Gülse Birsel

Gülse Birsel

Son dakika gülse birsel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gülse birsel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gülse birsel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülse Birsel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülse birsel gelişmeleri de dahil olmak üzere 392 gülse birsel haberi bulunmuştur. Tüm gülse birsel haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor Kanal D'nin BKM Yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri', bu akşam ikinci bölümüyle ekranlara gelecek. Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak. Azem (Yılmaz Erdoğan) ile Dilber (Hazar Ergüçlü), Zahir (Mustafa Yıldıran) yüzünden zor anlar yaşayacak.
1.02.2024 Magazin
Gülse Birsel, Vural Çelik sorusunu duymazdan geldi
Gülse Birsel, Vural Çelik sorusunu duymazdan geldi 'Avrupa Yakası' dizisi ve 'Aile Arasında' filminde birlikte kamera karşısına geçen Gülse Birsel ve Engin Günaydın, önceki gece Tarabya'da bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı.
23.12.2023 Magazin
'Bir kişiye teşekkür etmiyorum' demişti! Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik'ten Gülse Birsel açıklaması geldi
'Bir kişiye teşekkür etmiyorum' demişti! Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik'ten Gülse Birsel açıklaması geldi 'Avrupa Yakası' dizisiyle hafızalara kazınan Vural Çelik, "Gülse Birsel'le aynı projede rol alır mısınız?" sorusunu cevaplarken, ünlü senaristle aralarındaki küslüğünün kariyerine olumuz etkisi olup olmadığı hakkında konuştu.
21.12.2023 Magazin
Ebru Gündeş çocukluk fotoğrafını ilk kez paylaştı! Güzelliğin asla değişmeyecek'
Ebru Gündeş çocukluk fotoğrafını ilk kez paylaştı! Güzelliğin asla değişmeyecek' Ünlüler dünyasından sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Ebru Gündeş, son paylaşımıyla da adından söz ettirmeyi başardı. Çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sunan ünlü şarkıcıya binlerce beğeni ve çok sayıda yorum geldi.
8.09.2023 Magazin
Demet Evgar: Tüm sokaklar benimmiş gibi yürüyorum
Demet Evgar: Tüm sokaklar benimmiş gibi yürüyorum Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı 'Yılbaşı Gecesi' filminin galası önceki akşam Maslak Uniq'te yapıldı. Galaya katılan ünlü isimler arasında Demet Evgar da yer aldı. Oyuncu, yeni yılın ilk günü sabah erkenden kalkıp yürümenin kendisine keyif verdiğini söyledi.
28.12.2022 Magazin
Teoman: Albümdeki aşkların benimle alakası yok
Teoman: Albümdeki aşkların benimle alakası yok 54 yaşındaki ünlü şarkıcı Teoman, hemen her röportajında yarı emekli olduğunu, eskisi gibi çalışkan olmadığını ve genelde boş boş dolaştığını itiraf etmişti. Teoman, müzik camiasında pek çok kişinin iş yapmamasına rağmen kendisi gibi açık yürekli davranmadığını söyledi.
28.12.2022 Magazin
Gülse Birsel: Kadın komedyen konusunda Amerika'dan daha iyiyiz!
Gülse Birsel: Kadın komedyen konusunda Amerika'dan daha iyiyiz! Hem senaryosunu yazdığı hem oyuncu kadrosunda yer aldığı ve dijital bir platformda yayınlanacak olan komedi türündeki filmin çekimlerini tamamlayan Gülse Birsel, önceki gün bir yılbaşı etkinliğine katıldı. Gazetecilerle bir araya gelerek kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Birsel, meslektaşı Birce Akalay'ın "Kadın mizahına ihtiyacımız var" sözleriyle ilgili konuştu.
18.12.2022 Magazin
Kınalı Kar'ın Lamia'sı Didem Uğurlu yıllar sonra ilk kez görüntülendi!
Kınalı Kar'ın Lamia'sı Didem Uğurlu yıllar sonra ilk kez görüntülendi! Bir dönemin önemli dizilerinden 'Kınalı Kar'da Lamia karakterine hayat veren Didem Uğurlu bir AVM’de tek başına alışveriş yaparken görüntülendi. Uğurlu, şu sıralar ekrandan uzak olduğunu ve çocuk kitabı yazdığını açıkladı.
30.04.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Rojin erken doğum yaptı!
Ünlü şarkıcı Rojin erken doğum yaptı! 2 yıl önce Mesut Doğan’la nikâh masasına oturan şarkıcı Rojin, anne oldu. Rojin, oğlunu erken doğumla dünyaya getirdi.
30.04.2022 Magazin
Gülse Birsel gençlik fotoğrafını paylaştı! 'Kıyamam ben buna, burnum daha iyiymiş'
Gülse Birsel gençlik fotoğrafını paylaştı! 'Kıyamam ben buna, burnum daha iyiymiş' Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel üniversite zamanından gençlik fotoğrafını paylaştı. Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olan Gülse Birsel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımıyla geçmişi andı. Ünlü oyuncu, 'Ah kıyamam ben buna. Tatlım ileride çok güzel şeyler olacak, hiç endişe etme...' notunu düşerek burnunun o zamanlar daha iyi olduğunu da yazdı. İşte o fotoğraf ve ünlülerin şaşıracağınız çocukluk-gençlik halleri...
30.04.2022 Magazin
Gülse Birsel itiraf etti! 'Adana'da değil Silivri'de çektik'
Gülse Birsel itiraf etti! 'Adana'da değil Silivri'de çektik' Gülse Birsel Aile Arası filmiyle ilgili bir itirafta bulundu. 'Düğün sahneleri Adana'da değil Silivri'de bir evde çekildi'
16.11.2021 Magazin
Gülse Birsel yeni dizi müjdesi!
Gülse Birsel yeni dizi müjdesi! Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizilerinin senaristi ve oyuncularından olan Gülse Birsel, yeni bir dizi projesi yazmaya başladığını sosyal medyadan açıkladı.
10.09.2021 Magazin
Eda Ece kendi yazdı kendi oynayacak!
Eda Ece kendi yazdı kendi oynayacak! Yasak Elma dizisiyle çok konuşulan oyuncusu Eda Ece, komedi senaryosu yazmaya başladı. Yapımcı Fatih Aksoy’dan olumlu yanıt alan Ece, tıpkı Gülse Birsel ve Gupse Özay gibi kendi komedisini yazan oyuncular kervanına katılacak.
10.05.2021 Magazin
Gülse Birsel’den yeni dizi kararı!
Gülse Birsel’den yeni dizi kararı! Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Jet Sosyete dizileri ile Aile Arasında isimli sinema filmine de imza atan Gülse Birsel, uzun zamandır yeni bir proje üretmiyor. Senaryolarını yazdığı dizilerle ekrana damgasını vuran bir isim olan Gülse Birsel, unutulmayan, fenomen haline dönüşen pek çok karaktere de imza attı.
20.04.2021 Magazin
Gülse Birsel'den Zeki Müren göndermesi
Gülse Birsel'den Zeki Müren göndermesi Senarist ve oyuncu Gülse Birsel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile hem tatil sezonunu açtığını duyurdu hem de Zeki Müren göndermesi yaptı.
9.07.2020 Magazin
Ayta Sözeri kimdir? Ayta Sözeri kaç yaşında ve nerelidir? Ayta Sözeri'nin biyografisi...
Ayta Sözeri kimdir? Ayta Sözeri kaç yaşında ve nerelidir? Ayta Sözeri'nin biyografisi... Dizilerde ve filmlerdeki akıllarda kalan oyunculuk performansıyla tanınan Ayta Sözeri son zamanlarda şarkı yarışmalarındaki jüri üyeliği ve konserleri ile gündeme geliyor. Her konserinde göz yaşlarına boğulan ünlü sanatçı Ayta Sözeri internette merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Ayta Sözeri kimdir? Ayta Sözeri kaç yaşında ve nereli? İşte Ayta Sözeri'nin hayatı...
31.12.2020 Gündem
'Jet Sosyete'de 'Burhan Altıntop' sürprizi
'Jet Sosyete'de 'Burhan Altıntop' sürprizi Gülse Birsel imzalı 'Jet Sosyete' dizisinin yılbaşı özel bölümüne konuk oyuncu olarak Ata Demirer katıldı. Ünlü komedyenin hayat verdiği 'Volkan' karakterinin, "Burhan Bey 50 yaşında hala bizimle, bıktım bu aileden" sözleri dikkat çekti.
28.12.2019 Magazin
Jet Sosyete'de Ata Demirer sürprizi!
Jet Sosyete'de Ata Demirer sürprizi! Senaryosunu Gülse Birsel'in kaleme aldığı internet dizisi 'Jet Sosyete'nin yılbaşı özel bölümüne Ata Demirer konuk oldu. Gülse Birsel ve Ata Demirer, 'Avrupa Yakası'ndan yıllar sonra aynı dizide yeniden buluştu.
23.12.2019 Magazin
Gülse Birsel'den Can Yaman'a 'libido' göndermesi
Gülse Birsel'den Can Yaman'a 'libido' göndermesi Geçtiğimiz haftalarda yaptığı 'libido' açıklamasıyla gündeme bomba gibi düşen ve birçok ünlü isimden tepki gören Can Yaman'a bir taş da Gülse Birsel'den geldi. Birsel, hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde oynadığı 'Jet Sosyete' dizisinin son bölümünde Yaman'a göndermede bulundu.
15.12.2019 Magazin
'Artık makyaj fayda etmiyor'
'Artık makyaj fayda etmiyor' Oyuncu ve senarist Gülse Birsel, dizi setinden paylaştığı fotoğrafla, yorgunluğunu anlattı.
4.12.2019 Magazin
Şeyma Subaşı'ndan Gülse Birsel'e jet cevap
Şeyma Subaşı'ndan Gülse Birsel'e jet cevap Jet Sosyete dizisinde Gülse Birsel'in Şeyma Subaşı göndermesi çok konuşulmuştu. Şeyma'dan bu göndermeye cevap gecikmedi
23.10.2019 Magazin
Aile Arasında filmi konusu ve çekildiği yer!
Aile Arasında filmi konusu ve çekildiği yer! Aile Arasında filmi bu aksam TV ekranında izleyiciyle buluşacak. Senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı, 2017 yılında vizyona giren Aile Arası filmi konusu nedir?
9.10.2019 Televizyon
Jet Sosyete'den yeni sezon sürprizleri
Jet Sosyete'den yeni sezon sürprizleri Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı, BKM yapımı sevilen komedi dizisi Jet Sosyete, cuma günü başlıyor.
9.10.2019 Televizyon
İşte 'Jet Sosyete'nin yeni sezon yayın tarihi
İşte 'Jet Sosyete'nin yeni sezon yayın tarihi Yeni sezonu Puhu TV'de yayınlanacak olan 'Jet Sosyete'nin yayın tarihini Gülse Birsel duyurdu.
2.10.2019 Magazin
Jet Sosyete’den dram dizilerini tiye alan tanıtım
Jet Sosyete’den dram dizilerini tiye alan tanıtım Ekranda başlayan yolculuğunu dijital dünyaya taşıyan ve yeni bölümleriyle puhutv’de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ‘Jet Sosyete’, dram dizilerine gönderme yapan ilk teaser’ıyla sosyal medyada büyük beğeni topladı.
25.09.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gülse Birsel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülse birsel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.