Hareket

Hareket

Son dakika hareket haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hareket ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hareket haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hareket

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hareket gelişmeleri de dahil olmak üzere 50.334 hareket haberi bulunmuştur. Tüm hareket haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'i bütün ülkeler tanımalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'i bütün ülkeler tanımalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi'ne katıldı. Erdoğan, "Gazze'de yaşananları dünyaya duyurmaya çalışan 150 gazeteci İsrail güçleri tarafından öldürüldü. Birleşmiş Milletler personeli ve insani yardım görevlileri kurşunların hedefi oldu. İnsanı, insanlığından utandıracak ne kadar işkence, canilik ve ahlaksızlık varsa geride bıraktığımız 219 gün içerisinde Gazze'de ve işgal altındaki Filistin topraklarında işlenmiştir. Dahası bunlar öyle gizli saklı yapılmamış. Tüm dünyaya canlı yayınlarla izlettirilmiştir" dedi.
12.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizkurdu tatbikatı mesajı: Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizkurdu tatbikatı mesajı: Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca Doğu Akdeniz'de icra edilen DENİZKURDU-II/2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizkurdu Tatbikatı'na telefon bağlantısı ile katıldı.
11.05.2024 Gündem
3 ilde operasyon! Çete lideri ile iş insanı arasındaki konuşma deşifre oldu
3 ilde operasyon! Çete lideri ile iş insanı arasındaki konuşma deşifre oldu Bursa merkezli İstanbul, Ankara, Eskişehir'de birbiri ile bağlantılı oldukları belirlenen 33 şahıs, şafak vakti 43 ayrı adrese yapılan eş zamanlı operasyonlarla gözaltına alınırken, çete ile bağlantısı olan silah satıcısı 5 kişi de İstanbul'da yakalandı. Zor durumdaki iş adamlarına yüzde 4 bin faizle para sattıkları belirlenen tefeci çetesi lideriyle iş insanının konuşmaları deşifre oldu.
11.05.2024 Gündem
Tadic de gemiyi terk ediyor! Son hareket pişman etti, yerine Suudi Arabistan'dan yıldız geliyor
Tadic de gemiyi terk ediyor! Son hareket pişman etti, yerine Suudi Arabistan'dan yıldız geliyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların Dusan Tadic'in alternatifini bulduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, Suudi Arabistan'da forma giyen tecrübeli futbolcu için nabız yokladığı aktarıldı.
11.05.2024 Fenerbahçe
Esenyurt’ta tekel bayi saldırısıyla ilgili dava 12 Temmuz’a ertelendi! Katletti 'kardeşim gibi severdim' dedi
Esenyurt’ta tekel bayi saldırısıyla ilgili dava 12 Temmuz’a ertelendi! Katletti 'kardeşim gibi severdim' dedi Esenyurt’ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayi saldırısıyla ilgili 10 sanığın yargılandığı dava 12 Temmuz’a ertelendi. Duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Tarık Özer, “Yunus Emre’nin silahını çıkartıp kardeşimi vurmasıyla olay başladı. Ben oğlumu ve kardeşimi koruma içgüdüsüyle hareket ettim. Ne olduysa bir anda oldu. Olay nedeniyle pişmanım. Öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Emre’yi engellemek için 4 kurşunu ayaklarına doğru sıktım. Yunus Emre’yi kardeşim gibi severdim” dedi.
10.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Önceliğimiz güven ortamını sağlamak"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Önceliğimiz güven ortamını sağlamak" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Önümüzdeki dönemde önceliğimiz ülkemizde yatırımcıların öncelik verdiği güven ortamını sağlamak, finansal istikrarı pekiştirmek, sürdürülebilir büyüme ve istihdam artışını sağlamaktır" dedi.
10.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demokrasimize güç katacak yeni anayasa hazırlanmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demokrasimize güç katacak yeni anayasa hazırlanmalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay Konferans Salonu'nda düzenlenen İdari Yargı Günü ve Danıştay'ın 156. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siyaset kurumu nasıl layüsel değilse, yargı da eleştirilemez değildir. Yargının kararlarını beğenmeyebilir, itiraz edebilir, hoşnutsuzluğumuzu açıkça dile getirebiliriz. Buna kimse engel olamaz, olmamalıdır. Terörü övmediği, şiddeti teşvik etmediği ve hakarete varmadığı sürece insanlar fikirlerini farklı mecralarda özgürce yazabilir, paylaşabilir" ifadelerini kullandı.
10.05.2024 Gündem
Bakan Şimşek: Pazartesi günü Tasarruf Verimlilik Paketi'ni açıklayacağız
Bakan Şimşek: Pazartesi günü Tasarruf Verimlilik Paketi'ni açıklayacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek "Kaynaklar yatırıma, üretime, istihdama ve ihracata dönüşmeli" dedi. Şimşek ayrıca "Pazartesi günü tasarruf verimlilik paketini açıklayacağız. Buna benzer yoğun şekilde yaptığımız çalışmalar var. Çalışmalarımızı aralıksız devam ettireceğiz. Program çalışıyor ve çalışmaya devam edecek" ifadesini kullandı.
10.05.2024 Ekonomi
Hareket Proje Taşımacılığı halka arz edilecek
Hareket Proje Taşımacılığı halka arz edilecek Sermaye Piyasası Kurulu, Hareket Proje Taşımacılığı şirketinin halka arzına onay verdi.
10.05.2024 Ekonomi
Fahiş fiyat ve stokçuluk cezaları artıyor! Komisyonda kabul edildi
Fahiş fiyat ve stokçuluk cezaları artıyor! Komisyonda kabul edildi Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezalarının artırılmasını da içeren kanun teklifi, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda kabul edildi.
9.05.2024 Ekonomi
Uyuşturucu bağımlısı kadın sürücüye dehşeti yaşattı! Şok eden olay
Uyuşturucu bağımlısı kadın sürücüye dehşeti yaşattı! Şok eden olay Adana’da kadın sürücünün kullandığı otomobilin kaputuna asılan madde bağımlısı olduğu öne sürülen şahıs kadına dehşet yaşattı.
8.05.2024 Adana
Konya'da obruk tehlikesi! Yerleşim yerlerine doğru hareket ediyor
Konya'da obruk tehlikesi! Yerleşim yerlerine doğru hareket ediyor Konya Ovasında obruk ya da çökmelerin yaygınlaştığına dikkat çeken uzmanlar, daha derin obrukların oluşmasının yerleşim alanlarında ciddi bir tehdit olduğu uyarısında bulundu.
8.05.2024 Gündem
İmar Barışı düzenlemesi komisyonda!
İmar Barışı düzenlemesi komisyonda! İmar Barışı Kanun teklifini değerlendiren Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Teklif özellikle yapının depreme dayanıklılığını belirli şartları karşılayan yapıların kapsamına alınması hedefliyor. Bu şartlar arasında zemin etüt raporları, fay hattı araştırmaları, depreme dayanıklılık raporları ve ilave kat yapılmışsa teknik rapor alınması gibi koşullar bulunuyor'' dedi.
7.05.2024 Ekonomi
Emniyet teşkilatının elektronik kelepçe başarısı! Prosedür tek tek açıklandı
Emniyet teşkilatının elektronik kelepçe başarısı! Prosedür tek tek açıklandı Aile içi ve kadına şiddetin önlenmesi amacıyla 25 Ocak 2021'de kurulan Elektronik İzleme Merkezi'nde şu ana kadar 5 bin 848 vakanın takibi yapıldığını belirten İçişleri Bakanlığı, ektronik kelepçe ile adım adım izlenen bu kişilerin hiçbiri yeni şiddet olayına karışmadı. 24 saat esasına göre görev yapılan merkezde aktif 788 yükümlünün takibi yapıldığı açıklandı.
7.05.2024 Gündem
Devlet Bahçeli - Özgür Özel görüşmesi sonrası ilk açıklama
Devlet Bahçeli - Özgür Özel görüşmesi sonrası ilk açıklama Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi TBMM’de ziyaret etti. Özel ve Bahçeli'nin görüşmesi 45 dakika sürdü.
7.05.2024 Gündem
Altın yatırımcıya göz kırpıyor! Yıl sonu için yeni rekor tahmini geldi, İslam Memiş alım için iki fırsat tarihini açıkladı
Altın yatırımcıya göz kırpıyor! Yıl sonu için yeni rekor tahmini geldi, İslam Memiş alım için iki fırsat tarihini açıkladı Yatırımcıların güvenilir limanı sarı metal yeni haftaya hareketli başladı. Canlı altın fiyatlarını yakından takip eden vatandaşlar altın fiyatlarının ne yönde hareket edeceğini araştırıyor. Altın yorumları yatırımcıya yön verirken alım fırsatları da parasını altına yatırmak için bekleyenlerin radarında. 2280 dolara kadar gerileyen ONS 2320 dolara çıktı. Buradan esen rüzgarla altın gram fiyatı 2400 TL üzerindeki seyrini koruyor. Altın tarafındaki hareketliliği değerlendiren İslam Memiş önümüzdeki haftayı işaret etti. Altın ve para piyasaları uzmanı Belgin Maviş ise yıl sonu için yeni tahminini açıkladı. İşte altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrınrıları...
7.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Seçil Erzan davasında gelişme var! Mağdur sayısı 27’ye yükseldi
Seçil Erzan davasında gelişme var! Mağdur sayısı 27’ye yükseldi Spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 26 mağdurun dolandırıldığı iddiasına ilişkin yargılanan Banka Şube Müdürü Seçil Erzan'ın davasına yeni iddianame daha eklendi. Mağdur sayısı 27’ye yükselirken, Seçil Erzan için istenen hapis cezası ise 87 yıldan 285 yıla çıkmış oldu. Erzan 24 Mayıs’ta tekrar hakim karşısına çıkacağı belirtildi.
6.05.2024 Gündem
Akkuyu NGS'nı̇n 1’inci buhar kızdırıcı ünı̇te montajı tamamlandı!
Akkuyu NGS'nı̇n 1’inci buhar kızdırıcı ünı̇te montajı tamamlandı! Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin (NGS) 1’inci ünitesinin türbin dairesinde en modern teknolojiye sahip yatay buhar kızdırıcı-ayırıcıların montajı tamamlandı. Nükleer santraldeki buhar türbini tesisinin yardımcı sistemlerinin bir parçası olan ekipman, türbin rotor kanatlarını döndüren buharın sıcaklık ve nem parametrelerini ayarlamaya yaradığı belirtildi.
6.05.2024 Gündem
İşte 31 Mart seçimleri kesin sonuçları! 5 ilçede sandıklar tekrar kurulacak
İşte 31 Mart seçimleri kesin sonuçları! 5 ilçede sandıklar tekrar kurulacak Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı.
6.05.2024 Gündem
"Deprem Sonrası Geleceği Kerpiçle İnşa Etmek" konulu sempozyum yapıldı Bilimin ışığında çalışmalıyız"
"Deprem Sonrası Geleceği Kerpiçle İnşa Etmek" konulu sempozyum yapıldı Bilimin ışığında çalışmalıyız" Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Depreme dirençli Adana ve Türkiye için yaşananları unutmadan, bilimin ışığında çalışmalıyız" dedi.
5.05.2024 Adana
Altınay Savunma hangi bankalarda var, Altınay Savunma halka arz kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu?
Altınay Savunma hangi bankalarda var, Altınay Savunma halka arz kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu? Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayıyla milli projelerde yer alan Altınay Savunma Teknolojileri, hissesi 32 liradan halka arz olacak. Altınay Savunma Teknolojilerinin halka arz büyüklüğünün yaklaşık 1,9 milyar lira, halka açıklık oranının ise yüzde 25 olması öngörülüyor. Peki, Altınay Savunma halka arz katılım endeksine uygun mu, Altınay Savunma Teknolojileri ne zaman halka arz olacak? Altınay Savunma halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var?
4.05.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'de Oosterwolde topla çalışmalara başladı
Fenerbahçe'de Oosterwolde topla çalışmalara başladı Sarı-lacivertlilerde dün yapılan idmanda bireysel koşu çalışması yapan Hollandalı oyuncu bugün de topla çalışmalara başladı.
4.05.2024 Fenerbahçe
İstanbul-Sivas arası hızlı tren seferleri başladı! İşte bilet fiyatı
İstanbul-Sivas arası hızlı tren seferleri başladı! İşte bilet fiyatı Sivas-İstanbul arasında aktarmasız Yüksek Hızlı Tren seferleri başladı. Ekspres seferlerle İstanbul-Sivas arası seyahat 7 saat sürecek.
4.05.2024 Ekonomi
Fenerbahçe Beko - Monaco maçında skandal hareket! Ali Koç’un oğlu Kerim Rahmi Koç çılgına döndü
Fenerbahçe Beko - Monaco maçında skandal hareket! Ali Koç’un oğlu Kerim Rahmi Koç çılgına döndü Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonu Play-Off dördüncü maçında Monaco’ya 65-62 mağlup olurken karşılaşmanın ardından parke bir anda karıştı. Mike James'ten skandal hareket, Kerim Rahmi Koç çılgına döndü. İşte detaylar...
4.05.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Hareket ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hareket haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.