Furkan Andıç ile Aybüke Pusat aşk mı yaşıyor? Sarmaş dolaş anlar...
Furkan Andıç ile Aybüke Pusat aşk mı yaşıyor? Sarmaş dolaş anlar... Her Yerde Sen dizisinde birlikte rol alan Furkan Andıç ile Aybüke Pusat'ın uzun zamandır aşk yaşadıkları iddia ediliyordu. Her fırsatta haklarında çıkan aşk haberlerini yalanlayan ikili, bu kez sarmaş dolaş görüntülendi.
27.08.2022 Magazin
Beste Kökdemir'den nostaljik paylaşım!
Beste Kökdemir'den nostaljik paylaşım! Beste Kökdemir, yıllar öncesine ait fotoğraflarını sosyal medyada yayınladı. Henüz 15 yaşında kariyer yolculuğu başlayan Sinop doğumlu güzel oyuncu, yaşadığı süreci takipçilerine anlattı.
22.06.2022 Magazin
Yeni dizisiyle ilgili ilk paylaşım!
Yeni dizisiyle ilgili ilk paylaşım! Son olarak 'Her Yerde Sen' dizisinde başrol oynayan Aybüke Pusat, yeni dizisiyle ilgili ilk paylaşımı yaptı.
15.01.2020 Magazin
Her Yerde Sen oyuncuları yaşları
Her Yerde Sen oyuncuları yaşları Başrollerinde Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın yer alacağı Her Yerde Sen dizisinin yapımcılığını Karga 7 Pictures üstlenirken, dizinin senaristleri Deniz Yeşilgün ve Esra Çetek Yılmazer’dir. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Ender Mıhlar oturuyor. Romantik komedi tarzındaki dizi yayınlandığı tarihten beri severek izleniyor. Yakından takip edilen Her Yerde Sen oyuncuları yaşları nedir?
12.10.2019 Televizyon