H1n1 Virüsü

H1n1 Virüsü

Son dakika H1N1 virüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan H1N1 virüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını H1N1 virüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

H1n1 Virüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan h1n1 virüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 340 h1n1 virüsü haberi bulunmuştur. Tüm h1n1 virüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serdar Ortaç’ın annesi paylaştı! Eski gelin Chloe Loughan'dan yanıt gecikmedi
Serdar Ortaç’ın annesi paylaştı! Eski gelin Chloe Loughan'dan yanıt gecikmedi Şarkıcı Serdar Ortaç'ın 4 yıldır hastanede enfeksiyon (H1N1 virüsü) tedavisi gören iki çocuk babası kardeşi Serkan Ortaç (39), 12 Mart'ta hayata veda etmişti. Yaşadığı acıyla sarsılan ünlü şarkıcının annesi Nesrin Ortaç, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Ortaç'ın bu paylaşıma Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughan sessiz kalmadı.
5.04.2023 Magazin
Serdar Ortaç: Ölmekten korkmuyorum, bugün gitsem mutlu giderim
Serdar Ortaç: Ölmekten korkmuyorum, bugün gitsem mutlu giderim Şarkıcı Serdar Ortaç'ın 2019 yılından bu yana hastanede enfeksiyon (H1N1 virüsü) tedavisi gören iki çocuk babası kardeşi Serkan Ortaç (39), 12 Mart'ta hayata veda etmişti. Meslektaşına verdiği 'Bilsem Ki' şarkısının klip çekiminde gazetecilerin sorularını yanıtlayan 53 yaşındaki popçu, "Ben de gideceğim. Hepimiz gideceğiz. Bugün gitsem mutlu giderim" dedi.
25.03.2023 Magazin
Hastalıklar arttı, vatandaşlar şifayı orada aradı
Hastalıklar arttı, vatandaşlar şifayı orada aradı Gribal enfeksiyonların artmasıyla vatandaşlar aktarlara koşarken bitki çaylarında satış patlaması yaşandı.
31.12.2021 Sağlık
ABD'de bu yıl 105 çocuk grip nedeniyle can verdi
ABD'de bu yıl 105 çocuk grip nedeniyle can verdi ABD'de bu yıl gripten ölen çocuk sayısı 105'e çıkarak 2009'dan bu yana en yüksek rakamına ulaştı.
22.02.2020 Sağlık
Aksaray'daki Corona virüs şüphesine son nokta konuldu
Aksaray'daki Corona virüs şüphesine son nokta konuldu Aksaray'da olası bir Corona virüsü ihtimaline karşı tedbir amacıyla hastaneye kaldırılan 10'u Çinli 12 kişi taburcu edildi.
28.01.2020 Gündem
Domuz gribi nedir? Domuz gribi ve normal grip arasındaki farklar nelerdir?
Domuz gribi nedir? Domuz gribi ve normal grip arasındaki farklar nelerdir? Domuz gribi; mevsimsel grip ile benzer belirtiler göstermektedir. Bir dönem salgın haline gelen domuz gribine karşı önlemler almak ve dikkatli olmak gerekiyor. İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Aliye Abdullayeva, domuz gribi ve normal grip arasındaki farkları sizler için anlattı.
24.01.2020 Sağlık
İl Sağlık Müdürlüğü'nden 'grip' açıklaması
İl Sağlık Müdürlüğü'nden 'grip' açıklaması Muğla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından son zamanlarda grip vakalarındaki artışa yönelik açıklama yapıldı. Açıklamada, mevsimsel gribin her yıl tüm dünyada ciddi sayıda klinik hastalığa sebebiyet veren, özellikle risk gruplarında ağır seyredebilen bir hastalık olduğu belirtildi.
22.01.2020 Sağlık
H1N1 virüsü korkusu hastaneleri doldurdu
H1N1 virüsü korkusu hastaneleri doldurdu Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte salgın hastalıklar nedeniyle panik yaşayan hastalar hastanelerin acil servislerine yöneliyor.
21.01.2020 Sağlık
Grip salgınıyla ilgili rahatlatan açıklama
Grip salgınıyla ilgili rahatlatan açıklama TTB Merkez Konseyi 2. Başkanı Ali Çerkezoğlu, “Grip her kış olur, yayılır. H1N1 virüs türü de herhangi bir virüs türünden çok farklı değildir. Gerekli tedbirlerin alınması durumunda telaş edilecek bir durum olmadığını düşünüyoruz” dedi.
18.01.2020 Sağlık
Her grip 'domuz gribi' değil
Her grip 'domuz gribi' değil Son dönemde influenza (grip) salgınında artış olduğunu belirten uzmanlar, geçmeyen hırıltılı öksürük, yüksek ateş, burun akıntısı, yorgunluk gibi belirtileri olan kişilerin uzmana başvurması gerektiğine vurgu yaptı. Uzmanlar, her grip vakasına 'domuz gribi' denilmesinin yanlış olduğunu belirtti.
17.01.2020 Sağlık
Sağlık Bakanlığı’ndan domuz gribi açıklaması!
Sağlık Bakanlığı’ndan domuz gribi açıklaması! H1N1 (domuz gribi) şüphesiyle hayatını kaybeden 2 çocuğun ölüm sebebinin belirlenmesi için Sağlık Bakanlığı inceleme başlattı. Açıklamada “Domuz gribi artık mevsimsel grip ajanları arasında” denildi.
16.01.2020 Sağlık
Sağlık Bakanlığı’ndan İstanbul’da iki çocuğun ölümü ile ilgili flaş açıklama
Sağlık Bakanlığı’ndan İstanbul’da iki çocuğun ölümü ile ilgili flaş açıklama Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada,"İstanbul’da H1N1 şüphesiyle hayatını kaybeden iki çocuğumuzun ölüm sebebinin belirlenmesi için de inceleme başlatılmıştır." denildi.
15.01.2020 Gündem
Öldürücü grip geri mi döndü?
Öldürücü grip geri mi döndü? Çocuk ve yaşlılarda ağır seyreden H1N1 virüsünün, Beylikdüzü’nde iki çocuğun ölümüne yol açtığı iddia edilirken, uzmanlara göre mutasyon geçiren virüs tehlikeli sonuçlara neden olabilir. Prof. Dr. Kurugöl “2007’deki domuz gribi salgınından çok daha ağır seyreden bir tablo söz konusu. Son birkaç gündür, yoğun bakıma çok sayıda çocuk hasta yatırdık, ölümler görebiliriz” dedi.
15.01.2020 Sağlık
Soğuk hava, hastalıkları ve domuz gribi vakalarını tetikledi
Soğuk hava, hastalıkları ve domuz gribi vakalarını tetikledi Son günlerde hava sıcaklığının hızla düşmesi ve şiddetli fırtına hastalıklara davetiye çıkardığı gibi domuz gribi vakalarında da artışa sebep oldu. Dr. Hakani Hazar “Mevsim değişikliği, soğuk ve sıcağın birbirine karışması hastalıkları tetikledi. Son bir ayda 10’dan fazla kişinin halk arasında domuz gribi diye adlandırılan hastalığa yakalandığını gördük” diye konuştu.
10.01.2020 Sağlık
Sağlık Bakanlığı'ndan grip uyarısı! Aile hekimi...
Sağlık Bakanlığı'ndan grip uyarısı! Aile hekimi... Sağlık Bakanlığı'nca, üst solunum yolu enfeksiyonlarının mevsimsel artışının geçen yıllarla benzer oranda seyrettiği halde, Kasım ve Aralık aylarında acil servislere başvuru sayılarında geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 10'luk bir artış tespit edildiği belirtilerek, "Grip ve benzeri üst solunum yolu hastalıklarında vatandaşlarımızın öncelikle acil servislere değil, aile hekimine müracaat etmesi gerekmektedir" denildi.
6.01.2020 Sağlık
İran'da grip salgınından ölenlerin sayısı 106'ya yükseldi
İran'da grip salgınından ölenlerin sayısı 106'ya yükseldi İran Sağlık Bakanlığı Enfeksiyon Hastalıkları Daire Başkanı Hüseyin İrfaniyan, ülkede grip salgını nedeniyle son bir haftada 7 kişinin öldüğünü, eylül ayından bu yana hayatını kaybedenlerin sayısının ise 106'ya çıktığını söyledi.
22.12.2019 Sağlık
İran'da grip alarmı! 106 kişi hayatını kaybetti
İran'da grip alarmı! 106 kişi hayatını kaybetti İran Sağlık Bakanlığı Enfeksiyon Hastalıkları Daire Başkanı Hüseyin İrfaniyan, ülkede grip salgını nedeniyle son bir haftada 7 kişinin öldüğünü, eylül ayından bu yana hayatını kaybedenlerin sayısının ise 106'ya çıktığını söyledi.
22.12.2019 Gündem
Myanmar'da domuz gribi salgını
Myanmar'da domuz gribi salgını Salgının görüldüğü bir ayda 54 kişi yaşamını yitirdi.
16.07.2019 Dünya
"En tehlikeli dönem başladı"
"En tehlikeli dönem başladı" Dahiliye Uzmanı Dr. Fatih Öner Kaya, bu ayda herkesin iş ya da günlük yaşam gereği sıklıkla el sıkılması gerekiyorsa dezenfektan olarak yanlarında kolonya bulundurması gerektiğini belirterek, "Haftada en az iki kez ayak paça çorbası içmeyi ihmal etmeyin. Bu çorbanın içindeki kolajen dokunun varlığı gribe karşı koruyucu olabiliyor" dedi.
4.03.2019 Sağlık
Yemen'de domuz gribi ve salgın hastalıklar artıyor
Yemen'de domuz gribi ve salgın hastalıklar artıyor Yemen'de iç savaş nedeniyle derinleşen krizle birlikte salgın hastalıklar ve domuz gribi olarak bilinen H1N1 virüsü hızla yayılıyor
25.01.2019 Sağlık
Rusya'da 24 kişiye domuz gribi teşhisi konuldu
Rusya'da 24 kişiye domuz gribi teşhisi konuldu Rusya'da, domuz gribi olarak bilinen H1N1 virüsü nedeniyle ilk ölüm haberi gelirken 24 kişiye domuz gribi teşhisi konuldu.
10.01.2019 Dünya
Hindistan'da domuz gribi 56 can aldı
Hindistan'da domuz gribi 56 can aldı Hindistan'nın Mumbai kentinde, 12 gün içinde 56 kişi domuz gribinden hayatını kaybetti.
12.10.2018 Dünya
'Grip geçen yıla oranla düşük düzeyde seyrediyor'
'Grip geçen yıla oranla düşük düzeyde seyrediyor' Sağlık Bakanlığı yetkilileri, bu yıl grip sezonunda hem influenza A hem de influenza B virüslerinin saptandığını, gribin mevsimsel seyrinin beklenen düzeyde, geçen yıl ile kıyaslandığında ise daha düşük düzeyde olduğunu belirtti.
19.01.2018 Sağlık
Myanmar'da salgın nedeniyle 12 kişi hayatını kaybetti
Myanmar'da salgın nedeniyle 12 kişi hayatını kaybetti Myanmar'da "domuz gribi" olarak bilinen H1N1 virüsü nedeniyle 12 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.
31.07.2017 Dünya
Myanmar'da domuz gribi 3 can aldı
Myanmar'da domuz gribi 3 can aldı Myanmar'da, domuz gribi olarak da bilinen H1N1 virüsü nedeniyle ay başından bu yana 3 kişinin öldüğü bildirildi.
25.07.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

H1n1 Virüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki h1n1 virüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.