Hayati Yazıcı

Hayati Yazıcı

Son dakika hayati yazıcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayati yazıcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayati yazıcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayati Yazıcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayati yazıcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.178 hayati yazıcı haberi bulunmuştur. Tüm hayati yazıcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır İlim Yayma Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kendi evlatlarımızı teknolojiyle birlikte hızla bünyemizi saran yeni iletişim mecralarının sinsi, yıkıcı ve olumsuz etkilerine karşı korumak zorundayız. Artık hem İslam aleminde hem Türk dünyasında geçmişe göre çok daha farklı, çok daha olumlu, çok daha cesur bir hava vardır. Zalim İsrail yönetiminin Batı devletlerinden aldığı destekle sürdürdüğü Gazze’deki katliamların, Kudüs’teki mütecaviz eylemlerinin önüne geçeceğimiz günler de endişe etmeyin, Allah’ın izniyle yakındır" ifadelerini kullandı.
16.12.2023 Gündem
Ömer Çelik, AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı
Ömer Çelik, AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından, yeni Merkez Yürütme Kurulu'nu (MYK) açıkladı.
7.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde delegeler tarafından kullanılan geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Büyük kongre seçim tutanağına göre 1402 oy kullanıldı. Geçerli oy sayısı 1399. Geçersiz oy sayısı 3. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı olarak seçildi" dedi.
7.10.2023 Gündem
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başlarken partiyi yerel seçimlere götürecek olan A takım kadrosu da belirlenecek. Öte yandan kongrede Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi de belli oldu. Listede dikkat çeken isimler yer aldı.
7.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hayati Yazıcı'nın annesinin cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hayati Yazıcı'nın annesinin cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın annesi Fatma Yazıcı’nın cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ömür içerisinde hayırlı evlatlar yetiştirdi. Bu evlatlar onun en önemli mirası ve bu evlatlar inanıyorum ki onun ebedi alemde de en önemli şahitleri olacaktır. Bizler de şahidiz" dedi.
21.07.2023 Gündem
AK Parti'de liste mesaisi! 3 dönem kuralına takılanlar arasında dikkat çeken isimler var
AK Parti'de liste mesaisi! 3 dönem kuralına takılanlar arasında dikkat çeken isimler var AK Parti’de milletvekili adayları için yapılan temayül yoklamasının ardından 27 Mart’ta başlatılan mülakat süreci bugün sona erecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki üst komisyon ise çalışmalarına pazartesi günü başlayacak ve milletvekili listelerine son şeklini verecek.
1.04.2023 Gündem
Akşener'in açıklamalarının ardından İYİ Parti'de istifalar başladı
Akşener'in açıklamalarının ardından İYİ Parti'de istifalar başladı İYİ Parti lideri Akşener'in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkması ve adaylık için Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na çağrı yapması parti içindeki dengeleri de etkiledi.
4.03.2023 Gündem
Ticaret Bakanlığı'ndan düzenleme ihtiyaçlarına ilişkin toplantı
Ticaret Bakanlığı'ndan düzenleme ihtiyaçlarına ilişkin toplantı Ticaret Bakanlığı tarafından düzenleme yapılması ihtiyacı duyulan konularla ilgili çalışma toplantısı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirildi.
28.12.2022 Ekonomi
Beştepe'de Erdoğan başkanlığında Anayasa toplantısı
Beştepe'de Erdoğan başkanlığında Anayasa toplantısı Beştepe'de Anayasa toplantısı gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki toplantıya Meclis Başkanı Mustafa Şentop, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Özlem Zengin, Yavuz Atar, Yılmaz Tunç ve Mehmet Uçum katıldı.
7.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tunç Soyer'e sert tepki: Haddini bilmez, ahlaksız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tunç Soyer'e sert tepki: Haddini bilmez, ahlaksız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yeni Yurtlar Kampüsü'nde, 105 Yeni GSB Yurt Binası Resmi Açılış Töreni'ne önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ermenistan-Azerbaycan çatışmasına dair açıklamada bulunarak, "Bu tutum kabul edilemez, Ermenistan için sonuçları olacaktır. Tüm dünya Azerbaycan'ın yanında olduğumuzu bilmeli.' ifadelerini kullandı. Yurt ücretleriyle ilgili öğrencilere müjde veren Erdoğan, " Yurt ücretlerinde herhangi bir artışa gidilmemiştir." dedi. Tunç Soyer'e de tepki gösteren Erdoğan, "Be ahlaksız. İzmir'i selden, pis kokulardan, lağımlardan kurtaramıyorsun. Acaba diktiğin ne var sen onu söyle sen. Osmanlıya laf edecek hadsizliği nasıl yapıyorsun." diye konuştu.
14.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel başkan yardımcıları ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel başkan yardımcıları ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel başkan yardımcıları ile AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi.
23.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vatandaşlara mektup
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vatandaşlara mektup Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kaleme aldığı mektup, Türkiye’nin dört bir yanında kurulan AK noktalarda milyonlarca üyeye ve vatandaşa ulaştırılacak.
12.08.2022 Siyaset
'Çay Kanununda Değişiklik' öngören yasa teklifi TBMM'ye sunuldu
'Çay Kanununda Değişiklik' öngören yasa teklifi TBMM'ye sunuldu AK Parti, çay üretimi ve çay fiyatlarının açıklanmasını da içeren 'Çay Kanununda Değişiklik' öngören yasa teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu.
20.06.2022 Siyaset
AK Parti'li Yazıcı: Cezaların caydırıcı olması önemlidir
AK Parti'li Yazıcı: Cezaların caydırıcı olması önemlidir AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Rize'de yaşanan cinayet, hepimiz üzmüştür. Tabii ki cezaların caydırıcı olması önemlidir. Bu konuda Adalet Bakanlığı'mız titizlikle çalışmalarını sürdürüyor" dedi.
12.06.2022 Siyaset
Seçim kanunu yarın Mecliste görüşülmeye başlanacak
Seçim kanunu yarın Mecliste görüşülmeye başlanacak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Anayasa Komisyonu’nda kabul edilen Milletvekili Seçimi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin yarın TBMM Genel Kurulunda görüşülmeye başlanacağını açıkladı.
28.03.2022 Siyaset
Seçim Kanunu teklifi TBMM Anayasa Komisyonu'nda
Seçim Kanunu teklifi TBMM Anayasa Komisyonu'nda Milletvekili Seçimi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmeleri, TBMM Anayasa Komisyonu'nda başladı.
23.03.2022 Siyaset
Yeni seçim sistemi ile ilgili flaş gelişme! ‘Artık oy’la vekillik yok
Yeni seçim sistemi ile ilgili flaş gelişme! ‘Artık oy’la vekillik yok Seçim Yasası teklifine göre yüzde 10'luk seçim barajı yüzde 7'ye düşürülecek. İttifak ile birlikte yüzde 7 barajını geçebilen partiler, milletvekili çıkarabilmek için içinde bulundukları ittifakın ‘artık oy’undan faydalanamayacak. Her parti kendi oyuyla milletvekili çıkaracak.
15.03.2022 Siyaset
Babacan, Davutoğlu, Karamollaoğlu CHP'ye geçecek mi?
Babacan, Davutoğlu, Karamollaoğlu CHP'ye geçecek mi? Yeni seçim yasası teklifi Meclis’e sunuldu. Teklifi hazırlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız bir basın toplantısı düzenleyerek yeni seçim kanunu teklifi hakkında ayrıntılı bilgi verdiler. Teklife göre barajı geçemeyen partiler milletvekili çıkaramayacak. Yüzde 7 oy oranına ulaşamayacağı tahmin edilen parti liderleri eğer milletvekili olmak isterlerse CHP'den listeye girmek zorunda kalacaklar. İşte yeni seçim yasası teklifi ile ilgili flaş detaylar...
15.03.2022 Siyaset
Seçim barajı kaç olacak, yüzde 7 oldu mu? Seçim barajı nedir, neden düşüyor?
Seçim barajı kaç olacak, yüzde 7 oldu mu? Seçim barajı nedir, neden düşüyor? Seçim barajı yüzde 7 oldu mu, seçim barajı kaç? Seçim barajını yüzde 10'dan 7'ye düşürecek olan Milletvekili Seçimi Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, bugün TBMM’ye sunulacak. AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız yarın konuya ilişkin TBMM'de basın toplantısı düzenleyecek. Peki, Seçim barajı nedir, neden düşüyor? Seçim barajı kaç olacak?
14.03.2022 Siyaset
Seçim barajı ile ilgili son dakika açıklaması!
Seçim barajı ile ilgili son dakika açıklaması! AK Parti Siyasi ve Hukuk İşleri'nden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız seçim yasası ile ilgili çalışmanın detaylarını basın toplantısı ile anlatarak, "Teklifin birinci maddesinde ülke seçim barajını 7'ye indirilmesini teklif ediyoruz. İkinci madde ile ittifakın aldığı oy toplamı, ülke barajını geçtiği takdirde seçim bölgelerinde milletvekili hesabı ve dağılımı ittifaktaki her partinin oy sayısı dikkate alınarak bu maddenin 3. fıkrasına göre yapılır. Bunu öneriyoruz" ifadelerini kullandı.
14.03.2022 Siyaset
Seçim kanunu nedir, yasa nasıl değiştirilir? Seçim kanun değişikliği için kaç milletvekili gerekir 2022?
Seçim kanunu nedir, yasa nasıl değiştirilir? Seçim kanun değişikliği için kaç milletvekili gerekir 2022? Seçim kanunu nasıl değiştirilir, seçim kanun değişikliği için kaç milletvekili gerekir 2022? AK Parti ve MHP'nin Seçim Kanunu Teklifi bugün Meclis'e sunuluyor. 15 maddelik teklife göre seçim barajı yüzde 10'dan yüzde 7'ye düşürülecek. Peki, seçim kanunu nasıl değişir? Seçim kanunu nedir?
14.03.2022 Siyaset
Seçimlerle ilgili flaş gelişme! Yarın Meclis'e sunulacak
Seçimlerle ilgili flaş gelişme! Yarın Meclis'e sunulacak Cumhur İttifakı'nın üzerinde uzlaştığı ve seçim barajını yüzde 10'dan 7’ye düşürecek olan Milletvekili Seçimi Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, yarın TBMM’ye sunulacak.
13.03.2022 Siyaset
AK Parti'li Yazıcı: Türkiye, savaşın fazla uzamadan bitmesine vesile olacak
AK Parti'li Yazıcı: Türkiye, savaşın fazla uzamadan bitmesine vesile olacak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, “Türkiye, Cumhurbaşkanımızın davranış biçimi ile sergilediği liderlikle inşallah bu savaşın fazla uzamadan bitmesine önemli vesile olacak diye düşünüyorum" dedi.
11.03.2022 Siyaset
Seçim yasası haftaya TBMM'nin gündeminde! Yeni düzenlemede 'son bir yıl' ikamet şartı
Seçim yasası haftaya TBMM'nin gündeminde! Yeni düzenlemede 'son bir yıl' ikamet şartı Seçim ve Siyasi Partiler Yasası haftaya TBMM'nin gündeminde olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulan 15 maddelik düzenlemede seçmen göçünün önüne geçecek bir madde de yer alıyor. Buna göre seçimlere kısa bir süre kala seçmen kütüklerinin yer değiştirilmesinin önüne geçilecek. Seçmenin son bir yıl içinde sürekli bulunduğu adresi dikkate alınacak.
4.03.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Hayati Yazıcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayati yazıcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.