Halısaha

Halısaha

Son dakika halısaha haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan halısaha ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını halısaha haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halısaha

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halısaha gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 halısaha haberi bulunmuştur. Tüm halısaha haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor'un yıldızı gece yarısı halı sahaya gitti, flaş karar verildi
Trabzonspor'un yıldızı gece yarısı halı sahaya gitti, flaş karar verildi Trabzonspor, yıldız oyuncusu Nicolas Pepe'ye halı sahaya gittiği için yaptırım uygulayacak.
1.05.2024 Süper Lig
Sahada kalp krizinden öldü! O anlar kameralara yansıdı
Sahada kalp krizinden öldü! O anlar kameralara yansıdı Halı saha maçında kalp krizi geçiren 3 çocuk babası İbrahim Sağırkaya, arkadaşlarıyla birlikte halı sahadeyken fenalaşıp zemine düştü, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Sağırkaya’nın fenalaştığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
22.03.2024 Gündem
Halı saha maçında kalp krizi geçiren öğretmen öldü
Halı saha maçında kalp krizi geçiren öğretmen öldü Bingöl'ün Genç ilçesinde, halı saha maçında kalp krizi geçiren İngilizce öğretmeni Mehmet Selçuk Tulgar (34), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
30.12.2023 Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Whoisnext Fc siyahi transferleri ile bomba gibi yoluna devam ediyor
Whoisnext Fc siyahi transferleri ile bomba gibi yoluna devam ediyor Whoisnext fc futbol kulübü kadrosuna kattığı 3 yeni transferi ile dikkatleri üzerine çekmeye başardı.bu transferleri ile sosyal medya instagram hesapları @who_is_next_fc ve web sitelerinden çok sayıda ülkemizde bulunan siyahi futbolculardan DM yoluyla pek çok msj aldığını dile getiren Sedat Koç siyahi oyunculara şans verilmesi gerektiğini söyledi.
7.03.2022 Futbol
Hira'nın desteği Okan Kurt'a yaradı
Hira'nın desteği Okan Kurt'a yaradı 'Spor birleştirir, spor kardeşliktir' mottosu ile başlayan BVS Cup Halısaha Futbol Turnuvası'nın dördüncü haftasında yarı final heyecanı yaşandı.
27.11.2019 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'da konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'da konuştu Cumhurbaşkanı Erdağan, Malatya'da vatandaşlara seslendi. Erdoğan, Kandil'den "hayır deyin" talimatı geldiğini ve hayır diyenlerin onlardan farkı olmayacağını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Kar, halı sahanın çatısını çökertti
Kar, halı sahanın çatısını çökertti TOKAT'ın Reşadiye ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bir halı sahanın çatısı çöktü.
9.01.2017 Yaşam
Yozgat’ta halı sahanın çatısı kardan çöktü
Yozgat’ta halı sahanın çatısı kardan çöktü YOZGAT’ta iki gündür aralıklarla devam eden kar yağışı yerini yağmura bıraktı...
5.01.2016 Yaşam
Halı sahada kalbi durdu!
Halı sahada kalbi durdu! BALIKESİR’deki Rahmi Kula Anadolu Lisesi 3’üncü sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Tuğra Yarbaoğlu, halı sahada futbol oynarken, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Yarbaoğlu’nun ölümü ailesi ile birlikte okuldaki öğretmen ve arkadaşlarını yasa boğdu.
7.11.2014 Yaşam
'Sonuçta Bayrampaşalıyız'
'Sonuçta Bayrampaşalıyız' Arda Turan: 'Sonuçta Bayrampaşalıyız'Nike Halı Saha Ligi'nde kura çekimine katılarak televizyon karşısına geçen milli futbolcular Arda Turan ve Nuri Şahin'den samimi açıklamalar geldi.
3.09.2013 Futbol
Kapıya koşanlar canından oldu
Kapıya koşanlar canından oldu İstinat duvarı çökünce 7 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı
29.09.2021 Gündem
Halısaha duvarı çöktü: 1 ölü!
Halısaha duvarı çöktü: 1 ölü! Maç izlemeye gelen seyirciler enkaz altında kaldı
27.01.2013 Yaşam
Oğulcan'a Milano'da dayak
Oğulcan'a Milano'da dayak Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan'ı Milano'da hastanelik ettiler.
24.01.2013 Magazin
Son iki saldırıda korkunç şüphe!
Son iki saldırıda korkunç şüphe! PKK'nın hedefinde kim vardı?
29.09.2021 Gündem
Eşine yardıma çalıştı ama...
Eşine yardıma çalıştı ama... Türkiye Tunceli’de şehit düşen komiser Cem Kerman ve öğretmen eşi Nilay’a ağlıyor
6.09.2011 Yaşam
'Bedavaya kimse futbol oynamaz'
'Bedavaya kimse futbol oynamaz' ANKARAGÜCÜ'nde kaptan Ceyhun Eriş, takım içindeki sıkıntılar ve bunların giderilmesi konusunda DHA'ya özel açıklamalarda bulundu...
29.07.2009 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Halısaha ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halısaha haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.