Güven Hokna

Güven Hokna

Son dakika Güven Hokna haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Güven Hokna ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Güven Hokna haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güven Hokna

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güven hokna gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 güven hokna haberi bulunmuştur. Tüm güven hokna haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güven Hokna İnci Taneleri’nin Dilber’ine övgüler yağdırdı: O ne oynayacağını bilir!
Güven Hokna İnci Taneleri’nin Dilber’ine övgüler yağdırdı: O ne oynayacağını bilir! Türkiye’nin fenomen dizisi “Yaprak Dökümü”nün Hayriye Hanım’ı Güven Hokna, “Aramızda Kalmasın” adlı programa konuk oldu. Hokna programda Kanal D’de yayınlanan İnci Taneleri dizisinde yer alan Hazar Ergüçlü hakkında övgü dolu sözler söyledi.
2.04.2024 Magazin
Güven Hokna: Önüne gelen 'ben tiyatro yapıyorum' diyor
Güven Hokna: Önüne gelen 'ben tiyatro yapıyorum' diyor Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden 'Yaprak Dökümü'nde oynadığı Hayriye Tekin karakteri ile hafızalara kazanan duayen tiyatro ve dizi oyuncusu Güven Hokna, şimdilerde ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor. Fahriye Evcen, Gökçe Bahadır, Deniz Çakır, Neslihan Atagül gibi isimlerle çalışan usta oyuncu, sinema ve dizi dünyasına kazanan isimler hakkında konuştu.
30.12.2022 Magazin
Arda Kural sıkıntılı günleri geride bıraktı! "Efsane geri gelmiş"
Arda Kural sıkıntılı günleri geride bıraktı! "Efsane geri gelmiş" 'Yerli Leonardo DiCaprio' olarak bir dönemin en çok konuşulan ismi Arda Kural, psikolojik sorunların etkisiyle uzun süre özel hayatıyla gündeme gelmişti. Sıkıntılı günleri geride bırakan oyuncunun son hali şaşırttı. Saçlarını kestiren Arda Kural'ın verdiği kilolar da dikkatlerden kaçmadı. "Ben hazırım" notuyla son halini paylaşan Kural'a sevenlerinden yorum yağdı.
8.11.2022 Magazin
'Yaprak Dökümü' hafta içi her gün Kanal D’de
'Yaprak Dökümü' hafta içi her gün Kanal D’de Kanal D’nin; yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz eserinden günümüze uyarlanan, toplam beş sezondan oluşan 'Yaprak Dökümü' dizisi, yeniden ekrana geliyor.
3.09.2022 Televizyon
Aykut Enişte filmi oyuncuları kim? Aykut Enişte filmi konusu ne? Aykut Enişte filmi 2 ne zaman çıkıyor? İşte Aykut Enişte filmi oyuncu kadrosu!
Aykut Enişte filmi oyuncuları kim? Aykut Enişte filmi konusu ne? Aykut Enişte filmi 2 ne zaman çıkıyor? İşte Aykut Enişte filmi oyuncu kadrosu! Aykut Enişte filmi televiyon ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. 2019 Mayıs ayında vizyona giren bir tür durum komedisi filmi olan Aykut Enişte filminin ilkinin yönetmenliğini Onur Bilgetay yaptı. Yapımcılığını Necati Akpınar'ın üstlendiği, senaryosunu ise Cem Gelinoğlu ve Giray Altınok'un yazdığı Aykut Enişte filmi eğlenceli sahneleri ve ince mizahı ile ekranlarda olacak. Öte yandan Aykut Enişte filminin ikincisi de çekildi. Peki, Aykut Enişte filmi oyuncuları kim? Aykut Enişte filmi konusu ne? Aykut Enişte filmi 2 ne zaman çıkıyor? İşte Aykut Enişte filmi oyuncu kadrosu!
3.05.2022 Televizyon
Efsane dizi yeniden ekranlara geliyor!
Efsane dizi yeniden ekranlara geliyor! İzlenme rekorları kıran “Yaprak Dökümü” yeniden ekranda...
14.12.2020 Televizyon
Ferhunde Hanım ve Kızları nerede ve ne zaman çekildi? Ferhunde Hanım ve Kızları dizisi oyuncuları kim?
Ferhunde Hanım ve Kızları nerede ve ne zaman çekildi? Ferhunde Hanım ve Kızları dizisi oyuncuları kim? Nostaljik dizi Ferhunde Hanım ve Kızları usta oyunculardan oluşan oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgi çekiyor. Türkiye'nin ilk günlük dizilerinden olan Ferhunde Hanım ve Kızları Türkiye'nin yayınlanan uzun soluklu dizilerinden biri. Nostalji kuşağı ile yeniden yayınlanmaya başlayan Ferhunde Hanım ve Kızları izleyici tarafından hala ilgiyle takip ediliyor. Peki, Ferhunde Hanımlar kaç yılında başladı? Ferhunde Hanım ve Kızları dizisi oyuncuları kim? Ferhunde Hanım ve Kızları nerede ve ne zaman çekildi? İşte Ferhunde Hanım ve Kızları dizisi hakkında merak edilenler...
26.05.2020 Gündem
Güven Hokna kimdir?
Güven Hokna kimdir? Güven Hokna başarılı oyunculuğuyla gündeme geliyor. Oynadığı dizilerde performansıyla kendisine hayran bırakan Güven Hokna'nın hayatına dair bilgiler merak edilmeye ve gündemde araştırılmaya başlandı. İşte Güven Hokna kimdir? Sorusunun yanıtı...
3.10.2018 Gündem
Güven Hokna'dan Talat Bulut açıklaması
Güven Hokna'dan Talat Bulut açıklaması teve2'deki '2. Sayfa' programına konuk olan 'Yaprak Dökümü'nün usta oyuncusu Güven Hokna, Talat Bulut'un taciz iddiaları için "Talat'ın bu kadar aç bir pozisyonda olduğunu zannetmiyorum" dedi
3.10.2018 Magazin
Sinem Öztürk kimdir?
Sinem Öztürk kimdir? Sinem Öztürk'ün hayatı merak edilerek araştırılmaya başlandı. İkiz bebek beklediği duyulan Sinem Öztürk hakkında merak edilen bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. İşte Sinem Öztürk kimdir? Sorusunun yanıtı...
28.09.2018 Gündem
ATV o dizinin fişini çekti!
ATV o dizinin fişini çekti! ATV ekranlarında yayınlanan Bahtiyar Ölmez dizisi cumartesi günlerinde beklenen reytingi yakalayamayınca final kararı alındı.
15.03.2018 Televizyon
'Bahtiyar Ölmez'e sürpriz konuk!
'Bahtiyar Ölmez'e sürpriz konuk! Usta oyuncu Haldun Boysan, cumartesi akşamları Atv’de ekrana gelen 'Bahtiyar Ölmez' dizisine silah kaçakçısı 'Topal Hamdi' rolüyle konuk oyuncu oldu.
16.11.2017 Televizyon
'Bahtiyar Ölmez' ders oldu!
'Bahtiyar Ölmez' ders oldu! Yetkin Dikinciler’in birbirine tıpatıp benzer iki karakteri canlandırdığı, 11 Kasım Cumartesi günü ekranlara gelecek olan Atv’nin yeni dizisi 'Bahtiyar Ölmez' ders konusu oldu. Yetkin Dikinciler, Hande Subaşı ve Güven Hokna'nın yanısıra deneyimli oyuncu kadrosuyla dikkati çeken 'Bahtiyar Ölmez' dizisi, cumartesi günü seyirciyle buluşacak.
7.11.2017 Televizyon
'Bahtiyar Ölmez'in yayın tarihi belli oldu!
'Bahtiyar Ölmez'in yayın tarihi belli oldu! Yetkin Dikinciler'in birbirine tıpatıp benzer iki karakteri canlandırdığı ‘Bahtiyar Ölmez’ dizisi, 11 Kasım Cumartesi akşamı Atv'de ekrana gelecek.
2.11.2017 Televizyon
Hazal Şenel, 'Bahtiyar Ölmez'de!
Hazal Şenel, 'Bahtiyar Ölmez'de! Yapımcılığını Nehir Yapım Muharrem Gürer’in üstlendiği, ATV'nin yeni dizisi 'Bahtiyar Ölmez'in oyuncu kadrosu genişliyor.
11.10.2017 Televizyon
'Bahtiyar Ölmez'in sevimli misafiri
'Bahtiyar Ölmez'in sevimli misafiri Yapımcılığını Nehir Yapım Muharrem Gürer’in üstlendiği Atv’nin yeni dizisi 'Bahtiyar Ölmez'in çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Dizi ekibi, önceki gün sürpriz bir misafir ağırladı.
10.10.2017 Televizyon
'Bahtiyar Ölmez'in çekimleri başladı
'Bahtiyar Ölmez'in çekimleri başladı Yetkin Dikinciler ve Hande Subaşı'nın başrollerini paylaştığı ATV’nin yeni dizisi 'Bahtiyar Ölmez’in çekimlerine İstanbul'da başlandı.
28.09.2017 Televizyon
Kurtlar Vadisi'ni kimse istemiyor!
Kurtlar Vadisi'ni kimse istemiyor! Habertürk gazetesi yazarı Mustafa Doğan, bugünkü yazısında "Kurtlar Vadisi" dizisinin ekrana dönüp dönmeyeceği sorusuyla ilgili önemli bir bilgi aktardı.
14.09.2017 Televizyon
Sürpriz konuk
Sürpriz konuk Yeni bölümüyle 21 Kasım Pazartesi Fox ekranlarından izleyicisiyle buluşacak olan ‘Bana Sevmeyi Anlat’ta bu hafta büyük bir sürpriz var...
16.11.2016 Magazin
Aile yemeği buluşturdu
Aile yemeği buluşturdu 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı vesilesiyle önceki akşam Asmalımescit Sahrap Pera Restoran’da yemek verildi...
24.04.2016 Magazin
Sen Benimsin 10.bölüm fragmanı yayınlandı-izle
Sen Benimsin 10.bölüm fragmanı yayınlandı-izle Her geçen hafta reytinglerdeki başarısını bir üst seviyeye taşıyan Sen Benimsin dizisinin, 10.bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv'de yayınlanan ve ilgiyle takip edilen dizinin bu bölümümde de heyecan dorukta. Sen Benimsin 10.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.
19.08.2015 Magazin
Sen Benimsin 10.bölüm fragmanı yayınlandı-izle
Sen Benimsin 10.bölüm fragmanı yayınlandı-izle Her geçen hafta reytinglerdeki başarısını bir üst seviyeye taşıyan Sen Benimsin dizisinin, 10.bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv'de yayınlanan ve ilgiyle takip edilen dizinin bu bölümümde de heyecan dorukta. Sen Benimsin 10.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde
17.08.2015 Magazin
Sen Benimsin 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Sen Benimsin 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle FOX TV ekranlarında yepyeni bir dizi başladı: Sen Benimsin. İlk bölümüyle ilgileri üzerine çeken Sen Benimsin'in 2. bölümünde neler olacak? İşte Sen Benimsin 2. bölümden fragman ve detaylar...
23.06.2015 Magazin
Evliliklerine şok yorum!
Evliliklerine şok yorum! Usta oyuncu Güven Hokna, Yaprak Dökümü’nde kızını oynayan Gökçe Bahadır’a bir kez daha çok ağır sözler söyledi.
30.11.2014 Magazin
'Gökçe Bahadır yanlış yaptı!'
'Gökçe Bahadır yanlış yaptı!' Usta oyuncu Güven Hokna Kanaltürk'te yayınlanan 2.Sayfa programına konuk oldu. Eski rol arkadaşıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
20.11.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Güven Hokna ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güven hokna haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.