Hançer

Hançer

Son dakika hançer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hançer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hançer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hançer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hançer gelişmeleri de dahil olmak üzere 393 hançer haberi bulunmuştur. Tüm hançer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Otlukbeli'nde  define avcısı yakalandı! Ele geçirilen tarihi eserlere el konuldu
Otlukbeli'nde  define avcısı yakalandı! Ele geçirilen tarihi eserlere el konuldu Erzincan’ın Otlukbeli ilçesinin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Otlukbeli İlçe Emniyet Amirliğiyle yapılan ortak çalışmalarda 2863 SKM suçunun önlenmesi kapsamında define avcısı yakalandı.
19.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı! Bahçeli: DEM'lenmiş siyasiler gibi olamayız
MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı! Bahçeli: DEM'lenmiş siyasiler gibi olamayız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ülkümüzden dönersek, yeni yüzyıla Türkiye'nin damgasını vurmazsak, bölücü teröristlere taviz verirsek gök girsin, kızıl çıksın" dedi.
17.03.2024 Gündem
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa Millet Bahçesi Açılış Töreni'ne katıldı. Açılışı yapılan millet bahçesinin merhum Necmettin Erbakan ve 200 arkadaşının hatıralarıyla dolu olduğunu belirten Kurum, ‘’Buradan ilk kez açıklıyorum. Muhteşem millet bahçemizin ismi Necmettin Erbakan Millet Bahçesi olmuştur. Hocamızın ismini sonsuza kadar yaşatacaktır." dedi
24.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: Her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız
Bakan Yerlikaya açıkladı: Her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Hedefimiz; 2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 11 ilde 75 bin konutun teslimini yapmaktır. Ardından da inşallah her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız. Yıl sonuna kadar 200 bin konutu ve köy evini hak sahiplerine teslim edene kadar durmadan, dinlenmeden çalışacağız" dedi.
20.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Expo Fuar Alanı'nda AK Parti Antalya ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı konuşmada, "İstanbul harap oldu, Ankara harap oldu, İzmir zaten berbat, Antalya aynen harap oldu. Şimdi CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Alper Gezeravcı astronotumuz Dünya'ya inişini yaptı. İnşallah daha birçok Alper Gezeravcı'ları uzaya Türkiye olarak göndereceğiz" diye konuştu.
9.02.2024 Gündem
Selçuklu sultanlarının kemiklerinin DNA analizleri yapıldı! Hastalıkları ve ölüm nedenleri ortaya çıktı
Selçuklu sultanlarının kemiklerinin DNA analizleri yapıldı! Hastalıkları ve ölüm nedenleri ortaya çıktı Selçuklu Devleti sultanlarının türbesindeki poşetler içerisine istiflenmiş kemikleri bir araya getirilerek DNA analizleri yapıldı. Sultanların hastalıkları, savaşlardaki aldıkları yaralar ve zehirlenmeleri, kimliklerinin tespitinde belirleyici oldu. Çalışmalarda 1’inci Mesud ve 2’nci Kılıç Arslan Sultan’ın ankilozan spondilit (omurga romatizması) rahatsızlıklarının olduğu, Alaaddin Keykubat’ın kafatasındaki renk değişikliklerinin ağır metal zehirlenmesine işaret ettiği belirtildi. Savaşta ölen 1’inci Alaaddin Keyhüsrev’in ise kafatasında ve kemiklerinde kılıç ve hançer darbeleri belirlendi.
1.02.2024 Gündem
Acımak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Acımak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Acımak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Acımak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Acımak, Reşat Nuri Güntekin tarafından kaleme alınmış bir eserler. 1928 tarihinde yayınlanmış olan eserde çocukluk döneminde gördüğü işkenceler sonucu acıma duygusunu kaybetmiş bir öğretmenin hikayesi anlatılır.
15.12.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM grup toplantısında konuştu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, "Netanyahu adını tarihe şimdiden Gazze kasabı olarak yazdırdı." dedi. Öte yandan Erdoğan 'Çalışan tüm emeklilerimize tek seferlik ödemelerini yapacağız. Kararın yasalaşmasının ardından 4 milyon 689 bin emeklimizin hesabına yatıracağız' ifadelerini kullandı.
29.11.2023 Gündem
Avukata küfretti hayatı karardı! 3 yılda 600 bin lira kaybetti
Avukata küfretti hayatı karardı! 3 yılda 600 bin lira kaybetti Beykoz’da sosyal medya üzerinden ‘hakaret ve küfür’ ettiği gerekçesiyle bir şahsa 50'ye yakın farklı dava açıldı. Hakaret üzerine dava açan avukat, iddiaya göre şahsı tahrik ederek 3 yıl boyunca dava açmaya devam etti. Şahsın iddiasına göre tam 25 bine yakın kişi avukatın açtığı davalardan yüklü miktarda maddi zarara uğradı.
24.11.2023 Gündem
Meral Akşener'den Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerine yanıt verdi: Ben kimseyi hançerlemedim, hançerlemem
Meral Akşener'den Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerine yanıt verdi: Ben kimseyi hançerlemedim, hançerlemem İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP’nin 38’inci Kurultayı’nda "Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım" diyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerine yanıt verdi. Akşener, "Hançer işi ortada kaldı. Önce şunu söyleyeyim; eğer bensem o bu güne kadar hiç kimsenin arkasından hançer vurmadım. Ben herkesin hak ettiği takdirde hançeri kalbine vururum" dedi. Akşener, "Şimdi asıl mesele şu ben olmadığıma göre hançer kimin? Hançerler kimin?" diye konuştu.
8.11.2023 Gündem
Bahçeli'den grup toplantısında CHP'ye sert tepki
Bahçeli'den grup toplantısında CHP'ye sert tepki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP kurultayında sarf ettiği "Sırtımdaki hançerlerle seçime girdim" sözleri hakkında konuşan Bahçeli, "Gecikmiş bir itiraf beyhude bir sızlanmadır" dedi. Kurultay'da Selahattin Demirtaş'a selam gönderilmesine tepki gösteren Bahçeli, "Üzücü olan, Atatürk'ün kurduğu partinin kurultayında şehitlere rahmet dilemek yerine casuslara, kiralık gazetecilere selam gönderilmesidir. Terörist Demirtaş'a selam gönderilmesi PKK'ya selam göndermektir, bölücülüğü selamlamaktır. İlk tuğla yanlış konulmuş ilk düğme yanlış iliklenmiştir." ifadelerini kullandı.
7.11.2023 Gündem
Bu bitkiyi koparmanın cezası 245 bin TL! Jandarma kontrol ediyor
Bu bitkiyi koparmanın cezası 245 bin TL! Jandarma kontrol ediyor Aydın İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığınca Dilek Yarımadası Milli Parklar içerisinde koparılması ve zarar verilmesi durumunda 245 bin 315 lira idari para cezası olan Kıyı Sarımsağı'na yönelik kontroller gerçekleştirildi.
6.11.2023 Gündem
Kılıdaroğlu'nun 'hançer' sözlerine İYİ Parti'den ilk tepki geldi
Kılıdaroğlu'nun 'hançer' sözlerine İYİ Parti'den ilk tepki geldi CHP'de 38. Olağan Kurultay ile parti yönetimi değişti. Şimdi dikkatler Özgür Özel'in atacağı adımlarda ve yerel seçimler öncesi İYİ Parti ile ilişkileri yeniden ele alıp almayacağına çevrildi. Kurultay sonucu ve salondan verilen mesajlara İYİ Parti cephesinin ilk yorumları da dikkat çekici oldu. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova detayları anlattı.
6.11.2023 Gündem
CHP'nin 8. Genel Başkanı Özgür Özel oldu
CHP'nin 8. Genel Başkanı Özgür Özel oldu CHP'nin 38. Olağan Kurultayı "İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı" sloganı ile Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Kurultayda genel başkanlık seçimi için yeterli imzayı toplayan Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel aday oldu. Kurultayda "Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım" açıklamasını yapan Kemal Kılıçdaroğlu'na, Özgür Özel "CHP'de hançer yok hançerleyecek de kimse yok" yanıtını verdi. Genel başkanlık seçimi ikinci turda tamamlandı. İlk turda Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. İkinci turun sonunda ise Özgür Özel 812, Kılıçdaroğlu 536 oy aldı. Böylece Özgür Özel CHP'nin yeni genel başkanı seçildi. Oy sayımının ardından kurultay salonunda bir açıklama yapan Özgür Özel, "Hayatımın en büyük gururunu ve onurunu yaşıyorum. Örgüte verdiğim bütün sözleri tutacağım" ifadelerini kullandı. İşte CHP kurultayında dakika dakika yaşananlar...
5.11.2023 Gündem
Anayasanın ilk 4 maddesi değiştirilebilir mi, Anayasanın ilk 4 maddesini kim koydu? Anayasa değişikliği teklifi nasıl yapılır? Anayasa değişikliği teklif sayısı
Anayasanın ilk 4 maddesi değiştirilebilir mi, Anayasanın ilk 4 maddesini kim koydu? Anayasa değişikliği teklifi nasıl yapılır? Anayasa değişikliği teklif sayısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 12 Eylül’ün yıldönümünde yaptığı açıklamada “1982 Yerine 2023 Anayasası Sempozyumu) Tüm siyasi partilere, sivil topluma, akademi mensuplarına sesleniyorum, en ideal anayasa metnini bulmak için konuşalım, tartışalım, müzakere edelim." İfadelerini kullanınca vatandaşların anayasanın ilk 4 maddesine yönelik araştırmaları da arttı. Peki, Anayasanın ilk 4 maddesi değiştirilebilir mi, Anayasanın ilk 4 maddesini kim koydu? Anayasa değişikliği teklifi nasıl yapılır? Anayasa değişikliği teklif sayısı nedir?
12.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefete rağmen yeni anayasa çalışması başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefete rağmen yeni anayasa çalışması başlattık Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde, 1982 Yerine 2023 Anayasası Sempozyumu'nda açıklamalarda bulundu. 'Hedefimiz özgürlükçü bir anayasa' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yeni anayasa bizi ‘darbe anayasası’ gölgesinden kurtaracak' ifadelerini kullandı.
12.09.2023 Gündem
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Bahçeli: Yangının imar rantı gayesiyle çıkarıldığını iddia edilmesi, sefil ve şerefsiz bir bühtandır
Bahçeli: Yangının imar rantı gayesiyle çıkarıldığını iddia edilmesi, sefil ve şerefsiz bir bühtandır MHP lideri Devlet Bahçeli, Çanakkale'de devam eden yangın ilgili olarak sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu. Bahçeli, "Sosyal medyaya üşüşmüş bazı alçakların yangının imar rantı gayesiyle çıkarıldığını iddia etmeleri sefil ve şerefsiz bir bühtandır." diyerek tepki gösterdi
23.08.2023 Gündem
Fidan, Irak Başbakanı Sudani ve Egemenlik İttifakı Lideri Hançer ile görüştü
Fidan, Irak Başbakanı Sudani ve Egemenlik İttifakı Lideri Hançer ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarını sürdürdüğü Irak’ta Başbakan Muhammed Şiya El Sudani ve rak Egemenlik İttifakı Lideri Hamis Hançer ile bir araya geldi.
23.08.2023 Gündem
Korkunç tablo! Harita ortaya çıktı: 1120 futbol sahası büyüklüğünde
Korkunç tablo! Harita ortaya çıktı: 1120 futbol sahası büyüklüğünde Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, Kemer'de 5'inci gününde kontrol altına alınan orman yangınının 800 hektar civarında etki alanı olduğunu belirterek, "800 hektarı 1120 futbol sahası büyüklüğünde tanımlayabiliriz. Burada yanan alan ortalama 300 hektar civarında, bu da 420 futbol sahası büyüklüğüne denk geliyor. Manavgat'ta yaklaşık 60 bin hektar, yani 84 bin futbol sahası kadar alan yanmıştı" dedi.
29.07.2023 Gündem
Bahçeli’den 15 Temmuz mesajı: Huzur cellatlarının sonu her daim hüsran olacaktır
Bahçeli’den 15 Temmuz mesajı: Huzur cellatlarının sonu her daim hüsran olacaktır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “15 Temmuz, sadece ve sıradan bir darbe teşebbüsü değildir” diyen Bahçeli “Huzur cellatlarının sonu her daim hüsran olacaktır” ifadelerini kullandı
15.07.2023 Gündem
Ukrayna, Rus füzelerini düşürünce fiyaskonun faturası mühendislere kesildi
Ukrayna, Rus füzelerini düşürünce fiyaskonun faturası mühendislere kesildi Ukrayna hava savunmasının son olarak dünkü Rus füze yağmurunu önlemeyi başarması Moskova’da suçlu arayışı başlattı. Kiev 30 füzeden 29’unu havada imha ettiklerini açıklarken Rusya’da 3 mühendis tutuklandı.
19.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgülerinin siyasete yön vermesine asla razı olmayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgülerinin siyasete yön vermesine asla razı olmayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Evlatlarının hasretiyle yanan Diyarbakır annelerine bile tahammül edemeyenlerin bu şehrin vicdanıyla, insanlıkla bile ilgisi yoktur. Esasen bunların derdi hiçbir zaman Diyarbakır olmadı. Bunların söyledikleri o süslü cümlelerin gerisindeki gerçek kimlikleri, parasını verenin Türkiye’ye karşı kullandığı birer kiralık katiller ordusu olduklarıdır. Kollarına kim girerse onun çıkarı için kendi insanına kendi topraklarına silah doğrultana başka ne denir" dedi.
14.04.2023 Gündem
Depremzede çocuklar afetin izlerini oyunlarla silmeye çalışıyor
Depremzede çocuklar afetin izlerini oyunlarla silmeye çalışıyor Kahramanmaraş’ta konteyner ve çadır kentlerde yaşayan çocuklar, afetin izlerini oyunlarla silmeye çalışıyor.
5.04.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Hançer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hançer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.