Hava Yastığı

Hava Yastığı

Son dakika hava yastığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hava yastığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hava yastığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hava Yastığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hava yastığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 419 hava yastığı haberi bulunmuştur. Tüm hava yastığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
700 bin TL araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! '6 aydan beri ben tamirciden çıkamadım'
700 bin TL araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! '6 aydan beri ben tamirciden çıkamadım' Sultangazi’de 112 Acil Sağlık Personeli görevli Emine Tunçel, 6 ay önce 700 bin liraya satın aldığı otomobili, arızalanınca tamirciye götürdü. Aracın ağır hasarlı olduğu ve yapılan ikinci ekspertizinde ise torpido bölümünde hava yastıklarının olmadığı, köpükle kapatıldığı ortaya çıktı.
6.03.2024 Gündem
Honda'dan flaş karar! 750 bin otomobili geri çağırdı
Honda'dan flaş karar! 750 bin otomobili geri çağırdı Japon otomotiv devi Honda, hava yastığı sorunları nedeniyle 750 bin aracı servislere geri çağırma kararı aldı.
7.02.2024 Ekonomi
Milyonlarca araç için geri çağırma talebi! 12 otomobil markası 18 yıl boyunca kullandı
Milyonlarca araç için geri çağırma talebi! 12 otomobil markası 18 yıl boyunca kullandı ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi NHTSA, 52 milyon hava yastığı şişiricisinin yırtılması ve metal parçalar fırlatma yapabileceği ihtimaline karşı geri çağırma programı uyguladı. Dev otomobil ve hava yastığı üreticileri buna karşı çıktı.
20.12.2023 Ekonomi
Otomobil dolandırıcılarının yeni tuzağı! Kritik uyarı yapıldı
Otomobil dolandırıcılarının yeni tuzağı! Kritik uyarı yapıldı Otomobil dolandırıcılarının uyguladıkları ‘change’ yöntemi “Bu kadarına da pes” dedirtti. Depremde hasar gören araçların şase numaralarını sökerek, çalıntı veya yurt dışından kaçak yollarla getirilen araçlara monte eden dolandırıcılar, birçok vatandaşı tuzağa düşürdü. Peki dolandırıcıların oyununa gelmemek için nelere dikkat etmek gerekiyor?
8.12.2023 Gündem
Mehmet Ali Erbil kaza yaptı! 'Hava yastığı açılmadı, sensörler devreye girmedi'
Mehmet Ali Erbil kaza yaptı! 'Hava yastığı açılmadı, sensörler devreye girmedi' Mehmet Ali Erbil, Sarıyer'de evine giderken trafik kazası geçirdi. Aracı hurdaya dönen Erbil'in kaburgalarında ezilmeler olduğu öğrenildi. Kazayı anlatan Erbil, "Allah'tan emniyet kemerim bağlı. Ama tabi arabadan inince anladım emniyet kemeri baskı yaparmış, kaburgam ezilmiş. Verilmiş sadakamız varmış, kazayı ucuz atlattık" dedi.
8.11.2023 Magazin
Toyota'dan büyük geri çağırma! Uyarı yapıldı
Toyota'dan büyük geri çağırma! Uyarı yapıldı Toyota, ABD'deki RAV4 modelinin 1.9 milyon adedini servislere geri çağırdı.
2.11.2023 Otomobil
Arkadaşını pencereden attı! Sözleri şaşırttı: Hatırlamıyorum
Arkadaşını pencereden attı! Sözleri şaşırttı: Hatırlamıyorum Bursa'nın İnegöl ilçesinde Uğur B. (30), 4 katlı apartmanın 3'üncü katında birlikte alkol aldığı arkadaşı Fatih A.'yı (27) iterek evin penceresinden attı.  Fatih A., yaralanırken gözaltına alınan ve aşırı alkollü olduğu belirtilen Uğur B.'nin  "Ben, kavga ettiğimi, arkadaşımı attığımı hatırlamıyorum" dediği öğrenildi.
3.09.2023 Yaşam
Srs Nedir, Ne İşe Yarar? Arabada Srs Lambası Işığı Neden Yanar?
Srs Nedir, Ne İşe Yarar? Arabada Srs Lambası Işığı Neden Yanar? Yaşanabilecek olası kazalara karşı araçlarda birçok güvenlik sistemi bulunmaktadır. Bu güvenlik sistemlerinden biri olarak ise airbag, yani hava yastığı öne çıkıyor. Bu sisteme bağlı bir yapı olarak ise SRS önemli bir yer taşımaktadır. Diğer bir isim üzerinden Türkçe de tamamlayıcı kısıtlama sistemi olarak değerlendirilebilir.
31.05.2023 Gündem
Airbag Nedir, Çalışma Sistemi Nedir? Airbag Hangi Durumlarda Açılır?
Airbag Nedir, Çalışma Sistemi Nedir? Airbag Hangi Durumlarda Açılır? Araçlarda güvenliği sağlayan en önemli sistemler içerisinde airbag gelmektedir. Son yıllarda yüksek teknoloji ile birlikte kazalar esnasında yaralanmaların önemli oranda önüne geçtiğini söylemek mümkün. Çarpışma esnasında hava veya gazla şişerek yolcunun ön cama çarpması veya ön camdan fırlamasına engelleyen bir sistemdir. Özellikle aracın çarpışması ile birlikte 100 veya 220 milisaniye gibi yüksek bir hızda açılarak insan hayatına kurtardığını söylemek gerekir. Böylece meydana gelebilecek olan hasarı minimum seviyeye çeker ve kişinin yaşamını kurtarır. Tasarımına bağlı olarak birçok araçta farkı yapı üzerinden ele alınmaktadır.
30.05.2023 Gündem
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un sahipleri çekilecek kura sonucunda belli oldu. Ülkemizin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı olan Togg T10X modeline sahip olacak 20 bin kişi için kura çekilişi yapıldı. Sonuçlar 22.30'da Togg'un resmi internet sitesinden ilan edildi.
29.03.2023 Ekonomi
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı Yerli otomobil Togg ile ilgili yeni gelişme. Yoğun ilgi sonrası resmen değişti. Togg, çekilişle teslim edilecek T10X adedini yükseltti. Öte yandan Togg çekiliş tarihi de değişti. İşte detaylar...
25.03.2023 Ekonomi
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı Türkiye'nin otomobili Togg için verilen ön sipariş sayısı 7 günde 100 bine ulaştı. Ön siparişler 27 Mart'a kadar sürecek. Çekiliş ise 28 Mart'ta yapılacak.
24.03.2023 Ekonomi
Almanya kahraman Türk'ü konuşuyor! Seyir halindeki araçta bilincini yitiren Alman kadının hayatını kurtardı
Almanya kahraman Türk'ü konuşuyor! Seyir halindeki araçta bilincini yitiren Alman kadının hayatını kurtardı Almanya’nın Köln kentinde seyir halindeki araç şoförünün bilincini kaybetmesinin ardından durumu fark eden Türk sürücü Mustafa Aytaş, aracıyla diğer arabanın önüne geçerek Alman sürücünün hayatını kurtardı.
22.08.2022 Dünya
Eşiyle tartışıp elindeki bıçakla kendini balkona kilitledi! Ekipler 4 saat uğraştı
Eşiyle tartışıp elindeki bıçakla kendini balkona kilitledi! Ekipler 4 saat uğraştı İstanbul Silivri'de eşiyle tartıştıktan sonra kendini balkona kilitleyip, bağırarak elindeki bıçakla kendini yaralayan koca, özel harekat polisleri tarafından ikna edilerek indirildi.
8.08.2022 Yaşam
Boşanmak istemeyip, 50 metrelik direğe çıkarak intihara kalkıştı
Boşanmak istemeyip, 50 metrelik direğe çıkarak intihara kalkıştı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, boşanma aşamasında olan ve 50 metre uzunluğundaki emniyet müdürlüğüne ait güvenlik kameralarının bulunduğu direğe çıkarak intihar girişiminde bulunan Barış B., 2 saatlik çabayla bulunduğu yerden indirildi.
17.07.2022 Yaşam
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Artık değişti, tek tek belirlendi, sigorta ödüyor! 30 gün detayına dikkat...
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Artık değişti, tek tek belirlendi, sigorta ödüyor! 30 gün detayına dikkat... Arabası olan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor, kimse bilmiyor ama kayıplar en aza iniyor. Resmi Gazete’de yayımlandı, zararı trafik sigortası ödüyor, 30 gün detayına dikkat! Tamamen değişti, artık onlara da tazminat hakkı doğuyor. Otomobilinden traktörüne, motosikletinden tankerine, iş makinesinden minibüsüne, taksisinden otobüsüne, kamyonundan kamyonetine kadar tüm araç grupları için başvuru yapılabiliyor. Başvuruda sınır yok ama iki yıl içinde müracaat edilmesi gerekiyor. Birçok araba sahibi bundan haberdar değil ya da ‘bürokratik işlem’ diye de peşine düşmüyor. Peki kimlere, nasıl tazminat hakkı doğuyor! İşte tüm detaylar...
29.05.2022 Ekonomi
Mercedes’ten yeni T serisi!
Mercedes’ten yeni T serisi! Beş koltuklu T-Serisi, 4498 milimetre uzunluğa, 1859 milimetre genişliğe ve tavan barları olmadan 1811 milimetre yüksekliğe sahip.
28.04.2022 Otomobil
Elektrikli otomobil güvenlikten geçti!
Elektrikli otomobil güvenlikten geçti! Tamamen elektrikli Megane E-Tech 2022 test protokolü ile EuroNCAP'ten 5 yıldız aldı.
4.03.2022 Otomobil
Araba almayı düşünenler dikkat! Flaş uyarı, ağır hasarlı arabalar...
Araba almayı düşünenler dikkat! Flaş uyarı, ağır hasarlı arabalar... Araba almayı düşünen milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Pandemi ve çip krizi sonrası sıfır arabada tedarik sorunu yaşandı, fiyatlar katlandı. İkinci el arabalardaki gerçek ortaya çıktı. Bu gelişme sonrası ve kurdaki gerilemeyle fiyatlar düşse de arz-talep dengesizliği, ağır hasarlı araçların kazasızmış gibi gösterilerek satışa sunulmasının önünü açtı. Ekspertiz bayilerine gelen 4 araçtan biri ağır hasarlı olarak kayıtlara geçiyor. Piyasada ağır hasarlı araçların artışı, TSE belgeli ekspertiz hizmetini daha da kritik hale getirdi.
23.02.2022 Otomobil
İkinci el araba ile ilgili flaş açıklama! Çok önemli uyarı! Satın alan büyük zarar ediyor
İkinci el araba ile ilgili flaş açıklama! Çok önemli uyarı! Satın alan büyük zarar ediyor İkinci el arabayli ilgili son dakika uyarısı. İkinci el araç piyasasının hareketli olduğu Türkiye’de, 1 günde çok sayıda ikinci el araba alınıp satılıyor. Binlerce araba arasından kendine en uygun olanını arayan alıcılar da zaman zaman satıcıların kurbanı oluyor. Bazen sahte raporlar, bazen de bir dikkatsizlik sebebiyle alıcılar; hava yastığı patladıktan sonra doldurulan, parçası değişmiş, hasarlı olduğu halde ruhsata işlenmemiş, uyarı ışıklarının önüne geçmek için direnç takılmış arabaları fark etmeden alıyor ve bu hataları sonradan fark ederek maddi ve manevi problemler yaşıyor. Zaman zaman alıcılar, aracı satın aldıktan sonra önüyle arkasının iki farklı otomobile ait olduğuna bile rastlayabiliyor. Oto ekspertiz işlemecisi Oktay Tarcan, aracın satın alınmadan önce mutlaka bir ekspertize gösterilmesi konusunda önemli uyarılarda bulundu.
21.01.2022 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Yeni dönem başladı, resmen değişti, başvuran alıyor, 2 yıl süresi var, artık...
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Yeni dönem başladı, resmen değişti, başvuran alıyor, 2 yıl süresi var, artık... Milyonlarca araba sahibini kapsıyor. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Tamamen değişti. Geçmiş dönemlerde sadece belli araçlar yararlanabiliyordu. Ancak alınan yeni karar ile tüm arabaları kapsayacak şekilde değiştirildi. Otomobilinden traktörüne, motosikletinden tankerine, iş makinesinden minibüsüne, taksiden otobüse, kamyonundan kamyonetine kadar tüm araç grupları artık başvuruda bulunabilecek. Formül değişti. Önemli bir detay dikkat çekiyor. 2 yıllık süreyi aşmamak gerekiyor.
20.12.2021 Ekonomi
Fiat Ducato otonoma doğru gidiyor
Fiat Ducato otonoma doğru gidiyor Ducato’nun yenilenen versiyonu Türkiye’de satışa sunuldu. Kullanıcısına fonksiyonelliğin yanında otomobil konforunda sürüş keyfi sunan Ducato, yenilenmiş koltukları, kullanışlı sürücü kokpiti, yeni torpidosu ve fonksiyonel kapı panelleriyle de rakiplerinden ayrılıyor.
7.12.2021 Otomobil
İntihara kalkışan kadını, habere gelen gazeteci kurtardı
İntihara kalkışan kadını, habere gelen gazeteci kurtardı Aydın'ın Nazilli ilçesinde, ailevi sorunları nedeniyle üst geçide çıkarak intihar girişiminde bulunan Serap K. (33), bir anlık dalgınlığından faydalanan gazetecinin üzerine atlaması sonucu kurtarılıp, polisler tarafından bulunduğu yerden indirildi.
3.11.2021 Yaşam
Ödüllü öğrenciler trafik kazaları için tasarladıkları cihazın patentini alacak
Ödüllü öğrenciler trafik kazaları için tasarladıkları cihazın patentini alacak İzmir'de 3 ortaokul öğrencisi tarafından geliştirilen ve TEKNOFEST 2021 finalinde "İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Afet Yönetimi" dalında birinci olmayı başaran "Acil Yardım Çağrısı" isimli cihaz projelerini daha da ileriye taşımayı amaçlıyor.
17.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Pencereden atlamak isteyen annesini son anda yakaladı
Pencereden atlamak isteyen annesini son anda yakaladı Erzurum'da ikinci kattaki evlerinin penceresinden atlamak isteyen Yeter Kamber'i (69), oğlu Ömer Kamber (44) son anda yakaladı. Kamber, camdan sarkan annesini, itfaiye gelene kadar, beline sardığı çarşafla tuttu. İtfaiyenin merdivenle indirdiği Yeter Kamber, tedavisi için hastaneye götürüldü.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hava Yastığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hava yastığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.