Hacı Bayram Türkoğlu

Hacı Bayram Türkoğlu

Son dakika Hacı Bayram Türkoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hacı Bayram Türkoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hacı Bayram Türkoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hacı Bayram Türkoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hacı bayram türkoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 hacı bayram türkoğlu haberi bulunmuştur. Tüm hacı bayram türkoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Selçuk ve öğrencilerden TBMM'ye '15 Temmuz' ziyareti
Bakan Selçuk ve öğrencilerden TBMM'ye '15 Temmuz' ziyareti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 15 Temmuz darbe girişiminin 5'inci yıl dönümü nedeniyle öğrencilerle birlikte TBMM'deki 15 Temmuz Şehitler Anıtı'nı ziyaret ederek, karanfil bıraktı.
14.07.2021 Gündem
Bakan Pakdemirli: Türkiye'de ilk defa bu yıl ekilen alanlarda artış var
Bakan Pakdemirli: Türkiye'de ilk defa bu yıl ekilen alanlarda artış var Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Yaptığımız doğru işler sayesinde, Türkiye'de ilk defa bu yıl ekilen alanlarda azalış yok, artış var." dedi.
24.05.2021 Ekonomi
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde Miss Turkey 2006'da ‘Türkiye Güzeli’ seçilen Seda Sarıbaş da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hazırladığı 75 kişilik MKYK listesinde yer aldı. Sarıbaş, daha önce AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı görevinde bulunmuştu.
24.03.2021 Siyaset
AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş kimdir? Miss Turkey eski güzeli Seda Sarıbaş aslen nerelidir? İşte Seda Sarıbaş biyografisi…
AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş kimdir? Miss Turkey eski güzeli Seda Sarıbaş aslen nerelidir? İşte Seda Sarıbaş biyografisi… AK Parti yeni MKYK listesi belli oldu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde 81 ili coğrafi ve yöresel özellikleri, kültürel değerleri ve türkülerine atıfta bulunarak selamladı. MKYK üyelerinin belli olmasıyla listede yer alan isimler bu kapsamda vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Seda Sarıbaş kimdir? AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş nereli? Seda Sarıbaş'ın hayatı...
24.03.2021 Gündem
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu!
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu! AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu ile Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulunun yeni üyeleri belirlendi.
24.03.2021 Siyaset
MKYK nedir? MYK açılımı ve üyesi nedir, nasıl olunur? AK Parti MKYK üyeleri listesi belli oldu mu, MKYK listesi kaç kişiden oluşur?
MKYK nedir? MYK açılımı ve üyesi nedir, nasıl olunur? AK Parti MKYK üyeleri listesi belli oldu mu, MKYK listesi kaç kişiden oluşur? MKYK nedir? MKYK'nın açılımı nedir? AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi bugün yapılıyor. AK Parti 7. Olağan kongresi yapılırken MKYK anlamı, listesi, üyeleri ve açılımı gündemde en çok araştırılan konular arasına girdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, kongrede yapılacak tüzük değişikliğiyle genel başkanvekili sayısının 2'ye çıkarılacağı açıklandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “2023 manifestosu olacak” dediği Ak Parti 7. Olağan Kongresi, 24 Mart Çarşamba günü, Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşiyor. AK Parti MKYK üyeleri kimler? MKYK ne demek? MKYK açılımı nedir? AK Parti MKYK üyeleri kimler, kaç kişiden oluşuyor?
24.03.2021 Gündem
Sağlık çalışanı Ferdane Bilgin koronavirüse yenik düştü
Sağlık çalışanı Ferdane Bilgin koronavirüse yenik düştü Koronavirüs tedavisi gören Hatay İl Sağlık Müdürlüğü personeli Ferdane Bilgin'in hayatını kaybettiği bildirildi. Vefat haberi sonrası AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay İl Sağlık Müdürü açıklama yaptı.
30.11.2020 Gündem
Corona virüs siyasileri de vurdu
Corona virüs siyasileri de vurdu Binali Yıldırım ve eşi ile CHP’li Faik Öztrak’ın ardından Bülent Arınç ve eşinin testleri de pozitif çıktı. Corona virüse yakalanan milletvekili sayısı 14. Çok sayıda belediye başkanının tedavi altında olduğu bilgisi geldi.
11.09.2020 Gündem
AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu coronaya yakalandı
AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu coronaya yakalandı AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu da corona virüse yakalandığını açıkladı.
9.08.2020 Siyaset
Şehit Piyade Sözleşmeli Er Ali Çeker son yolculuğuna uğurlandı!
Şehit Piyade Sözleşmeli Er Ali Çeker son yolculuğuna uğurlandı! Şırnak'ın Gabar Dağı bölgesinde devam eden operasyonlarda, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ali Çeker memleketi Hatay'da son yolculuğuna uğurlandı.
6.05.2019 Gündem
Gabar'da şehit düşen Sözleşmeli Er Ercan Can, Hatay'da toprağa verildi
Gabar'da şehit düşen Sözleşmeli Er Ercan Can, Hatay'da toprağa verildi Şırnak bölgesinde devam eden operasyonlarda, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ercan Can (24), Hatay'ın Hassa ilçesinde toprağa verildi.
6.05.2019 Gündem
Bakan Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması
Bakan Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Toplu Konut İdaresi eliyle yapacağımız 40 bin konutun haricinde İller Bankası kanalıyla 4 milyar liralık bir kredi kaynağını da belediyelerimize vermek suretiyle kentsel dönüşüm sürecini hızlandırmış olacağız. Burada yüzde 50'ye kadar kredi faizinde hibe desteği vererek kentsel dönüşüm için önemli bir süreci de başlatmış olacağız" dedi.
1.03.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teslim olmadık olmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teslim olmadık olmayacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti kongresinde “Zahirde bize stratejik ortak gibi gözüküp de attığı her adımla bizi stratejik hedef haline getirmeye çalışanlara teslim olmadık, olmayacağız” dedi
18.08.2018 Siyaset
Son dakika: AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu!
Son dakika: AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu! Ak Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu. 50 kişilik listede 29 yeni isim var. Listede 42 milletvekili 15 kadın üye yer alıyor.Listedeki en genç isim 21 yaşındaki Hatice Merve Tatar oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 1380 oyla yeniden Genel Başkan seçildi. AK Parti'de yeni seçilen MKYK'nin ilk toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde bugün yapılacak. Öte yandan, AK Parti'nin 6. Olağan Büyük Kongresi'ndeki tüzük değişikliği ile 24 Haziran seçimlerinde yapılan siyasi parti seçim ittifakı tüzüğe girdi.
18.08.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekilleriyle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekilleriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde milletvekilleri ile bir araya geldi
21.03.2018 Siyaset
‘Elli tane oğlum olsa...’
‘Elli tane oğlum olsa...’ Piyade Er İsmet Sevinç (24), memleketi Hatay’ın İskenderun ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
29.09.2021 Gündem
Vekilin arabası motosikletle çarpıştı
Vekilin arabası motosikletle çarpıştı Hatay'da K Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun otomobili ismi bilinmeyen Suriyeli motosikletliye çarpıştı, Suriyeli hayatını kaybetti
29.09.2021 Gündem
'FETÖ terör örgütü 9 bin kişiyi öldürecekti'
'FETÖ terör örgütü 9 bin kişiyi öldürecekti' AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, CIA’nın desteğiyle darbe girişiminde bulunanların hedefinin Cumhurbaşkanı, Başbakan, bakanlar ve milletvekillerinin de arasında olduğu 9 bin kişiyi öldürmek olduğunu öne sürdü. Erdoğan, çok kanlı bir darbenin planlandığını ancak bunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla sokağa çıkan halkın önlediğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Darbe gecesi yaralanan tek milletvekili
Darbe gecesi yaralanan tek milletvekili FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi gecesi yaralanan tek milletvekili olan AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, kendisinin durumunun iyi olduğunu belirterek, "Dört kurşun isabet alan eşim iki ameliyat oldu, üçüncü ameliyatı 10 gün içinde olacak...
29.09.2021 Gündem
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Yayman'ın acı günü
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Yayman'ın acı günü Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman'ın vefat eden babası Ökkeş Yayman toprağa verildi...
10.07.2016 Yaşam
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek AK Parti'nin hazırladığı CHP ve MHP'nin destek verdiği dokunulmazlık teklifi terörü destekleyen HDP'lileri yargının karşısına çıkaracak.
29.09.2021 Gündem
Dokunma mesaisi perşembe başlıyor!
Dokunma mesaisi perşembe başlıyor! Hakkında dosya bulunan milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılmasını öngören anayasa değişikliği teklifi 21 Nisan’da Anayasa Komisyonu’nda görüşülecek
29.09.2021 Gündem
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek Karma Komisyon’da, 129 milletvekiline ait 567 dokunulmazlık dosyası var. 129 milletvekilinin 25'i AK Parti'li, 51'i CHP,'li 45'i HDP'li, 7'si MHP'li, biri ise bağımsız.
29.09.2021 Gündem
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste!
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste! AK Parti, CHP, MHP ve HDP'nin il il milletvekili listeleri belli oldu. AK Parti, CHP, HDP, MHP milletvekili adaylarının hangileri milletvekili olmayı başardı?
29.09.2021 Gündem
AK Partili Başkan'ın ölüm nedeni belli oldu
AK Partili Başkan'ın ölüm nedeni belli oldu İş yerinde ölü bulunan AK Parti Hassa Kadın Kolları Başkanı Türkan Ateş'in kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği tespit edildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hacı Bayram Türkoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hacı bayram türkoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.