Hasan Can Kaya

Hasan Can Kaya

Son dakika Hasan Can Kaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hasan Can Kaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hasan Can Kaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hasan Can Kaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hasan can kaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 259 hasan can kaya haberi bulunmuştur. Tüm hasan can kaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hasan Can Kaya hastanelik oldu, ameliyat 5 saat sürdü
Hasan Can Kaya hastanelik oldu, ameliyat 5 saat sürdü Komedyen Hasan Can Kaya, halı saha maçında düşerek sakatlandı. Artan ağrılar üzerine hastaneye giden Kaya'nın omuzunda kırıklar tespit edildi.
21.04.2024 Magazin
Hasan Can Kaya etek giyer misin sorusuna kahkahayla cevap verdi!
Hasan Can Kaya etek giyer misin sorusuna kahkahayla cevap verdi! Büşra Pekin ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelen Hasan Can Kaya, önceki gün Etiler'deydi. Arabasının arka koltuğundaki kız arkadaşları dikkat çeken Kaya, gazetecileri soruları üzerine "Onları otobüs durağına bırakacağım" açıklamasını yaptı.
24.03.2024 Magazin
Hasan Can Kaya: İnsanlık görevimizdi
Hasan Can Kaya: İnsanlık görevimizdi Hasan Can Kaya önceki akşam Etiler’deki bir mekandan çıkarken görüntülendi.
22.01.2024 Magazin
Haluk Levent ve Hasan Can Kaya sözünü tuttu! Çadırda kalan şehit ailesine ev aldı
Haluk Levent ve Hasan Can Kaya sözünü tuttu! Çadırda kalan şehit ailesine ev aldı Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, 12 Ocak'ta Irak'ın kuzeyinde yer alan Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine verdiği sözü tuttu. Haluk Levent, Pençe - Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 9 askerimizden Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine ev aldıklarını duyurdu. Evin eşyalarını ise Melek Mosso’nu alacağı belirtildi.
20.01.2024 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Hasan Can Kaya'nın 20 milyon TL'lik yeni oyuncağı! Aşk iddialarına da açıklık getirdi
Hasan Can Kaya'nın 20 milyon TL'lik yeni oyuncağı! Aşk iddialarına da açıklık getirdi 'Çok Aşk' filmindeki rol arkadaşı Büşra Pekin ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelen Hasan Can Kaya, önceki gün Etiler'deydi. Lüks aracına binen ünlü komedyen, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Yanımda da kimse yok" diyerek göndermede bulundu.
26.11.2023 Magazin
'Hunharca öpüştük' açıklamaları dikkat çekmişti! Hasan Can Kaya ile Büşra Pekin'den yeni açıklama
'Hunharca öpüştük' açıklamaları dikkat çekmişti! Hasan Can Kaya ile Büşra Pekin'den yeni açıklama Hasan Can Kaya'nın Büşra Pekin ile başrolü paylaştığı ve senaryosunu yazdığı 'Çok Aşk' filminin galası önceki akşam gerçekleşti. Filme dair daha önce "Cesur sahnelerimizde zorlandık" ve "Hunharca öpüştük" açıklamalarıyla çok konuşulan Pekin ile Kaya, galada bu sözlere de açıklık getirdi.
26.10.2023 Magazin
Hasan Can Kaya'nın 10 milyon TL'lik yeni arabası! Özel plaka da aldı
Hasan Can Kaya'nın 10 milyon TL'lik yeni arabası! Özel plaka da aldı YouTube'da yayınlanan 'Konuşanlar' programıyla büyük bir çıkış yakaladıktan dijital platforma transfer olan komedyen Hasan Can Kaya, önceki gün Etiler'de yeni aldığı aracının içinde objektiflere yansıdı.
24.06.2023 Magazin
Hasan Can Kaya'dan deprem bölgesine 1 milyon TL yardım
Hasan Can Kaya'dan deprem bölgesine 1 milyon TL yardım Hasan Can Kaya, 6 şubatta yaşanan ve on bir ilimizi etkileyen iki büyük depr1 milyon TL’yi aşkın maddi destekte bulundu.
17.06.2023 Magazin
'Seksi görünmek ve para kazanmak hiçbir zaman hedeflerimden biri olmadı'
'Seksi görünmek ve para kazanmak hiçbir zaman hedeflerimden biri olmadı' Çok Güzel Hareketler programı ile tanıdığımız ve birçok önemli projede yer alıp kendini kanıtlayan oyuncu Büşra Pekin, yüzündeki değişimiyle sık sık magazin gündeminde yer aldı. Cuma günü başlayacak olan 'Yıldız De Bana' yarışmasında jüri koltuğunda oturan Büşra Pekin değişimini, özel hayatını, aşkı ve ünlü olmayı anlattı. İşte samimi açıklamaları...
2.04.2023 Magazin
Hasan Can Kaya: Annem daha çok çekti, göremeseydi delirirdim
Hasan Can Kaya: Annem daha çok çekti, göremeseydi delirirdim 'Konuşanlar' programıyla şöhreti yakalayan Hasan Can Kaya, kanserden hayatını kaybeden babasının hastalık sürecinde senaristlik işini bıraktığını, babasının başarısına tanık olamadığı için çok üzüldüğünü söyledi.
4.03.2023 Magazin
Eda Ece'nin duygusal anları! 'Bütün bu dolmuşlukla gözyaşımı tutamadım!'
Eda Ece'nin duygusal anları! 'Bütün bu dolmuşlukla gözyaşımı tutamadım!' Türkiye'yi hüzne boğan deprem felaketinin ilk gününden beri afet bölgesine ihtiyaç malzemeleri gönderen ve sosyal medya hesaplarından yardım çağrıları yapan Eda Ece, Anıtkabir ve depremzedeleri ziyaret etti. Sosyal medyada duygularını paylaşan oyuncu, "Böyle duygusal bir ay geçirirken Anıtkabir'de olmak çok iyi geldi" dedi.
3.03.2023 Magazin
Hasan Can Kaya: O kadar düşük zekalı bir eleştiri ki!
Hasan Can Kaya: O kadar düşük zekalı bir eleştiri ki! 'Konuşanlar' programı ile adından sıkça söz ettiren Hasan Can Kaya, Armağan Çağlayan'ın programında hakkında merak edilenleri anlattı. Ünlü komedyen, çok küfür ettiğine dair yorumlara tepki gösterdi ve 17 Temmuz 2020 tarihinde vefat eden Seyfi Dursunoğlu'nun unutulmaz 'Huysuz Virjin' karakterini örnek gösterdi.
3.03.2023 Magazin
Hasan Can Kaya'dan depremzede çocuklara anlamlı yardım
Hasan Can Kaya'dan depremzede çocuklara anlamlı yardım 'Konuşanlar' programı ile şöhreti yakalayan Hasan Can Kaya, 7 Şubat'ta deprem bölgesine 250 bin TL'lik bağış yaptı. Konuşanlar bilet gelirlerinin uzun süre depremzedelere aktarılacağını duyuran komedyen, çok anlamlı bir yardıma daha imza attı.
12.02.2023 Magazin
Hasan Can Kaya'nın yeni imajı görenleri şaşkına çevirdi! Tanımakta zorlandılar
Hasan Can Kaya'nın yeni imajı görenleri şaşkına çevirdi! Tanımakta zorlandılar 'Konuşanlar' ile şöhreti yakalayan Hasan Can Kaya (33) ile şarkıcılık kariyerinin dışında özel hayatıyla da çok konuşulan Hadise'nin (37) yeni bir aşka yelken açtığı haberleri olay olmuştu. İddialar üzerine jet hızıyla açıklama yapan ünlü komedyen, bu kez de katıldığı ödül töreni sonrası konuya ilişkin soruyu cevapladı. Hasan Can Kaya'nın yeni imajı da dikkat çekti.
7.01.2023 Magazin
Armağan Oğuz: Eski sevgililerimle arkadaş kalırım
Armağan Oğuz: Eski sevgililerimle arkadaş kalırım Armağan Oğuz geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Yasemin Allen ile görüntülenmişti. Oğuz, eski sevgilisiyle görüntülenmesiyle ilgili konuştu.
29.12.2022 Magazin
Hasan Can Kaya'dan 'Hadise' yanıtı!
Hasan Can Kaya'dan 'Hadise' yanıtı! 'Konuşanlar' programıyla ünlenen Hasan Can Kaya'nın, 30 Eylül'de iş insanı Mehmet Dinçerler'le beş aylık evliliğini tek celsede bitiren şarkıcı Hadise ile gözlerden uzak şekilde aşk yaşadığı iddia edildi. 33 yaşındaki komedyen, söz konusu haberler hakkında sessizliğini bozdu.
29.12.2022 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Büşra Pekin'in değişimi olay oldu!
Büşra Pekin'in değişimi olay oldu! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile ünlenen Büşra Pekin'in değişimini gören inanamıyor. Konuşanlar programı ile geniş kitlelerce tanınan Hasan Can Kaya ile pozunu paylaşan Büşra Pekin'i görenler tanımakta zorlandı.
18.11.2022 Magazin
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması!
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması! Oyuncu Rabia Soytürk, geçtiğimiz günlerde rapçi Sefo ile Emirgan'da objektiflere takılmıştı. Bir mekanda yemek yedikten sonra araçlarıyla çıkmaz sokağa giren ikili, görüntü alınmasına engel olamamış ve haklarında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Önceki gece Galataport'ta düzenlenen bir partiye katılan Rabia Soytürk, çıkışta 'Sefo' ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtladı.
7.10.2022 Magazin
Hasan Can Kaya ilk filmini çekmek için kolları sıvadı!
Hasan Can Kaya ilk filmini çekmek için kolları sıvadı! Son yılların en çok konuşulan komedyenlerinden, “Konuşanlar” serisinin yaratıcısı Hasan Can Kaya, ilk sinema filmiyle sevenleriyle buluşacak.
7.10.2022 Magazin
Hasan Can Kaya polis çevirmesine takıldı! 'Bana göstermeyin...'
Hasan Can Kaya polis çevirmesine takıldı! 'Bana göstermeyin...' "Konuşanlar" programıyla milyonlarca kişi tarafından tanınan Hasan Can Kaya, önceki gece Ulus trafiğinde polis çevirmesine takıldı.
15.09.2022 Magazin
Murat Boz'dan Hasan Can Kaya açıklaması! 'Bana insaflı davrandı...'
Murat Boz'dan Hasan Can Kaya açıklaması! 'Bana insaflı davrandı...' Ünlü komedyen Hasan Can Kaya programında ünlü pop şarkıcısı Murat Boz'u ağırladı. Murat Boz, keyifle gerçekleştirdikleri çekim sonrasında "Saatler nasıl geçti anlamadım. Hasan Can'la sabaha kadar sohbet devam etsin, duygusu yaşıyorsun" dedi.
9.09.2022 Magazin
Konuşanlar programıyla ünlenen Demet Öztürk pozlarıyla dikkat çekti!
Konuşanlar programıyla ünlenen Demet Öztürk pozlarıyla dikkat çekti! Dijital bir platformda yayınlanan Konuşanlar programına izleyici olarak gelen Demet Öztürk, program sonrasında bir hayli ün kazanmıştı. Hasan Can Kaya'nın programda Instagram hesabını incelediği Demet Öztürk, cüretkar pozlarıyla dikkat çekmişti. Her anını takipçileriyle paylaşan Demet Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme geldi.
12.08.2022 Magazin
İrem Derici'den Can Kaya'nın, 'İrem’i görüntülü arayayım belki soyunur' söylerine olay yanıt
İrem Derici'den Can Kaya'nın, 'İrem’i görüntülü arayayım belki soyunur' söylerine olay yanıt Hasan Can Kaya, dijital platformda yayınlanan 'Konuşanlar' programında “Kimi beş saniyeliğine çıplak görmek isterdin?” diye bir soru yöneltti. İzleyicinin “İrem Derici” cevabını vermesi üzerine Hasan Can, “İrem’i görüntülü arayayım belki soyunur” yorumudna bulundu. İrem Derici'den ünlü komedyene yanıt gecikmedi.
27.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hasan Can Kaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hasan can kaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.