Flaş adım geldi! O belgeleri istedi
Flaş adım geldi! O belgeleri istedi ABD'de Başkan Donald Trump'a yönelik azil soruşturması kapsamında Kongrede yapılan kamuya açık oturumların beşinci gününde, eski Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Avrupa ve Rusya Direktörü Fiona Hill ve ABD'nin Kiev Büyükelçiliği yetkilisi David Holmes ifade verdi. Öte yandan ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Graham, bir mektup göndererek, Biden, oğlu Hunter Biden ve diğer Barack Obama yönetimi yetkililerinin Ukrayna ile ilişkilerine ilgili belgeleri talep etti.
21.11.2019 Dünya
Korkutan tahmin: Yüzde 70 savaş!
Korkutan tahmin: Yüzde 70 savaş! Cumhuriyetçi senatör Graham, ABD ile Kuzey Kore arasında savaş olasılığını, Pyongyang’ın yeni nükleer deneme gerçekleştirmesi durumunda, yüzde 70 olarak değerlendirdi.
15.12.2017 Dünya
ABD'li senatör YPG'yi sordu, istihbarat şefleri cevap verdi
ABD'li senatör YPG'yi sordu, istihbarat şefleri cevap verdi ABD Kongresindeki oturumda Cumhuriyetçi Senatör Graham, ABD'nin PYD/YPG politikasının Türk-Amerikan ilişkilerinde anlaşmazlığa neden olduğuna dikkat çekerek, "Daha fazla Arap unsura yer verseydik daha iyi olmaz mıydı?" diye sordu
23.05.2017 Dünya
'Esad gidecek dedi kendisi gidiyor'
'Esad gidecek dedi kendisi gidiyor' ABD Senatosu'ndaki 'şahin kanat'ın başını çeken Cumhuriyetçi Parti Güney Carolina Senatörü Lindsey Graham, Barack Obama yönetiminin Ortadoğu ve Suriye politikalarına sert eleştiriler getirdi.
7.04.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri