Günay Kore

Günay Kore

Son dakika günay kore haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan günay kore ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını günay kore haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Günay Kore

haberleri sayfasında son dakika yaşanan günay kore gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 günay kore haberi bulunmuştur. Tüm günay kore haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya Kupası'nda Güney Kore Portekiz'i son dakika golü ile yendi son 16'ya kaldı
Dünya Kupası'nda Güney Kore Portekiz'i son dakika golü ile yendi son 16'ya kaldı Dünya Kupası'nda son 16 biletini almayı garantileyen Portekiz, H Grubu'ndaki son maçında Güney Kore ile karşılaştı. Portekiz'e liderlik için 1 puan yetiyordu. Asya ekibinin ise tur için 3 puandan başka çaresi yoktu. Uzun yıllar unutulmayacak mücadelede Avrupa devi 5'te Ricardo Horta'yla öne geçti. Kore ise 27'de Young-Gwon Kim'le beraberliği yakaladı, 'maç bitti' denirken, 90+2'de Hee-chan Hwang sahneye çıktı, Asya temsilcisi son 16'ya kaldı, Uruguay yıkıldı!
2.12.2022 Şampiy10
LG Q70 duyuruldu! İşte fiyatı...
LG Q70 duyuruldu! İşte fiyatı... LG; Kore'de gerçekleştirdiği bir etkinlikle birlikte yeni telefonu LG Q70'i tanıttı.
30.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Trump’dan Kuzey Kore zirvesine ilişkin açıklama: Ne olacak göreceğiz!
Trump’dan Kuzey Kore zirvesine ilişkin açıklama: Ne olacak göreceğiz! ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore’nin Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanan zirveyi iptal etme tehdidi ile ilgili bilgilendirilmediğini söyledi
16.05.2018 Dünya
‘Düşman kardeşler’ barıştı
‘Düşman kardeşler’ barıştı Yarım asırı aşkın süredir savaş halinde olan Kuzey ve Güney Kore’nin liderleri ilk kez G.Kore topraklarında bir araya geldi. Kuzey Kore lideri Kim, ‘Artık füze denemeleri yapıp uykunu kaçırmayacağım’ dedi. İkili kalıcı barış ve birleşme için ağaç dikti
27.04.2018 Dünya
ABD Başkanı Donald Trump duyurdu: Onayladım
ABD Başkanı Donald Trump duyurdu: Onayladım ABD Başkanı Donald Trump, Japonya ve Güney Kore'nin, ABD'den ileri teknolojiye sahip silah alımında ciddi bir artışa izin verdiğini Twitter'dan duyurdu.
5.09.2017 Dünya
Terminatör gerçek oldu!
Terminatör gerçek oldu! Güney Kore’de geliştirilen 4 metre uzunluğundaki ve 1 buçuk ton ağırlığındaki avatar robot ilk adımlarını attı. ‘Method-2’ isimli robotun dünyanın ilk insanlı ve iki ayaklı robotu olduğu belirtildi.
17.06.2021 Dünya
Kim 'düşman kardeşi'ne tehditler savurdu: Küle çeviririm
Kim 'düşman kardeşi'ne tehditler savurdu: Küle çeviririm Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Seul’un Pyonyang’a meydan okuması halinde Güney Kore’yi küle çevirmekle tehdit etti.
25.03.2016 Dünya
Hala yaşayan vardır diye...
Hala yaşayan vardır diye... Oksijen dubalarından gemiye hava basılıyor
18.04.2014 Dünya
Deprem profesöründen flaş açıklama: Belirlenmesi an meselesi...
Deprem profesöründen flaş açıklama: Belirlenmesi an meselesi... Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknoloji Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Günay Çifçi, "Nasıl hava tahmin raporlarından günün hava durumunun nasıl olacağı tahmin ediliyorsa, depremlerin hangi alanda oluşabileceği konusunda da çalışmalar yapılacak. Aktif fayların saptanması, gaz çıkışlarının olup olmadığına yönelik çalışmalar yapıyoruz" dedi.
18.02.2017 Yaşam
Enerjide "gaz hidrat" dönemi
Enerjide "gaz hidrat" dönemi Alternatif bir enerji kaynağı olarak uzun süredir üzerinde çalışılan gaz hidratların yakın gelecekte sektörde yerini alacağı belirtildi.
19.09.2016 Ekonomi
Türkiye'de demokrasi nöbeti sürüyor
Türkiye'de demokrasi nöbeti sürüyor Türkiye'nin dört bir tarafında vatandaşların FETÖ'nün darbe girişimine karşı demokrasi nöbeti büyük bir coşkuyla devam ediyor
29.09.2021 Gündem
Erdoğan 1 Mart'ta devlete yenildi!
Erdoğan 1 Mart'ta devlete yenildi! Taraf Wikileaks Türkiye belgelerini yayınlamaya devam ediyor... 2003’te Irak tezkeresinin reddedilmesini değerlendiren ABD Büyükelçisi: En iyi dostumuz olduğunu söyleyen generaller bu sonuca katkıda bulundu. Tezkerenin reddinin ardından Ankara'nın tepkisini ise ABD'ye Müsteşar Uğur Ziyal iletmiş: Şoktayız...
29.09.2021 Gündem
İşte virüs yayan ülkeler listesi
İşte virüs yayan ülkeler listesi Zararlı e-postaların hangi ülkelerden yayıldığı araştırmada Türkiye'nin sicili kabarık çıktı.
24.12.2008 Bilim ve Teknoloji
Hafta sonu rehberi
Hafta sonu rehberi Betül Memiş sizler için hazırladı
22.02.2008 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Günay Kore ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki günay kore haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.