Güneysu

Güneysu

Son dakika güneysu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güneysu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güneysu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güneysu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güneysu gelişmeleri de dahil olmak üzere 315 güneysu haberi bulunmuştur. Tüm güneysu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı Rize’de Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Rahmi Metin belediye başkanı oldu. İlçelerde ise AK Parti 7, CHP 3, MHP ise 1 başkanlık kazandı.
1.04.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Rizeliler ile iftar programında bir araya geldi.
28.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de Ayder Yaylası’nda
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de Ayder Yaylası’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’de turizm merkezi Ayder Yaylası’ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde denetledi. ​Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, akşam saatlerinde kentten ayrılması bekleniyor.
6.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal, Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a, Kavala’ya ‘bay bay’ dedi. Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi. O da aynen Demirtaş'a, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı, yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuza omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin. Hep onlarla beraberdin” dedi.
5.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rize ve ilçelerinden çok güçlü bir ses çıkaralım istiyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rize ve ilçelerinden çok güçlü bir ses çıkaralım istiyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, genel seçimlerde Rize’de milletvekili sayısında bir düşüş yaşadıklarını belirterek “Herhalde yerel seçimlerde aynı düşüşü yaşamayız. Bunun için çok farklı bir gayret gerekecek bu gayretlerle birlikte inşallah Rize ve ilçelerinden çok güçlü bir ses çıkaralım istiyorum” dedi.
4.11.2023 Gündem
Rize'de şelalede tehlikeli serinlik!
Rize'de şelalede tehlikeli serinlik! Rize'nin Güneysu ilçesinde, sıcaktan bunalanlar, Katarahte Şelalesi'nde ıslak kayalardan tırmanıp ulaştıkları zirveden, tehlikeye aldırış etmeden dereye atlayıp yüzerek serinledi.
31.08.2023 Yaşam
Şelalede tehlikeli serinlik
Şelalede tehlikeli serinlik Rize'nin Güneysu ilçesinde, sıcaktan bunalanlar, Katarahte Şelalesi'nde ıslak kayalardan tırmanıp ulaştıkları zirveden, tehlikeye aldırış etmeden dereye atlayıp yüzerek serinledi.
31.08.2023 Haber
Cumhurbaşkanı Seçimi kesin sonuçları Resmi Gazete'de yayımlandı
Cumhurbaşkanı Seçimi kesin sonuçları Resmi Gazete'de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), 28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tur oylamasına ilişkin kesin sonuçları, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.
1.06.2023 Gündem
Samsun 2023 seçim sonuçları: Samsun Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı! Samsun hangi parti kazandı?
Samsun 2023 seçim sonuçları: Samsun Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı! Samsun hangi parti kazandı? Samsun seçim sonuçları 14 Mayıs 2023 akşamı belli oluyor. Genel seçim sonuçlarının yanısıra 28. dönem milletvekili sonuçları da açıklanıyor. Partilerin, ittifakların oy oranlarının canlı olarak takip edileceği gazetevatan seçim 2023 sayfasında anlık olarak Samsun ilçelerin seçim sonuçları yer alacak. Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı adayları olduğu Samsun'da hangi parti kazandı? Samsun Cumhur ittifakı, Millet İttifakı kim kazandı? MHP, CHP, İYİ Parti, AK Parti, Yeşil Sol Parti oy oranları ne oldu? Samsun hangi parti kazandı? İşte 14 Mayıs 2023 Samsun seçim sonuçları...
14.05.2023 Seçim
Rize canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Rize hangi parti kazandı? Rize seçim sonucu ve canlı oy dağılımı
Rize canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Rize hangi parti kazandı? Rize seçim sonucu ve canlı oy dağılımı Rize seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları kapsamında yer açıklanıyor. gazetavatan.com seçim sayfasında yer alacak anlık oy dağılımı ve oy oranlarıyla Rize'de kazanan parti ve ittifak oy oranları yer alacak. 64 milyondan fazla seçmen yarın sandık başına gidecek. 07:00'da başlayacak oy verme işlemi 17:00'da bitecek. Açılan sandık sayısıyla paralel olarak Rize ilçe seçim sonuçları 2023 de belli olacak. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı oy sayıları da 14 Mayıs 2023 akşam saat 21:00'dan belli olacak. Peki Rize hangi parti kazandı? Rize Cumhurbaşkanı kazanan kim oldu?
14.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Davos'un benzerini Rize'mize kazandırıyoruz
Bakan Kurum: Davos'un benzerini Rize'mize kazandırıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Pendik’te Rizeliler Derneği ve Bitlisliler Derneğini ziyaret etti. Bakan Kurum, Rize'de eski termal otelin tamamen yenilendiğini belirterek, “Bittiğinde orada uluslararası kongrelerin yapılabileceği, dünya beşten büyüktür diyeceğimiz Davos'un benzerini Rize'mize kazandırıyoruz’’ dedi.
6.05.2023 Gündem
91 yaşındaki kadına bakıcı dehşeti! Yaşlı kadın hastanede ölüm kalım savaşı veriyor
91 yaşındaki kadına bakıcı dehşeti! Yaşlı kadın hastanede ölüm kalım savaşı veriyor Başkent'te bakıcısı tarafından darp edilen yaşlı kadın hastanede ölüm kalım savaşı veriyor. Yaşlı kadının başından aşağı sıcak yemek döküldüğü iddia edildi.
23.01.2023 Yaşam
Rize’nin 4 yaylasına ikişer kat sınırı
Rize’nin 4 yaylasına ikişer kat sınırı Rize’de 4 yayla için hazırlanan ve altyapı, ulaşım, yapılaşma, turizm tesislerini kapsayan yatay mimarili turizm master planı ile en fazla ikişer katlı, sınırlı sayıda yapılar inşa edilecek. Plan ile daha önce yapılan hataları bertaraf etme gayesinde olduklarını belirten ve kaçak yapılaşmaya karşı uyarılarda bulunan Rize Valisi Kemal Çeber, “Kaçak tüm yapıların yıkılacağını vatandaşlarım bilsin. Boşuna bu anlamda masraf etmesin” dedi.  
12.12.2022 Gündem
Celal Erdoğan öldü mü, neden öldü? Celal Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, cenaze töreni ne zaman ve nerede?
Celal Erdoğan öldü mü, neden öldü? Celal Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, cenaze töreni ne zaman ve nerede? AK Parti’nin önemli isimlerinden Celal Erdoğan hayatını kaybetti. Celal Erdoğan’ın vefat haberi sonrasında Celal Erdoğan neden öldü, Celal Erdoğan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Celal Erdoğan cenaze töreni ve ölüm nedeni…
29.11.2022 Gündem
Bakan Kurum: '2035 yılına kadar tek bir sağlıksız yapı bırakmayacağız'
Bakan Kurum: '2035 yılına kadar tek bir sağlıksız yapı bırakmayacağız' Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Allah’ınız izniyle 2035 yılına kadar ülkemizde afetlere dirençsiz tek bir sağlıksız yapı, tek bir çöküntü alanı bırakmayacağız” dedi.
12.11.2022 Ekonomi
Toplu ulaşımda yeni dönem! İlk kez devreye girdi, ücretsiz oldu
Toplu ulaşımda yeni dönem! İlk kez devreye girdi, ücretsiz oldu Türkiye'de bir ilk. Toplu ulaşımda ilk kez devreye alındı. Ücretsiz olarak başladı. Samsun Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de ilk olan ultra hızlı şarj özelliğine sahip elektrikli otobüsleri bugün itibarıyla hizmete aldı. Çevre dostu 10 elektrikli otobüs, vatandaşları TEKNOFEST KARADENİZ’in gerçekleştirildiği Çarşamba Havalimanı’na ücretsiz taşıdı. İşte son dakika haberinin detayları...
30.08.2022 Ekonomi
Rize'deki kazada yaralanan 8 kişi, ambulans uçakla ülkelerine götürüldü
Rize'deki kazada yaralanan 8 kişi, ambulans uçakla ülkelerine götürüldü  Rize’nin Güneysu ilçesinde duvara çarparak devrilen midibüste yaralanan 24 Suudi Arabistan vatandaşından 16'sı hastanede tamamlanan tedavileri sonrası taburcu oldu. 8'i ise Rize-Artvin Havalimanı’na gelen 2 ambulans uçakla ülkelerine gönderildi.
24.08.2022 Yaşam
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek kimdir? Gökmen Çiçek nereli, kaç yaşında, eşi kim?
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek kimdir? Gökmen Çiçek nereli, kaç yaşında, eşi kim? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlanan kararnameye göre Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Valiliği'ne atandı. Peki, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek kimdir? Gökmen Çiçek nereli, kaç yaşında, eşi kim?
12.05.2022 Gündem
Koronavirüsten 8 akrabasını kaybeden Şenay da hayatını kaybetti
Koronavirüsten 8 akrabasını kaybeden Şenay da hayatını kaybetti Koronavirüsle mücadele 2 yıla yakın zamandır devam ederken, salgın can almaya devam ediyor. Rize'de 15 ay içinde bir aileden 9 kişi koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.
20.02.2022 Gündem
Koronavirüsten 8 akrabasını kaybeden Şenay da entübe edildi!
Koronavirüsten 8 akrabasını kaybeden Şenay da entübe edildi! Rize'nin Güneysu ilçesinde koronavirüs nedeniyle 6 ayda 8 ferdini kaybeden, ölüm korkusu ile 10 yeni mezar yeri hazırlayan Genç ailesinin bir üyesi daha aynı hastalıktan yaşam mücadelesi veriyor.
27.05.2022 Gündem
Şenay Genç Yalçınkaya entübe edildi! 10 yeni mezar yeri hazırlanmıştı....
Şenay Genç Yalçınkaya entübe edildi! 10 yeni mezar yeri hazırlanmıştı.... Rize'nin Güneysu ilçesinde koronavirüs nedeniyle 6 ayda 8 ferdini kaybeden, ölüm korkusu ile 10 yeni mezar yeri hazırlayan Genç ailesinin bir üyesi daha aynı hastalıktan yaşam mücadelesi veriyor. Babası, ağabeyi, 2 halası ve 4 kuzenini bu hastalıktan kaybeden, evli ve 1 çocuk annesi Şenay Genç Yalçınkaya (36), 3 aşı olmasına rağmen ağır seyreden koronavirüs nedeniyle entübe edildi. Ali Genç, "Ne yazık ki Şenay kızımız da entübe edildi. Biz koronavirüsle büyük bir sınav veriyoruz. Aileden geriye 5 kişi kaldık, genlerimizin araştırılmasını istiyoruz" dedi.
20.02.2022 Gündem
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı Tatil haberleri peş peşe geliyor. Yoğun kar yağışı sonrası birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı Karadeniz'de ve Doğu Anadolu'da etkisini sürdürüyor. Artvin, Kastamonu, Hakkari, Rize ve Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime 17 Ocak Pazartesi günü ara verildi. İşte 17 Ocak 2022 Pazartesi günü eğitme ara verilen 14 il ve birçok ilçenin tam listesi...
16.01.2022 Gündem
Silahı kazayla ateş aldı, kendisi yaralandı arkadaşı hayatını kaybetti!
Silahı kazayla ateş aldı, kendisi yaralandı arkadaşı hayatını kaybetti! Rize’nin Güneysu ilçesinde iddiaya göre arkadaşının elindeki silahın yanlışlıkla ateş alması sonucu vurulan genç hayatını kaybetti. Olayda elindeki silahı ateş alan şahıs da yaralandı.
10.12.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Güneysu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güneysu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.