Gözyaşı

Gözyaşı

Son dakika gözyaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gözyaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gözyaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gözyaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gözyaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.193 gözyaşı haberi bulunmuştur. Tüm gözyaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gözyaşı sarı akar mı? Ünlü fenomen ağladı, gözyaşı sarı aktı! Sebebine akıl sır ermiyor
Gözyaşı sarı akar mı? Ünlü fenomen ağladı, gözyaşı sarı aktı! Sebebine akıl sır ermiyor TikTok fenomeni olan bir kadın kendisini ağlarken videoya çekti. Gözyaşlarının sarı olduğunu fark edince panikledi. Bu durum takipçilerini de meraklandırdı. Gözyaşı sarı akar mı sorusu da gündem oldu. İşte sebebi...
5.05.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ile ihracat ve ithalatı durdurduk
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ile ihracat ve ithalatı durdurduk Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde MÜSİAD Yönetim Kurulu'nu kabul etti. "İsrail ile ihracat-ithalatı durdurduk." diyen Erdoğan, "Aldığımız bu kararla Batının üzerimize nasıl saldıracağını biliyoruz. Hep birlikte barış ve refah içinde yaşamalıyız. Dik duracağız ve bileceğiz ki önümüzdeki yol mazlumların yanında yol alma durumudur." dedi.
3.05.2024 Gündem
Arka Sokaklar'da baba-oğul kavuşması! Gözyaşları sel olacak
Arka Sokaklar'da baba-oğul kavuşması! Gözyaşları sel olacak 18 yıldır ekranda olan, Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, yeni bölümüyle ekrana geliyor. İzleyicinin haftalardır büyük bir merakla beklediği bölümde Mesut Komiser uzun bir aranın ardından tekrardan seyirci karşısına çıkacak.
3.05.2024 Magazin
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp, "Bugün bizim bayramımız Rüveyda. Hikmet'im, Allah'ım seni benden çok seviyormuş" diyerek gözyaşı döktü.
10.04.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı namazını memleketi Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Hatuniye Camii'nde kıldı.
10.04.2024 Gündem
Ölen motosiklet sürücüsünün başında gözyaşı döktüler
Ölen motosiklet sürücüsünün başında gözyaşı döktüler Adana'da otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken motosikletteki 1 kişide yaralandı. Acı haberi alan sürücünün yakınları cenaze başında uzun süre gözyaşı döktü.
6.04.2024 Adana
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan bayram öncesi trafik tedbirleri mesajı
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan bayram öncesi trafik tedbirleri mesajı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili öncesi vatandaşlara trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıda bulundu. Bakan Yerlikaya, "Trafik kurallarına lütfen harfiyen uyalım, aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim” dedi.
5.04.2024 Gündem
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi Kayseri’de meydana gelen kazada yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu memleketi Adana’da toprağa verildi.
4.04.2024 Adana
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu belediye başkanı seçildi
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu belediye başkanı seçildi Tokat'ta aday olan ve resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanı seçilen efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu konuştu: "Tokat, Türkiye'ye örnek olacak"
1.04.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: 4 bin 330 köyden çelikten evler yapıyoruz
Bakan Özhaseki: 4 bin 330 köyden çelikten evler yapıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Türkiye, zor bir coğrafyadadır. Bu coğrafyada ayakta kalmanın, bayrağı dalgalandırmanın, ezanın her okunmasının bir tek şartı var, o da güçlü olmak. Güçlü olmazsanız, sizi yaşatmazlar. O yüzdendir ki bir taraftan mücadele ediyoruz, bir taraftan da yatırım üzerine yatırım yapıyoruz” dedi.
29.03.2024 Gündem
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Ali Koç'tan İsmail Kartal'a telefon: İstersen takımı sahadan çek!
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Ali Koç'tan İsmail Kartal'a telefon: İstersen takımı sahadan çek! Olaylı Trabzonspor maçının ardından, ligden çekilmek de dahil tüm konuları görüşmek için genel kurul kararı alan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Önümüzde kötü, daha kötü ve en kötü olmak üzere üç seçenek var. Vereceğimiz kararda kan, ter, gözyaşı olacak" diye konuştu.
28.03.2024 Fenerbahçe
İki çocuğunu boğarak öldürüp arkalarından mektup bırakmış: Birer melek olarak yaşayacaksınız
İki çocuğunu boğarak öldürüp arkalarından mektup bırakmış: Birer melek olarak yaşayacaksınız Kocaeli'de iki çocuğunu öldüren babanın yargılanmasına başlandı. Sanığın çocuklarını boğarak öldürdükten sonra mektup yazdığı ortaya çıktı.
21.03.2024 Gündem
Bebek arabasından firar etti, emniyeti peşine takarak pazarı karıştırdı
Bebek arabasından firar etti, emniyeti peşine takarak pazarı karıştırdı Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 2 yaşındaki afacan, annesi semt pazarında alışveriş yaptığı sırada bebek arabasından çıkarak kayıplara karıştı. Her yerde aranan, hatta camiden kayıp anonsu verilen bebek, kendisini bulan polisleri de peşinden koşturdu. Kızına kavuşan anne ise mutluluk gözyaşı döktü.
20.03.2024 Gündem
Doğum gününde şehit olan  polis memuru Fırat Der son yolculuğuna uğurlandı
Doğum gününde şehit olan polis memuru Fırat Der son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta görev sırasında geçirdiği trafik kazasında doğum gününde şehit olan polis memuru Fırat Der'in (34) cenazesi, memleketi Denizli'nin Sarayköy ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.
15.03.2024 Gündem
Oğlunu, "uyuşturucuya zam geldi, 100 TL daha ver" dediği için öldürmüş
Oğlunu, "uyuşturucuya zam geldi, 100 TL daha ver" dediği için öldürmüş Adana'da uyuşturucu için para isteyen oğlu Hazım Evren'i (38) av tüfeğiyle öldüren Tamer Evren (66), tutuklandı. Evren'in, ifadesinde, "Para istedi, 200 lira verdim. 100 lira daha istedi. Veremeyeceğimi söyleyince, satırla saldırdı" dediği ortaya çıktı.
13.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Ramazanda ağlamak, ağlarken gözyaşı yutmak orucu bozar mı? Oruçluyken ağlamak orucu bozar mı?
Ramazanda ağlamak, ağlarken gözyaşı yutmak orucu bozar mı? Oruçluyken ağlamak orucu bozar mı? Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Müslümanlar, oruçla ilgili detayları araştırmaya başladı. Oruç tutarken nelere dikkat etmeleri gerektiği ve orucu bozan durumların ne olduğu her sene olduğu gibi bugün de sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Oruç tutan bireylerin merak ettikleri konulardan biri de ağlamanın orucu bozup bozmadığı oldu. Peki, Gözyaşı dökmek (ağlamak) orucu bozar mı? Ağlarken gözyaşı yutmak orucu bozar mı?
7.03.2024 Ramazan
Bastonla bakkala gitti, dönüşte eşini ve oğlunu katletti
Bastonla bakkala gitti, dönüşte eşini ve oğlunu katletti Ankara'nın Mamak ilçesinde Metin Çimen (77), tartıştığı eşi Sabiha Çimen (71) ile oğlu Sinan Çimen'i (31) tabanca ile vurarak öldürdü.
4.03.2024 Gündem
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir!
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir! Göz sulanmasının tehlikeli olabileceğine değinen Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tezer Nur Gücükoğlu, “Tehlikelidir çünkü pek çok görmeyi tehdit eden göz hastalıklarının habercisidir. Tedavide geç kalınmamalıdır. Göz sulanması konjonktivit, blefarit, şalazyon, arpacık, glokom, katararkt, üveit, doğuştan ve sonradan olma gözyaşı kanalı tıkanıklığı ve bahar nezlesi habercisidir” dedi.
28.02.2024 Sağlık
Bakan Yerlikaya açıkladı: Her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız
Bakan Yerlikaya açıkladı: Her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Hedefimiz; 2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 11 ilde 75 bin konutun teslimini yapmaktır. Ardından da inşallah her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız. Yıl sonuna kadar 200 bin konutu ve köy evini hak sahiplerine teslim edene kadar durmadan, dinlenmeden çalışacağız" dedi.
20.02.2024 Gündem
Kalp krizinden vefat eden babaları için gözyaşı döktüler! Acı veda
Kalp krizinden vefat eden babaları için gözyaşı döktüler! Acı veda Adana’da evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Aksoy için tören düzenlendi. Aksoy’un evlatları 'Babam, sensiz ne yapacağız' diyerek gözyaşı döktü.
16.02.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, bağımsız bir Filistin devletinin varlığını kabul etmeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, bağımsız bir Filistin devletinin varlığını kabul etmeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai’de düzenlenen Dünya Hükümetler Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan, 'İsrail, bağımsız bir Filistin devletinin varlığını kabul etmelidir. Filistinli kardeşlerimizi asla sahipsiz, çaresiz ve yalnız bırakmayacağız. Barış için garantörlüğe hazırız.' dedi.
13.02.2024 Gündem
Berber dükkanın önünde saatlerce oturduğunu görenler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi
Berber dükkanın önünde saatlerce oturduğunu görenler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi Antalya'da berberlik yapan Adem Askan (38) iş yerinin önündeki sandalyede ölü bulundu. Çevredekilerin dün akşam saatlerinden bu yana aynı yerde oturduğunu ifade ettiği Askan'ın önündeki masada ise yiyecek ve içecek kutuları olduğu görüldü.
7.02.2024 Gündem
Mezarlıklarda herkes göz yaşlarına boğuldu
Mezarlıklarda herkes göz yaşlarına boğuldu Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatlarını kaybedenlerin yakınları mezarlıklara akın ederken mezarlıklarda gözyaşları sel oldu.
6.02.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Gözyaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gözyaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.