Hackleme

Hackleme

Son dakika hackleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hackleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hackleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hackleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hackleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 hackleme haberi bulunmuştur. Tüm hackleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli vatandaşa hacker şoku! Kullanmadığı hesabından 93 bin lira çekildi
Emekli vatandaşa hacker şoku! Kullanmadığı hesabından 93 bin lira çekildi Kocaeli’de yaşayan 59 yaşındaki Mehmet Özen, kredi hesabından 93 bin 400 TL çekildiğini öğrenince dünyası başına yıkıldı. Emekli olan ve aylık 3 bin 500 maaş alan Özen, şimdi borcu nasıl kapatacağını düşünüyor.
11.03.2023 Yaşam
İsmail Demir: Donanımsal anlamda önemli adımlar atılması gerek
İsmail Demir: Donanımsal anlamda önemli adımlar atılması gerek Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, “Biz meselelere yazılımsal olarak yaklaşırken donanımsal anlamda da ülkemizde önemli adımlar atılması gerekiyor. Bundan sonra olacak girişimlerde eğer donanım anlamında geri kalırsak belki de yazılım anlamında alacağımız tedbirlerin etkisiz kalma ihtimali çok büyük" dedi.
11.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medya devleri de içinde! 7 şirket için flaş yasak kararı
Sosyal medya devleri de içinde! 7 şirket için flaş yasak kararı Facebook, Whatsapp ve Instagram gibi uygulamaların sahibi Meta şirketi, yedi adet izleme şirketini, kendi platformlarında kullanıcıları hedef almasını engellemek için yasakladığını duyurdu. Şirket, izleme şirketlerini sahte hesaplar üretmek, hedef kitleyle uygulamalar üzerinden arkadaş olmak, karşılıklı takipleşmek ve hacklemek gibi faaliyetler üzerinden bilgi toplamakla suçladı.
17.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Microsoft duyurdu: Yüzde 58'inin arkasında Rusya var
Microsoft duyurdu: Yüzde 58'inin arkasında Rusya var ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, son bir yılda devlet destekli olduğu tespit edilen "hackleme vakalarının" yüzde 58'inin ardında Rusya'nın olduğunu ve çoğunlukla ABD'deki hükûmet kurumlarıyla düşünce kuruluşlarının hedef alındığını açıkladı.
8.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Clubhouse davetiyesi aldığınızda bir kere daha düşünün!
Clubhouse davetiyesi aldığınızda bir kere daha düşünün! Clubhouse davetiyesi aldıysanız bir kere daha düşünün. Son günlerin popüler uygulaması Clubhouse skandal olarak nitelendirilebilecek açık ile ilgili açıklama yaptı. Clubhouse tarafından yapılan açıklama ile birlikte Clubhouse uygulamasındaki konuşmaların başka bir sitede yayınlanabildiği ortaya çıktı. Peki, Clubhouse nedir, ne işe yarar? Clubhouse hesabı nasıl silinir? Clubhouse uygulamadaki açık ne? İşte Clubhouse ile ilgili merak edilenler...
23.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Servislerden araç sahiplerine tuzak!
Servislerden araç sahiplerine tuzak! Otonom araçlar hacker’ların hedefi oldu. Türkiye’de lüks aracı uzaktan müdahaleyle bozulan bir iş adamı konuyu savcılığa taşıdı. Uzmanlar, arabalarda siber saldırılara karşı yazılımların geliştirilmesi gerektiğini belirtiyor.
6.10.2020 Gündem
Trump, basın toplantısını böyle terk etti
Trump, basın toplantısını böyle terk etti ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında günlük test kapasitelerinin 300 bine çıktığını ve hafta sonuna kadar 10 milyon teste ulaşmaya amaçladıklarını açıkladı.
11.05.2020 Dünya
Dünyayı sarsan olayda yeni gelişme
Dünyayı sarsan olayda yeni gelişme Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın Amazon Üst Yöneticisi ve Washington Post gazetesinin sahibi Jeff Bezos'un telefonunu hacklediği iddialarına ilişkin tartışmalar sürüyor.
23.01.2020 Dünya
Washington Post: Prens Selman, Jeff Bezos'un telefonunu hackletti
Washington Post: Prens Selman, Jeff Bezos'un telefonunu hackletti Suudi Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın Cemal Kaşıkçı’nın öldürülmesinden 5 ay önce, gazetecinin çalıştığı Washington Post’un patronunun telefonunu "hacklettiği" iddia edildi.
22.01.2020 Dünya
Dev şirket açıkladı: Kriz bu kez sanal dünyaya taşındı!
Dev şirket açıkladı: Kriz bu kez sanal dünyaya taşındı! ABD'li teknoloji devi Microsoft, 2020 Başkanlık seçimlerine yönelik İran kaynaklı binlerce hackleme girişiminde bulunulduğunu tespit ettiklerini duyurdu.
5.10.2019 Dünya
ABD'de 12 Rus yetkiliye 'başkanlık seçimleri' suçlaması
ABD'de 12 Rus yetkiliye 'başkanlık seçimleri' suçlaması Washington D.C. Bölge Mahkemesi jüri heyeti, 12 Rus istihbarat yetkilisini başkanlık seçimlerini etkilemekle suçladı
13.07.2018 Dünya
ABD'den flaş Rusya kararı
ABD'den flaş Rusya kararı ABD'de Federal Büyük Jüri, Rusyalı 12 istihbarat üyesini Kasım 2016'daki ABD başkanlık seçimlerine müdahale etmekle suçladı.
13.07.2018 Dünya
Büyük tehlike! Başkasının kimliğine bürünüp...
Büyük tehlike! Başkasının kimliğine bürünüp... Füzeye dönüştürülmüş insansız hava araçları, kamuoyunu manipüle eden sahte videolar ve otomatikleştirilmiş bilgisayar korsanlığı... Uzmanlara göre bunlar yanlış ellere düşen yapay zekanın getirdiği tehlikelerden sadece üçü.
22.02.2018 Dünya
Apple’ın kurulmasını sağlayan cihaz açık artırmada
Apple’ın kurulmasını sağlayan cihaz açık artırmada Apple'ı kurmak için Steve Jobs ve Steve Wozniak'a sermaye sağlayan 'blue box' cihazının ilk kopyası satışa çıkıyor. Wozniak tarafından tasarlanan ve Jobs tarafından üniversite öğrencilerine pazarlanan cihaz, bedava telefon görüşmesi sağlıyordu.
4.12.2017 Bilim ve Teknoloji
CIA belgeleri sızdı!
CIA belgeleri sızdı! WikiLeaks, ABD Merkezi Haber Alma Teşkilatı (CIA) hakkında bir dizi gizli belgeyi sızdırmaya başladığını duyurdu.
7.03.2017 Dünya
NATO Rusya'yı tehdit etti! Savaş nedeni...
NATO Rusya'yı tehdit etti! Savaş nedeni... Rusya'nın ABD seçimlerine karışması iddialarına dair açıklamalarda bulunan NATO, savaş nedeni olabilir dedi
4.03.2017 Dünya
Trump: DEAŞ'ı onlar yarattı!
Trump: DEAŞ'ı onlar yarattı! ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump, Rusya'nın özel hayatı ve mali durumu hakkında hassas bilgilere sahip olduğuna ilişkin iddiaları Amerikan istihbarat birimlerinin sızdırmış olabileceğini söyledi. Trump ayrıca DEAŞ'ı şimdiki ABD yönetiminin yarattığını belirtti.
17.06.2021 Dünya
Google, Nexus'u hackleyene servet verecek!
Google, Nexus'u hackleyene servet verecek! Teknoloji lideri Google, Project Zero Güvenlik Yarışması kapsamında Nexus telefonları hackleyene 200 bin dolar ödeyeceğini açıkladı.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeni çipli kimlikler güvenli mi?
Yeni çipli kimlikler güvenli mi? Kişisel verilerin çalınıp, sızdırılmasından sonra akla ilk gelen soru yeni çipli kimliklerin güvenlik derecesi oldu. Peki Yeni Çipli kimlikler güvenli mi? Türk Hacker Tamer Şahin'in yeni çipli kimlikler hakkında söyledikleri ve tüm detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Ayyıldız TİM Anonymous’un yalanlarını ortaya çıkardı
Ayyıldız TİM Anonymous’un yalanlarını ortaya çıkardı Ayyıldız TİM Sözcüsü Mehmet İshak Telli, "emniyetteki tüm adres ve kimlik bilgilerinin Anonymous hacker grubu tarafından çalındığı" iddialarını yalanladı...
16.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medya hesaplarınızın hepsine aynı şifreyi koymayın!
Sosyal medya hesaplarınızın hepsine aynı şifreyi koymayın! F-Secure Tüketici Güvenliği Birimi Genel Müdür Yardımcısı Samu Konttinen, tüketicilerin çoğunluğunun sosyal ağ hesaplarının hepsi için aynı şifreyi kullandığını belirterek, “Bu bir hata...
18.11.2015 Bilim ve Teknoloji
Aldatma, hackleme, şantaj... Her şey bu hikayede!
Aldatma, hackleme, şantaj... Her şey bu hikayede! Günümüzde sadık bir eş bulmak zor... ABD’de evliler için çöpçatanlık hizmeti veren bir internet sitesi hacklenmişti. Etik hackerlarımız siteyi kapatın demişlerdi. Teklif kabul edilmeyince hackerlar milyonlarca kullanıcının bilgilerini internete saldı.
21.08.2015 Arşiv
Hack hesap şoku yaşadı!
Hack hesap şoku yaşadı! Yeşim Salkım’ın sosyal medya hesabı hacklendi...
25.01.2015 Magazin
Telefon ve tabletlerinizi satmadan önce kesin bunları yapın
Telefon ve tabletlerinizi satmadan önce kesin bunları yapın Gelişen teknolojiyle birlikte tablet ve telefon fiyatlarının gün geçtikçe ucuzlaması bizi elimizdeki cihazları yenileme konusunda teşvik ediyor...
1.12.2014 Bilim ve Teknoloji
20 binden fazla Güney Korelinin telefonu hacklendi
20 binden fazla Güney Korelinin telefonu hacklendi Güney Kore Milli İstihbarat Servisi'nden (NIS) bugün yapılan açıklamada, Kuzey Kore'nin, 20 binden fazla Güney Koreli vatandaşın akıllı telefonunu hackleme girişiminde bulunduğu bildirildi.
29.10.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hackleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hackleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.