Gübretaş

Gübretaş

Son dakika Gübretaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gübretaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gübretaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gübretaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gübretaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 gübretaş haberi bulunmuştur. Tüm gübretaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gübretaş hissesi neden düşüyor? Gübretaş’tan açıklama geldi: Gübretaş hissesi ne olur?
Gübretaş hissesi neden düşüyor? Gübretaş’tan açıklama geldi: Gübretaş hissesi ne olur? Gübretaş hissesi 1 ayda yüzde 60'a yakın değer kaybetti. 4 Aralık'ta 405 lira ile zirveyi görmesinin ardından 172 liraya kadar geriledi. Borsadaki sert düşüş hakkında Gübretaş’tan açıklama geldi. "Şirketimiz pay değerini, fiyatını veya yatırımcıların yatırım kararlarını olumsuz etkileyebilecek nitelikte bilgi, olay ve gelişme bulunmamaktadır" dedi. Peki, Gübretaş hissesi neden düşüyor?
26.12.2023 Ekonomi
İskenderun Limanı'nın bir rıhtımı daha gemi trafiğine açıldı! Bakan Uraloğlu: Kapasitesi 2.6 milyon tona ulaştı
İskenderun Limanı'nın bir rıhtımı daha gemi trafiğine açıldı! Bakan Uraloğlu: Kapasitesi 2.6 milyon tona ulaştı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı’nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını belirterek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş merkezli depremlerde ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında elleçleme ve kapasite artırılarak toparlanma sürecine girildiğini açıkladı.
5.11.2023 Gündem
İbrahim Yumaklı kimdir? Yeni Tarım Bakanı kim oldu, İbrahim Yumaklı kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı’nın biyografisi…
İbrahim Yumaklı kimdir? Yeni Tarım Bakanı kim oldu, İbrahim Yumaklı kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı’nın biyografisi… İbrahim Yumaklı kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanlığı görevine başlayan Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamayla kabinesini açıkladı. Yeni Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı oldu.
3.06.2023 Gündem
Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın: Her kalitenin en ucuzu bizde
Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın: Her kalitenin en ucuzu bizde Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, son haftalarda marketler tarafından yapılan fiyat sabitlemesi ya da indirimlerin arkasında TK Marketleri’nin olduğunu belirtti. Aydın, “200 ana kategoride bin 400 ürünümüz var. Bu ürünlerde en ucuz ürünü biz satıyor, piyasa fiyatını biz belirliyoruz. Biz bunu yapınca diğer marketler de fiyat sabitledi. Şimdi üç farklı kalitede ürün çıkaracağız. İddiamız her cebin, her kalitenin en ucuzu bizde” dedi.
31.01.2023 Ekonomi
Gübretaş kimin, kime ait? Gübretaş hisse fiyatları ne kadar, Gübretaş altın madeni nerede?
Gübretaş kimin, kime ait? Gübretaş hisse fiyatları ne kadar, Gübretaş altın madeni nerede? GÜBRETAŞ Maden Yatırımları A.Ş.’ye ait Söğüt Maden Sahasındaki 3,5 milyon onsluk (109 ton) altın kaynağının çıkarılıyor ve ülke ekonomisine kazandırılıyor. 3,5 milyon onsluk (109 ton) altın varlığı için çıkarılan acele kamulaştırma kararı sonrası bölgedeki arazilerin mülkiyetinin Hazine'ye devri gerçekleştirilip tesis kuruluma geçirilirken, bakanlıktan beklenen teşvik belgesi de geçtiğimiz yıl çıkmıştı. Peki, Gübretaş kimin, kime ait? Gübretaş hisse fiyatları ne kadar, Gübretaş altın madeni nerede?
27.01.2023 Ekonomi
109 ton rezervli altın madeni açıldı! Erdoğan: Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırıldı
109 ton rezervli altın madeni açıldı! Erdoğan: Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gübretaş Maden Yatırımları A.Ş Söğüt Altın Madeni Tesis Açılışı ve İlk Altın Dökümü Töreni"ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Burası tam kapasite ile faaliyete geçtiğinde ülkemizde en çok altın üretimi yapılan ilk 3 madenden birisi olacaktır. Yaklaşık 1000 kardeşimiz istihdam ediliyor. İlerleyen dönemlerde bu sayının 1300'ü bulmasını bekliyoruz" dedi. Erdoğan "Geçtiğimiz yıl maden ihracatımız yüzde 9,1 artışla 6,5 milyar dolara ulaştı ve bu alanda Cumhuriyet tarihinin rekoru kırıldı. Bor üretim ve ihracatında Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesine ulaştık" dedi.
27.01.2023 Gündem
Bilecik altın madeni nerede, kime ait? Bilecik Söğüt altın madeni hangi firmanın ve şirketin?
Bilecik altın madeni nerede, kime ait? Bilecik Söğüt altın madeni hangi firmanın ve şirketin? Bilecik’teki 109 tonluk altın rezervi açılıyor. Söğüt ilçesindeki dev madenin açılışı bugün yapılıyor. İlk külçe altını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dökecek. Baba ocağı Bilecik’e gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez da açılışa saatler kala “Söğüt'te yine Türkiye'nin sayılı altın maden işletmelerinden bir tanesinin açılışını yapacağız” diyerek “Sayın Cumhurbaşkanımız orada ilk altını dökmüş olacak. Toprağın altında bir başka cevheri daha ekonomiye kazandırmanın mutluluğu ve heyecanını birlikte duyacağız” açıklaması yaptı. Peki, Bilecik Söğüt altın madeni nerede, Bilecik altın madeni kimin, kime ait, hangi şirketin?
27.01.2023 Ekonomi
Ucuz ürünler bakkallar aracılığı ile satılacak! Kasımda başlıyor
Ucuz ürünler bakkallar aracılığı ile satılacak! Kasımda başlıyor Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri bakkallarla yeni bir işbirliğine hazırlanıyor. Tarım Kredi Market bünyesinde gerçekleşecek işbirliğiyle, küçük esnafa sermaye desteği sağlanması ve satış noktalarının arttırılması hedefleniyor. Tarım Kredi Holding çatısı altında yer alan şirketlerin de özellikle gübre, yem, yağ ve ilaç alanında yeni yatırımları hayata geçireceği belirtiliyor.
14.10.2022 Ekonomi
Kılıçdaroğlu: Siyaseti bu millet için yapacağız
Kılıçdaroğlu: Siyaseti bu millet için yapacağız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, her fabrikada binlerce işçinin çalıştığı bir Türkiye'yi inşa edeceklerini belirterek, "Biz siyaseti cebimiz için değil, köşeyi dönmek için değil, kul hakkı yemek için değil, bu millet için yapacağız" dedi.
23.08.2022 Siyaset
109 ton altın bulundu! 6 milyar dolarlık keşifde yeni gelişme...
109 ton altın bulundu! 6 milyar dolarlık keşifde yeni gelişme... Altın bulunan Bilacik'in Söğüt ilçesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Türkiye'nin en büyük Altın keşiflerinden birisi Bilecik'in Söğüt ilçesinde gerçekleşmişti. KAP'a bugün yapılan açıklamada Bilecik'in Söğüt ilçesinde 2020 yılında keşfedilen büyük altın rezervinin genişletilmesi için Gübretaş harekete geçtiğini duyurdu.
4.01.2022 Ekonomi
Yüz binlerce çiftçiyi yakından ilgilendiriyor! İndirim geldi
Yüz binlerce çiftçiyi yakından ilgilendiriyor! İndirim geldi Gübre fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Döviz kurlarında yaşanan hareketlilik ile yükselişe geçen suni gübre fiyatlarından, çiftçileri sevindirecek bir haber geldi. Tarım Kredi Kooperatifleri, gübre fiyatlarında ton başına 1100 TL'ye varan indirime gitti.
28.12.2021 Ekonomi
Altın fışkıracak! Onay verildi
Altın fışkıracak! Onay verildi GÜBRETAŞ Maden Yatırımları AŞ tarafından Bilecik'in Söğüt ilçesindeki maden işletme ruhsatı dahilinde yer alan Söğüt Altın Madeni Projesi'nin Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) onay süreci tamamlandı.
18.11.2021 Ekonomi
Altın fışkırdı, tarih belli oldu!
Altın fışkırdı, tarih belli oldu! Altınla ilgili son dakika açıklaması! Altın bulundu, yıllık 6-7 ton civarında üretim yapılacak. İlk külçe için tarih verildi. Altın üretimine yüzde 15 katkı sağlanacak. Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, Bilecik’in Söğüt ilçesindeki altın rezervi maden sahasında yaptığı incelemeler sonrası yaptığı açıklamada, “2022 yılının sonunda ilk altın külçemizi döküp Türk ekonomisine kazandırmak istiyoruz” dedi.
23.10.2021 Ekonomi
Altın fışkıracak! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı
Altın fışkıracak! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı Bilecik’in Söğüt ilçesinde Gübretaş’a ait maden sahasında tespit edilen 3,5 milyon onsluk (109 ton) altın varlığı için tespit edilen alan için acele kamulaştırma kararı çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan karar doğrultusunda ruhsat sahası sınırları içinde kalan taşınmazlar kamulaştırılacak. Bölgede tespit edilen rezervin bugünkü kurla 6,5 milyar dolarlık parasal değeri bulunuyor.
18.10.2021 Ekonomi
Altın fışkırdı, tarih belli oldu!
Altın fışkırdı, tarih belli oldu! Bilecik'in Söğüt ilçesinde bulunan 3.5 milyon onsluk altın madenine ilişkin sipariş edilen makineler 2022 yılında proje alanına gelecek. 2022 yılında ilk altın dökümünün yapılması planlanıyor. Gübretaş'tan yapılan açıklamaya göre, 1. Faz tesis ekipmanları ile madencilik faaliyetlerinde kullanılacak makinelerin 2022 yılında proje alanına gelmesi bekleniyor.
11.09.2021 Ekonomi
Altın bulundu! Bakan duyurdu
Altın bulundu! Bakan duyurdu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Bundan 20 yıl önce birkaç kilogram mertebesinde olan altın üretimini artık tonlarla ifade ediyoruz. Hedefimiz, 5 yıl içerisinde yıllık 100 ton üretime ulaşmak ve böylece dünyada 100 tonun üzerinde üretim yapan 10 ülke arasına girmek." dedi.
4.02.2021 Ekonomi
Türkiye'yi heyecanlandıran altın müjdesi! Burada bulundu...
Türkiye'yi heyecanlandıran altın müjdesi! Burada bulundu... Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü ve Gübretaş Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Poyraz, Gübretaş'a ait Söğüt altın sahasında 3,5 milyon onsluk altın kaynağının tespit edildiğini açıklamasının ardından gözler altın rezervinin bulunduğu maden sahasına çevrildi.
23.12.2020 Ekonomi
Gübretaş kimin, hisse fiyatları ne? Gübretaş altın madeni nerede?
Gübretaş kimin, hisse fiyatları ne? Gübretaş altın madeni nerede? Gübretaş kimin? Gübretaş altın madeni nerede? Tarım Kredi iştiraki Gübretaş'a ait maden sahasında 3,5 milyon onsluk altın varlığı tespit edildi. Gübretaş Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Poyraz, tespit edilen 3,5 milyon onsluk altın varlığına ilişkin, "Bugünkü fiyatlar üzerinden ortaya koymaya kalktığımızda, yaklaşık 6 milyar dolar civarında bir değerden bahsediyoruz" dedi.
22.12.2020 Gündem
Ons kaç gram, 1 ons kaç gram altın eder? Altın rezervi bulundu! 3.5 milyon ons ne kadar?
Ons kaç gram, 1 ons kaç gram altın eder? Altın rezervi bulundu! 3.5 milyon ons ne kadar? Tarım Kredi iştiraki Gübretaş'a ait maden sahasında 3,5 milyon onsluk altın varlığı tespit edildi. Ons kaç gram? 3.5 milyon ons ne kadar?
22.12.2020 Gündem
Altın müjdesi! 3,5 milyon onsluk...
Altın müjdesi! 3,5 milyon onsluk... Tarım Kredi iştiraki Gübretaş'a ait maden sahasında 3,5 milyon onsluk altın varlığı tespit edildi
22.12.2020 Ekonomi
Demokrat Parti, özel sektörle yatırımlarda "altın yıllara" imza  attı
Demokrat Parti, özel sektörle yatırımlarda "altın yıllara" imza attı Türkiye, Demokrat Parti'nin (DP) 1950 yılında iktidara gelmesiyle siyasi ve sosyal anlamda önemli bir dönüşüm geçirirken, yürütülen mali politikalar sayesinde ekonomide de önemli kalkınma hamlelerine imza atıldı.
27.05.2020 Ekonomi
Adnan Menderes öncülüğünde makineleşmeyle birlikte tarım devrimi  yaşandı
Adnan Menderes öncülüğünde makineleşmeyle birlikte tarım devrimi yaşandı Merhum Adnan Menderes'in başbakanlığı döneminde atılan adımlarla tarım sektöründe büyük bir devrim yaşandı. Traktör sayısından ekilen arazi ve verim artışına kadar Türk çiftçisi ve köylüsü kapsamlı dönüşüm geçirdi.
27.05.2020 Ekonomi
İran Türkiye sınır kapıları kapatıldı! Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi?
İran Türkiye sınır kapıları kapatıldı! Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? Sağlık Bakanı Koca, koronavirüs salgını nedeniyle İran'la olan sınır kapılarının geçici olarak kapatıldığını açıkladı. İran’ın Kum kentinde yeni tip koronavirüs bulaştığı 15 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Tahran’da olduğu gibi Türkiye’de de vatandaşlar, endişe içinde gelişmeleri takip ediyor. Peki Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? İşte detaylar…
23.02.2020 Gündem
Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? (İran Türkiye sınır kapısı kapatılacak mı?)
Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? (İran Türkiye sınır kapısı kapatılacak mı?) İran’ın Kum kentinde yeni tip koronavirüs bulaştığı 4 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Tahran’da olduğu gibi Türkiye’de de vatandaşlar, endişe içinde gelişmeleri takip ediyor. Sosyal medya üzerinden ‘’İran sınırları kapatılsın’’ etiketiyle açıldı. Irak, komşu İran'daki koronavirüs vakaları nedeniyle bir sınır kapısını kapattı. Irak, koronavirüs nedeniyle İran sınırını kapatırken sosyal medyada Türkiye'nin de İran sınır kapılarını kapatması yönünde sosyal medyada paylaşımlar yapıldı. Peki, Türkiye ile İran arasında hangi sınır kapıları var?
21.02.2020 Gündem
Tarım Kredi'den 100 üründe yüzde 10 indirim
Tarım Kredi'den 100 üründe yüzde 10 indirim Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (Tarım Kredi) Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, "Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı" kapsamında 100 üründe yüzde 10 indirime gittiklerini söyledi.
14.10.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gübretaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gübretaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.