Halil Altıntop

Halil Altıntop

Son dakika Halil Altıntop haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Halil Altıntop ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Halil Altıntop haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halil Altıntop

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halil altıntop gelişmeleri de dahil olmak üzere 386 halil altıntop haberi bulunmuştur. Tüm halil altıntop haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'dan flaş transfer hamlesi! Sözleşmesinde 80 milyon euro'ya serbest kalır maddesi var
Galatasaray'dan flaş transfer hamlesi! Sözleşmesinde 80 milyon euro'ya serbest kalır maddesi var Yaz ayı transfer dönemi çalışmalarına şimdiden start veren ve Victor Nelsson'u uğurlamaya hazırlanan Galatasaray defans hattı için aradığı ismi Bundesliga devinde buldu. 80 milyon euro'luk transfer gerçekleştiren Fransız yıldızın Sarı Kırmızılı kulübe imza atmaya sıcak baktığı öğrenilirken, Bayern Münih Akademisi'nin yeni Sportif Direktörü olan Halil Altıntop'un da gelişmeleri yakından takip ettiği bildirildi.
29.03.2023 Galatasaray
Bu sezon transfere tam 145 milyon euro harcadılar İcardi için PSG'le masaya oturdular
Bu sezon transfere tam 145 milyon euro harcadılar İcardi için PSG'le masaya oturdular Sezon başında PSG'den kiralık olarak transfer edilen ve adı İnter, Milan, Juventus gibi takımlarla anılan İcardi için bir dev kulüp daha devreye girdi. Şu anda 33 yaşındaki forvetle hem ligi hem de Şampiyonlar Ligi'ni götürmeye çalışan Alman teknik adamın Arjantinli süper starı istediği belirtilirken, Bundesliga ekibinde yetenek menajeri görevini üstlenen Halil Altıntop'un da gelişmeleri yakından takip ettiği bildirildi.
27.02.2023 Galatasaray
Okan Buruk Halil Altıntop'un kapısını çaldı! 'Yeni Mesut Özil'i bize verin'
Okan Buruk Halil Altıntop'un kapısını çaldı! 'Yeni Mesut Özil'i bize verin' Devre arası transfer döneminde kadroya en az 3 takviye yapmak isteyen ve genelde yerli oyuncularla ilgilenen Galatasaray aradığı ismi Almanya'da buldu. Kendisine Ronaldo ve Mesut Özil'i örnek aldığını söyleyen ve Bayern Münih alt yapısında oynayan genç yetenek için görüşmelere başlayan Sarı Kırmızılı kulüp 18 yaşındaki kanat forveti renklerine bağlamak üzere...
11.12.2022 Galatasaray
Halil Altıntop Bayern Münih'te! İşte yeni görevi...
Halil Altıntop Bayern Münih'te! İşte yeni görevi... 2020 Temmuz ayından bu yana Bayern Münih’te önce U16 takımı yardımcı hocalığı ardından da U17 takımı antrenörü olarak çalışan TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Milli Takımlar sorumlusu Hamit Altıntop’un ikiz kardeşi Halil Altıntop, Ajansspor'un haberine göre; Bayern Münih kulübü tarafından yetenek geçiş koordinatörlüğüne getirildi.
4.08.2022 Almanya
Milli maç şifresiz yayınlanacak! Almanya-Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Milli maç şifresiz yayınlanacak! Almanya-Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye, deplasmanda Almanya ile yapılacak özel maçta karşı karşıya gelecek. A Milliler, UEFA Uluslar Ligi'nde Rusya ve Sırbistan ile oynayacağı maçlar öncesinde hazırlık karşılaşmasında kendini test edecek. Peki, Almanya-Türkiye maçı şifresiz mi yayınlanacak? Almanya-Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Almanya-Türkiye maçının detayları...
7.10.2020 Gündem
Türkiye Almanya maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Türkiye milli maç ne zaman 2020, şifreli mi?
Türkiye Almanya maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Türkiye milli maç ne zaman 2020, şifreli mi? A Milli Futbol Takımı ve Almanya 26. kez karşı karşıya gelecek. Futbolseverler millilerin maçını heyecanla bekliyor. Türkiye Almanya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sorularına yanıt arıyor. Milli maç ne zaman 2020? Milli maç saat kaçta hangi kanalda veriliyor?
6.10.2020 Gündem
Halil Altıntop, Bayern Münih'in U16 takımını çalıştıracak
Halil Altıntop, Bayern Münih'in U16 takımını çalıştıracak Eski milli futbolcu Halil Altıntop'un Bayern Münih'in genç takımında antrenörlük yapacak.
4.07.2020 Futbol
Ozan Kabak: "Her şeyimi vermeye çalışacağım"
Ozan Kabak: "Her şeyimi vermeye çalışacağım" Galatasaray'dan ayrılarak Almanya ekibi Stuttgart'a imza atan Ozan Kabak, yeni takımıyla uzun vadede başarmak istediği büyük hedefleri olduğunu söyledi.
17.01.2019 Galatasaray
Ozan Kabak, resmen Stuttgart'ta!
Ozan Kabak, resmen Stuttgart'ta! Galatasaray, Ozan Kabak'ın 11 milyon euroya Stuttgart'a satıldığını açıkladı.
17.01.2019 Galatasaray
Halil Altıntop futbolu bıraktı!
Halil Altıntop futbolu bıraktı! Trabzonspor forması da giymiş olan eski Milli futbolcu Halil Altintop Kaiserslautern ile olan 1 yıllık sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti.
20.06.2018 Futbol
Halil'e büyük şok! Küme düştüler...
Halil'e büyük şok! Küme düştüler... Almanya İkinci Ligde Halil Altıntop'un forma giydiği Kaiserslautern deplasmanda Arminia Bielefeld'e 3-2 yenilerek 118 yıllık tarihinde ilk kez 3. Lige düştü.
28.04.2018 Almanya
Astana ilk puanını aldı
Astana ilk puanını aldı UEFA Avrupa Ligi A Grubu maçında Kazakistan temsilcisi Astana, konuk ettiği Çekya'nın Slavia Prag ekibiyle 1-1 berabere kaldı.
28.09.2017 UEFA Avrupa Ligi
Halil Altıntop'tan sürpriz transfer
Halil Altıntop'tan sürpriz transfer Augsburg'dan ayrılan Halil Altıntop, Çekya Birinci Futbol Ligi'nin son şampiyonu Slavia Prag ile anlaştı.
27.06.2017 Futbol
Halil Altıntop veda etti
Halil Altıntop veda etti Augsburg'da sözleşmesi sona eren Halil Altıntop, görüşmeler sonucundan takımdan ayrılma kararı aldı
26.06.2017 Almanya
Halil Altıntop Augsburg'u sırtladı
Halil Altıntop Augsburg'u sırtladı Bundesliga'nın 31. haftasında Augsburg, evinde Hamburg'u 4-0 mağlup ederek kümede kalma mücadelesinde nefes aldı.
30.04.2017 Almanya
Bundesliga'ya Kerem Demirbay damgası!
Bundesliga'ya Kerem Demirbay damgası! İki sezon önce Almanya 4. Futbol Ligi'nde mücadele eden Türk oyuncu Kerem Demirbay, bu sezon Bundesliga'da Hoffenheim formasıyla gösterdiği performansla takdir topluyor.
26.04.2017 Almanya
Trabzonspor seriyi sürdürmek istiyor
Trabzonspor seriyi sürdürmek istiyor SPOR Toto Süper Lig’de 2017 yılının yenilgisiz takımı olan Trabzonspor, yarın sahasında konuk edeceği lider Beşiktaş karşısından da puan ve puanlarla ayrılarak yenilmezlik serisini ve Avrupa iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.
7.04.2017 Trabzonspor
Bayern işi abarttı! Yine fark attı...
Bayern işi abarttı! Yine fark attı... Bundesliga'da lider Bayern Münih, evinde Augsburg'a 6-0'lık gibi farklı bir skorla mağlup etti.
1.04.2017 Almanya
Altıntop kardeşler karşılaştı
Altıntop kardeşler karşılaştı Bundesliga'nın 22. haftasında Halil Altıntop'un formasını giydiği Augsburg, ikiz kardeşi Hamit Altıntop'un takımı Darmstadt 98'i deplasmanda 2-1 yendi.
25.02.2017 Almanya
Fırtına'da golcü sorunu sona ermiyor
Fırtına'da golcü sorunu sona ermiyor Trabzonspor, forvet hattından beklediği performansı alamazken, yeni golcü için ocak ayını beklemeye başladı. Bordo-mavililer Burak Yılmaz'ın ardından geçirdiği 5 sezonda aradığı golcüyü bir türlü bulamadı. Süper Lig'de 10. hafta sonunda 7 gol atan bordo-mavililer de forvet oyuncuları ise 1 gol atabildi.
24.09.2021 Trabzonspor
Halil Altıntop attı, Augsburg kazandı!
Halil Altıntop attı, Augsburg kazandı! Almanya Bundesliga'nın 10. haftasında Ingolstadt ile Augsburg karşı karşıya geldi. Maçın galibi 2-0'lık skorla konuk ekip Augsburg oldu.
5.11.2016 Almanya
Mainz'i Türkler taşıyor
Mainz'i Türkler taşıyor Almanya Birinci Futbol Ligi'ndeki (Bundesliga) 9. hafta karşılaşmasında Mainz 05, konuk ettiği Ingolstadt'ı 2-0 yendi.
29.10.2016 Almanya
ABD'de Fethullah Gülen'i ziyaret eden futbolcular kim?
ABD'de Fethullah Gülen'i ziyaret eden futbolcular kim? TFF'de yaşanan istifaların ardından 2010 yılında ABD'de yapılan milli takım kampı da FETÖ/PDY kapsamında soruşturmaya dahil edilecek.
1.08.2016 Futbol
Hamit Altıntop Augsburg'a
Hamit Altıntop Augsburg'a Bundesliga ekiplerinden Augsburg, Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Hamit Altıntop'la ilgileniyor. Kulüp, transfere sağlık raporlarına göre karar verecek
24.09.2021 Galatasaray
Bayern şampiyonluğa koşuyor!
Bayern şampiyonluğa koşuyor! Bayern Münih, 31.hafta maçında Hertha Berlin’i 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü.
23.04.2016 Almanya

Benzer Haber Etiketleri

Halil Altıntop ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halil altıntop haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.