Halis Karataş

Halis Karataş

Son dakika Halis Karataş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Halis Karataş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Halis Karataş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halis Karataş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halis karataş gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 halis karataş haberi bulunmuştur. Tüm halis karataş haberleri aşağıda listelenmiştir.
97.Gazi Koşusu'nu Mehmet Kaya ile Urfa Aslanı kazandı
97.Gazi Koşusu'nu Mehmet Kaya ile Urfa Aslanı kazandı Büyük heyecana sahne olan 97. Gazi Koşusu'nu Urfa Aslanı isimli safkan kazandı.
25.06.2023 Diğer Sporlar
Gazi Koşusu canlı izle! Gazi Koşusu hangi kanalda? Gazi Koşusu canlı izleme linki!
Gazi Koşusu canlı izle! Gazi Koşusu hangi kanalda? Gazi Koşusu canlı izleme linki! 96. Gazi Koşusu için geri sayım başladı. Türk at yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu’nda yarışacak atlar ve jokeyler belli oldu. Büyük yarış yaklaştıkça yarışseverler Gazi Koşusu’nun yayınlanacağı kanalı ve canlı izleme ekranını merak ediyor. Peki, Gazi Koşusu hangi kanalda? Gazi Koşusu nereden izlenir? Gazi Koşusu canlı izleme linki!
26.06.2022 Gündem
Jokey Halis Karataş kimdir? Halis Karataş’ın kariyeri…
Jokey Halis Karataş kimdir? Halis Karataş’ın kariyeri… Türk yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu öncesinde “Sihirbaz” lakabıyla tanınan Halis Karataş internette merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Jokey Halis Karataş kimdir? Halis Karataş kaç yaşında ve nereli? İşte Jokey Halis Karataş kariyeri…
26.06.2022 Diğer Sporlar
Gazi koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 2022 Gazi Koşusu jokeyleri ve koşacak atlar!
Gazi koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 2022 Gazi Koşusu jokeyleri ve koşacak atlar! 96. Gazi Koşusu için nefesler tutuldu! Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen Gazi Koşusu bugün Veliefendi Hipodromu'nda koşulacak. Bu yılki Gazi Koşusu’nda 19'u erkek, 3'ü dişi 22 safkan Türk at sporu tarihine geçmek için piste çıkacak. Bu yılın ikramiyesi 2.5 milyon TL olarak belirlendi. Peki, Gazi koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 2022 Gazi Koşusu jokeyleri ve koşacak atlar!
26.06.2022 Diğer Sporlar
95. Gazi Koşusu'nu Burgas adlı atıyla jokey Ahmet Çelik kazandı
95. Gazi Koşusu'nu Burgas adlı atıyla jokey Ahmet Çelik kazandı Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Gazi Koşusu'nun 95'incisinin galibi, Burgas adlı atıyla Ahmet Çelik oldu. Jokey Ahmet Çelik, üst üste 7. Gazi Koşusu zaferini yaşayarak rekor kırdı.
10.11.2021 At Yarışı
Bindiği ata yumruk atan Halis Karataş'ın cezası belli oldu!
Bindiği ata yumruk atan Halis Karataş'ın cezası belli oldu! Yarış öncesi atına yumruk atarken görüntülenen jokey Halis Karataş’ın cezası belli oldu. İstanbul Komiserler Kurulu, Karataş’a 60 gün hak mahrumiyeti verildi. Cezayla ilgili son kararı Yüksek Komiserler Kurulu verecek.
10.11.2021 At Yarışı
Gazi Koşusu’nu en çok kazanan jokey kim? Gazi Koşusu’na katılacak atlar ve jokeyleri
Gazi Koşusu’nu en çok kazanan jokey kim? Gazi Koşusu’na katılacak atlar ve jokeyleri Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Gazi Koşusu'nun 94'üncüsü Veliefendi Hipodromu'nda yapılacak. Peki, Gazi Koşusu’nu en çok kazanan jokey kim? İşte Gazi Koşusu’na katılacak atlar ve jokeyleri…
30.08.2020 Gündem
94. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Gazi koşusu saati ve kanalı
94. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Gazi koşusu saati ve kanalı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün adına ilk defa 1927 yılında koşulan ve Türk at yarışçılığının derbisi olarak kabul edilen 94. Gazi Koşusu bugün gerçekleştirilecek. Peki, 94. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 94. Gazi Koşusu saati ve kanalı...
30.08.2020 Gündem
Yonca Lodi'nin Halis Karataş isyanı!
Yonca Lodi'nin Halis Karataş isyanı! Bir döneme damgasını vuran yarış atı ‘Bold Pilot’ ile o atın jokeyi Halis Karataş’ın gerçek hikayesini anlatan ‘Bizim İçin Şampiyon’ filmini izleyen Yonca Lodi'nin, geçtiğimiz gün olay yaratan 'ata yumruk' görüntülerinin ardından Twitter hesabından yayınladığı mesaj dikkat çekti.
29.08.2020 Magazin
Halis Karataş kimdir? Halis Karataş'tan o görüntüler sonrası flaş karar!
Halis Karataş kimdir? Halis Karataş'tan o görüntüler sonrası flaş karar! Bold Pilot isimli atı ile pist rekorları kıran, hayat hikayesi ve kazandığı şampiyonluklarla filmlere konu olan başarılı jokey Halis Karataş İstanbul yarışlarının 7. koşusunda bindiği 'Arts Man' adlı ata yarış öncesi yumruk attı. Görüntüler sosyal medyada tepkiye neden oldu. Gelen tepkiler üzerine Halis Karatay 1 ay at binmeme kararı aldığını açıkladı. Peki, Halis Karataş kimdir? Halis Karataş kaç yaşında ve nereli? İşte Halis Karataş hakkında merak edilenler...
27.08.2020 Gündem
Halis Karataş: 1 ay boyunca at binmeme kararı aldım
Halis Karataş: 1 ay boyunca at binmeme kararı aldım At yarışının önemli isimlerinden Halis Karataş, bugün İstanbul yarışlarının 7. koşusunda bindiği 'Arts Man' isimli ata yumruk attı. Karataş, bu görüntülerin sosyal medyada yayılması ve tepkilerin artmasının ardından bir açıklama yaptı.
10.11.2021 At Yarışı
Gazi koşusu ne zaman yapılacak? Gazi Koşusu’nu en çok kazanan jokey kim?
Gazi koşusu ne zaman yapılacak? Gazi Koşusu’nu en çok kazanan jokey kim? Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Türk at yarışçılığının derbisi bu yıl corona virüs nedeniyle ertelenmişti. 10 Haziran itibariyle at yarışlarının yeniden koşulmaya başlamasıyla birlikte Gazi Koşusu yeniden araştırılmaya başlandı. Peki, Gazi koşusu ne zaman yapılacak? Gazi Koşusu’nu en çok kazanan jokey kim? İşte Gazi Koşusu hakkında merak edilenler...
10.06.2020 Gündem
Bugün TV'de ne var? Bugün ne izlesek? Günün en iyi filmleri ve dizileri
Bugün TV'de ne var? Bugün ne izlesek? Günün en iyi filmleri ve dizileri Corona virüs nedeniyle eve kapandığımız bugünlerde pek çok kişi hem internette hem de televizyonda dizi ve filmler izliyor. Nostalji kuşağından romantik ve sanat filmlerine, korku ve gerilim filmlerinden yerli ve yabancı komedilere pek çok seçenek hem televizyonlarda hem de internette sınırsız izlenebiliyor. Biz de bugün TV ekranlarında neler var, internette en çok hangi diziler ve filmler izleniyor araştırdık ve sizin için derledik. Bugün TV'de ne var, bugün ne izlesek diyorsanız işte televizyonda ve internette yayınlanan günün en iyi filmleri ve dizileri...
3.05.2020 Gündem
Jokeyler at binmeme kararı aldılar
Jokeyler at binmeme kararı aldılar Türkiye Jokey Kulübü'nde görev alan jokeyler 20 Aralık günü Resmi Gazete'de yayınlanan At Yarışları Yönetmeliği ile Jokey Montlarında yapılan indirimlerin üzerine, gelecek yıldan itibaren at binmeme kararı aldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kafalar Karışık ilk hafta gişede Şampiyon'u geçti
Kafalar Karışık ilk hafta gişede Şampiyon'u geçti Haftanın yeni filmlerinden Kafalar Karışık hafta sonunun en çok izlenen filmi oldu. İkinci sırada Hedefim Sensin yer alırken haftanın bir diğer yeni filmi Bizim İçin Şampiyon'da üçüncü sırada yer aldı.
11.12.2018 Televizyon
Ünlü jokey Halis Karataş ölümden döndü!
Ünlü jokey Halis Karataş ölümden döndü! Ünlü jokey Halis Karataş, Adana Hipodromu'nda yapılan Umurbey Koşusu'nda ölümden döndü.
27.11.2018 Spor
Şampiyon jokey Halis Karataş taburcu oldu
Şampiyon jokey Halis Karataş taburcu oldu Adana Hipodromu’ndaki Umutbey Koşusu sırasında şampiyon jokey Halis Karataş atıyla birlikte düştü. Karataş kaldırıldığı hastanede tedavisinin ardından taburcu edildi.
10.11.2021 At Yarışı
Ünlü jokey Halis Karataş korkuttu
Ünlü jokey Halis Karataş korkuttu Adana’daki Umutbey Koşusu'nda atıyla birlikte düşen şampiyon jokey Halis Karataş, hastaneye kaldırıldı. Göğüs ağrısı sebebiyle hastaneye sevk edilen Halis Karataş’ın, yapılan kontroller sonucu herhangi bir kırığı veya ciddi sağlık problemi olmadığı açıklandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
"Lime lime doğradılar"
"Lime lime doğradılar" Fikret Orman, Namoğlu'na istifa çağrısında bulunmadığını belirtirken Beşiktaş'ın kayrıldığı iddialarına bu yanıtı verdi.
17.10.2018 Beşiktaş
Öpüşme sahnesi filme damga vurdu
Öpüşme sahnesi filme damga vurdu Türk yarışçılığının efsane safkanı Bold Pilot'ın hayatının anlatıldığı Şampiyon filminin ilk fragmanına ünlü oyuncular Farah Zeynep Abdullah ile Ekin Koç'un öpüşme sahnesi damga vurdu.
15.10.2018 Magazin
Şampiyonun gerçek yüzü
Şampiyonun gerçek yüzü Efsane jokey Halis Karataş ile eşi Begüm Atman’ın ölümsüz aşkı ve yarış atı Bold Pilot’un gerçek hikayesi beyazperdeye taşındı.
6.10.2018 Magazin
Başbakanlık Kupası'nda zafer Pershing'in
Başbakanlık Kupası'nda zafer Pershing'in 66. kez düzenlenen Başbakanlık Kupası'nda zafer Halis Karataş'ın jokeyliğini yaptığı Pershing isimli safkanın oldu.
10.11.2021 At Yarışı
Çifte bayram
Çifte bayram 91. kez düzenlenen Gazi Koşusu, Ramazan Bayramı’nın ilk gününe denk gelince çifte bayram yaşandı
26.06.2017 Magazin
Gazi Koşusu'nun kazananı belli oldu
Gazi Koşusu'nun kazananı belli oldu Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün adına 91 yıldır aralıksız gerçekleştirilen Gazi Koşusu dün yapıldı. At yarışı severlerin çifte bayramında Ahmet Çelik’in jokeyliğini üstlendiği Piano Sonata finişi ilk sırada geçti.
10.11.2021 At Yarışı

Benzer Haber Etiketleri

Halis Karataş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halis karataş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.