Halı

Halı

Son dakika halı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan halı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını halı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halı gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.121 halı haberi bulunmuştur. Tüm halı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çorlu tren kazasında 25 kişi ölmüştü!  Davasında karar açıklandı
Çorlu tren kazasında 25 kişi ölmüştü! Davasında karar açıklandı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazası davasında 9 sanığın 8 yıl 4 ay ile 17 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezaları alması, 4 sanığın da beraatine ilişkin mahkemenin gerekçeli kararı açıklandı. 4 sanığın tutuklanması ile sonuçlanan davanın 370 sayfalık gerekçeli kararında, sanıkların 'kusur' ve 'ihmalleri' tek tek sıralandığı davada karar açıklandı.
20.05.2024 Gündem
İslahiye’de 20 köy evi hak sahiplerine teslim edildi
İslahiye’de 20 köy evi hak sahiplerine teslim edildi Gaziantep'in İslahiye İlçesinde, yapımı tamamlanan 20 köy tipi afet evi çekilen kura sonrasında hak sahiplerine teslim edildi.
20.05.2024 Gaziantep
Gaziantep İslahiye’de 20 köy evi hak sahiplerine teslim edildi
Gaziantep İslahiye’de 20 köy evi hak sahiplerine teslim edildi Gaziantep'in İslahiye İlçesinde, yapımı tamamlanan 20 köy tipi afet evi çekilen kura sonrasında hak sahiplerine teslim edildi.
20.05.2024 Gaziantep
TBMM Başkanı Kurtulmuş gençleri ağırladı: 19 Mayıs bir dönüm noktasının başlangıcıdır
TBMM Başkanı Kurtulmuş gençleri ağırladı: 19 Mayıs bir dönüm noktasının başlangıcıdır TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "19 Mayıs, bizim milli tarihimizin sıradan sayfalarından birisi değildir. Fevkalade önemli bir dönüm noktasının başlangıcıdır. Bir kararlılığın, azmin, istikametin ve inancın müşahhas halidir." dedi.
17.05.2024 Gündem
Çevik Bir kimdir? 28 Şubat davasında kimler affedildi, Çevik Bir öldü mü yaşıyor mu?
Çevik Bir kimdir? 28 Şubat davasında kimler affedildi, Çevik Bir öldü mü yaşıyor mu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre; 28 Şubat davasında hüküm giyen Çevik Bir, Çetin Doğan, Erol Özkasnak, Fevzi Türkeri ve Aydan Erol gibi isimlerin de yer aldığı tutukluların, 'sürekli hastalık ve kocama hali' nedeniyle cezaları affedildi. Peki, Çevik Bir öldü mü yaşıyor mu, 28 Şubat davası sanığı Çevik Bir kimdir? Şu an Çevik Bir kaç yaşında ve nerede?
17.05.2024 Gündem
Emekli Orgeneral Çetin Doğan, tahliye oldu!
Emekli Orgeneral Çetin Doğan, tahliye oldu! Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karar ile 28 Şubat davasında ceza alan emekli orgeneraller arasında bulunan emekli Orgeneral Çetin Doğan, tahliye oldu. Doğan, "Televizyonlarda bir aftan bahsediliyor. Af söz konusu değil. Doğrudan doğruya anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç olarak yerine getirilmesidir" dedi.
17.05.2024 Gündem
28 Şubat davası nedir, 28 Şubat sanıkları kim? 28 Şubat olayı hangi yılda oldu, 28 Şubat olayları nedir?
28 Şubat davası nedir, 28 Şubat sanıkları kim? 28 Şubat olayı hangi yılda oldu, 28 Şubat olayları nedir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; 28 Şubat davası sanıkları sağlık sorunları nedeniyle affedildi. Kararda, kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürme suçlarından hapis yatan Haci Sülük, Aliefter Aslan, Sevda Yüksel, silahlı terör örgütüne üye olmaktan tutuklu olan Avni Yılmaz ve Gülbey Sarıoğlu, kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklu olan Süleyman Tuna, kan gütme ve saiki öldürme suçundan tutuklu olan Abdulhekim Yılmaz da sürekli hastalık ve kocama hali dolayısıyla affedildi. Söz konusu kararın ardından 28 Şubat davası nedir, 28 Şubat sanıkları kim? 28 Şubat olayı hangi yılda oldu, 28 Şubat olayları nedir? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
17.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 28 Şubat Davası sanıklarına af
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 28 Şubat Davası sanıklarına af Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 28 Şubat Davası sanıkları Çevik Bir, Fevzi Türkeri, Erol Özkasnak, Yıldırım Türker, Çetin Doğan, Avni Yılmaz, Hacı Sülük ve Sevda Yüksel'in cezalarına Cumhurbaşkanı tarafından af getirildi.
16.05.2024 Gündem
Motosikletiyle hızlı gittiği için uyaran arkadaşını ruhsatsız silahla vurdu! ‘Haksız tahrik’ ve ‘iyi hal’den ceza indirimi aldı
Motosikletiyle hızlı gittiği için uyaran arkadaşını ruhsatsız silahla vurdu! ‘Haksız tahrik’ ve ‘iyi hal’den ceza indirimi aldı Adana'nın Seyhan ilçesi'nin Bey Mahallesi Barbaros Caddesi'nde motosikletiyle hız yaptığı için kendisini önce uyarıp ardından tokat attığı iddia edilen Mazlum Atay'ı (28) tabancayla öldüren tutuklu sanık Bilal Altunkaynak (21), 'Cinayet' suçundan 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimiyle 12,5 yıl hapis cezası aldı.
16.05.2024 Adana
Arda Kural’ın son hali korkuttu! ‘Bir an evvel kendini toparla’
Arda Kural’ın son hali korkuttu! ‘Bir an evvel kendini toparla’ Lise Defteri, Emret Komutanım, Eyvah Kızım Büyüdü dizileri ile hafızalara kazınan Arda Kura psikolojik sorunlar yaşaması üzerine ekranlara veda etmişti. Oyunculuğa veda eden Kural daha sonra ekranlara dönme kararı almış ve harekete gelmişti. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde de tedavi görmüştü. Son halini sosyal medya hesabından yayınladı.
15.05.2024 Magazin
Türkiye'de ikinci hasat yapıldı: Tarlada 39, markette 199 lira
Türkiye'de ikinci hasat yapıldı: Tarlada 39, markette 199 lira Türkiye'de geçtiğimiz günlerde ilk olarak İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde başlayan kiraz hasadı, ikinci olarak Bilecik'te yapıldı. Bu yıl ilk hasat toptan 35-45 liradan İstanbul hallerine giderken bir zincir markette 199 liradan satıldığı görüldü.
15.05.2024 Ekonomi
Gaziantep’teki 2. Uluslararası Aile Sempozyumu sona erdi! "Büyük önem arz ediyor"
Gaziantep’teki 2. Uluslararası Aile Sempozyumu sona erdi! "Büyük önem arz ediyor" Gaziantep’te, aile yapısının temellerini güçlendirmek ve küresel tehditlere karşı aileyi korumak amacıyla düzenlenen 2’nci Uluslararası Aile Sempozyumu sona erdi. Sempozyumun kapanış oturumunda okunan beyannamede Gaziantep Aile Akademisi’nin küresel tehditlere karşı önemli bir rol üstlendiğine dikkat çekildi.
15.05.2024 Gündem
Bukalemun, maydanoz kasasında 1200 kilometre yolculuk yaptı!
Bukalemun, maydanoz kasasında 1200 kilometre yolculuk yaptı! Antalya'da bir kamyondaki maydanoz kasasında 1200 kilometre yol katedip Erzurum'a ulaşan Akdeniz bukalemunu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekipleri (DKMP) tarafından tekrar doğal yaşam alanına gönderildi.
13.05.2024 Gündem
Estetikli ünlüler kervanına katılan Kuşum Aydın'ı gören tanıyamıyor
Estetikli ünlüler kervanına katılan Kuşum Aydın'ı gören tanıyamıyor Şarkıcı Kuşum Aydın bir süre önce yaptığı açıklamada göz kapaklarında düşme meydana geldiğini ve bu sebeple görüş mesafesinin bundan etkilendiğini belirtmişti. Göz kapaklarını aldıran ünlü şarkıcının son hali sosyal medyada gündem oldu.
12.05.2024 Magazin
Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz Cannes'da onur konuğu!
Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz Cannes'da onur konuğu! KANAL D’de yayınlanan “Yargı” dizisinin Ceylin’i Pınar Deniz, Fransa’nın Cannes şehrine gitmeye hazırlanıyor.
11.05.2024 Magazin
Seçil Erzan dosyasında banka kamera kayıtları ortaya çıktı
Seçil Erzan dosyasında banka kamera kayıtları ortaya çıktı Aralarında iş insanları ve futbolcuların da bulunduğu onlarca kişinin, milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle gerçekleşen Seçil Erzan soruşturmasında, yeni gelişmeler ortaya çıktı. Mağdur avukatları bankanın görüntüleri sildiğini iddia etmişti. Mahkeme heyetinin isteğiyle yeni bilirkişi raporu hazırlandı. CNN TÜRK 400 sayfalık bilirkişi raporuna ulaştı. Öte yandan görüntülere ilişkin bankadan da açıklama geldi.
11.05.2024 Gündem
Yaz diyetleriyle ilgili uzman psikologdan Adanalılara önemli uyarı! "Zamanla azalacak"
Yaz diyetleriyle ilgili uzman psikologdan Adanalılara önemli uyarı! "Zamanla azalacak" Yaz gelirken artan kilo kaygılarına dair konuşan Psikolog Tara Çapar, neden kilo vermek istediğimize dair bir liste hazırlamanın diyeti çok etkili bir hale getireceğini belirterek “Her yemekten önce bu listeye bakın. Bazı yiyeceklere duyulan aşırı isteğiniz zamanla azalacak” dedi.
8.05.2024 Adana
Yapay zeka kullanım rehberi açıklandı! 'İhtiyaçlar doğrultusunda düzenleme yapılacak'
Yapay zeka kullanım rehberi açıklandı! 'İhtiyaçlar doğrultusunda düzenleme yapılacak' Yapay zeka ve büyük veri konusunda yürüttüğü teknik çalışmalar kapsamında rehberin hazırlandığını belirten Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, bilimsel araştırma ve yayın faaliyetlerinde üretken yapay zeka (ÜYZ) kullanımına dair etik rehber hazırlandığını açıkladı.
7.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Milli Muharip Uçak KAAN, ikinci uçuşunu başarı ile tamamladı
Milli Muharip Uçak KAAN, ikinci uçuşunu başarı ile tamamladı Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden Milli Muharip uçak KAAN, ikinci uçuşunu başarıyla tamamladı. KAAN, 14 dakika havada kalarak, 10.000 feet irtifa ve 230 knot hıza ulaşmayı başardı.
6.05.2024 Ekonomi
Met Gala 2024 saat kaçta (Türkiye saati ile)? Met Gala nereden izlenir? Met Gala 2024 ne zaman? İşte Met Gala 2024 canlı yayın
Met Gala 2024 saat kaçta (Türkiye saati ile)? Met Gala nereden izlenir? Met Gala 2024 ne zaman? İşte Met Gala 2024 canlı yayın Zendaya, Jennifer Lopez, Chris Hemsworth ve Bad Bunny gibi ünlülerden oluşan grubun ev sahipliği yapacağı Met Gala’nın kırmızı halı konukları ise Lady Gaga, Rihanna, Kim Kardashian ve Billie Eilish gibi isimler olacak. Peki, Met Gala Türkiye saati ile kaçta, Met Gala kaç saat sürüyor? Met Gala nereden izlenir?
6.05.2024 Dünya
Hıdırellez dilekleri yakılır mı? Hıdırellez dilekleri alındıktan sonra ne yapılır, Hıdırellez dilek kağıdı saklanır mı, Hıdırellez dilek kağıdı suya ne zaman atılır?
Hıdırellez dilekleri yakılır mı? Hıdırellez dilekleri alındıktan sonra ne yapılır, Hıdırellez dilek kağıdı saklanır mı, Hıdırellez dilek kağıdı suya ne zaman atılır? Hıdırellez dilekleri alındıktan sonra ne yapılır, Hıdırellez dilek kağıdı saklanır mı? Hıdırellez dilekleri dilendi. Baharın habercisi Hıdrellezde Hızır’ın uğradığı yerlere ve dokunduğu şeylere feyiz ve bereket vereceği inanılır. Bu inançla dilek ritüelleri gerçekleştirilir. Dilekler bir kağıda yazılır ya da çizilir, sonra dilek kağıtları gül ağacına asılır veya toprağa gömülür. Peki, Hıdırellez dilekleri yakılır mı, Hıdırellez dilek kağıdı saklanır mı? Hıdırellez dilekleri alındıktan sonra ne yapılır?
6.05.2024 Gündem
At suratlı kadın gerçek mi, Stella’nın eski hali nasıl? At kadın Stella kimdir?
At suratlı kadın gerçek mi, Stella’nın eski hali nasıl? At kadın Stella kimdir? Yüzünün ata benzemesi için çok sayıda ameliyat olan Stella isimi kadın görüntüsüyle şaşırtırken, At suratlı kadın gerçek mi, Stella’nın eski hali nasıl? Gibi soruları da beraberinden getirir.
4.05.2024 Yaşam
Farah Zeynep Abdullah imaj tazeledi! Yeni hali sevildi
Farah Zeynep Abdullah imaj tazeledi! Yeni hali sevildi 'Masumlar Apartmanı', 'Bihter' ve 'Bergen' gibi son dönem konuşulan yapımlarında yer alan oyuncu Farah Zeynep Abdullah, imaj değişikliğine gitti. Ünlü isim, yeni tarzını sosyal medya sayfasından da paylaştı.
3.05.2024 Magazin
Trabzonspor'un yıldızı gece yarısı halı sahaya gitti, flaş karar verildi
Trabzonspor'un yıldızı gece yarısı halı sahaya gitti, flaş karar verildi Trabzonspor, yıldız oyuncusu Nicolas Pepe'ye halı sahaya gittiği için yaptırım uygulayacak.
1.05.2024 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Halı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.