Gta

Gta

Son dakika gta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gta gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 gta haberi bulunmuştur. Tüm gta haberleri aşağıda listelenmiştir.
GTA 6 nerede geçiyor? GTA oyunu hangi şehirde, ülkede geçiyor?
GTA 6 nerede geçiyor? GTA oyunu hangi şehirde, ülkede geçiyor? 12 yıllık aranın ardından Rockstar Games GTA 6’yı çıkarıyor. Şirketin X hesabından serinin yeni oyununun tanıtımı yayımlanırken GTA VI'nın çıkış tarihi de açıklandı. Peki, GTA 6 nerede geçiyor? GTA oyunu hangi şehirde, ülkede geçiyor?
6.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Pqueen kanser mi? Twitch yayıncısı Büşra Pelin Baynazoğlu kaç yaşında, ne kanseri, Pqueen’in sağlık durumu nasıl?
Pqueen kanser mi? Twitch yayıncısı Büşra Pelin Baynazoğlu kaç yaşında, ne kanseri, Pqueen’in sağlık durumu nasıl? Twitch yayıncısı Pqueen Pqueen kimdir, kaç yaşında, kanser mi? Pqueen lakabıyla tanınan ünlü Twitch yayıncısı Büşra Pelin Baynazoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla meme kanserine yakalandığını duyurdu. Söz konusu açıklamanın ardından Pqueen'in kim olduğu, kaç yaşında olduğu, hayatı ve sağlık durumu sorgulanmaya başlandı. İşte Pqueen'in son durumu…
7.12.2023 Gündem
(GTA 6 sistem gereksinimleri) GTA 6 ne zaman çıkacak PC, GTA 6 fiyatı ne kadar olacak?
(GTA 6 sistem gereksinimleri) GTA 6 ne zaman çıkacak PC, GTA 6 fiyatı ne kadar olacak? GTA 6’nın ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda oyuna dair ilk bilgiler yer alırken çıkış tarihi de açıklandı. Rockstar’ın geliştirdiği GTA oyunları ‘Amerikan rüyası’ ve toplumun dejenere olmasını eleştiren yapımlar olarak biliniyor. GTA 6’nın da hicivlerle dolu olması bekleniyor. Peki, GTA 6 ne zaman satışa çıkacak ve ne kadar olacak? Rockstar Games GTA 6 PC’ye gelecek mi, ne zaman saat kaçta çıkacak?
5.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Steam yaz indirimleri 2022 ne zaman bitiyor? Hangi oyunlar indirimde?
Steam yaz indirimleri 2022 ne zaman bitiyor? Hangi oyunlar indirimde? Steam yaz indirimleri başladı! Oyun meraklılarının beklediği Steam yaz indirimlerinde oyunlarda yüzde 90’a varan indirimler sunuluyor. Oyuncular, indirimlerden yararlanmak için Steam yaz indirimleride son tarihi araştırıyor. Peki, Steam yaz indirimleri 2022 ne zaman bitiyor? Hangi oyunlar indirimde? İşte Steam indirimleri…
26.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Gta 5 Sistem gereksinimleri nelerdir? Gta 5 kaç Gb, bilgisayarım açar mı?
Gta 5 Sistem gereksinimleri nelerdir? Gta 5 kaç Gb, bilgisayarım açar mı? Piyasada kısa sürecede popüler olan ve oyun meraklılarının en çok tercih ettiği oyunların başında gelen GTA 5’nin sistem gereksinimleri merak ediliyor. GTA 5 sürümünde yaşanan sıkıntılar nedeniyle pek çok kullanıcı bilgisayar donanımlarının yeterli olup olmayacağını araştırıyor. Peki, Gta 5 Sistem gereksinimleri nelerdir? Gta 5 kaç Gb, bilgisayarım açar mı? İşte GTA 5 hakkında bilmeniz gerekenler…
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Alfa Romeo’dan 2 model yolda!
Alfa Romeo’dan 2 model yolda! 540 HP güç üreten Alfa Romeo GTA, litre başına 187 HP ile sınıfının en iyi litre başına güç değerlerinden birini ortaya koyan 2,9 V6 Bi-Turbo motora sahip olacak.
27.05.2021 Otomobil
Epic Games, 5 oyunu ücretsiz yaptı
Epic Games, 5 oyunu ücretsiz yaptı Dünyanın önde gelen dijital oyun platformlarından Epic Games, oyunculara 5 oyunu daha bedava dağıtmaya başladı. İşte o oyunlar...
16.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Epic Games'te haftanın bedava oyunu belli oldu
Epic Games'te haftanın bedava oyunu belli oldu Steam ile birlikte dünyanın önde gelen dijital oyun platformlarından Epic Games, haftanın bedava oyununu ortaya çıkardı. İşte hesabı olanların ücretsiz indirebileceği o oyun...
6.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Epic Games üç oyunu daha ücretsiz yaptı
Epic Games üç oyunu daha ücretsiz yaptı Steam'in ardından dünyanın önde gelen dijital oyun platformlarından biri olan Epic Games, yeni haftaya özel 3 oyunu daha ücretsiz hale getirdi. İşte toplam değeri 111 TL'yi bulan o oyunlar...
10.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Steam yaz indirimleri 2020 – Steam yaz indirimleri ne zaman başlıyor, saat kaçta? Steam yaz indirimlerin 2020 kampanyasında hangi oyunlar var?
Steam yaz indirimleri 2020 – Steam yaz indirimleri ne zaman başlıyor, saat kaçta? Steam yaz indirimlerin 2020 kampanyasında hangi oyunlar var? Steam yaz indirimleri oyun meraklıları tarafından heyecanla bekleniyordu. Dünyaca ünlü dijital oyun mağazası, Steam bu sene de çeşitli oyunları avantajlı fiyatlar sunan Steam yaz indirimleri kampanyasına başladı. Yüzde 90’a varan indirimler yapılması beklenen Steam’in yaz indirimlerinin saat kaçta başlayacağı merak konusu. Peki Steam yaz indirimleri ne zaman başlıyor? Steam’in yaz indirimleri saat kaçta açıklanacak? Steam yaz indirimlerinde 2020 hangi oyunlar var?
25.06.2020 Gündem
Jeep 2020’de rekor hedefliyor
Jeep 2020’de rekor hedefliyor Son olarak 2015'te Türkiye'de 4 bin 300 adetle en yüksek satışa ulaşan Jeep pandemili 2020'de 4 bin 500 satışla rekor hedefliyor.
22.06.2020 Otomobil
Popüler PlayStation 4 oyunları indirime giriyor!
Popüler PlayStation 4 oyunları indirime giriyor! Red Dead Redemption 2, GTA V, NBA 2K20, The Outer Worlds gibi yüksek inceleme puanlarına sahip Take-Two oyunları için bir ayı aşkın süreli indirim kampanyası başlıyor.
5.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Corona virüs karantinasından kaçmak için GTA Online oynuyorlar
Corona virüs karantinasından kaçmak için GTA Online oynuyorlar Corona virüs tüm dünyaya hız bir şekilde yayıldı. Bunun neticesinde insanlar önlem amaçlı evlerinde karantina uygulamaya başladılar. ABD'de yaşayan insanlar, evdeki karantinadan bunalarak, GTA Online oynamaya başladı.
6.04.2020 Bilim ve Teknoloji
GTA IV, 12 yıl sonra yeniden satışta!
GTA IV, 12 yıl sonra yeniden satışta! Grand Theft Auto IV: The Complete Edition güncellemesi ile 12 yılın ardından oyuncularla buluşurken, oyunun Türkçe yaması da hazırlandı.
28.03.2020 Bilim ve Teknoloji
540 beygirlik Giulia GTA yolda
540 beygirlik Giulia GTA yolda Kuruluşunun 110. yılını kutlamaya hazırlanan Alfa Romeo, sadece kendi tarihinin değil aynı zamanda otomobil tarihinin de en önemli efsanelerinden biri olan Giulia GTA modeline yeniden hayat veriyor.
8.03.2020 Otomobil
Türkiye, Battle Royale tarzı oyunları sevdi
Türkiye, Battle Royale tarzı oyunları sevdi Milyonlarca kayıtlı kullanıcısı ile çevrimiçi ve çevrimdışı PC, konsol ve mobil oyunlarda “oyuncuyu esas alan” bir dijital platform olan Oyunfor, 2019 yılı için Türkiye’deki oyun dünyasıyla ilgili istatistiklerini paylaştı.
13.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Dünyanın en çok satan konsol oyunları
Dünyanın en çok satan konsol oyunları Dünyanın en çok satan konsol oyunları belli oldu. PlayStation 4'ten Nintendo Switch'e ve Xbox One'a kadar işte yıllar içinde kapış kapış satan o oyunlar...
5.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Sahte video oyunlarının kurbanı olmayın
Sahte video oyunlarının kurbanı olmayın Kaspersky tarafından yapılan araştırmaya göre, video oyunlarına artan talepten yararlanan siber suçlular, popüler oyunların sahte kopyalarıyla zararlı yazılım bulaştırıyor. Haziran 2018 ile Haziran 2019 arasındaki 12 aylık dönemde 930.000’den fazla kullanıcı bu şekilde saldırıya uğradı. Saldırıların üçte birinden fazlası yalnızca üç oyun üzerinde yoğunlaştı.
28.06.2019 Bilim ve Teknoloji
PlayStation fiyatları Türkiye'de indirime girdi
PlayStation fiyatları Türkiye'de indirime girdi Sony'nin popüler oyun konsolu PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro fiyatları, öğrencilerin sömestr tatiline girmesiyle birlikte indirime girdi.
22.01.2019 Bilim ve Teknoloji
PlayStation konsol ve oyun fiyatları düşüyor
PlayStation konsol ve oyun fiyatları düşüyor Sony, yılbaşına sayılı günler kala PlayStation konsolu ve hatta PlayStation oyun fiyatlarında indirime gidildiğini duyurdu. İşte Sony'nin yeni fiyatları...
26.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medya ve video oyunları akıl hastalığına davetiye çıkarıyor
Sosyal medya ve video oyunları akıl hastalığına davetiye çıkarıyor Dünyada gençlerin yüzde 10’u, Türkiye’de yüzde 25’i internet ve oyun bağımlısı. Bu oranlar uyuşturucu madde bağımlılığından yüksek. Uzmanlar aileleri dikkatli olmaları ve mutlaka tedavi yoluna gitmeleri konusunda uyarıyor.
30.06.2018 Arşiv
Grand Theft Auto V Premium Edition'a yenilikler gelebilir!
Grand Theft Auto V Premium Edition'a yenilikler gelebilir! Grand Theft Auto V (GTA V) dünya çapında 90 milyondan fazla kopya sattı. Yayıncı Rockstar Games, Nisan ayında oyunun "Premium Edition" sürümünün yayınlayacağını duyurdu.
16.03.2018 Bilim ve Teknoloji
GTA VI kadın karakterle geliyor!
GTA VI kadın karakterle geliyor! Oyun severlerin her dönem ilgiyle oynadığı GTA serisinin yeni oyunu GTA VI'yla ilgili sızıntılar ortaya çıkmaya başladı. İşte GTA VI'nın detayları
7.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Kalaşnikof ilk kez bir oyunda lisanslı olarak kullanılacak
Kalaşnikof ilk kez bir oyunda lisanslı olarak kullanılacak Bilgisayar oyunlarını seven ortalama bir oyuncu AK 47 silahını kesinlikle bilir. Özellikle savaş oyunlarının neredeyse tamamında yer alan Kalaşnikof silahı ilk kez bir oyunda lisanslı olarak kullanılacak.
28.10.2017 Bilim ve Teknoloji
Moskova'da mahkemeye silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var!
Moskova'da mahkemeye silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var! Rusya'nın başkenti Moskova'da bir mahkemeye düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti.
1.08.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Gta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.