeni metronun ayrıntılarını açıkladı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Kadıköy'de STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi. Konuşmasında, "Hadi AK Parti'nin yönettiği ilçelere hizmet etmiyorsunuz yıllardır size yönetimi veren Kadıköy için bari elinizi vicdanınıza koyun" ifadelerini kullanan Kurum, "CHP'nin kalesi diye adlandırılan birçok ilçemize gidiyoruz; Orada CHP'li seçmenlerimizden duyduğumuz bir şey var; "Bir dönem bu şehri AK Parti'ye teslim etsek de biraz proje yapsalar, yolumuzu, suyumuzu düzeltseler, sonraki seçimde yine CHP'ye veririz" diyorlar. Biz de onlara cevaben "Siz bir dönem AK Parti'ye, Cumhur İttifakı'na belediyeyi teslim edin. Biz projelerimizle sizde öyle bir alışkanlık yaparız ki bizden bir daha asla vazgeçemezsiniz" diyoruz.
10.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hikaye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hikaye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.