Hakan Çavuşoğlu

Hakan Çavuşoğlu

Son dakika Hakan Çavuşoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hakan Çavuşoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hakan Çavuşoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Çavuşoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan çavuşoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 428 hakan çavuşoğlu haberi bulunmuştur. Tüm hakan çavuşoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni yılın ilk bebeğini Bakan Koca ziyaret etti
Yeni yılın ilk bebeğini Bakan Koca ziyaret etti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesinde doğan yeni yılın ilk bebeği ve ailesini ziyaret etti.
31.12.2022 Yaşam
EYT ile ilgili Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması! Önümüzdeki günlerde...
EYT ile ilgili Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması! Önümüzdeki günlerde... EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Bursa’da konuşan konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT ile ilgili açıklamalarda bulundu. EYT dosyasının önlerinde olduğunu ve ileriki günlerde tamamlanacağını söyleyen Bakan Bilgin, “Türkiye’nin her sosyal meselesi bizim önümüzdedir. Bunların üzerinde çalışıyoruz, bunların üzerinde çözüm yolları üretiyoruz. Formüller buluyoruz. En uygununu tamamladığımız gün, daha önce 3600’de yaptığımız gibi, asgari ücrette yaptığımız gibi onlarla ilgili açıklama yapacağım. EYT var, EYT’yi tamamladığımız gün, onları açıklayacağım” dedi.
28.07.2022 Çalışan Hakları
Bursalılara müjdeyi Binali Yıldırım verdi, 1 hafta boyunca ücretsiz olacak
Bursalılara müjdeyi Binali Yıldırım verdi, 1 hafta boyunca ücretsiz olacak AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Bursa'da Kent Meydanı- Terminal, Tramvay Hattı'nın açılışını gerçekleştirdi. Tramvayla test sürüşü yapan Yıldırım, T2 Tramvay Hattı'nın yerli ve mili imkanlarla yapıldığını hatırlatarak, "Ne kadar güzel. Her şey yerli. Araçlar yerli, raylar yerli. Yerli ve milli olmak bambaşka bir şey. Bugün en stratejik ürünlerimizi bile kendi imkanlarımızla yapar hale geldik" dedi. Öte yandan Yıldırım, Bursalılara müjdeyi vererek "Bursalılar, değerli hemşehrilerim bundan böyle, bu hatta 1 hafta boyunca ücret yok, bedava. Böylece hem hattı öğrenmiş oluruz hem de hattın ne kadar konforlu olduğuna yakından şahit oluruz" diye konuştu. İşte son dakika haberinin detayları...
2.07.2022 Siyaset
Bakan Yanık: Roman Strateji Belgesi ve Eylem Planı hazırlıyoruz
Bakan Yanık: Roman Strateji Belgesi ve Eylem Planı hazırlıyoruz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Yeni bir Roman Strateji Belgesi ve Eylem Planı hazırlıyoruz. Bu yeni planda eğitim, istihdam, sağlık, barınma, sosyal hizmet-sosyal yardım olmak üzere 5 farklı alanda Roman vatandaşlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmeyi ve hayat standartlarını yükseltmeyi hedefliyoruz" dedi.
26.05.2022 Siyaset
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Ve tarih verildi! Çarşamba günü...
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Ve tarih verildi! Çarşamba günü... Yasaklarla ilgili flaş gelişme! Ve tarih verildi. Maske yasağı ile ilgili son dakika açıklaması. Maske yasağında sona geliniyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bu hafta çarşamba günü toplanacak Bilim Kurulu'muzda salgında gelinen noktayı ve mevcut tedbirleri ele alacağız. Kanaatimce Bilim Kurulu'nun en önemli toplantılarından biri olacaktır" dedi.
18.04.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop’tan karakola sürpriz ziyaret
TBMM Başkanı Şentop’tan karakola sürpriz ziyaret TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 10 Nisan Polis Bayramı’nda gece yarısı nöbet başındaki polislere sürpriz ziyarette bulundu. 
11.04.2022 Siyaset
Kurtulmuş, Bursa'da engelli bakım merkezi açılışına katıldı
Kurtulmuş, Bursa'da engelli bakım merkezi açılışına katıldı BURSA'da Osmangazi Belediyesi Engelli Bakım Merkezi'nin (OBAM) açılışında konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş "18 Mart Çanakkale Köprüsü, bizim için nasıl bir iftihar projesiyse bugün Osmangazi Belediyemizin sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirmiş olduğu OBAM projesi de iftihar duyduğumuz bir projedir" dedi.
27.03.2022 Siyaset
Bakan Kasapoğlu: Ülkemizin spor çıtasını çok daha yukarılara taşıyacaklar
Bakan Kasapoğlu: Ülkemizin spor çıtasını çok daha yukarılara taşıyacaklar Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "İnanıyorum ki; basketboldan futbola kadar yüzmeden güreşe, okçuluğa kadar her branşta Bursa'nın birbirinden yetenekli evlatları, buradan işi tesadüfe bırakmadan, titizlikle, hassasiyetle ve yoğun iş birliğiyle yetişecekler. Onlar, ülkemizin spor çıtasını çok daha yukarılara taşıyacaklar" dedi.
26.02.2022 Siyaset
Bakan Akar'dan Yunanistan tepkisi: 'Kuzu postuna bürünerek mağdur imajı veriyor'
Bakan Akar'dan Yunanistan tepkisi: 'Kuzu postuna bürünerek mağdur imajı veriyor' Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Tüm iyi niyetli diyalog çağrılarımıza rağmen Yunanistan, her türlü gerçeği çarpıtarak ve adeta kuzu postuna bürünerek mağdur bir ülke olduğu imajını vermeye çalışmakta” dedi.
8.01.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: Uluslararası terörün hamisi 'İslamofobi'yi icat eden Batılılar
TBMM Başkanı Şentop: Uluslararası terörün hamisi 'İslamofobi'yi icat eden Batılılar TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Uluslararası terörün aslında hamisi İslamofobiyi icat eden Batılılar" dedi.
13.12.2021 Siyaset
Bakan Gül: Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesiyle daha adil bir dünya kuracağız
Bakan Gül: Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesiyle daha adil bir dünya kuracağız Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, 2023 ve sonraki yıllarda Türkiye'ye hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, "Sadece Türkiye'deki 84 milyonun değil, bütün dünyadaki mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz. Daha adil bir dünya gece gündüz çalışma ile mümkün, daha adil bir dünyayı 2023'te Sayın Cumhurbaşkanımızın tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesiyle hep beraber kuracağız" dedi.
10.12.2021 Siyaset
Bakan Gül: Nefret suçu ile ilgili yeni bir düzenleme yapacağız
Bakan Gül: Nefret suçu ile ilgili yeni bir düzenleme yapacağız Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ayrımcılık ve nefret suçu ile ilgili Türk Ceza Kanunu'nda yeni bir düzenleme yapacaklarını belirterek, "Bir insanın kılık kıyafetinden, yaşam tarzından, inancından dolayı eğitim ve çalışma hayatına yönelik nasıl ayrımcılığa tabi tutulduğunun kötü örnekleri, hafızamızda tazedir. Hukuk devletinde, şablon insan yoktur; herkes eşittir ve biriciktir" dedi.
27.10.2021 Gündem
TBMM, Avrupa'da yükselen ırkçılık ve İslamofobi'yi inceleyecek
TBMM, Avrupa'da yükselen ırkçılık ve İslamofobi'yi inceleyecek TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu, Avrupa ülkelerinde yükselen, ırkçılık ve İslamofobi'yi incelemek üzere araştırma komisyonu kurulmasını kararlaştırdı.
17.02.2021 Gündem
Binali Yıldırım: Bizim muhalefet, evlere şenlik
Binali Yıldırım: Bizim muhalefet, evlere şenlik AK Parti Bursa İl Başkanlığı 7’nci Olağan İl Kongresi’nde konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, “Muhalefet, iktidar alternatifidir ama muhalefet iktidar olmak istiyorsa gözünü geleceğe, milletin dertlerine, gençlerin beklentilerine, kadınlarımızın siyasetteki yerine çevirmeli ve buna göre siyaset üretmeliler. Ama bizim muhalefet, evlere şenlik” dedi.
1.02.2021 Siyaset
Bakan Gül: İnsan hakları çerçevesinde atılacak adımlar üzerinde çalışıyoruz
Bakan Gül: İnsan hakları çerçevesinde atılacak adımlar üzerinde çalışıyoruz Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu üyelerinin, 'insan hakları' konusunda öneri ve tavsiyelerini dinledi. Bakan Gül, "İnsan hakları çerçevesinde atılacak adımlar nelerdir, bu konu üzerinde çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl, Yargı Reformu Strateji Belgesi kamuoyuna açıklanmıştı. Oradaki hedeflerden biri de İnsan Hakları Eylem Planı'nın güncellenmesi" dedi.
3.12.2020 Siyaset
Yunan güvenlik güçleri ateş açtı : 1 ölü, 5 yaralı
Yunan güvenlik güçleri ateş açtı : 1 ölü, 5 yaralı Avrupa'ya gitmek için sınırda bekleyen düzensiz göçmenlere Yunan güvenlik güçleri ateş açtı : 1 ölü, 5 yaralı
4.03.2020 Gündem
Bakan Varank: Ne PKK ne de siyasi uzantıları Kürt kardeşlerimizin temsilcisi değil
Bakan Varank: Ne PKK ne de siyasi uzantıları Kürt kardeşlerimizin temsilcisi değil Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Tarih boyunca, bizi birbirimizden ayırmaya, aramıza nifak sokmaya çalışanlar hep hüsrana uğradılar, bundan sonra da uğrayacaklar. İşte şu son birkaç haftada yeniden şahit olduğumuz, masum bebekleri öldüren eli kanlı örgütle, bizim Kürt kardeşlerimizi bir göstermeye çalışanlara asla müsaade etmeyeceğiz. Ne bu barbar terör örgütü PKK ne de siyasi uzantıları Kürt kardeşlerimizin asla temsilcisi değildir, hiçbir zaman da olmadı dedi.
22.10.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Anlaşıldı' paylaşımı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Anlaşıldı' paylaşımı! Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski başbakan yardımcısı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu'nun oğlu ile çektirdiği fotoğrafı İnstagram hesabından "Anlaşıldı" notuyla paylaştı
5.10.2019 Siyaset
Bursa’da 6 yaşındaki Sinan’a acı veda
Bursa’da 6 yaşındaki Sinan’a acı veda Bursa'da evinin önünde oynarken aracın ezdiği 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
30.06.2019 Yaşam
Bakan Çavuşoğlu açıkladı! 17 ülkeyle müzakere...
Bakan Çavuşoğlu açıkladı! 17 ülkeyle müzakere... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bugün 20 ülkeyle serbest ticaret anlaşmamız var ama 17 ülkeyle de müzakere ediyoruz. Yani Ekvador'dan tutun da Ukrayna'dan Japonya'ya, Tayland'a, Endonezya'ya kadar birçok ülkeyle çok sıkı müzakereler yapıyoruz. Ukrayna ile önümüzdeki günlerde imzalama imkanımız var, sona geldik. Japonya ile inşallah haziran ayında imzalayacağız." dedi.
2.03.2019 Ekonomi
Hüseyin Aydın: Son 3 ayda Türk ekonomisinde olumlu gelişmeleri gördük
Hüseyin Aydın: Son 3 ayda Türk ekonomisinde olumlu gelişmeleri gördük Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, "Bugün, Allah'a hamdolsun son 1-1,5 aydır fevkalade bir bolluğa, rahat bir likiditeye sahibiz. Türk bankacılık sisteminde öz kaynağımızda, likitte problemlerimiz vardı ama dengelenme ve disiplinle, yeni ekonomi programıyla şu anda likitte de ciddi bir artışa sahibiz” dedi.
23.02.2019 Ekonomi
'8,3 milyon kişiye ilave istihdam sağlayıp, AB ülkeleri içinde birinci olduk'
'8,3 milyon kişiye ilave istihdam sağlayıp, AB ülkeleri içinde birinci olduk' Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Başta Avrupa Birliği (AB) olmak üzere dünyadaki birçok ülke küresel krizin etkileriyle istihdam kayıpları yaşarken, bugüne kadar yaklaşık 8,3 milyon kişiye ilave istihdam sağlayarak, AB ülkeleri içinde birinci olduk" dedi.
23.02.2019 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabını soracağız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabını soracağız! Van'da polisin kolunu ısıran HDP'li vekile sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terör örgütünün mensuplarından bir milletvekili bayan benim bayan polisimin elini ısırıyor. Bunların bedelini ödeyecekler" dedi. Peribacalarının dibinde inşa edilen otelle ilgili de konuşan Erdoğan, "O bölgedeki tüm kaçak yapıların yıkılması için talimat verdim" ifadesini kullandı.
15.02.2019 Siyaset
Minik Ceren, şehit babasını asker selamıyla uğurladı
Minik Ceren, şehit babasını asker selamıyla uğurladı Şırnak'ta, PKK'lı teröristlerce yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Ünal Olgun (24), Bursanın Gürsu ilçesinde toprağa verildi. Şehit Olgun'un 3 yaşındaki kızı Ceren, babasını son yolculuğuna asker selamı vererek uğurladı.
13.11.2018 Gündem
54.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun son etabı başladı!
54.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun son etabı başladı! 54. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (TUR 2018) 6. ve son bölümü olan Bursa-İstanbul etabı başladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Çavuşoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan çavuşoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.