Güzel

Güzel

Son dakika güzel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güzel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güzel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güzel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güzel gelişmeleri de dahil olmak üzere 69.926 güzel haberi bulunmuştur. Tüm güzel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milli Muharip Uçak KAAN, ikinci uçuşunu başarı ile tamamladı
Milli Muharip Uçak KAAN, ikinci uçuşunu başarı ile tamamladı Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden Milli Muharip uçak KAAN, ikinci uçuşunu başarıyla tamamladı. KAAN, 14 dakika havada kalarak, 10.000 feet irtifa ve 230 knot hıza ulaşmayı başardı.
6.05.2024 Ekonomi
Hıdırellez coşkusu devam ediyor! Dilekler Tunca Nehri’ne bırakıldı
Hıdırellez coşkusu devam ediyor! Dilekler Tunca Nehri’ne bırakıldı Edirne'de Kakava-Hıdırellez Şenlikleri'nin son gününde, Tunca Nehri kıyısında kağıda yazdıkları dileklerini suya atan ve ağaçlara asan vatandaşların eğlendiğini belirten Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, "Kapanışımızı kadın odaklı olması beni çok memnun etti" dedi.
6.05.2024 Gündem
Yerli ve milli doğal gaz heyecanı! İlk ateşi yandı
Yerli ve milli doğal gaz heyecanı! İlk ateşi yandı Türkiye’nin en büyük özel sektör doğalgaz arama ve üretim şirketi TBNG’nin (Trakya Havzası Doğalgaz Şirketi), Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi’nin desteğiyle hazırladığı yeni sondaj programı kapsamında, Silivri’de açtığı yeni kuyulardan gaz çıkarılmaya başlandı. İlk ateşin yakılmasıyla birlikte çıkarılan doğalgaz dağıtıma hazır hale geldi.
5.05.2024 Gündem
Tuğba Özay geri döndü! Paylaşımları olay oldu
Tuğba Özay geri döndü! Paylaşımları olay oldu Bir dönemler podyumda tozu dumana katan ünlü şarkıcı ve manken Tuğba Özay, bir süredir sosyal medya detoksu yapıyordu. Hesabını tekrar kullanmaya başlayan Tuğba Özay, sosyal medyasında detoks sonrası yaptığı paylaşımla yer yerinden oynadı. Güzel mankenin pozunu görenlerin ağzı açık kaldı.
5.05.2024 Magazin
Adana'da bisiklet tutkunları ‘Sağlığın keyfini bisikletle sürelim’ sloganıyla pedalları çevirdi! "Umarım devamı gelir"
Adana'da bisiklet tutkunları ‘Sağlığın keyfini bisikletle sürelim’ sloganıyla pedalları çevirdi! "Umarım devamı gelir" Adana'da 'Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim' sloganıyla 11. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu gerçekleştirildi. Merkez Park'ta start verilen bisiklet turu, yaklaşık 10 kilometrelik güzergahın tamamlanmasının ardından bisikletlilerin yeniden Merkez Park'ta bir araya gelmesiyle sona erdi.
5.05.2024 Adana
Hıdırellez mesajları ve sözleri 2024:  Hıdırellez mesajları resimli ve Hoş Geldin Bahar sözleri
Hıdırellez mesajları ve sözleri 2024: Hıdırellez mesajları resimli ve Hoş Geldin Bahar sözleri Hıdırellez Bayramı kutlama mesajı ve sözleri paylaşılmaya başladı. Hıdırellez mesajları resimli ve Hoş Geldin Bahar yazılı seçenekleriyle gündemde. Hızır ve İlyas peygamberlerin bir araya geldiği inanışı da mesajlar da vurgulanıyor. İşte, en güzel, kısa, uzun, farklı, mutluluk verici Hıdırellez mesajları 2024...
5.05.2024 Gündem
Mustafa Sarıgül'den Erdoğan- Özel görüşmesiyle ilgili açıklama: Görüşmenin gerçekleşmesini isteyen seçmendir
Mustafa Sarıgül'den Erdoğan- Özel görüşmesiyle ilgili açıklama: Görüşmenin gerçekleşmesini isteyen seçmendir CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, CNN TÜRK'te "Hafta Sonu" programında Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Sarıgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesiyle ilgili, "Bu görüşmenin yapılmasını isteyen seçmendir. Seçmen dedi ki normalleşin, biz kavga istemiyoruz. Seçimden sonra bir yumuşama dönemine girildi" dedi.
4.05.2024 Gündem
Hıdırellez kutlama mesajları > Resimli, dualı, anlamlı Hıdırellez mesajları ve sözleri ile Hıdırellez dilekleri resimli mesajlar
Hıdırellez kutlama mesajları > Resimli, dualı, anlamlı Hıdırellez mesajları ve sözleri ile Hıdırellez dilekleri resimli mesajlar Hıdırellez mesajları 2024, günün anlam ve önemine istinaden aranan konu başlıklarından biri oldu. Dileklerin dilendiği Hıdırellez’de en güzel kısa ve değişik Hıdırellez günü mesajları paylaşılmak için sorgulanıyor. Her yıl 5-6 Mayıs'ta kutlanan "Hıdırellez", Anadolu, Orta Doğu, Irak, Suriye, Kırım, Azerbaycan ile Balkan ülkelerinde "bayram" olarak kutlanır. İşte bir araya getirdiğimiz birbirinden farklı resimli, dualı, anlamlı Hıdırellez mesajları ve sözleri…
4.05.2024 Gündem
Hande Erçel'in tarzının bedeli ortaya çıktı!
Hande Erçel'in tarzının bedeli ortaya çıktı! Son olarak Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Bambaşka Biri' projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, sosyal medya sayfasından iddialı pozlarını paylaştı. Ünlü ismin fotoğraf çekimi için giydiği elbisenin fiyatı da ortaya çıktı.
4.05.2024 Magazin
Amerika'da ölen sosyal medya fenomeninin avukatı konuştu! 'Elimizde delil var'
Amerika'da ölen sosyal medya fenomeninin avukatı konuştu! 'Elimizde delil var' 'İşte Benim Stilim' isimli televizyon yarışmasıyla ünlenen Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeninin avukatı Fethi Öksüz, soruşturmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Öksüz, "Vefat ettiği vakitte şüpheli şahsın yanında bulunduğuna ilişkin elimizde şu anda mevcut bir delil var" dedi.
3.05.2024 Gündem
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesi belli oldu
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesi belli oldu Sarı-kırmızılı kulüpte 25 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi yeniden başkanlığa adaylığını koyan Dursun Özbek, listesini teslim etti.
3.05.2024 Galatasaray
Bakan Özhaseki: Şimdi iş başında koşturma dönemi
Bakan Özhaseki: Şimdi iş başında koşturma dönemi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesi Malatya’da çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, “Bizim literatürümüze güzel bir söz vardır. ‘Seçim biter geçim başlar’. Şimdi geçim dönemi, şimdi iş başında koşturma dönemi” dedi.
3.05.2024 Gündem
Mahallenin maskotu haline geldi! Kurulan kamera sayesinde saniye saniye izlenecek
Mahallenin maskotu haline geldi! Kurulan kamera sayesinde saniye saniye izlenecek Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Mahallesi'nin kırsal Naip Mahallesi'ndeki elektrik direğini 20 yıldır mesken tutan ve yapılan yuvaya yerleşen 'Gelendost' adı verilen leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü (DKMP) tarafından kurulan kamera sistemi ile 24 saat izlenmeye başlanacağı belirtildi.
3.05.2024 Gündem
Öğrenciler ‘Medeniyetler Buluşması’ etkinliği yaptı! Renkli halk oyunları gösterisi sergilendi
Öğrenciler ‘Medeniyetler Buluşması’ etkinliği yaptı! Renkli halk oyunları gösterisi sergilendi ‘Medeniyetler Buluşması’ etkinliğinde dünyayı tanıtmayı amaçlayan Mektebim Koleji, Kahraman Mektepliler Projesi bu yıl Forte Kültür Sanat Akademi ve Silivri Belediyesi ortaklığıyla ikinci kez yapıldı. Projenin gala gecesinde Sırbistan, Bulgaristan ve Türkiye’den katılım sağlayan yaklaşık 400 öğrenci dansları ve yöresel oyunları ile renkli görüntüler objektiflere yakalandı.
3.05.2024 Gündem
Türkan ve Somer aşkında mutlu son! Üç Kız Kardeş'te muhteşem final
Türkan ve Somer aşkında mutlu son! Üç Kız Kardeş'te muhteşem final Kanal D’nin üç sezondur ekranda olan, sıcak ve samimi hikayesi ile izleyicilerin gönlünü fetheden dizisi Üç Kız Kardeş, final yapmaya hazırlanıyor.
3.05.2024 Magazin
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Tüp bebek dönemine son! Yapay zeka kullanılarak anne rahmine yerleştirildi
Tüp bebek dönemine son! Yapay zeka kullanılarak anne rahmine yerleştirildi Tüp bebek tedavisinde geliştirdiği yapay zeka projesi ile anne rahmi değerlendirmede bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner, beş yıldır bebek özlemi yaşayan aileye müjdeli haberi verdi. Öner, "Yerli ve milli yapay zeka yazılımımız ile anne rahmine, hem kanlanmasına hem de şekline bakarak yüzde kaç ihtimalle gebelik getireceği hakkında bilgi ediniyoruz" dedi.
2.05.2024 Gündem
YENİ CUMA MESAJLARI: 3 Mayıs Mübarek Cuma gününde gönderebileceğiniz en güzel, yeni, kısa, uzun ve anlamlı cuma mesajı seçenekleri ve sözleri
YENİ CUMA MESAJLARI: 3 Mayıs Mübarek Cuma gününde gönderebileceğiniz en güzel, yeni, kısa, uzun ve anlamlı cuma mesajı seçenekleri ve sözleri Cuma günlerinde sevdiklerimizle güzel dilekleri paylaşmak için en güzel sözler arayışındaysanız, işte size özel birkaç öneri. Cuma namazı saatlerine yaklaşırken sevdiklerinize içtenlikle hitap edebileceğiniz birkaç mesaj… İşte 3 Mayıs Mübarek Cuma gününde gönderebileceğiniz yeni Cuma mesajları…
2.05.2024 Gündem
Erden Timur'dan seçim açıklaması: Görevimiz devam ediyor
Erden Timur'dan seçim açıklaması: Görevimiz devam ediyor Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, 1905 GSYİAD’ın düzenlediği ödül töreninin ardından açıklamalarda bulundu. Erden Timur, 25 Mayıs'ta yapılacak seçim hakkında konuştu.
2.05.2024 Galatasaray
Hesabınıza para geldi 777 mesajı nedir? Twitter Hesabınıza Para Geldi 777 olayı
Hesabınıza para geldi 777 mesajı nedir? Twitter Hesabınıza Para Geldi 777 olayı Hesabınıza para geldi 777 ne demek? Sosyal medya platformu X’in keşfet kısmında yer alan Hesabınıza para geldi 777 konusunun ne olduğu araştırılıyor.
2.05.2024 Gündem
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kapasite Geliştirme ve Eğitim Çalıştayı katılımcılarına hitap etti. Erdoğan, "Almanya Cumhurbaşkanı'na da ifade ettim, Solingen faciasından 31 yıl sonra 4 kardeşimize düzenlenen ırkçı saldırıyı gündeme getirdim. Tamamen aydınlatılması ve sorumluların cezalandırılması gerektiğini söyledim. Bu hadiseler karşısında sessiz kalamayız." dedi.
2.05.2024 Gündem
İstanbul'da ilk evini alacaklara özel proje hayata geçiyor! Yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor
İstanbul'da ilk evini alacaklara özel proje hayata geçiyor! Yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor Ev alma planı yapanlara güzel haber! Uygun koşullarla ev sahibi olmak mümkün hale geliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde, konut hamlesi kapsamında İstanbul’da evi olmayanları ev sahibi yapmak amacıyla Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları iş birliği ile hayata geçirilen ve büyük ilgi gören ‘Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi’nin ilk iki etabının kuraları çekiliyor.
2.05.2024 Ekonomi
Mine Tugay iddialı paylaşımlarına yenisini ekledi! 'Denemesem olmazdı'
Mine Tugay iddialı paylaşımlarına yenisini ekledi! 'Denemesem olmazdı' Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Mine Tugay tatil için Avusturya'ya gitti. Sosyal medya hesabından seyahatiyle ilgili keyifli paylaşımlar yapan güzel isim, eksi 15 derecede göle girdiği anları, sevenleriyle paylaştı.
2.05.2024 Magazin
Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu
Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde mevziye yıldırım düşmesi sonucu Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş'ın şehit olduğunu açıkladı.
1.05.2024 Gündem
Havaların ısınmasıyla kadınların 'ot' mesaisi başladı!
Havaların ısınmasıyla kadınların 'ot' mesaisi başladı! Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kadınlar, bahar mevsimi ile sarı çiçekler açan ovada, peynir ve çeşitli yemek yapımında kullanılan otları toplamaya başladı.
1.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güzel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güzel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.