Hawai

Hawai

Son dakika Hawai haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hawai ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hawai haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hawai

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hawai gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 hawai haberi bulunmuştur. Tüm hawai haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bilim insanlarından iklim değişikliğinin etkilerini azaltmak için çılgın proje: Güneş ışınlarını azaltmak için bir gök taşına 'şemsiye' bağlasak nasıl olur?
Bilim insanlarından iklim değişikliğinin etkilerini azaltmak için çılgın proje: Güneş ışınlarını azaltmak için bir gök taşına 'şemsiye' bağlasak nasıl olur? Dünya hızla ısınıyor ve bilim insanları iklim değişikliğinin etkilerini azaltmak için çeşitli yöntemler geliştiriyor.
10.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Takipçileri Melodi Elbirliler'i kızdırdı! "Utanmıyorum"
Takipçileri Melodi Elbirliler'i kızdırdı! "Utanmıyorum" Şef Arda Türkmen'in Eylül 2021’de hayatını birleştirdiği Melodi Elbirliler geçenlerde Hawai adasındaydı.
21.04.2022 Magazin
Dang humması nedir, Türkiye'de var mı? Dang humması ölümcül ve bulaşıcı mıdır?
Dang humması nedir, Türkiye'de var mı? Dang humması ölümcül ve bulaşıcı mıdır? Hindistan'ın Uttar Pradesh eyaletinin bazı bölgelerinde yaygınlaşan "yoğun" viral ateş nedeniyle yaşanan can kayıplarının arttığı bildirildi. The Times of India'nın haberine göre, geçen hafta 40'ı çocuk olmak üzere 68 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Prayagraj şehrindeki Sarojini Naidu Çocuk Hastanesi'nde de dang humması nedeniyle çok sayıda hasta tedavi alıyor. Peki, Dang humması nedir, Türkiye'de var mı? Dang humması ölümcül ve bulaşıcı mıdır?
9.09.2021 Gündem
Dang humması nedir? Dang humması belirtileri neler?
Dang humması nedir? Dang humması belirtileri neler? Koronavirüsten en çok etkilenen ülkeler arasındaki Hindistan kara mantar hastağının ardından yeni bir hastalıkla mücadele ediyor. Hindistan'da dang humması adı verilen gribe benzer hastalık şimdiye kadar 50 kişinin ölümüne neden oldu. Dang hummasından çocuklar da etkilendi. Peki, Dang humması nedir? Dang humması belirtileri neler? Dang humması nasıl bulaşıyor? Dang humması sevrisinekten mi bulaşıyor? İşte Dang Humması ile ilgili bilgiler...
4.09.2021 Sağlık
Sahara Ray gündem oldu! 'Dudağımı köpek ısırdı' dedi ama...
Sahara Ray gündem oldu! 'Dudağımı köpek ısırdı' dedi ama... Bir dönem Justin Bieber ile yaşadığı romantik ilişkiyle konuşulan model ve bikini tasarımcısı Sahara Ray şimdi de Instagram paylaşımıyla gündem oldu. Ray, bir takipçisinin isteği üzerine, birkaç yıl önce bir köpek tarafından yüzünden ısırıldığı dönemde çektiği bir videoyu paylaştı.
30.12.2020 Magazin
Bilim insanları akciğer zarı kanserine neden olan geni buldu
Bilim insanları akciğer zarı kanserine neden olan geni buldu Türk, Japon ve ABD'li bilim insanlarından oluşan ekip, 5 yıl süren çalışmayla "BLM+/-" adlı gen mutasyonu olan kişilerde asbest temasıyla akciğer zarı kanserinin gelişme riskinin daha yüksek olduğunu tespit etti.
18.12.2020 Bilim ve Teknoloji
ABD Temsilciler Meclisi'nden Trump'a şok!
ABD Temsilciler Meclisi'nden Trump'a şok! ABD Temsilciler Meclisi, Donald Trump yönetiminin aralarında Müslüman bazı ülkelerin de bulunduğu 7 ülkeyi hedef alan seyahat yasağına karşı hazırlanan yasa tasarısını onayladı.
22.07.2020 Dünya
Bomba iddia! İşte Trump'ın hedefindeki 7 ülke...
Bomba iddia! İşte Trump'ın hedefindeki 7 ülke... ABD Başkanı Donald Trump yönetiminin, Asya ve Afrika'dan 7 ülkeye daha vize kısıtlaması getirmeyi planladığı bildirildi.
22.01.2020 Dünya
Satürn artık en çok uyduya sahip gezegen!
Satürn artık en çok uyduya sahip gezegen! Satürn, yörüngesinde keşfedilen 20 yeni uydu ile Jüpiter'i geçerek en çok uydusu bulunan gezegen oldu.
8.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Havada büyük panik! Uçak acil iniş yaptı
Havada büyük panik! Uçak acil iniş yaptı ABD’nin Oakland kentinden havalanan yolcu uçağının kabin ve kargo bölümü, Hawai Honolulu Havaalanı yakınlarında dumanla doldu. Uçak, Honolulu Havaalanı’na acil iniş yaptı. Uçaktaki 7 kişi yaralandı.
23.08.2019 Dünya
Şantajcı tosun! Meğer zorla...
Şantajcı tosun! Meğer zorla... Çiftlik Bank dolandırıcılığıyla gündeme gelen ‘Tosun’ lakaplı Mehmet Aydın’ın Interpol dosyası eski yargılamalarının ipucunu verdi. Dosyadaki fotoğrafın peşine düşen Hürriyet, Aydın’ın 2 yıl önce yargılanıp ceza aldığı davanın detaylarına ulaştı. Bu davada, ‘Şantaj, tehdit, hürriyetten alıkoyma’ gibi 5 ayrı suçtan yargılanan Aydın, toplam 7 yıl ceza almış. Aydın, ‘takdir’ ve ‘tahrik’ indirimleriyle bir gün bile cezaevine girmeden kayıplara karışmış.
23.03.2019 Gündem
Dünya ABD'deki seçimlere kilitlendi! İşte ilk sonuçlar
Dünya ABD'deki seçimlere kilitlendi! İşte ilk sonuçlar ABD Kongresi ara seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre Cumhuriyetçi Parti, Senatodaki çoğunluğunu korudu ama Demokratlar, Trump'ın lideri olduğu Cumhuriyetçilerden sürpriz bölgeleri aldı. Son verilere göre, Demokratlar Temsilciler Meclisinde 210 sandalye kazandı, Cumhuriyetçiler 191 sandalyede kaldı. Senatoda üstünlüğünü koruyan Cumhuriyetçi Parti 51, Demokratlar 43 sandalyeye ulaştı. ABD Başkanı Trump, "Bu gece muhteşem bir başarıydı hepinize teşekkürler." ifadelerini kullandı.
7.11.2018 Dünya
Bodrum’un  sofistike adresi  Kai Beach
Bodrum’un sofistike adresi Kai Beach Türkiye’ye çok yeni giren ve uluslararası örnek projeleri ile yurt dışında tanınan RMA Group’un yeni üyesi Kai Beach, Bar ve Restoran, Türkiye’nin cennet koyu Mandarin Oriental Bodrum’da, bohem lüks konsepti, plajı, özgün mönüsü, iddialı kokteylleri ile açılır açılmaz çok konuşulan adreslerinden biri oldu. Kai Beach’in Akdeniz mutfağını içeren restoranı ile plajını yöneten RMA Group’un Operasyon ve Yiyecek&İçecek Direktörü Ayşem Saraçoğlu ile mekanın ön plana çıkan yanlarını konuştuk.
6.07.2018 Magazin
Ünlü oyuncudan kötü haber! "Ölümcül..."
Ünlü oyuncudan kötü haber! "Ölümcül..." Leyla Bilginel, 10 yıl önce Amerika’da bir sperm bankasından sperm alarak hamile kaldı. Oyuncu, oğlu Kayra ile üç yıl önce Tayland’a yerleşti. Bilginel, sosyal medya hesabından hastaneye kaldırıldığını açıkladı
13.06.2018 Magazin
177 beygirlik Kona
177 beygirlik Kona HyundaI, SUV sınıfında pazar payını artırmak için yeni modeli Kona’yı Türkiye’de satışa sundu.
13.05.2018 Otomobil
Havai’de Kilauea Volkanı'nın patlamasıyla acil durum ilan edildi
Havai’de Kilauea Volkanı'nın patlamasıyla acil durum ilan edildi Hawai’de dün lav püskürtmeye başlayan Kilauea Volkanı’nın yüzünden adada acil durum ilan edildi. Adada verilen zorunlu tahliye kararından sonra evlerinden ayrılmak zorunda kalanların sayısı 1700’e ulaştı.
4.05.2018 Dünya
2018’de kalkan uçak  2017’de indi
2018’de kalkan uçak 2017’de indi Yeni Zelanda’nın Auckland şehrinden 2018’in ilk dakikalarında kalkan bir uçak, ABD’nin Hawai eyaletinin başkenti Honolulu’ya 2017’de indi
1.01.2018 Dünya
Adalılar yanaştırmadı  yatıyla havasını atamadı
Adalılar yanaştırmadı yatıyla havasını atamadı Pasifik Okyanusu’nda bulunan Hawaii’ye bağlı Molokia Adası’nın sakinleri, 105 metrelik dev yatıyla adalarına yanaşmak isteyen Rus milyarder Yuri Milner’i geri çevirdi.
26.11.2017 Dünya
İkinci bebek yolda
İkinci bebek yolda Karısından olaylı bir şekilde ayrılan 40 yaşındaki şarkıcı Robin Thicke, üç aylık hamile olan sevgilisiyle tatilin tadını çıkarıyor.
20.08.2017 Magazin
Yolda yürürken telefonla mesajlaşmak yasaklandı
Yolda yürürken telefonla mesajlaşmak yasaklandı Hawai'nin Honolulu kentinde, meydana gelen kazaları önlemek amacıyla yolda yürürken, telefonla mesajlaşmak yasaklandı.
29.07.2017 Dünya
IŞİD destekçisi Amerikan askeri tutuklandı
IŞİD destekçisi Amerikan askeri tutuklandı Amerikan ordusunda görevli bir astsubay teröre örgütü IŞİD'e destek verdiği gerekçesiyle Hawai'de tutuklandı.
11.07.2017 Dünya
İki Koreli’nin Türk  vatandaşlığı yarışı
İki Koreli’nin Türk vatandaşlığı yarışı Hyundai Assan’ın üreteceği B-SUV modelinin adaylarından biri olan Kona’nın sır perdesi kalktı. Heyecan daha da arttı. Şirket Kona ile Creta arasındaki tercihini bu yıl açıklayacak.
18.06.2017 Otomobil
Funda Arar hayalini açıkladı
Funda Arar hayalini açıkladı Ünlü şarkıcı Funda Arar en büyük hayalini açıkladı...
13.04.2017 Magazin
Meraklı bakışlara aldırış etmedi!
Meraklı bakışlara aldırış etmedi! Uzun süredir aşk yaşadıkları iddia edilen şarkıcı Mariah Carey ile dansçı Bryan Tanaka, Hawai'de bir plajda öpüşürken objektiflere yakalandı.
1.12.2016 Magazin
Spor kıyafetiyle kamuflaj
Spor kıyafetiyle kamuflaj Hollywood’un en ünlü ve sevilen kadın oyuncularından Julia Roberts, kocasıyla birlikte Hawai tatiline çıktı. Bikini veya mayo yerine sörf kıyafeti giyerek vücuduna kamuflaj yaptı.
17.06.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hawai ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hawai haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.