Hıçkırık

Hıçkırık

Son dakika hıçkırık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hıçkırık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hıçkırık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hıçkırık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hıçkırık gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 hıçkırık haberi bulunmuştur. Tüm hıçkırık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ülke bu görüntülerle çalkalanıyor: İhbar yerine giden polisler şaşkına döndü
Ülke bu görüntülerle çalkalanıyor: İhbar yerine giden polisler şaşkına döndü ABD'de polis kamerasına yansıyan bir kurtarma operasyonu ülke genelinde büyük yankı uyandırdı. Terk edilmiş evden gelen çığlık seslerine yönelen polis ekipleri gördükleri manzara karşısında şoke oldu.
23.08.2023 Dünya
Uzmanından yeni annelere bebek bakımı ile ilgili 15 ipucu!
Uzmanından yeni annelere bebek bakımı ile ilgili 15 ipucu! “Bebeğimi ne sıklıkta emzirmeliyim?”, “Her emzirme sonrası kusma normal midir?”, “Bebeklerde uyku düzeni ve yatış pozisyonu nasıl olmalı?” bu ve bunun gibi pek çok soru yeni annelerin sıklıkla araştırdığı konuların başında geliyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Aycan Yıldız bebek bakımı ile ilgili en çok merak edilenleri anlattı.
20.03.2022 Sağlık
Google’da en fazla aranan 5 hastalık! Doktor Mehmet Öz tek tek cevapladı
Google’da en fazla aranan 5 hastalık! Doktor Mehmet Öz tek tek cevapladı Google’da en fazla aranan sağlık problemleri belli oldu. Pek çok alanda sorun yaşayan insanlar, hemen doktora gitmek yerine çözüm için arama motoruna başvurdu. ‘Hıçkırık nasıl geçer? Ketojonik diyet nasıl çalışır? Tansiyonumu nasıl düşürürüm? Grip aşısını ne zaman olmalıyım? Alkol vücutta ne kadar süre kalıyor?’ gibi sorular ise sık sık arandı. Ekibinin en fazla aranan sağlık konularını araştırdığını yazan ünlü Doktor Mehmet Öz ise bu sorulara tek tek cevap verdi...
26.12.2021 Sağlık
Hıçkırık nasıl geçer? Hıçkırığı geçiren yöntemler, püf noktaları nelerdir?
Hıçkırık nasıl geçer? Hıçkırığı geçiren yöntemler, püf noktaları nelerdir? Günlük hayatta hıçkırık birçok insanda yaşanan fakat çokta umursanmayan bir durumdur. Oysa hıçkırık kalp ve beyin gibi pek çok hastalığın habercisi olabilir. Bu bakımdan hıçkırık dikkat edilmesi gereken durumlardan biridir. Bunun yanında hıçkırığı geçirmenin de denenmiş birçok yöntemi bulunmaktadır. Bu yöntemler bazı kişilerde etki ettiği gibi bazılarında etki etmemekle beraber bu kişilere tıbbi bir müdahale de gerekebilmektedir.
16.02.2022 Yaşam
İlginç olay... Bir aydır hıçkırıyor! Uykusunda bile geçmiyor, 15 kilo verdi
İlginç olay... Bir aydır hıçkırıyor! Uykusunda bile geçmiyor, 15 kilo verdi Diyarbakır'da yaklaşık bir ay önce geçirdiği mide rahatsızlığının ardından bulantı, kusma ve hıçkırık nöbetleri başlayan Süleyman Çetinkaya (28), geçen süre içinde 80 kilodan 65 kiloya düştü. Yemek yiyemeyen, kan tahlilleri hastalığın teşhisi için Samsun'a gönderilen Çetinkaya, sağlığına kavuşacağı günü dört gözle bekliyor.
30.09.2021 Yaşam
Kabusu yaşıyor! Gece gündüz durmuyor, kimse çare bulamadı
Kabusu yaşıyor! Gece gündüz durmuyor, kimse çare bulamadı Diyarbakır'da yaklaşık bir aydır hıçkırık nöbeti geçiren 28 yaşındaki Süleyman Çetinkaya'nın hayatı kâbusa döndü. "Gece gündüz hıçkırıyorum. 15 kilo verdim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çaresizlik içerisindeyim" diyen Çetinkaya, doktor doktor gezmesine rağmen hastalığına teşhis konulamadı.
29.09.2021 Gündem
Hıçkırık filmi oyuncuları kim? Hıçkırık filmi konusu ne? İşte Hıçkırık filmi (Hindistan) oyuncu kadrosu!
Hıçkırık filmi oyuncuları kim? Hıçkırık filmi konusu ne? İşte Hıçkırık filmi (Hindistan) oyuncu kadrosu! Hint sinemasının popüler filmlerinden Hıçkırık filmi (Hichki) Tourette sendromu olan Naina Mathur'un (rani) hikayesini anlatıyor. Yönetmenliğini Siddharth Malhotra'ın yaptığı başrolünde Rani Mukerji'nin yer aldığı Hıçkırık filmi 2018 yılında vizyona girdi. Peki, Hıçkırık filmi oyuncuları kim? Hıçkırık filmi konusu ne? İşte Hıçkırık filmi (Hindistan) oyuncu kadrosu!
18.08.2021 Gündem
Kartal Tibet öldü mü, neden? Kartal Tibet kimdir, nereli? İşte hayatı…
Kartal Tibet öldü mü, neden? Kartal Tibet kimdir, nereli? İşte hayatı… Usta oyuncu Kartal Tibet hakkında yapılan açıklamalar artarak devam ediliyor. Oyunculuk dışında senaristlik ve yönetmenlik de yapan Türk sinemasının kült isimlerinden Kartal Tibet en çok “Tarkan” karakteriyle hafızalarda yer edindi. Peki, Kartal Tibet öldü mü, Kartal Tibet neden öldü? İşte Kartal Tibet hakkında merak edilenler…
2.07.2021 Gündem
Serkan Nişancı kimdir? İbo Show konuğu Serkan Nişancı kaç yaşında, nereli? Serkan Nişancı hayatı hakkında merak edilenler…
Serkan Nişancı kimdir? İbo Show konuğu Serkan Nişancı kaç yaşında, nereli? Serkan Nişancı hayatı hakkında merak edilenler… Cumartesi günlerinin en çok izlenen programlarından biri olan İbo Show’un bu akşamki konularından biri de Serkan Nişancı oldu. Ankara havalarıyla tanınan, kına geceleri ve düğünlerde en çok dinlenen isimlerden Serkan Nişancı kimdir, kaç yaşında, nereli?
22.05.2021 Gündem
İbocan kimdir? İbo Show konuğu Ankaralı İbocan kaç yaşında, gerçek adı ne, nerede doğdu
İbocan kimdir? İbo Show konuğu Ankaralı İbocan kaç yaşında, gerçek adı ne, nerede doğdu İbo Show her cumartesi olduğu gibi bu hafta da izleyenlere keyifli dakikalar yaşayacak. Sensizlik Ölüm Gibi, Sevme Diyorlar, Ahtım Var Benim, Seymen'in Starları, Ankara'nın Beyleri, Çekip Gitmeyecektin, Angara'nın Dikmeni gibi albümleri ile tanınan İbocan'ın hayatı merak konusu oldu. Ankaralı İbocan kimdir, kaç yaşında, nereli?
22.05.2021 Gündem
Ali Sürmeli ile ilgili son dakika açıklaması
Ali Sürmeli ile ilgili son dakika açıklaması Tedavisi yoğun bakımda süren ünlü sanatçı Ali Sürmeli ile ilgili hastaneden yeni bir açıklama geldi.
5.10.2020 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Yunanistan açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Yunanistan açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısında siyaset gündemiyle ilgili konuştu. Erdoğan, "Kimse kendisini dev aynasında görmemeli. Şov peşinde de koşmamalı. Tekrar söylüyorum. Bizim kimsenin hakkında gözümüz yok! Ama kimseye de hakkımızı yedirmeyiz." ifadelerini kullandı.
13.08.2020 Gündem
Prof. Dr. Ceyhan açıkladı! Saç dökülmesi ve hıçkırık corona virüs belirtisi mi?
Prof. Dr. Ceyhan açıkladı! Saç dökülmesi ve hıçkırık corona virüs belirtisi mi? Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, ABD'li oyuncu Alyssa Milano'nun corona virüs nedeniyle saçlarının dökülmesini değerlendirerek, "Gündemde olduğu için her gün yeni yeni belirtiler yayımlanıyor. Bunlara dikkatli yaklaşmak lazım. İstatistiksel anlamı olması lazım. Birkaç gün önce de bir hıçkırık yayımlandı. Bunların birçoğu corona virüsle ilintili. Şöyle ilintili; corona virüs bağışıklık sisteminin anormal çalışmasına yol açıyor. 1 vakalık, 2 vakalık belirtileri biraz gözlemlemek lazım." dedi
13.08.2020 Gündem
Hıçkırık yeni corona virüs belirtisi mi? Bilim Kurulu üyesi İlhan açıkladı
Hıçkırık yeni corona virüs belirtisi mi? Bilim Kurulu üyesi İlhan açıkladı Amerika'da hıçkırık şikayetiyle hastaneye giden hastanın corona virüs testi pozitif çıktı. Bu nedenle herkes hıçkırığın corona virüs belirtisi olup olmadığını merak ediyor. Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan yanıtladı. İlhan, "Hıçkırık genelde nörolojik tutulumla da olabilir. 'Hıçkırık, yeni corona virüs belirtisi' dememiz çok zor. Daha önce olmayan, yeni çıkan bir belirtiniz varsa corona virüs riski olabileceği düşünülmelidir" dedi.
12.08.2020 Gündem
4 gün boyunca bunu yaptı; corona virüs testi pozitif çıktı!
4 gün boyunca bunu yaptı; corona virüs testi pozitif çıktı! Dört gün boyunca hıçkırık tutan bir adamda corona virüs tespit edilmesi gündeme damga vurdu. Uzmanlar bunun virüsün yeni bir belirtisi olabileceğini duyurdu.
9.08.2020 Corona Virüsü
Geçmeyen hıçkırığı hafife almayın
Geçmeyen hıçkırığı hafife almayın Bir türlü geçmeyen inatçı hıçkırığın nedenlerinin araştırılması gerektiğini anlatan Doç. Dr. Bülent Yaşar, “Merkezi sinir sistemi tümörleri, inme, Parkinson, kafa travması, menenjit, göğüs boşluğunu tutan kanserler, büyümüş lenf bezleri; koroner yetersizlik, yemek borusu tümörleri ve reflü geçmeyen hıçkırığın olası nedenleri arasında sayılabilir” dedi.
15.06.2020 Sağlık
Geçmeyen hıçkırığı hafife almayın
Geçmeyen hıçkırığı hafife almayın Bir türlü geçmeyen inatçı hıçkırığın nedenlerinin araştırılması gerektiğini anlatan Doç. Dr. Bülent Yaşar, “Merkezi sinir sistemi tümörleri, inme, Parkinson, kafa travması, menenjit, göğüs boşluğunu tutan kanserler, büyümüş lenf bezleri; koroner yetersizlik, yemek borusu tümörleri ve reflü geçmeyen hıçkırığın olası nedenleri arasında sayılabilir” dedi.
14.06.2020 Sağlık
Son Hıçkırık filmi ne zaman çekildi? Son Hıçkırık filmi oyuncuları kim?
Son Hıçkırık filmi ne zaman çekildi? Son Hıçkırık filmi oyuncuları kim? Yönetmenliğini Ertem Eğilmez’in yaptığı, senaryosunu da Sadık Şendil’in kaleme aldığı Son Hıçkırık filmi bir Yeşilçam klasiği olarak dönemin öne çıkan yapımları arasındadır. Son Hıçkırık Kerime Nadir’in 1955 tarihli aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Peki, Son Hıçkırık filmi ne zaman çekildi? Son Hıçkırık şarkısı kimin? İşte Son Hıçkırık oyuncuları…
3.05.2020 Gündem
Kasım Süleymani'nin öldürülmesinin ardından hıçkıra hıçkıra ağladı
Kasım Süleymani'nin öldürülmesinin ardından hıçkıra hıçkıra ağladı İran Devrim Muhafızları Ordu Sözcüsü Ramazan Şerif, Kasım Süleymani'nin öldürülmesinin ardından canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.
3.01.2020 Gündem
Hıçkırığa iyi gelen 7 yöntem
Hıçkırığa iyi gelen 7 yöntem Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Asım Şafak, "Uzun süre devam eden hıçkırık başka hastalıkların habercisi olabilir. Hıçkırık için buruna sirke çekmek, limon veya amonyak gibi keskin kokulu bir maddeyi koklamak, hızlı nefes alıp vermek, derin bir nefes alıp soluğumuzu tutmak, buz yutmak veya buzlu su içmek gibi yöntemler uygulanmalı" dedi.
19.08.2019 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Kocaeli belediye başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Kocaeli belediye başkan adaylarını açıkladı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, düzenlenen törenle AK Parti'nin Kocaeli belediye başkan adaylarını açıkladı. Toplantıda yaptığı konuşmada ekonomiye ilişkin verileri de paylaşan Erdoğan, "Dün açıklanan cari işlemler açığı, son 20 ayın en düşük seviyesine geriledi. Bu bir müjdedir" ifadesini kullandı.
12.01.2019 Siyaset
Sadece yetişkinleri değil, bebekleri de tehdit ediyor!
Sadece yetişkinleri değil, bebekleri de tehdit ediyor! Son yıllara dek yetişkinlerin hastalığı olarak bilinen reflü, günümüzde artık çocukların da kapısını sık çalan bir hastalık haline geldi. Mide içeriğinin ağıza veya yemek borusuna geri kaçmasıyla oluşan şikayetler reflü olarak adlandırılırken, belirtileri çok farklı şikayetlerle kendini gösteriyor
27.11.2018 Sağlık
Ediz Hun’un küçüklüğünü canlandıran oyuncu Nazif Kündem hayatını kaybetti
Ediz Hun’un küçüklüğünü canlandıran oyuncu Nazif Kündem hayatını kaybetti Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yeşilçam'ın usta ismi oyuncu Nazif Kündem'in vefat ettiğini duyurdu.
8.07.2018 Gündem
Dikkat! Tedavi edilmeyen reflü kansere neden olabilir
Dikkat! Tedavi edilmeyen reflü kansere neden olabilir Prof. Dr. Yüksel Gümürdülü, mide asidi ile mide içeriğinin yemek borusuna kaçmasıyla oluşan bir hastalık olan reflünün tedavi edilmediği takdirde yemek borusu, gırtlak ve akciğer kanserlerine neden olabileceğini vurguladı
4.06.2018 Sağlık
Kanal D o diziyi bitiriyor!
Kanal D o diziyi bitiriyor! Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan Hıçkırık dizisi, istediği reytingleri alamayınca final kararı aldı.
16.03.2018 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Hıçkırık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hıçkırık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.