Hazır

Hazır

Son dakika hazır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hazır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hazır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hazır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hazır gelişmeleri de dahil olmak üzere 40.835 hazır haberi bulunmuştur. Tüm hazır haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selçuk Bayraktar'dan İran Cumhurbaşkanı Reisi ve heyetinin bulunduğu helikopter kazasına ilişkin açıklama!
Selçuk Bayraktar'dan İran Cumhurbaşkanı Reisi ve heyetinin bulunduğu helikopter kazasına ilişkin açıklama! İran Cumhurbaşkanı Reisi ve heyetinin bulunduğu helikopteri arama çalışmalarında Akıncı TİHA, ısıya duyarlı kameraları sayesinde önemli rol oynadı ve enkazın yerini tespit etti. Akıncı’nın kritik görevinin ardından Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, CNN TÜRK’e özel açıklamalarda bulundu.
20.05.2024 Gündem
Erdoğan, Reisi ile son görüşmesini anlattı: Çabalarına bizzat şahit oldum
Erdoğan, Reisi ile son görüşmesini anlattı: Çabalarına bizzat şahit oldum Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile beraberindekilerin helikopter kazasında hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
20.05.2024 Gündem
İşte Akıncı İHA'nın tarihi görevinin dakika dakika detayları!
İşte Akıncı İHA'nın tarihi görevinin dakika dakika detayları! İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve bazı yetkilileri taşıyan helikopterin düşmesinin ardından Türkiye tarafından arama faaliyetlerinde görevlendirilen Akıncı İHA, helikopterin enkazını tespit etti. İran'daki görevini başarıyla tamamlayıp, yurda dönen Akıncı İHA, Van'daki üssüne inmeden önce gökyüzünde ay yıldız rotası çizdi. Bayraktar AKINCI 7 saat 27 dakika uçuş gerçekleştirdi. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar CNN TÜRK'e yaptığı açıklamada, 'Dünyada başka hiçbir hava aracının uçamayacağı olumsuz şartlarda görev yaptı.' ifadelerini kullandı. İşte dakika dakika Bayraktar Akıncı'nın tarihi görevinin detayları...
20.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Reisi ile ilgili açıklama: Her türlü desteğe hazırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Reisi ile ilgili açıklama: Her türlü desteğe hazırız Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopter kazası geçiren İran Cumhurbaşkanı Reisi için açıklama yaptı. Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyeti olarak İran makamlarıyla tam irtibat ve koordinasyon halinde hadiseyi yakından takip ettiğimizi ve gereken her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum." dedi.
19.05.2024 Gündem
50 milyon liralık sahte altın operasyonuna 10 tutuklama
50 milyon liralık sahte altın operasyonuna 10 tutuklama Adana merkezli 4 ilde “Ayar-3” ismi verilen sahte altın operasyonunda gözaltına alınan 13 şüpheliden 10’u tutuklandı.
19.05.2024 Adana
İngiliz işgal subayı, Atatürk’le ilk karşılaşmasını anlattı
İngiliz işgal subayı, Atatürk’le ilk karşılaşmasını anlattı Yıl 1919 aylardan mayıs, İstanbul işgal altında... Mustafa Kemal ve arkadaşları, İstiklal Savaşı’nın fitilini ateşlemek için Samsun’a gidecek. Ancak bir Türk zabitinin Boğaz’ı geçmesi için İngilizlerin vizesi gerekiyor. O vizeyi de Yüzbaşı John Godolphin Bennett imzalıyor. Bennett yıllar sonra bir röportajında “Onu ilk gördüğümde anladım, büyük ve kuvvetli bir adamdı. Heyecanlıydılar. Anladım ki bir şey vardı” diyor...
19.05.2024 Gündem
Ankara'daki at yarışında kaza! Atlar çarpıştı, 2 jokey düştü
Ankara'daki at yarışında kaza! Atlar çarpıştı, 2 jokey düştü Ankara 75. Yıl Hipodromu’nda günün ilk koşusu olan ’Maiden’ yarışında apranti Fatih Sultan Mehmet Sansar ile jokey Mehmet Keskin, mücadele içerisinde attan düştü. Sansar, ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Keskin’in tedavisi ise olay yerinde devam etti.
18.05.2024 Şampiy10
Sahte altın çetesine 'ayar' verildi! 50 milyonluk vurguna darbe
Sahte altın çetesine 'ayar' verildi! 50 milyonluk vurguna darbe İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Piyasaya Sahte Altın Sürmeye Çalışan" şahıslara yönelik “AYAR-3” operasyonu düzenlendiğini duyurdu.
18.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile telefonda görüşme gerçekleştirdi.
17.05.2024 Gündem
Depremde 24 kişi hayatını kaybetmişti! Binayı yaptıran sanığın  savunması
Depremde 24 kişi hayatını kaybetmişti! Binayı yaptıran sanığın savunması Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesinin Mehmet Akif Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'ndaki 6 Şubat depremlerinde 24 kişinin hayatını kaybetti. Sulayıcı Apartmanı davasında, binayı yaptıran, zemin katta traktör galerisi bulunan ve kolon kestiği iddiasıyla hakkında 618 yıla kadar hapis cezası istenen Mahmut Sulayıcı, ilk duruşmada, "Kendi ailemle birlikte para karşılığında binayı Ökkeş K.'ye yaptırdım. Binanın altındaki traktör bayisi bana aittir, bu iş yerinde kolon kesme olayı olmamıştır" dedi.
17.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürcistan lideriyle görüştü: Ticaret hacmi 3 milyar dolara ulaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürcistan lideriyle görüştü: Ticaret hacmi 3 milyar dolara ulaştı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Irakli Kobakhidze ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.
16.05.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
16.05.2024 İddaa
Samsun'dan gelen bayrak ve toprak genç doktorlara teslim edildi
Samsun'dan gelen bayrak ve toprak genç doktorlara teslim edildi Bu yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle Samsun'dan getirilen bayrak ve toprak, genç doktor ve hemşirelere teslim edildi.
16.05.2024 Gündem
Şarkıcı Seçil Çiftçi ile babasının yargılandığı külotlu çorap cinayetinde mahkeme kararını verdi!
Şarkıcı Seçil Çiftçi ile babasının yargılandığı külotlu çorap cinayetinde mahkeme kararını verdi! İstanbul'un Sancaktepe İlçesinde ormanlık alanda cesedi bulunan Semih Sevim'in, külotlu çorapla boğularak öldürüldüğü iddiasıyla yargılanan davaya 19. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Seçil Çiftçi getirildi. Tutuksuz sanık Cemal Çiftçi ve taraf avukatları da duruşma salonunda hazır bulundu.
16.05.2024 Gündem
Beyoğlu'ndaki bombalı terör saldırısında karar açıklandı!
Beyoğlu'ndaki bombalı terör saldırısında karar açıklandı! İstanbul'un Beyoğlu İlçesinin İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin bombayı bırakan Ahlam Albashir’in 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ile bin 794 yıl hapis cezasına çarptırıldığı davada gerekçeli karar açıklandı.
16.05.2024 Gündem
Anneler günü için para biriktiriyordu! Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın annesi herkesi göz yaşlarına boğdu
Anneler günü için para biriktiriyordu! Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın annesi herkesi göz yaşlarına boğdu Balıkesir’de, bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan ve bir eve sipariş bıraktıktan sonra önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman’ın (20) annesi Zuhal Akman, o geceyi ve Ata’yı anlattı.
16.05.2024 Gündem
İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, İçişleri Bakanlığı mülakatı ne zaman yapılacak? İçişleri Bakanlığı 4B sözleşmeli personel alımı sonuçları
İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, İçişleri Bakanlığı mülakatı ne zaman yapılacak? İçişleri Bakanlığı 4B sözleşmeli personel alımı sonuçları İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı başvuru sonuçları, adayların yakın takibinde. Başvurular -Devlet üzerinden yapıldı, merkez ve taşra teşkilatında 1608 lisans, ön lisans ve lise mezunu personel istihdam edilecek. Gözler İçişleri Bakanlığı’nın sayfasına çevrildi. Peki, İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İçişleri Bakanlığı sözlü sınav (mülakat) ne zaman?
16.05.2024 Gündem
Teleferik kazasında mahsur kalanları 120 saniyede kurtardılar!
Teleferik kazasında mahsur kalanları 120 saniyede kurtardılar! Antalya'da 12 Nisan'da Sarısu Teleferik İstasyonu'nda meydana gelen kaza sonrası 1 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi yaralandı. 36 kabinde mahsur kalan 174 kişi, 23 saatlik çalışmayla kurtarıldı. Olay yerine 22 dakikada ulaşan ilk ekibin JAK timleri olduğu ve 30 kiloluk ekipmanlarıyla mahsur kalanları 2 dakikada tahliye ettikleri belirtildi.
16.05.2024 Gündem
SANKO Üniversitesi Onkoloji Merkezi hizmete alındı
SANKO Üniversitesi Onkoloji Merkezi hizmete alındı SANKO Üniversitesi Onkoloji Bölümü, profesyonel kadrosu, teknik ve fiziki alt yapısı güçlendirilerek, Onkoloji Merkezi’ne dönüştürüldü.
16.05.2024 Gaziantep
İlker Ayrık, Türkiye’nin en çok tutulan Noodle’ı ile bir araya geldi
İlker Ayrık, Türkiye’nin en çok tutulan Noodle’ı ile bir araya geldi Türkiye'nin sevilen oyuncularından İlker Ayrık, Indomie Hazır Noodle ile iş birliği yapıyor! Dünyanın en çok tercih edilen 1. hazır noodle üreticisi olan Indomie’nin, Türkiye'nin de en çok tercih edilen hazır noodle markası olduğu biliniyor. Şimdi ise, Indomie'nin lezzetiyle İlker Ayrık'ın enerjisi ve samimiyeti bir araya geliyor.
16.05.2024 Advertorial
“Yeşil Yetenekler Eğiticilerin Eğitimi” programının ilk etabı sona erdi
“Yeşil Yetenekler Eğiticilerin Eğitimi” programının ilk etabı sona erdi Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (GATHİB) tarafından akademisyenlere yönelik olarak düzenlenen Yeşil Yetenekler-Eğiticilerin Eğitimi programının ilk etabı dört haftanın ardından tamamlandı. GAİB hizmet binasında gerçekleştirilen eğitimlere başta Gaziantep Üniversitesi olmak üzere bölge üniversitelerinden yetmişin üzerinde akademisyen katıldı.
15.05.2024 Gaziantep
Türkiye'de bir ilk! Togg sahiplerinin yüzde 80’i D-Smart GO’yu kullanmaya başladı
Türkiye'de bir ilk! Togg sahiplerinin yüzde 80’i D-Smart GO’yu kullanmaya başladı Nisan ayından itibaren Togg T10X’te erişime açılan D-Smart GO, Togg sahiplerinin yüzde 80’i tarafından kullanılmaya başlandı. Togg kullanıcıları, platform üzerinden 100’den fazla TV kanalına canlı olarak ulaşabiliyor. Seyahat sırasında yolcu ekranı açık kalırken; sürücünün dikkatini dağıtmaması için ana ekran kapanıyor.
14.05.2024 Gündem
Beşiktaş, başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıkladı!
Beşiktaş, başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıkladı! Başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıklayan Beşiktaş, Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Dusan Alimpijevic ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Sözleşme görüşmelerinin çok kısa sürdüğünü aktaran Alimpijevic, "Ortak bir amaç için iyi şeyler başardığımızı düşünüyorum" dedi.
13.05.2024 Şampiy10
Hatay'ın 2 ilçesinde eğitime sağanak engeli!
Hatay'ın 2 ilçesinde eğitime sağanak engeli! Hatay'ın merkez Antakya ve Defne ilçelerinde kuvvetli sağanak yağış nedeniyle tüm okulların 1 gün tatil edildiği açıklandı.
13.05.2024 Gündem
Celtic - Rangers maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de
Celtic - Rangers maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de İskoçya Premiership'te şampiyonluk yarışını derinden ilgilendiren Old Firm Derbisi'nde Celtic, Paradise'ta Rangers'ı konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet seçenekleriyle ve Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
11.05.2024 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Hazır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hazır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.