Hande Erçel Sevgili

Hande Erçel Sevgili

Son dakika Hande Erçel sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hande Erçel sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hande Erçel sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hande Erçel Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hande erçel sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 hande erçel sevgili haberi bulunmuştur. Tüm hande erçel sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yılın aşk bombası! Murat Dalkılıç ile Hande Erçel...
Yılın aşk bombası! Murat Dalkılıç ile Hande Erçel... 2017'de ortaya çıkan bomba aşklara bir yenisi daha eklendi. Merve Boluğur'dan 4 ay önce boşanan Murat Dalkılıç, güzel oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşıyor.
15.12.2017 Magazin
Hande Erçel'in aşk rotası aynı!
Hande Erçel'in aşk rotası aynı! Hande Erçel, geçtiğimiz yıl Ekin Mert Daymaz’la tatil yaptığı Kapadokya’ya bu kez yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler’le gitti. İkili, hafta sonu balon keyfi yaşadı.
21.11.2017 Magazin
Aman Hande görmesin!
Aman Hande görmesin! Hande Erçel’in Ekim ayından beri aşk yaşadığı Mehmet Dinçerler, önceki gün iki güzelle bir doğum günü partisinden ayrılırken yakalandı
6.11.2017 Magazin
Hande Erçel skandal ilişkisi hakkında ilk kez konuştu!
Hande Erçel skandal ilişkisi hakkında ilk kez konuştu! Eski sevgilisi Ekin Mert Daymaz'ın yakın dostu Mehmet Dinçerler'le aşk yaşayan Hande Erçel ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.
17.10.2017 Magazin
Hande Erçel sevgilisinin 'dostuyla' birlikte!
Hande Erçel sevgilisinin 'dostuyla' birlikte! Hande Erçel’in yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler’le eski aşkı Ekin Mert Daymaz sıkı dost çıktı. Daymaz’ın güzel oyuncuyla aşk yaşamaya başlayan Dinçerler’e ‘kardo’ dediği videosu şaşkınlık yarattı.
2.10.2017 Magazin
Hande Erçel'in paylaşımına beğeni yağdı!
Hande Erçel'in paylaşımına beğeni yağdı! Güzel yüzüyle herkesin dikkatini çeken oyuncu Hande Erçel, oyuncak ayının kucağına oturup fotoğraf paylaştı. Hande Erçel'in paylaşımı 16 saatte 521 bin beğeni aldı.
17.08.2017 Magazin
Hande Erçel o ismi resmen sildi!
Hande Erçel o ismi resmen sildi! Güzel oyuncu Hande Erçel, ayrıldığı sevgilisi Ekin Mert Daymaz ile tekrar barıştı; ancak yine ilişkileri kötü sonla bitti. Erçel, eski sevgilisini resmen sildi.
19.05.2017 Magazin
Hande Erçel nasıl bir erkek istediğini anlattı!
Hande Erçel nasıl bir erkek istediğini anlattı! Son dönemin en gözde kadın oyuncularından biri olan Hande Erçel, nasıl bir aşık olduğunu ve erkekte olmasını istediği özellikleri anlattı.
8.05.2017 Magazin
Hande Erçel: Önce kariyer sonra aşk
Hande Erçel: Önce kariyer sonra aşk 1,5 yıllık ilişkisini geçen günlerde noktalayan Hande Erçel "Hırslı bir yapım var. Önce hedefler sonra aşk" dedi.
2.04.2017 Magazin
Hande Erçel: İçimde 2 kadın var
Hande Erçel: İçimde 2 kadın var Son dönemin gözde oyuncularından Hande Erçel, 'İçimde 2 kadın var. Bazen çocuksu bazen de seksiyim' dedi.
27.03.2017 Magazin
Ekin Mert Daymaz'dan ayrıldı! Amsterdam'a gitti!
Ekin Mert Daymaz'dan ayrıldı! Amsterdam'a gitti! Sevgilisi Ekin Mert Daymaz'la bir dargın bir barışık devam eden ilişkisi geçtiğimiz günlerde biten oyuncu Hande Erçel'den haber var.
23.03.2017 Magazin
Eski sevgilisiyle Serenay Sarıkaya aşk yaşamıştı! Hande Erçel: Çok tatlı buluyorum
Eski sevgilisiyle Serenay Sarıkaya aşk yaşamıştı! Hande Erçel: Çok tatlı buluyorum Oyuncu Hande Erçel, hem iş insanı Hakan Sabancı ile ilişkisiyle hem de sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Erçel, son olarak yüzü olduğu markanın lansmanında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Oyuncu, "Afra Saraçoğlu ve Serenay Sarıkaya'yı nasıl buluyorsunuz?" sorusuna yanıt verdi.
21.06.2023 Magazin
Sadakatsiz Derin ölecek mi, Melis Sezen Sadakatsiz’den ayrılıyor mu?
Sadakatsiz Derin ölecek mi, Melis Sezen Sadakatsiz’den ayrılıyor mu? Melis Sezen Sadakatsiz dizisinden ayrılıyor mu, Sadakatsiz Derin ölecek mi? Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz dizisinin yeni bölüm fragmanında Volkan'ın Derin'i küvette boğduğu anlar izleyenleri şokey etti. Fragmanı izleyen dizinin hayranları “Sadakatsiz Melis Sezen diziden ayrılıyor mu?” sorusuna yanıt aramaya başladı.
23.03.2022 Televizyon
Öykü Karayel ve oğlu Roman'dan Can Bonomo'ya sürpriz!
Öykü Karayel ve oğlu Roman'dan Can Bonomo'ya sürpriz! Mutlu evlilikleriyle ünlüler dünyasının örnek çiftleri arasında yer alan Öykü Karayel ile Can Bonomo, yaklaşık bir yıl önce oğulları Roman'ı kucaklarına almışlardı. Sosyal medya hesaplarından sık sık keyifli anlarını yayınlayan ünlü çiftten yeni bir kare geldi. Bonomo, eşi ve oğlunun kendisine yaptığı sürprizle havalara uçtu.
12.03.2022 Magazin
Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu gündem oldu: Beni tanıyanlar bana 'Derviş' derler!
Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu gündem oldu: Beni tanıyanlar bana 'Derviş' derler! İddialara göre Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş ve Tansel Öngel'in de bulunduğu bir grup ünlü isim Bektaşiliğe gönül vermişti. Kadir Doğulu kendisine bu konuda sorulan sorulara Kadir Doğulu “Arkadaşlar, beni tanıyanlar zaten bana ‘Derviş’ derler" yanıtı vererek yeniden gündem oldu.
11.02.2022 Magazin
Murat Dalkılıç aşka geldi! 'Huzurum, mutluluğum...'
Murat Dalkılıç aşka geldi! 'Huzurum, mutluluğum...' Şarkıcı Murat Dalkılıç, sevgilisi Hande Erçel'in doğum gününü sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğrafla kutladı.
24.11.2019 Magazin
Melis Sezen açıkladı! Murat Dalkılıç ile...
Melis Sezen açıkladı! Murat Dalkılıç ile... Şarkıcı Murat Dalkılıç'la adı aşk dedikodularına karışan oyuncu Melis Sezen, iddiaları yalanladı. Sezen, " Son günlerde Murat Dalkılıç'la hakkımda çıkan haberler asla gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.
2.10.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hande Erçel Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hande erçel sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.