Guliyev

Guliyev

Son dakika Guliyev haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Guliyev ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Guliyev haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Guliyev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan guliyev gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 guliyev haberi bulunmuştur. Tüm guliyev haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Turcorn’lar yeni ekonomi modelinin başat aktörleri olacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Turcorn’lar yeni ekonomi modelinin başat aktörleri olacak Ar-Ge, tasarım ve teknoloji alanında Türkiye’nin en iyileri bir araya geldi. Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri ile Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi, İzmir’de yapıldı. Zirvede, Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri için 10 kategoride 30, Teknoparklar için de 4 kategoride 12 olmak üzere toplamda 42 ödül sahiplerini buldu.
23.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Milli Savunma Bakanı Akar’a Azerbaycan’dan madalya
Milli Savunma Bakanı Akar’a Azerbaycan’dan madalya Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a, Azerbaycan ordusuna desteğinden dolayı ülkenin önemli madalyalarından biri olan “Azerbaycan Cumhuriyeti Savunma Sanayi Alanında İş Birliği Madalyası” verildi.
4.10.2022 Gündem
ASELSAN, ADEX 2022'de Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'i ağırladı
ASELSAN, ADEX 2022'de Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'i ağırladı Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen ADEX 2022 fuarına katılan ASELSAN, fuardaki standında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i ağırladı.
8.09.2022 Dünya
Ramil Guliyev: Her şey bize bağlı olmadığı için olmadı
Ramil Guliyev: Her şey bize bağlı olmadığı için olmadı Tokyo 2020'de dereceye giremeyen Ramil Guliyev ""Her şey bize bağlı olmadığı için olmadı. Ben elimden geleni yaptım" açıklamasında bulundu.
15.09.2021 Fenerbahçe
Ramil Guliyev olimpiyatlara veda etti!
Ramil Guliyev olimpiyatlara veda etti! Milli atletimiz Ramil Guliyev, 200m yarı finalinde kendi serisini 20.44 sn ile 6. sırada tamamlayarak finale kalamadı ve olimpiyatlara veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ramil Guliyev 20.54'lük dereceyle finale çıktı!
Ramil Guliyev 20.54'lük dereceyle finale çıktı! 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda 11. gününde milli atlet Ramil Guliyev, 20.54'lük dereceyle 200 metrede yarı finale çıktı.
3.08.2021 Şampiy10
2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı! İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları ve olimpiyata Türkiye’den katılacak sporcular
2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı! İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları ve olimpiyata Türkiye’den katılacak sporcular 2020 Tokyo Olimpiyatları merakla bekleniyordu, az bir süre kaldı. Türkiye’den de 108 sporcunun katılacağı olimpiyatların detayları yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle 2020 yılında gerçekleştirilemeyen Tokyo Olimpiyatları, bu yıl yapılacak. İşte 2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı…
23.07.2021 Gündem
Türkiye ile Azerbaycan arasında yeni iş birliği! İmzalar atıldı
Türkiye ile Azerbaycan arasında yeni iş birliği! İmzalar atıldı Kimlikle seyahat uygulamasının başladığı Türkiye ile Azerbaycan arasında yeni bir anlaşma hayata geçiriliyor. Protokol imzalandı. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Azerbaycan'ın, Türkiye açısından çok büyük önem arz eden turizm pazarları arasında bulunduğunu belirterek, "Salgın öncesi dönemde 1 milyona yakın Azeri dostumuzu ülkemizde misafir ederken, bu sayı pandemi dolayısıyla ciddi miktarda azaldı. Salgın sonlandığında bu rakamın tekrar 1 milyonun üzerine çıkacağına inanıyoruz." dedi.
5.04.2021 Ekonomi
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dijital koşu projesi ile kutlanacak
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dijital koşu projesi ile kutlanacak Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Atletizm Federasyonunun geliştirdiği projeyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, dijital koşu ile kutlanacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ailelere 'çocuk sağlığı' konusunda önemli tavsiyeler
Ailelere 'çocuk sağlığı' konusunda önemli tavsiyeler Türkiye'de olduğu gibi genç ve çocuk nüfus oranının yüksek olduğu ülkelerde çocuk sağlığı ile ilgili sorunlar ve bunların çözümüne yönelik çalışmalar büyük önem taşıyor. Çocuk sağlığının korunması, hastalıklarının tedavisi için yapılan çalışmaların toplum sağlığının iyileşmesindeki en önemli basamaklardan biri olduğunu ifade eden uzmanlar, ailelere önemli uyarılarda bulundu.
11.05.2020 Sağlık
Ermenistan-Azerbaycan sınırında çatışma
Ermenistan-Azerbaycan sınırında çatışma Ermenistan-Azerbaycan sınırında çıkan çatışmada Azerbaycan ordusundan bir asker yaralandı. Azerbaycan Sınır Muhafızları Komutanlığından yapılan açıklamada, Ermenistan ordusu tarafından, sınırdaki Qazah ilindeki Azerbaycan mevzilerine ateş açıldığı bildirildi.
18.07.2019 Dünya
65. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
65. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde 2018'nin şampiyonları Volkswagen Arena'da düzenlenen muhteşem törenle açıklandı.
27.03.2019 Spor Magazin
Iğdır Devlet Hastanesi komşu ülkelere de şifa dağıtıyor
Iğdır Devlet Hastanesi komşu ülkelere de şifa dağıtıyor Yurdun en doğusundaki illerden Iğdır'daki Devlet Hastanesi, Türkiye'deki hastaların yanı sıra İran ve Azerbaycan'a bağlı Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'nden gelen hastalara da şifa dağıtıyor.
19.03.2019 Sağlık
İşte 2018'in önemli spor olayları
İşte 2018'in önemli spor olayları Spor dünyası 2018 yılını geride bırakırken, gündemi sarsan birçok olay yaşandı.
30.12.2018 Süper Lig
Ramil Guliyev, Fenerbahçeli futbolcuları ziyaret etti
Ramil Guliyev, Fenerbahçeli futbolcuları ziyaret etti Fenerbahçe'nin dünya ve Avrupa şampiyonu atleti Ramil Guliyev, sarı-lacivertli futbol takımının Antalya'da kaldığı oteli ziyaret etti.
23.12.2018 Fenerbahçe
Milli atlete büyük onur
Milli atlete büyük onur Balkan Atletizm Federasyonları Birliği (ABAF), "yılın erkek atleti" ödülünü milli sporcu Ramil Guliyev'e verdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ramil Guliyev: Askerlik yapmak çok güzeldi
Ramil Guliyev: Askerlik yapmak çok güzeldi Dünya ve Avrupa şampiyonu milli atlet Ramil Guliyev, 21 günlük bedelli askerliği sırasında iki kez doping kontrolüne girdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ali Koç, Ramil Guliyev'i alnından öptü
Ali Koç, Ramil Guliyev'i alnından öptü Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu'nda başarılı atlet Ramil Guliyev'i alnından öptü.
27.10.2018 Fenerbahçe
Ramil Guliyev, 'yılın atleti' oylamasında finalde!
Ramil Guliyev, 'yılın atleti' oylamasında finalde! Avrupa şampiyonu Milli atlet Ramil Guliyev, üst üste ikinci kez 'yılın atleti' oylamasında finale kaldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ramil Guliyev'in antrenörü Oleg Mukhin, Türk vatandaşı oldu
Ramil Guliyev'in antrenörü Oleg Mukhin, Türk vatandaşı oldu Avrupa şampiyonu milli atlet Ramil Guliyev'in antrenörü Oleg Mukhin, Türk vatandaşlığına geçti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kıtalar Kupası'nda iki ikincilik
Kıtalar Kupası'nda iki ikincilik Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından düzenlenen Kıtalar Kupası'nda milli sporcu Ramil Guliyev, erkekler 200 metrede, Türkiye ise erkekler 4x100 bayrak yarışında ikincilik elde etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ramil Guliyev Avrupa'da Ayın Atleti ödülüne aday
Ramil Guliyev Avrupa'da Ayın Atleti ödülüne aday Milli atlet Ramil Guliyev, Avrupa Atletizm Birliğinin (EA) internet üzerinden oylamaya açtığı Avrupa’da ağustos ayının atleti anketinde adaylar arasında yer aldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ali Koç'tan transfer değerlendirmesi
Ali Koç'tan transfer değerlendirmesi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Fenerbahçe Dergisi'nin Eylül sayısı için kaleme aldığı yazı yayımlandı.
1.09.2018 Fenerbahçe
Milli atletlerden büyük başarı
Milli atletlerden büyük başarı Elmas Lig'de sahneye çıkan Milli atletlerimiz bir gümüş bir bronz madalya getirdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Guliyev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki guliyev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.