Hayal

Hayal

Son dakika hayal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayal gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.495 hayal haberi bulunmuştur. Tüm hayal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta Al Musrati krizi! Yönetim, teknik heyetin kararından rahatsız
Beşiktaş'ta Al Musrati krizi! Yönetim, teknik heyetin kararından rahatsız Süper Lig'in 37. haftasında Hatayspor'u ağırlayacak olan Beşiktaş'ta Al Musrati konusunda yönetim ile teknik heyet arasında bir çıkmaz yaşanıyor.
18.05.2024 Beşiktaş
Estetikte yeni dönem! Dolgu uygulamalarıyla gençlik hayalleri gerçek oluyor
Estetikte yeni dönem! Dolgu uygulamalarıyla gençlik hayalleri gerçek oluyor Yüzde yaşlanma karşıtı nazolabial dolguların yanı sıra, dudak ve burun dolgusunun da yaygınlaştığını söyleyen Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal, dolgu uygulamalarına dair merak edilenleri açıkladı. Ulusal, " Kırışık giderici enjeksiyonlar, termal dolgu maddeleri gibi malzemelerle gençleşme fikri yaygınlaşıyor. Üstelik bu işlemler, insanların günlük hayatına hızla dönmesini de sağlıyor. Dolgu uygulamaları ile gençliğe dönüş hayali gerçek oluyor" dedi.
17.05.2024 Gündem
İsmail Kartal istedi diye geldi, Fenerbahçe'yi terk ediyor! Yıldız isim Çin'e gidiyor
İsmail Kartal istedi diye geldi, Fenerbahçe'yi terk ediyor! Yıldız isim Çin'e gidiyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldız isme sürpriz talip çıktı. EURO 24'te Ay-Yıldızlı formayı giymeyi hayal eden golcü oyuncu, turnuva öncesinde geleceğiyle ilgili karar vermek istiyor. 32 yaşındaki golcüye gelen teklif ve detaylar belli oldu...
16.05.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle düzenlenen Türkiye Ziraat Odaları Birliği Danışma Kurulu Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Son dönemde kırmızı ve beyaz et fiyatlarındaki suni fiyat artışını yakından takip ettik. Fahiş fiyat artışları sadece piyasa şartları ile ifade edilemez. Burada fırsatçılık vardır. Bu ürünlerin arz talep dengesini bozacak çıkar odakları piyasayı bozmakta. Milletin aşına göz dikenlerden bunun hesabını mutlaka soracağız." ifadelerini kullandı.
14.05.2024 Gündem
Bakan Kacır açıkladı! Togg'la ilgili yeni müjde
Bakan Kacır açıkladı! Togg'la ilgili yeni müjde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TRT Haber'de önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kacır yollardaki TOGG sayısını açıkladı ve yepyeni bir özelliğin geleceğini de duyurdu. İşte merak edilen detaylar...
13.05.2024 Gündem
Miçotakis'ten Türkiye ziyareti öncesi önemli mesaj: Gerilimsiz bir dönemi iki halka borçluyuz
Miçotakis'ten Türkiye ziyareti öncesi önemli mesaj: Gerilimsiz bir dönemi iki halka borçluyuz Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, yarın gerçekleşecek Türkiye ziyareti öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Pozitif olunması gerektiğine değinen Miçotakis; bölgesel konulardan ticarete, 'kapıda vize' uygulamasından 'Kariye Cami'si gibi stratejik birçok konuda soruları da yanıtladı.
12.05.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde Yunanistan'ın Kathimerini gazetesine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan ile Türkiye arasındaki ilişkilere dair yeni mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önyargı duvarını yıkmak elimizde. Ebedi huzur için çalışıyoruz." dedi.
12.05.2024 Gündem
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Avrupa vizesi!
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Avrupa vizesi! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Avrupa’ya gitme hayali olan Uğurcan’a izin verebileceklerini söyledi, “Bazı kulüplerin bizimle temasa geçtiği doğrudur. Resmi teklif geldikten sonra konuşmak daha doğru olur” dedi.
12.05.2024 Şampiy10
Yalan’ın başrol oyuncularından samimi açıklamalar: Annelerin umudu bitmez
Yalan’ın başrol oyuncularından samimi açıklamalar: Annelerin umudu bitmez Yeni dizi “Yalan” ekrana gelmek için gün sayıyor. Dizinin yayınlanan tanıtım filminde bebeğini ablasına emanet ederek cezaevine giren bir annenin dramı izleyici derinden etkilediği gibi; Anneler Günü’nün önemine bir kez daha dikkat çekti.
12.05.2024 Magazin
Galatasaray'da 19.05 planı! İki kupayı birden kaldıracaklar
Galatasaray'da 19.05 planı! İki kupayı birden kaldıracaklar Ezeli rakibi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkının yarınki maçlarda artabileceği inancını taşıyan Cim-Bom ihtimalleri masaya yatırdı. Sarı-kırmızılılar, şampiyonluğun garantilenmesiyle, 19.05’te (19 Mayıs) iki kupa kaldırıp, şov yapmayı düşünüyor.
11.05.2024 Galatasaray
Taş Kağıt Makas yine nefes kesti! Umut, zafere adım adım yaklaşıyor
Taş Kağıt Makas yine nefes kesti! Umut, zafere adım adım yaklaşıyor Kanal D’nin, sevilen dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” temposu yüksek bir bölüm ile ekrana geldi. Ters köşe hikayesi ile izleyicileri şaşırtmaya devam eden diziye bu hafta; Fecir’in Harun Yakar’ı kovması ve Rüya’nın gerçekleri öğrenmesi damga vurdu.
9.05.2024 Magazin
Cengiz Ünder'e güle güle! 15 milyon euro çöp oldu, yeni takımını açıkladılar
Cengiz Ünder'e güle güle! 15 milyon euro çöp oldu, yeni takımını açıkladılar Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe tarihinin en pahalı transferi olan Cengiz Ünder, beklentilerin altında kaldı. Hayal kırıklığı yaratan milli oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılması gündeme geldi. İşte Cengiz Ünder'in yeni adresi...
6.05.2024 Fenerbahçe
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kapasite Geliştirme ve Eğitim Çalıştayı katılımcılarına hitap etti. Erdoğan, "Almanya Cumhurbaşkanı'na da ifade ettim, Solingen faciasından 31 yıl sonra 4 kardeşimize düzenlenen ırkçı saldırıyı gündeme getirdim. Tamamen aydınlatılması ve sorumluların cezalandırılması gerektiğini söyledim. Bu hadiseler karşısında sessiz kalamayız." dedi.
2.05.2024 Gündem
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Avustralya ve Kanada'da son 5 yılda 1 milyondan fazla dövme sildirme tedavisi yapıldığını açıklayan Recovery, her yıl 11 milyon yeni dövme yaptırıldığı ifade etti. Dövme sildirmenin en yaygın nedenleri arasında, ‘İş ve işyeri gereksinimlerini karşılama, yaşam değişiklikleri, dövmenin anlamını yitirmesi, dövme kalitesi ilgili hayal kırıklığı ve yeni bir dövme için yer açmak’ olarak açıklayanlarda var.
2.05.2024 Gündem
Panathinaikos Başkanı'ndan Fatih Terim açıklaması! Dikkat çeken Acun Ilıcalı detayı
Panathinaikos Başkanı'ndan Fatih Terim açıklaması! Dikkat çeken Acun Ilıcalı detayı Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'ta başkan Giannis Alafouzos, Yunan basınına önemli açıklamalarda bulundu. Alafouzos, Terim'in göreve gelişi ve Jovanovic ile yolların ayrılma süreci hakkında dikkat çeken sözler kullandı.
1.05.2024 Şampiy10
Sacha Boey gittiğine bin pişman! Hocası kadroda istemiyor, yeni takımını açıkladılar
Sacha Boey gittiğine bin pişman! Hocası kadroda istemiyor, yeni takımını açıkladılar Bayern Münih'te Sacha Boey depremi yaşanıyor. Bayern Münih'in UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında evinde Real Madrid ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Sacha Boey için üzücü haberler geldi. Kışın Galatasaray'dan rekor bir bonservis ücreti ile Alman devine transfer olan yıldız futbolcu, büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. İşte detaylar...
1.05.2024 Fenerbahçe
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Yaşam
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti Yerel seçim sonrası Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Bilge Yılmaz, partisinden de istifasını açıkladı.
21.04.2024 Gündem
Uzaya giden üçüncü Türk olacak! Dünya çapında satış kotasını aştı ödül kazandı
Uzaya giden üçüncü Türk olacak! Dünya çapında satış kotasını aştı ödül kazandı Beylikdüzü'nde uluslararası bir emlak firmasında gayrimenkul danışmanı olan Ahmet Temel, dünya çapındaki satış kotasını aşarak "uzaya gitme" ödülü kazandı. Virgin Galactik firmasıyla uzaya gitmeye hazırlanan Ahmet Temel, uzaktan eğitimlerini tamamladı. Önümüzdeki günlerde Amerika'ya giderek yüz yüze eğitimlere katılacak Temel, yıl sonunda Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever'in ardından uzaya gidecek üçüncü Türk olacak.
21.04.2024 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
20.04.2024 İddaa
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Pınar'ın birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri'ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR'ı, Adıyaman'daki ikinci durağında çocuklarla buluştu. Geçen sene Kasım ayından bu yana Adıyaman'da Altınşehir İlkokulu'nun bahçesinde konumlanan Tasarım Mucitleri Ateşböceği, nisan ayı itibarıyla Şehit Mehmet Kılıç İlkokulu'nda eğitime başladı. Bugüne kadar bin 500 çocuğa ulaşan program ile 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak hedefleniyor.
19.04.2024 Vitrin
Karnaval 5 Milyar TL'lik ekonomik değere ulaşacak
Karnaval 5 Milyar TL'lik ekonomik değere ulaşacak Adana'da 12.'si düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Komitesi Başkanı Ali Haydar Bozkurt, "Hayal edebilir miydik diye bazen kendi kendime soruyorum. Bu yıl karnavalımız, yaklaşık 5 milyar liranın üzerinde bir ekonomik değere ulaşacak. Konuştuğumuz esnaf karnaval sayesinde hafta sonu elde ettikleri gelir ile birkaç aylık kiralarını ödediklerini söylüyor. Adana halkından ya da Türkiye'nin değişik şehirlerinden, başka ülkelerden gelen insanlar da geldikleri için mutlu olduklarını söylüyorlar" dedi.
20.04.2024 Adana
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi!
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Hayal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.