Grinin Elli Tonu

Grinin Elli Tonu

Son dakika Grinin Elli Tonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Grinin Elli Tonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Grinin Elli Tonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Grinin Elli Tonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan grinin elli tonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 grinin elli tonu haberi bulunmuştur. Tüm grinin elli tonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dakota Johnson: İlişkimizi evde yaşamayı tercih ediyoruz
Dakota Johnson: İlişkimizi evde yaşamayı tercih ediyoruz Müzisyen Chris Martin ile aşkı tam gaz süren 'Grinin Elli Tonu' serisinin yıldızı Dakota Johnson, bir dergiye verdiği röportajda ilişkisi hakkında konuştu. Oyuncu, göz önünde bulunmamalarına açıklık getirdi.
1.01.2022 Magazin
Çıplaklık isyanı!
Çıplaklık isyanı! Emilia Clarke, kamera karşısında soyunmasını bekleyenlere isyan ederek, “Şov için değil; karakter için soyunurum” dedi.
25.05.2019 Magazin
Cinsel ilişkide fanteziyi abartınca kadın çıplak bir şekilde sokağa fırladı!
Cinsel ilişkide fanteziyi abartınca kadın çıplak bir şekilde sokağa fırladı! İngiltere'de 36 yaşındaki elektrikçi Dean Wilkins, internetten tanıştığı kadınla birlikte olurken kadının omzunu çıkardı. Omzu çıkan genç kadın, sadece sütyenle sokağa fırladı.
4.12.2018 Dünya
Bağımlı olan ailem tedavi gören ben!
Bağımlı olan ailem tedavi gören ben! ‘Grinin Elli Tonu’ film serisiyle adını tüm dünyaya duyuran Dakota Johnson, verdiği bir röportajda çocukluk yıllarından bahsetti.
6.10.2018 Magazin
Türkiye aşıkları!
Türkiye aşıkları! Hollywood’un ünlü yönetmeni Sam Taylor, kendinden 23 yaş küçük oyuncu eşi Aaron Johnson ve iki kızıyla Bodrum’da Mavi Tur’a çıktı. İkili, Türkiye’ye adeta aşık oldu
28.07.2018 Magazin
Evli çiftler için hükümet destekli 'seks oteli'
Evli çiftler için hükümet destekli 'seks oteli' İki hafta içinde açılacak 'Domaine 10' adlı otelin amacı, evli çiftlere 'Grinin Elli Tonu' filminin kendilerine ait versiyonunu yaşatmak. Yatakların İran'dan, aydınlatmanın İngiltere'den getirildiği odalarda çiftleri şömine çıtırtısı karşılayacak. Odaların tavanında ayna, striptiz direği gibi bir çok ayrıntı var.
21.06.2018 Dünya
Bu yaz müzikle coşacağız
Bu yaz müzikle coşacağız Yaz aylarının gelmesiyle artık yeni sezona da hazırlanır hale geldik. Bu yaz İngiliz trip hop efsanesi Massive Attack, Led Zeppelin’in efsanevi solisti Robert Plant, ve daha niceleri ile müziğe doyacaksınız.
15.06.2018 Arşiv
Öpmelere doyamadı
Öpmelere doyamadı ‘Grinin Elli Tonu’ film serisinin yıldızı Jamie Dornan, önceki gün eşi Amelia Warner ile Birmingham’da bir golf sahasında görüntülendi.
19.05.2018 Magazin
Öp Öp Öp doyamadı!
Öp Öp Öp doyamadı! Geçtiğimiz ekimden beri aşk yaşayan Dakota Johnson ile Chris Martin, çıktıkları market alışverişinde birbirlerini öpücüklere boğdu
16.05.2018 Magazin
Yeni film için çok yaşlıyım!
Yeni film için çok yaşlıyım! ‘Grinin Elli Tonu’, ‘Karanlığın Elli Tonu’ ve ‘Özgürlüğün Elli Tonu’ film serisinde ‘Christian Grey’ karakterine hayat veren Jamie Dornan, çarpıcı bir itirafta bulundu.
6.02.2018 Magazin
İlişkileri doğrulandı
İlişkileri doğrulandı Grinin Elli Tonu yıldızı Dakota Johnson ve Coldplay’in solisti Chris Martin ilişki yaşadıklarını doğruladı.
20.12.2017 Magazin
Dünyada yılın aşk bombası!
Dünyada yılın aşk bombası! 'Grinin Elli Tonu' serisiyle gündeme gelen ABD'li aktris Dakota Johnson'ın (28), İngiliz müzik grubu Coldplay'in solisti Chris Martin (40) ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.
15.12.2017 Magazin
Yazmak zor ve acı verici oldu
Yazmak zor ve acı verici oldu Özlem Alkan K’nın Doğan Kitap tarafından yayımlanan ilk romanı Ağır Bir Şey’in Fazla Gürültü Çıkarmadan Devrilişi, evlilik, cinsellik, yakınlık ve kendi gibi olabilmek kavramlarını açıklık ve cüretle ele alıyor. Yayınlandığı ilk haftada ilk baskısı tükenen roman, dünyanın herhangi bir yerinde rahat edebilecek bir dünya vatandaşı olan, kurulu düzenin tam göbeğinde ama en çok da kendi kafası içinde yaşayan Mine karakteri üzerinden kadın olmanın anlamını sorguluyor. Yazar ile kitabı konuştuk
30.06.2017 Magazin
Gerçek hikayede buluştular
Gerçek hikayede buluştular Jamie Dornan ve Peter Dinklage’in başrolünü üstleneceği, Hervé Villechaize’ın hikayesine odaklanan yapımdan ayrıntılar geliyor.
26.06.2017 Magazin
Grinin Elli Tonu'nda bile bu sahneler yok!
Grinin Elli Tonu'nda bile bu sahneler yok! Özge Özpirinççi'nin internet üzerinden yayınlanan Fİ dizisindeki cesur sahneleri olay oldu.
8.04.2017 Magazin
Denizin elli tonu
Denizin elli tonu ‘Grinin Elli Tonu’ ve ‘Karanlığın Elli Tonu’ filmlerinin yıldız ismi Dakota Johnson, yoğun geçen çekim ve tanıtım sürecinin ardından rahat bir nefes aldı.
5.04.2017 Magazin
Cesur kıyafet
Cesur kıyafet ‘Grinin Elli Tonu’ ve devam filmi ‘Karanlığın Elli Tonu’nun yıldız oyuncusu Dakota Johnson, West Hollywood’daki Chateau Marmont’ta özel bir etkinliğe katıldı.
28.03.2017 Magazin
Herkesin konuştuğu film rekor kırdı!
Herkesin konuştuğu film rekor kırdı! 'Fifty Shades Darker' (Karanlığın Elli Tonu) filmi, Sevgililer Günü'nde 40 milyon liralık hasılat elde etti. 'Fifty Shades Darker' (Karanlığın Elli Tonu) filminden bazı görüntüler...
17.02.2017 Magazin
Karizmatik tetikçi gişeyi ele geçirdi
Karizmatik tetikçi gişeyi ele geçirdi Türkiye box office’in 10-12 Şubat verilerine göre ‘John Wick’ serisinin ikinci filmi zirveyi ele geçirdi.
14.02.2017 Magazin
Haydi eğlenmeye gidiyoruz!
Haydi eğlenmeye gidiyoruz! Sevgililer Günü’nde partnerinizle eve hapsolmayın. Romantizm, müzik, dans ve eğlence dolu unutulmaz etkinlikler sizleri bekliyor.
10.02.2017 Arşiv
Büyük aşk film oluyor
Büyük aşk film oluyor Efsanevi grup ‘The Beatles’ın aktivist solisti John Lennon’ın Yoko Ona ile yaşadığı büyük aşkı film oluyor.
3.02.2017 Magazin
Cesur seçim
Cesur seçim Merakla beklenen ‘Grinin Elli Tonu’ filminin devam filmi ‘Karanlığın Elli Tonu’nun Los Angeles galası önceki akşam yapıldı.
3.02.2017 Magazin
Sürpriz düet yayınlandı
Sürpriz düet yayınlandı 2015 yılında sinemaseverlerle buluşan ‘Grinin Elli Tonu’nun devam filmi ‘Karanlığın Elli Tonu’ndan sürpriz bir düet geldi.
28.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Grinin Elli Tonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki grinin elli tonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.