Hafif Ticari

Hafif Ticari

Son dakika hafif ticari haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hafif ticari ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hafif ticari haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hafif Ticari

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hafif ticari gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.519 hafif ticari haberi bulunmuştur. Tüm hafif ticari haberleri aşağıda listelenmiştir.
Minibüs Çığ altında kaldı, aylar sonra ortaya çıktı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Minibüs Çığ altında kaldı, aylar sonra ortaya çıktı! O anlar saniye saniye kaydedildi Van'da aralık ayında etkili olan kar ve tipi nedeniyle Van-Bahçesaray kara yolunda, çığla 20 metre sürüklenen minibüs, yaklaşık 5 ay sonra karların erimesiyle ortaya çıktı. 132 gün kapalı olan yol da ulaşıma açıldığı belirtildi.
2.05.2024 Gündem
Beşiktaş'ta feci kaza! 8 araç birbirine girdi, yaralılar var
Beşiktaş'ta feci kaza! 8 araç birbirine girdi, yaralılar var Beşiktaş'ta iddiaya göre, aks kıran hafif ticari otomobil, karşı şeride geçerek zincirleme kazaya neden oldu. Lüks maserati otomobilin aralarında bulunduğu 8 aracın karıştığı kazada 8 kişi hafif yaralandı.
28.04.2024 Gündem
Gölcük'te benzin yüklü tanker kaza yaptı! Karayolu trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi
Gölcük'te benzin yüklü tanker kaza yaptı! Karayolu trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi Kocaeli'nin Gölcük ilçesi D-130 Karayolu'nda seyir halinde olan benzin yüklü tanker, önce üst geçit köprüsüne ardından ise 3 araca çarptı. Tankerin çekici kısmı koparken benzin ise yola saçıldı. Patlama riskine karşı yolun iki şeridi de trafiğe kapatılırken, çevredeki evlerde tahliye edildi.
27.04.2024 Gündem
İstanbul trafiğinde ilginç anlar... Kiminin lastiği çıktı, kimi atıyla dört nala gitti!
İstanbul trafiğinde ilginç anlar... Kiminin lastiği çıktı, kimi atıyla dört nala gitti! Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde seyir halindeki bir otomobilin lastiği yerinden çıktı. Lastik herhangi bir kazaya neden olmazken, Arnavutköy'de ise bir vatandaş trafiğe atla çıktı. İstanbul trafiğindeki ilginç anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.
15.04.2024 Gündem
Kafa kafaya korkunç kaza: 1 ölü, 5 yaralı
Kafa kafaya korkunç kaza: 1 ölü, 5 yaralı Tokat'ın Zile ilçesinde, otomobil ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
11.04.2024 Gündem
İşçileri ve askeri personelleri taşıyan servis araçları çarpıştı: 5’i askeri personel, 16 yaralı
İşçileri ve askeri personelleri taşıyan servis araçları çarpıştı: 5’i askeri personel, 16 yaralı Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, fabrika personelini taşıyan midibüsün, içinde askeri personel bulunan minibüse arkadan çarptığı kazada 5'i askeri personel, 16 kişi yaralandı.
3.04.2024 Gündem
Park halindeki araçlara çarparak ilerleyen kamyon okul kapısına metreler kala durabildi: 1 yaralı
Park halindeki araçlara çarparak ilerleyen kamyon okul kapısına metreler kala durabildi: 1 yaralı Esenler'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon yokuştan indiği sırada park halindeki araçlara çarptı. Önde ilerleyen otomobili ve motosikleti de sürükleyen kamyon, okul kapısının önüne park eden bir araca çarparak durabildi. Motosiklet sürücüsünün yaralandığı ve 10 aracın zarar gördüğü kaza anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
3.04.2024 Gündem
Yangın tüpü taşıma süsü vererek uyuşturucu taşıdı! "Haberim yok"
Yangın tüpü taşıma süsü vererek uyuşturucu taşıdı! "Haberim yok" Adana'da narkotik ekipleri önünü keserek durdurdukları aracın koltuğunun altından 27 kilo 500 gram metamfetamin ele geçirdi. Aracın sürücüsü ise ifadesinde, ”Yangın tüpü taşıyorum uyuşturucudan haberim yok” dedi.
3.04.2024 Adana
Feci kaza! Hafif ticari araç, TIR'ın altına girdi: 3 ölü, 1 ağır yaralı
Feci kaza! Hafif ticari araç, TIR'ın altına girdi: 3 ölü, 1 ağır yaralı Manisa’nın Salihli ilçesinde, hafif ticari aracın, sabun yüklü TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada; aynı aileden Nadi Çekin (68), Alime Çekin (65) ve Halime Yıldız Çekin'in (30) hayatını kaybetti, A.A.Ç. (3) ağır yaralandı.
1.04.2024 Gündem
Şanlıurfa'da korkunç kaza: 3 ölü, 8 yaralı
Şanlıurfa'da korkunç kaza: 3 ölü, 8 yaralı Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
28.03.2024 Gündem
'Hırsız var' mesajını önemsemeyince hayatını şokunu yaşadı
'Hırsız var' mesajını önemsemeyince hayatını şokunu yaşadı Arnavutköy’de iftar saati durgunluğunu fırsat bilen 3 hırsız, park halindeki hafif ticari aracın içerisindeki 25 bin TL’lik inşaat malzemesini çaldı. Hırsızları fark eden bir kadın, mahalledeki ev hanımlarının yer aldığı sosyal medya grubuna mesaj atarak komşularını uyarmak istedi. Gruba gelen mesajı dikkate almayan kişi, dışarı çıktığında soyulduğunu görünce polise giderek şikayetçi oldu. Hırsızlık anları ise kameraya yansıdı.
25.03.2024 Gündem
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik Manisa'da, kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) sırtından tabancayla ateş edip öldüren direksiyon eğitmeni Önder Lafçı'nın (45) yargılandığı davada, Kırgöz'ün ailesi Lafçı'ya fiziki müdahalede bulundu. Lafçı'nın ailesinin söylemleri üzerine mahkeme salonundaki gerginlik dışarıya da taştı. Polisin müdahalesiyle gerginlik son bulurken, anne Zeynep Kırgöz, "Bayram geliyor, herkes sevdiklerine gidecek, ben nereye gideceğim? Mezara gideceğim. Hayallerimin hepsi elimden alındı, kızımı toprağa koydum" dedi.
19.03.2024 Gündem
Zincirleme kaza TEM’de Ankara yönü ulaşımın kapanmasına neden oldu
Zincirleme kaza TEM’de Ankara yönü ulaşımın kapanmasına neden oldu TEM Otoyolu Kocaeli’nin Dilovası ilçesi geçişinde yolcu otobüsü, TIR ve hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sebebiyle yolun Ankara istikameti trafiğe kapandı. Kazada yaralananlar için olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.
7.03.2024 Gündem
Sıfır arabada fiyatlar değişti! İşte marka marka otomobil fiyatları...
Sıfır arabada fiyatlar değişti! İşte marka marka otomobil fiyatları... Araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Sıfır araçlara büyük talep devam ediyor. Satışlar rekor seviyelere yükseldi 2024 yılı Ocak-Şubat döneminde otomobil ve hafif ticari araç pazarı yüzde 40,6 oranında arttı. Döviz kurlarındaki volatiliteden kaynaklı otomobillere Mart ayı itibarıyla zam yapıldı.
5.03.2024 Ekonomi
Tamirciden 2 araç çalan hırsızlar başka bir iş yerinde soyguna devam etti! Şok eden olay
Tamirciden 2 araç çalan hırsızlar başka bir iş yerinde soyguna devam etti! Şok eden olay Adana’da oto tamirciden 2 araç çalıp daha sonra başka bir iş yerine giderek çelik kasa ve kamyonet çalan hırsızlar yakalandı.
29.02.2024 Adana
Tabelaya kandılar, açılmamış kuyumcuyu soymak için dakikalarca uğraştılar
Tabelaya kandılar, açılmamış kuyumcuyu soymak için dakikalarca uğraştılar Küçükçekmece'de henüz açılmamış bir kuyumcu dükkanına gelen 2 şüpheli, levye ve tornavidalarla kepenkleri zorlayarak hırsızlık girişiminde bulundu. Dükkanın kepengini açmak için yaklaşık on beş dakika uğraşan şüpheliler, hedeflerine ulaşamadan ayrıldı.
24.01.2024 Gündem
TEM'de feci kaza: 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı
TEM'de feci kaza: 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı Silivri TEM Kınalı Kavşağı'nda, otomobil ile hafif ticarin aracın çarpıştığı kazada, iddiaya göre otomobilin sürücüsü, eşi ve kızı hayatını kaybetti.
19.01.2024 Gündem
İzmir'de parfüm fabrikasında yangın: 1 ölü, 3 yaralı
İzmir'de parfüm fabrikasında yangın: 1 ölü, 3 yaralı İzmir'in Çiğli ilçesinde, bir parfüm fabrikasında çıkan yangında 1 işçi öldü, 3 işçi de yaralandı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.
17.01.2024 Gündem
Hafif ticari araç, çarpıştığı otomobilin üzerine çıktı; 1 yaralı
Hafif ticari araç, çarpıştığı otomobilin üzerine çıktı; 1 yaralı Çorum'da, hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı. Hafif ticari araç, çarpıştığı otomobilin üzerine çıkarak asılı kaldı.
6.01.2024 Gündem
Otomotiv satışlarında tüm zamanları rekoru kırıldı
Otomotiv satışlarında tüm zamanları rekoru kırıldı Türkiye'de otomobil ve hafif ticari araç satışları 2023’te bir önceki yıla göre yüzde 57.4 artarak 1 milyon 232 bin 635 adede ulaştı ve tüm zamanların rekorunu kırdı.
6.01.2024 Ekonomi
Hastane dönüşü kaza: Baba öldü, anne ve oğlu yaralandı
Hastane dönüşü kaza: Baba öldü, anne ve oğlu yaralandı Kocaeli’nin İzmit ilçesinde tedavi için gittikleri hastaneden dönerken fenalaşan Turgay Mert (42), kullandığı hafif ticari araçla önce EDS, ardından da aydınlatma direğine çarptı. Kazada Turgay Mert hayatını kaybetti, eşi Ayşe (48) ve oğlu Oktay Mert (17) ise yaralandı.
3.01.2024 Gündem
Van- Bahçesaray kara yolunda çığ altında kalan 2 araçtan biri çıkarıldı
Van- Bahçesaray kara yolunda çığ altında kalan 2 araçtan biri çıkarıldı  Van'da 5 gün önce etkili olan kar ve tipi nedeniyle Van- Bahçesaray kara yolunda mahsur kalan 10 kişinin terk ettikten sonra çığ altında kalan 2 araçtan biri çıkarıldı.
28.12.2023 Gündem
Van-Bahçesaray kara yolunda çığ altında kalan 2 araçtan biri çıkarıldı
Van-Bahçesaray kara yolunda çığ altında kalan 2 araçtan biri çıkarıldı Van'da 5 gün önce etkili olan kar ve tipi nedeniyle Van- Bahçesaray kara yolunda mahsur kalan 10 kişinin terk ettikten sonra çığ altında kalan 2 araçtan biri çıkarıldı.
28.12.2023 Gündem
11 araca çarpan hafif ticari aracın sürücüsü takiple yakalandı
11 araca çarpan hafif ticari aracın sürücüsü takiple yakalandı Çorum'da 11 araca çarpan hafif ticari aracın sürücüsü ile yanındaki 2 kişi, polisin sıkı takibi ile yakalandı.
25.12.2023 Gündem
Hafif ticari aracın çarptığı üniversiteli Azra kurtarılamadı, arkadaşının durumu ağır
Hafif ticari aracın çarptığı üniversiteli Azra kurtarılamadı, arkadaşının durumu ağır Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, yolun karşısına geçmek isterken hafif ticari aracın çarptığı üniversite öğrencisi Azra Ümmü Demirbaş (20) kaldırıldığı hastanede 1 gün sonra yaşamını yitirdi, durumu ağır olan arkadaşı Muhammet Yahya Batulu'nun (17) tedavisi devam ediyor. Kaza sonrası kaçan sürücüsü ise aranıyor.
22.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hafif Ticari ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hafif ticari haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.