Hande Baladın

Hande Baladın

Son dakika Hande Baladın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hande Baladın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hande Baladın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hande Baladın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hande baladın gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 hande baladın haberi bulunmuştur. Tüm hande baladın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi final serisi 5. maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 mağlup etti ve seriyi 3-2 kazanıp üst üste 2. kez şampiyon oldu.
21.04.2024 Voleybol
Hande Baladın, mini elbisesiyle sahneye çıktı! Ünlü voleybolcu tüm gözleri üzerinde topladı
Hande Baladın, mini elbisesiyle sahneye çıktı! Ünlü voleybolcu tüm gözleri üzerinde topladı Hande Baladın mini elbisesiyle özel geceye damga vurdu. Voleybolcuların katıldığı özel bir gecede sahneye çıkan Filenin Sultanları ve Eczacıbaşı'nın güzel oyuncusu Hande Baladın tüm dikkatleri üzerine çekti.
21.01.2024 Televizyon
Tarihi finalde şampiyon Eczacıbaşı! VakıfBank ikinci oldu
Tarihi finalde şampiyon Eczacıbaşı! VakıfBank ikinci oldu Çin'de düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda iki Türk takımı Eczacıbaşı ve VakıfBank tarihi finalde karşı karşıya geldi. Eczacıbaşı 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-2 galip ayrıldı ve kupaya uzandı.
17.12.2023 Şampiy10
Hande Baladın'a 'asitli tehdit' davasında flaş gelişme: Sporcumuz için endişe duyuyoruz
Hande Baladın'a 'asitli tehdit' davasında flaş gelişme: Sporcumuz için endişe duyuyoruz Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddiasıyla 8 yıl 9 aya kadar hapsi istenen ve ilk duruşmada tahliyesine karar verilen Mustafa Neşeli'nin davasına Ezcacıbaşı Spor Kulübü de dahil oldu. Savcılık konuyla ilgili yeniden soruşturma başlattı.
14.09.2023 Voleybol
Milli voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit eden sanık ile ilgili flaş karar! Tahliye edildi
Milli voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit eden sanık ile ilgili flaş karar! Tahliye edildi Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddiasıyla 8 yıl 9 aya kadar hapsi istenen Mustafa Neşeli'nin ilk duruşmada tahliyesine karar verildi. Mahkeme, sanığın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde akıl sağlığının tespiti için gözlem altına alınmak üzere ikinci bir yazı yazılmasına karar verdi. Mahkeme, suç vasfı nedeniyle dosyanın uzlaştırma bürosuna gönderilmesine de hükmetti.
7.09.2023 Yaşam
Kazada ehliyetsiz ve alkollü çıkan sürücüye 12 bin TL ceza
Kazada ehliyetsiz ve alkollü çıkan sürücüye 12 bin TL ceza Antalya’nın Manavgat ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan olmadı. Kaza yapan otomobillerden birisinin sürücüsünün 2.70 promil alkollü olduğu ve ehliyeti bulunmadığı belirlenirken, aracın önündeki içki bardağı ve gitar dikkatlerden kaçmadı.
5.09.2023 Yaşam
Sırp Djokovic'in 'Hande Baladın' beğenisi ülkesinde krize yol açabilir
Sırp Djokovic'in 'Hande Baladın' beğenisi ülkesinde krize yol açabilir Dünyaca ünlü Sırp tenisçi Novak Djokovic'in son hareketi ülkesinde başına bela açabilir.
5.09.2023 Voleybol
Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları yurda döndü! Yeni hedefi açıkladı
Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları yurda döndü! Yeni hedefi açıkladı Avrupa şampiyonluğuna ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Türkiye'ye döndü. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yeni hedefi açıklarken başantrenör Daniele Santarelli ve kaptan Eda Erdem de duygularını paylaştı.
4.09.2023 Voleybol
Milli Voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit eden sanık hakkında istenen ceza belli oldu
Milli Voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit eden sanık hakkında istenen ceza belli oldu Milli voleybolcu Hande Baladın'a, "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddia edilen şüpheli Mustafa N. hakkında istenen ceza belli oldu.
10.08.2023 Magazin
Milli Voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit ettiği öne sürülen şüpheli tutuklandı
Milli Voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit ettiği öne sürülen şüpheli tutuklandı Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a, "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddia edilen şüpheli Mustafa N. tutuklandı.
1.08.2023 Voleybol
Voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit etmişti: Yeni gelişme!
Voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit etmişti: Yeni gelişme! Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a, "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddia edilen şüpheli Mustafa N. yakalandı.
1.08.2023 Yaşam
Hande Baladın'a şok tehdit: Bu kızdan intikam almadan bana ölüm yok
Hande Baladın'a şok tehdit: Bu kızdan intikam almadan bana ölüm yok 2023 FIVB Milletler Ligi'nde tarihi bir zafere ulaşan Filenin Sultanları'nda yıldız voleybolcu Hande Baladın, skandal tehditlerle karşı karşıya kaldı.
31.07.2023 Voleybol
Milletler Ligi'nde şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımı yıldızına korkunç tehdit! 'Yüzüne asit atacağım. Senden intikam almadan ölmeyeceğim'
Milletler Ligi'nde şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımı yıldızına korkunç tehdit! 'Yüzüne asit atacağım. Senden intikam almadan ölmeyeceğim' Filenin Sultanları 2023 FIVB Milletler Ligi'nde şampiyon olmuş dünya sıralamasında birinciliğe çıkmıştı. Tüm Türkiye'yi sevince boğan milliler bu başarıyı kutlarken, takımın başarılı oyuncusu Hande Baladın'ın sevincine gölge düştü. Şampiyon olduktan 3 gün sonra sosyal medyadan tehditler alan Baladın, "Can güvenliğim yok" diyerek savcılığa koştu. Voleybolcu, M.N. isimli kişi tarafından ortada hiçbir neden yokken tehdide maruz kaldığını iddia etti. Oyuncu, "M.N., 'Yüzüne asit atacağım. Senden intikam almadan ölmeyeceğim' diye beni tehdit ediyor" dedi. Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.
31.07.2023 Voleybol
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu İtalya'nın Torino kentinde düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali'nde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup eden VakıfBank, 6'ncı şampiyonluğuna ulaştı.
20.05.2023 Voleybol
Babası futbolcu yapmak istedi Eda Erdem hastalanınca Fenerbahçe'nin efsanesi oldu
Babası futbolcu yapmak istedi Eda Erdem hastalanınca Fenerbahçe'nin efsanesi oldu Türk voleybol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olan ve gerek Fenerbahçe'de gerekse Milli Takım'da gösterdiği performansla başarılara doymayan Eda Erdem'in hayat hikayesi kendisini yakından takip eden sporseverleri oldukça gururlandırdı.
6.12.2022 Voleybol
Türkiye Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Dominik voleybol maçı nasıl izlenir, canlı ve şifresiz mi yayınlanacak?
Türkiye Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Dominik voleybol maçı nasıl izlenir, canlı ve şifresiz mi yayınlanacak? Filenin Sultanları, Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası B grubu üçüncü maçında Dominik Cumhuriyeti ile mücadele edecek. A Milli Kadın Voleybol takımı mücadeleye mutlak galibiyet ile çıkacak. Peki Türkiye-Dominik Cumhuriyeti maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Dominik voleybol maçı canlı ve şifresiz mi yayınlanacak?
28.09.2022 Şampiy10
Türkiye Tayland voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? Filenin Sultanları Türkiye Tayland voleybol maçı canlı nereden izlenir?
Türkiye Tayland voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? Filenin Sultanları Türkiye Tayland voleybol maçı canlı nereden izlenir? Türkiye Tayland voleybol maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Filenin Sultanları, Hollanda ve Polonya’nın ev sahipliğinde 23 Eylül Eylül-15 Ekim 2022 tarihleri arasında düzenlenecek FIVB Dünya Şampiyonası’nda ilk maçına Tayland ile yapacak. Maçı izlemek isteyenler ise Türkiye Tayland voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Sorularına yanıt arıyor.
24.09.2022 Şampiy10
Hande Baladın, Galatasaraylı futbolcuyla yeni aşka yelken açtı
Hande Baladın, Galatasaraylı futbolcuyla yeni aşka yelken açtı Son zamanların ön plana çıkan sporcularından biri olan Hande Baladın, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sıklıkla anılmaya başladı. A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Eczacıbaşı VitrA'da oynayan Baladın'ın, Galatasaray'ın yıldız oyuncusuyla yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.
26.07.2022 Magazin
Türkiye 0-3 İtalya! Filenin Sultanları final şansını kaybetti
Türkiye 0-3 İtalya! Filenin Sultanları final şansını kaybetti A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi yarı finalinde karşılaştığı İtalya'ya 3-0 mağlup oldu ve finale çıkma şansını kaybetti.
16.07.2022 Voleybol
Filenin Sultanları çeyrek finale çıktı Ebrar Karakurt hemen özür diledi!
Filenin Sultanları çeyrek finale çıktı Ebrar Karakurt hemen özür diledi! Dün akşam çeyrek final maçında Tayland'la karşılaşan ve güçlü rakibini 3-1'lik skorla deviren Filenin Sultanları'nda Ebrar Karakurt'un maç sonunda özür paylaşımı büyük dikkat çekti.
15.07.2022 Voleybol
FIVB Milletler Ligi: Türkiye: 3 - Bulgaristan: 0
FIVB Milletler Ligi: Türkiye: 3 - Bulgaristan: 0 Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) 2022 Milletler Ligi'nde Türkiye, Bulgaristan ile karşılaştı. Ankara Spor Salonu’nun ev sahipliğinde yapılan maçta ay-yıldızlılar, rakibini 3-0 mağlup etti.
5.06.2022 Voleybol
FIBV Milletler Ligi'nde Türkiye, Belçika'yı 3-1 ile geçti!
FIBV Milletler Ligi'nde Türkiye, Belçika'yı 3-1 ile geçti! Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIBV) 2022 Milletler Ligi’nde Türkiye, Belçika ile karşılaştı. Ankara Spor Salonu’nun ev sahipliği yaptığı mücadeleden Türkiye 3-1 galip ayrıldı.
5.06.2022 Voleybol
Filenin Sultanları Çin'e kaybetti!
Filenin Sultanları Çin'e kaybetti! Ankara'da düzenlenen Milletler Ligi ikinci maçında A Milli Kadın Voleybol takımı, Çin ile karşı karşıya geldi. Sultanlar, Çin karşısında sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.
3.06.2022 Voleybol
Filenin Sultanları çeyrek finale yükseldi!
Filenin Sultanları çeyrek finale yükseldi! A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Çekya'yı 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.
10.11.2021 Voleybol
15 kişilik Avrupa Şampiyonu kadromuz açıklandı
15 kişilik Avrupa Şampiyonu kadromuz açıklandı A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası kadrosu belli oldu.
10.11.2021 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Hande Baladın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hande baladın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.